KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: KK Partizan
živ ti meni bio, to je davno urađeno 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ne nije... znam da se vi tješite time ali prosto niste u pravu i to odlično znate. nijedan igrač igokee nije prešao u partizan, bila su dva kluba sa dva sjedišta. jedan je igrao BiH drugi Srbiju, trajalo je jednu sezonu, niko nikome nije iznajmio grb. i niko nije bio u zamrzivaču. znam da je to vama potrebno da se tješite, ali situacija nije ni slična. sad pošto ne možete osporiti nijedan argument već vidim tražite neke kurtoazne izjave predsjednika itd...alan_kardec je napisao/la:živ ti meni bio, to je davno urađeno
ali ako je vama tako lakše da se nosite sa činjenicom da ste navijali za Fabriku metalnih proizvoda samo naprijed
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- JoseMourinho
- Kontakt:
Majke vam kako je Dodik pocasni predsjednik partizana? Na koji fazon?
Tako što je u klub upumpao negdje oko 5 mil. eura nakon što je vlada RS-a prodala telekomJoseMourinho je napisao/la:Majke vam kako je Dodik pocasni predsjednik partizana? Na koji fazon?
Čekaj dok odleti sa vlasti,tada bi se trebale saznati i pojedinosti
5 miliona qraca... sa toliko para ne bi imali ni duga ni bilo čega...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Taj novac je utrošen za saniranje duga u tom momentu ,ovaj dug sad je nastao u proteklih 7-8 godinaDANTES je napisao/la:5 miliona qraca... sa toliko para ne bi imali ni duga ni bilo čega...
ne vjerujem u toliku sumu... ali vala njegovu njušku ne bih volio vidjeti više ni blizu partizana
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:ne nije... znam da se vi tješite time ali prosto niste u pravu i to odlično znate. nijedan igrač igokee nije prešao u partizan, bila su dva kluba sa dva sjedišta. jedan je igrao BiH drugi Srbiju, trajalo je jednu sezonu, niko nikome nije iznajmio grb. i niko nije bio u zamrzivaču. znam da je to vama potrebno da se tješite, ali situacija nije ni slična. sad pošto ne možete osporiti nijedan argument već vidim tražite neke kurtoazne izjave predsjednika itd...alan_kardec je napisao/la:živ ti meni bio, to je davno urađeno
ali ako je vama tako lakše da se nosite sa činjenicom da ste navijali za Fabriku metalnih proizvoda samo naprijed
Fuzija je fuzija bila ona u Aleksandrovcu, Beogradu, Tokiju, Londonu ili na Suncu. Ja se baš htio ponovo uhvatiti za izjave Danilovića i Dodika, kad ono sad su kurtoazne, Kakav peh.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
da, trebaće vam.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nemoj o onome o čemu ne znaš.ppppp je napisao/la:Tako što je u klub upumpao negdje oko 5 mil. eura nakon što je vlada RS-a prodala telekomJoseMourinho je napisao/la:Majke vam kako je Dodik pocasni predsjednik partizana? Na koji fazon?
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- ShitformerViše od polovine članova Upravnog odbora želi da Duško Vujošević napusti klupu crno-belih i za to trofejnom stručnjaku spremaju 400.000 evra.
Pomenuta cifra je zapravo dug koji klub ima prema Vujoševuću u prethodne tri godine, a prema prvobitnom planu polovina novca stigla bi odjednom, dok bi se ostatak otplatio u ratama. Prema informacijama iz istog izvora, čovek koji je pokrenuo inicijativu da se Vujošević "skloni" sa klupe Partizana je Zoran Korać, član Upravnog odbora i blizak saradnik Milorada Dodika, počasnog predsednika Partizana i prvog čoveka Republike Srpske.
Dakle, bez Mileta nema promena.
- alan_kardec
- Kontakt:
Dok je rupčage u budžetu zapušavao milionima od telekoma, bio je dobar. Sad je šerif, vjerovatno konjević
Ali ko ga yebe, seljačina i jest, neka je i njega neko preveslao. Dobro su ga Partizanovci izmuzli, nema šta
Ali ko ga yebe, seljačina i jest, neka je i njega neko preveslao. Dobro su ga Partizanovci izmuzli, nema šta
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ma meni nikad nije odgovarao... kad sam bio mali navijao sam za Borac protiv Igokee.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES, jesi li ishao da branish poslednjeg opozicionara aka Dula
nije ni mene Dule branio kad sam bio u sukobu sa Dodikovcima
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Šta sve neću pročitati...
Sa šlagom Vesićevog smetljišta.
Al dobro... Milorad je pomogao Partizanu i to cijenim, ne onoliko koliko to pojedinci koji ovu temu posjete isključivo kada žele provocirat (pppp) podvaljuju.
Duletov stav je jasan. Mi smo Partizan, nećemo putem komšija. NIje to naš način. Mi smo avangarda, spremni u svakom trenutku podnijeti teret sudbine.Bez ponižavanja.
#ZA DULETA
Sa šlagom Vesićevog smetljišta.
Al dobro... Milorad je pomogao Partizanu i to cijenim, ne onoliko koliko to pojedinci koji ovu temu posjete isključivo kada žele provocirat (pppp) podvaljuju.
Duletov stav je jasan. Mi smo Partizan, nećemo putem komšija. NIje to naš način. Mi smo avangarda, spremni u svakom trenutku podnijeti teret sudbine.Bez ponižavanja.
#ZA DULETA
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: KK Partizan
Sta je istina sad?44Bertans je napisao/la:Nemoj o onome o čemu ne znaš.ppppp je napisao/la:Tako što je u klub upumpao negdje oko 5 mil. eura nakon što je vlada RS-a prodala telekomJoseMourinho je napisao/la:Majke vam kako je Dodik pocasni predsjednik partizana? Na koji fazon?
Al smiješno bar meni ko je počasni predsjednik, al jbg et pare sve kupe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.