SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

dema
Kontakt:

Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Post Postao/la dema » 09 feb 2015, 15:52

ja dobio 6 zaredom,sad sam medju par tih koji imaju po 6 zaredom,niko nema jos 7 ali bi ovaj prvi mogao uzet i sedmu,
i ja ako dobijem ovaj dvoboj,mogao biih imat 7 zaredom
dosad 9 kola bez poraza

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 09 feb 2015, 16:01

Tracy3McGrady je napisao/la:Za ove trejdove, pravite trejdove 2 na 2, 3 na 3 nama je lakse uporediti a vama nista ne znaci.
hajd sad uporedi :think:

@majestic dobar matchup, jedan sut je odlucio ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 09 feb 2015, 18:56

po meni moze proci, eto Jose na tebi je.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 09 feb 2015, 19:56

Tracy3McGrady je napisao/la:po meni moze proci, eto Jose na tebi je.
Ok onda nek ide.

Ja lično ne bih uzeo Afflalovu statistiku kao relevantnu, jer postoje velike šanse da bude trejdovan i da ima puno manju minutažu. To je Scof1eld i namirsao, zato ga i trejda. Ali eto, treba znati iskoristiti neinformiranost protivnika. :clap:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 09 feb 2015, 21:41

jose je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:po meni moze proci, eto Jose na tebi je.
Ok onda nek ide.

Ja lično ne bih uzeo Afflalovu statistiku kao relevantnu, jer postoje velike šanse da bude trejdovan i da ima puno manju minutažu. To je Scof1eld i namirsao, zato ga i trejda. Ali eto, treba znati iskoristiti neinformiranost protivnika. :clap:
pa vidi brate zato smo dvojica tu, nekad ti ulozio veto nekad ja, ako smatras da ne treba da prodje ja te ppdrzavam, zato Sam i rekao na tebi je.

Gojko Cimirot

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 feb 2015, 22:09

ja sam protiv ovog trade horde zla i celticsa

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 feb 2015, 22:24

Koga briga jesi li ti protiv? Receno je da ako budu dva komesara nema glasanja clanova. :roll:

I ja sam bio protiv bilo kakvog trejdanja superstara iz ovih slabijih ekipa pa Harden prodje bez problema. Uostalom, pogledaj trade evaluation i vidjet ces da je on cak i u prednosti. Pogotovo uzevsi u obzir da ce Jackson vrlo moguce biti trejdan i da ce biti startni play u nekoj ekipi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 feb 2015, 23:13

IlCapitano je napisao/la:Koga briga jesi li ti protiv? Receno je da ako budu dva komesara nema glasanja clanova. :roll:

I ja sam bio protiv bilo kakvog trejdanja superstara iz ovih slabijih ekipa pa Harden prodje bez problema. Uostalom, pogledaj trade evaluation i vidjet ces da je on cak i u prednosti. Pogotovo uzevsi u obzir da ce Jackson vrlo moguce biti trejdan i da ce biti startni play u nekoj ekipi.
ma trade je bezveze ,uostalom imamo se pravo i mi javit a ako niko nije protiv onda ide trade,nisi to bas upratio dobro

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 feb 2015, 23:16

dema je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Koga briga jesi li ti protiv? Receno je da ako budu dva komesara nema glasanja clanova. :roll:

ma trade je bezveze ,uostalom imamo se pravo i mi javit a ako niko nije protiv onda ide trade,nisi to bas upratio dobro
Zasto je bezveze ako su kategorije ravnopravne?

Dobro se sjecam da je Tmac rekao kad ste se prepirali da ako budu dva komesara oni se moraju sloziti i nece biti glasanja clanova. Da je ostao jedan komesar onda bi glasali clanovi.

To sto si se ti prepao nije moj problem. Trade je ravnopravan i komesari nemaju niti jedan razlog da ga blokiraju.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 feb 2015, 23:21

Tracy3McGrady je napisao/la:
dema je napisao/la:jesi ti dobro komesare nema trade-ova dok ovo ne rijesimo i ne mozes vise ti sam odlucivat nije ovo tvoje privatno
izabrat cemo 3 komesara i glasanje i vozdra dosta te je vise,fora pristao na ovo a i dalje govori dodaj ovo da ti prodje
Koji si ti lik Bog te, nmg. da vjerujem :crazy:

Ako bude 3 komesara onda nema glasanja, a ako hoces glasanje onda koji ce nam racku 3 komesara :? :? :?

I eto izaberi/te jos 2 komesara, a sve do tada cu ja biti komesar kao i do sada, sto prije nadjes 2 komesera to meni dajes manje fore da i dalje drzim privatnu ligu :(

Nego pripremi vazelin :wave: :wave: :wave:
Tracy3McGrady je napisao/la:ako/kad bude 3 komesara, onda nece biti nikakvog glasanja, shvati to, pa moze nas onda biti 10 komesara. Ako imas povjerenja u Josea i majestica, bice ti dovoljno da ti prihvate trejd, a nas trojica cemo realno odlucivati u to budi siguran, i tebi bi realno odlucio da je tvoj trejd bio realan.

@celtic, imas ponudu ;)
Tracy3McGrady je napisao/la:kada budu tri komesara, bice dovoljno da se oni sloze sa trejdom, pa ne odlucujemo da napadnemo siriju jbt. O kakva ti 2 dana pricas, ili sad ni nas trojica nismo realni? A trejdovi se mogu izvrsavati i dalje, zasto bi to bilo zabranjeno? Kao sto rekoh, uvjek sam bio realan i ne buljezgaj vise majke ti, jedan ti nerealan trejd ne prodje i ja ispado sad najgori :/

celtic, ne pase mi taj trejd gdje ti dajem Rubia, sry.
Eto fino je covjek tad rekao. Kasnije si se slozio da jose bude komesar i to je to. ;)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 feb 2015, 23:22

imaju nekoliko prvo ne dajes ni jednog igraca tipa Davisa,
drugo dajes sve iste pozicije a dobijes 3 razlicite
trece Reggie ima statse iz vremena dok West nije igrao otkad je West tu on je truba
cetvrto ponovo ekipa s dna tabele radi trade gdje je donja,i vidjeces da ce ti ovo jako tesko proc

nisi upratio slabo pratis sta smo s joseom dogovorili pusti tmaca

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 feb 2015, 23:41

Dajes sebi puno vise za pravo od obicnog igraca. Odredjivao bi komesare, pa onda koji trade prolazi, jos malo ces zabranjivati FA dodavanja i izbacivanja.

Previse si se uzjebo oko jednog trejda. Smiri se i pusti ljude da rade svoj posao. ;)

Kao sto sam rekao, trade evaluation je potpuno ravnopravan i nema razloga da trade ne prodje.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 feb 2015, 23:57

IlCapitano je napisao/la:Dajes sebi puno vise za pravo od obicnog igraca. Odredjivao bi komesare, pa onda koji trade prolazi, jos malo ces zabranjivati FA dodavanja i izbacivanja.

Previse si se uzjebo oko jednog trejda. Smiri se i pusti ljude da rade svoj posao. ;)

Kao sto sam rekao, trade evaluation je potpuno ravnopravan i nema razloga da trade ne prodje.
eto dajem i sta sad,protiv trade sam, i to sto je tebi trade realan ne znaci da je drugima,smiri se malo imam pravo bit protiv i pisat ,ovaj fantasy igram od pocetka kad nas je bilo 6,tako da mogu se i bunit hehe

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 10 feb 2015, 09:21

Ma ovaj trejd je lakrdija. Covjek daje tri polovnjaka za dva polovnjaka i Davisa. NEma govora da ovo treba proci.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 feb 2015, 09:24

@JHam, sta trazis za Bradleya i Mozgova?

@Kawhi, koga zelis za trejd u paketu Bledsoe i Vucevic?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 feb 2015, 09:26

adriano_leite je napisao/la:@JHam, sta trazis za Bradleya i Mozgova?

@Kawhi, koga zelis za trejd u paketu Bledsoe i Vucevic?
Ne bih volio Vučka trejdat, ali pogledacu kad dodjem kuci.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 10 feb 2015, 09:37

Jose, ovaj trejd po meni ne smije proci, ovdje se fakticki daje DeRozan - Davis, ostali su tu "nebitni" i fakat se trebamo malo zapitati jesmo li fer u ovakvim trejdovima. Ako bi nam smetalo da neko drugi uradi ovakav trejd, zasto onda pokusavati uraditi isti. Davis je masina na fantasyu i da to prodje za DeRozana koji je dobar u poenima. FG mu je katastrofalan dok je Davis tu jako dobar i da ne nabrajam dalje. Davis Fantasy masina i ovakav trejd ne moze proci, po meni, zao mi je brate.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 10 feb 2015, 10:53

Tracy3McGrady je napisao/la:Jose, ovaj trejd po meni ne smije proci, ovdje se fakticki daje DeRozan - Davis, ostali su tu "nebitni" i fakat se trebamo malo zapitati jesmo li fer u ovakvim trejdovima. Ako bi nam smetalo da neko drugi uradi ovakav trejd, zasto onda pokusavati uraditi isti. Davis je masina na fantasyu i da to prodje za DeRozana koji je dobar u poenima. FG mu je katastrofalan dok je Davis tu jako dobar i da ne nabrajam dalje. Davis Fantasy masina i ovakav trejd ne moze proci, po meni, zao mi je brate.
Slažem se.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 feb 2015, 11:09

jose je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Jose, ovaj trejd po meni ne smije proci, ovdje se fakticki daje DeRozan - Davis, ostali su tu "nebitni" i fakat se trebamo malo zapitati jesmo li fer u ovakvim trejdovima. Ako bi nam smetalo da neko drugi uradi ovakav trejd, zasto onda pokusavati uraditi isti. Davis je masina na fantasyu i da to prodje za DeRozana koji je dobar u poenima. FG mu je katastrofalan dok je Davis tu jako dobar i da ne nabrajam dalje. Davis Fantasy masina i ovakav trejd ne moze proci, po meni, zao mi je brate.
Slažem se.
tako je a mene lik napade da uzimam sebi previse za pravo hehe

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 feb 2015, 11:54

Znaci sad gledamo imena igraca u trejdu, a ne trade evaluation. Ok :lol:

Samo me interesuje kako ako je trade pljacka on u kategorijama dobija skoro vise od mene? Trade nije samo DeRozan - Davis jer su ova moja druga dvojica bolja od ove dvojice koju dobijam. To se vidi i u **** kategorijama koje su **** izjednacene i koje su se **** dosad uvijek gledale kod trejdova, ne **** imena **** igraca. :oops:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.