Pa gotovo prvenstvo, ova će tema svakako za koji dan propasti negdje niže i neće se otvarati do kvala za SP.
Mislim ko da je ovo jedina tema gdje je off, pa na EP u po utakmice krene neka priča o bauštelcima i tako to

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Pa gotovo prvenstvo, ova će tema svakako za koji dan propasti negdje niže i neće se otvarati do kvala za SP.
Ona je top fizicki mozes pricat sta hoces. I u licu je extra, kazem ti da znam jer sam se uvjerio, usne ima lijepe i oci bozanstvene.Shategabri je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:14Šta je dobro? Guzica? Pa jest na glavu može i vreća? Meni se ova gadi realno. Ne bih kafe popio s njom.
Između ovog i Marice ne bi trebalo biti dileme.
Fakat šta je lijepo ovoj omladini danas![]()
Upravu si. Mnogi ce sad vidjeti ove slike sto sam postavio i misliti instagramusa, ne valja, kvarca se pumpa se i sta sve ne. Uzivo je prejaka. A Marica? Ne bih bas rekao. Jeste simpa ali joj pertli ne moze svezat.BIHpatriota je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:16Preko slika je teško suditi o djevojkama. Samo uživo. Vidim ribu avion na slikama a onda uživo razočaranje, isto tako i obrnuto, vidim je na slikama, ne valja, uzivo, pa i nije tako loša.
Jesi nasao sliku.
Pa eto imaš kamion zajedničkih slika. Na svakoj je ova crna ljepša.
Ne poredimo je sa crnkom vec sa Maricom. Milica je bomba moze pricat ko sta hoce. Svi brane Maricu jer je eto kao nasa, niko nije realan.Shategabri je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:42Pa eto imaš kamion zajedničkih slika. Na svakoj je ova crna ljepša.
Ma samo rekoh da je ljepša. Meni.
Pa jest ova ljepsa od Milice. Tu nema sta.Shategabri je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:56Ma samo rekoh da je ljepša. Meni.
Ko i Marica što je jel.
Imaš pravo da ti bude lijepo šta god.
Meni plastičnjara kakvih je pun Bg. Bljak.
Ti si najveći cirkusant na forumu, predmet si sprdanja.
Pitanje za one malo upućenije, je li Džombeta inače ima onako problema sa šutom sa distance ili je samo se tako potrefilo na ovom turniru?hurem je napisao/la: ↑28 jun 2021, 15:49Ako izuzmemo Jones, tri igracice koje bih lično istakao su:
1. Gajić, kao najbolja i najvažnija nakon Jones
2. Babić, cijelo vrijeme sam govorio da treba uzimati najmanje 10 suteva za 3, pa djevojka ima preko 50% pogođenih suteva za 3
3. Dzombeta, zbog borbenosti, trke i sigurnijeg vođenja lopte od Tavic a samim tim i manje izgubljenih lopti...
...naravno, mogla bi se još pokoja istaknuti ali eto.
Doviđenja i prijatno do kvalifikacija![]()
Dzombeta je veoma zahvalan igrač ali trice joj nisu nikad išle,iako zna nekad i iz stepbacka da pogodi kao protiv Rusije,svidja mi se što nije u iduca 2 meca forsirala toliko trojki kao protiv Hrvatske ,protiv Švedske je ošutala 2 puta ali tad smo već imali +20 i bila je gotova utakmica tako da joj je oprošteno.Jednostavno mora naci sebi znatno jači klub i birati pametnije klubove da ne igra za onakve klubove poput Zte,koji nije imao pobjede nikako u Mađarskom prvenstvu.Matea je recimo potpisala za njemačkog prvaka a i Igrali su Eurokup pretprošle godine.AmirBvB je napisao/la: ↑28 jun 2021, 15:52Pitanje za one malo upućenije, je li Džombeta inače ima onako problema sa šutom sa distance ili je samo se tako potrefilo na ovom turniru?hurem je napisao/la: ↑28 jun 2021, 15:49Ako izuzmemo Jones, tri igracice koje bih lično istakao su:
2. Babić, cijelo vrijeme sam govorio da treba uzimati najmanje 10 suteva za 3, pa djevojka ima preko 50% pogođenih suteva za 3
3. Dzombeta, zbog borbenosti, trke i sigurnijeg vođenja lopte od Tavic a samim tim i manje izgubljenih lopti...
Spominjući Džombetu zaboravio su njenu najveću kvalitetu - odbrana.hurem je napisao/la: ↑28 jun 2021, 15:49Ako izuzmemo Jones, tri igracice koje bih lično istakao su:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.