prosto mi nevjerovatno , stvarno pratim NBA dosta dugo , ovo mi je bas dobro pitanje , na koje nemam ni blage veze , kad skontam ove sa 10+ ass Mark jakson ili Andre Miller oni mi nisu imali 26+ poena u prosjeku pa se vratim nazadfilip13 je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:nije divacRaul_64 je napisao/la:Vlade Divac.
a kakavdanakneiskustvu neam blage.
cak se ne mogu sjetit previse igraca sa 26-10
btw. ovo filpovo pitanje 26 p i ¸0 a nije cak ni u 3 postavu izabran mi ne ide u glavu
ne razumiješ pitanje ili šta?
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: NBA kviz :)
Šta mi rece "citat boy" 
da nije Michael Adams ?
cus igrao u ex yu , a nije balkanac bit ce
da nije Michael Adams ?
sad sam vidio da nije startova jednunije divac
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:Šta mi rece "citat boy"
da nije Michael Adams ?
sad sam vidio da nije startova jednunije divac
adams je
Kobe Bryant je napisao/la:Koji je igrac /jedne sezone startovao za LA Lakerse u svih 82 utakmice/ , a pro karijeru je poceo u ex Yu zemlji odakle je otisao u NBA i igrao u NBA vise od 10 sezona
* pritisnuo sam replay prije filipa , tako da prvo njegovo odgovorite jer nisam znao da je postavio pitanje
chucky atkins
- Kobe Bryant
- Kontakt:
filip13 je napisao/la: chucky atkins
p.s. mislim da ce ovo tvoje pitanje potrajati ,
btw. nadam se da si svjestan kada si napisao da nije biran ni u 3-cu all nba postavu , jer 3 nba postava nije bas nba historija , pa bi to trebalo biti u novijoj histroriji
Kobe Bryant je napisao/la:filip13 je napisao/la: chucky atkins![]()
p.s. mislim da ce ovo tvoje pitanje potrajati ,
btw. nadam se da si svjestan kada si napisao da nije biran ni u 3-cu all nba postavu , jer 3 nba postava nije bas nba historija , pa bi to trebalo biti u novijoj histroriji
napisao sam da nije izabran ni u jednu od tri najbolje petorke sezone,u sezoni u kojoj je imao preko 26 poena i 10 asista prosječno,@raul je odgovorio tačno
ajd nek neko drugi postavi
u tri sezone zaredom imao preko 18 poena,8 skokova,6 asista i 2 osv. lopte prosječno a ni jednom u te tri sezone nije izabran u dvije najbolje petorke lige?
filip13 je napisao/la:u tri sezone zaredom imao preko 18 poena,8 skokova,6 asista i 2 osv. lopte prosječno a ni jednom u te tri sezone nije izabran u dvije najbolje petorke lige?
Niko?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Alex English?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Alex English?
Ne,Nije nikad imao toliko asista i osv. Lopti
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ne razumijem zasto bi neko sa ovakvom statistikom bio izabran u bilo koju petorku
Salim se. Nemam pojma. Ovo je klasicno stat pitanje.
Daj neki hint.
Daj neki hint.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Ne razumijem zasto bi neko sa ovakvom statistikom bio izabran u bilo koju petorku![]()
Daj neki hint.
Bek
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Prvo sam pomislio na Pippena ali posto je bek u pitanju, mogu samo bacati grah.
BernardBarnjak je napisao/la:Prvo sam pomislio na Pippena ali posto je bek u pitanju, mogu samo bacati grah.
stariji od pippena
- BernardBarnjak
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Prvo sam pomislio na Pippena ali posto je bek u pitanju, mogu samo bacati grah.
stariji od pippena
Ne koristim google nego pucam na pamet. Dantley? Alvin Robertson? Lafayette "Fat" Lever?
BernardBarnjak je napisao/la:filip13 je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:Prvo sam pomislio na Pippena ali posto je bek u pitanju, mogu samo bacati grah.
stariji od pippena
Ne koristim google nego pucam na pamet. Dantley? Alvin Robertson? Lafayette "Fat" Lever?
lever je
jbg,ja znam većinu godišta igrača pa kontam i drugi znaju
mislim da je lever spomenut na ovom kvizu jedno 5,6 puta do sada
sta ces kad je bio zanimljiv igrac
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ko je na slici pored Hakeema?

KK_Bosna je napisao/la:mislim da je lever spomenut na ovom kvizu jedno 5,6 puta do sada![]()
fenomen,sa 190 cm 4 sezone sa preko 8 skokova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.