Kad sam ja zabio go bilo je 2-1....i odem ja u grad kontam da nisam jos sta pogodio pa da bude 2-3The Game je napisao/la:Izdominirani stethe scouser je napisao/la: Razj.ebaste vi nas![]()
budi sretan, zabio si gol
![]()
Tebi cestitke na hattricku
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Kad sam ja zabio go bilo je 2-1....i odem ja u grad kontam da nisam jos sta pogodio pa da bude 2-3The Game je napisao/la:Izdominirani stethe scouser je napisao/la: Razj.ebaste vi nas![]()
budi sretan, zabio si gol
![]()
forza je napisao/la:Bravo momci amele i cartman .... kakav preokret ..... pobijedili smo "velike" Delfine
postajemo velika ekipa .... mene danas nema u strijelcima ... ja poceo ko dzeko nidje ga
elninho_resTO je napisao/la:pobjede jos nisu zvanicne,posto se ceka utorak i bonus par
nadam se da nemislis za ozbiljnoelninho_resTO je napisao/la:pobjede jos nisu zvanicne,posto se ceka utorak i bonus par
elninho_resTO je napisao/la:pobjede jos nisu zvanicne,posto se ceka utorak i bonus par
hvala, al ne bi nista bilo bez mojih suigracadrH je napisao/la:Pobijedaaa 2:1 bravo za kapitena @addebisi dvostruki strijelac
odlicno igramo,nije vazno ko zabije vazno je da donosimo bodoveforza je napisao/la:Bravo momci amele i cartman .... kakav preokret ..... pobijedili smo "velike" Delfine
postajemo velika ekipa .... mene danas nema u strijelcima ... ja poceo ko dzeko nidje ga
zahvaljujem na ispravci,cito sam pravila,al sam previdio123456 je napisao/la:elninho_resTO je napisao/la:pobjede jos nisu zvanicne,posto se ceka utorak i bonus par
Posto si novi ovdje da ti objasnim.
Bonus par je tu ako jedna od utakmica iz ponude bude odgodjena tad se racuna bonus par.Posto su sve utakmice iz ponude zavrsene bonus par se neracuna i ovo su konacni rezultati.Imas gore u vrhu Pravila SportSport.ba lige pa procitaj.Ovo bi trebali procitati svi novi igraci da nebi napravili neku gresku nenamjerno.
GoRaN je napisao/la:Izvinjavam se svojim saigracima ali poceo je fax i kuci sam samo petak,subotu i nedjelju...E sad nisam upratio kad se stavljaju parovi...Ako se uklapa OK ako ne...

pored te dvije ekipe ja ugleda i mislish united takodje iz 2.lige19TM87 je napisao/la:"Timovi koi jos nemaju poraz u ligi su FK Kljusinari i FK Garaze iz druge lige.Jedini tim koi jos nema pobjedu u ligi je FK Gromovi takodje iz druge lige."
S-Y-L-A-R je napisao/la:pored te dvije ekipe ja ugleda i mislish united takodje iz 2.lige19TM87 je napisao/la:"Timovi koi jos nemaju poraz u ligi su FK Kljusinari i FK Garaze iz druge lige.Jedini tim koi jos nema pobjedu u ligi je FK Gromovi takodje iz druge lige."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.