KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Royal
Odbrana katastrofa
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1,18 je kvota na Budućnost
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije KK Budućnost toliko dobra koliko je KK Bosna loše odigrala. Jednostavno nemaš se čemu nadati ako ti igra ovisi o dva igrača (Sejfić i Buza). Nadam se punoj maloj dvorani slijedeći vikend i da bude 1:1 u seriji, pa onda u trećoj kako god bude. Treba biti realan i reći da je ova sezona uspješna za KK Bosnu obzirom u kakvoj je dubiozi bila do prije 9 mjeseci.
Veceras svi u Skenderiju, mora se napuniti mala dvorana 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosna - Budućnost 50:29 prvo poluvrijeme
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nema sanse da se ovo dobije u trecoj ako bude isto sudjenje, bukvalno od prve do zadnje minute siljili Buducnosti. Buza od 2/4 u problemu sa licnim.
Pored toga, ocajan defanzivni skok u 4/4, Verlasevic trica cini mi se 6/6
Pored toga, ocajan defanzivni skok u 4/4, Verlasevic trica cini mi se 6/6
15.10.2013.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
-
Napoleon1921
- Kontakt:
Svaka cast al jbg jaca Busucnost dosta, prije svega zbog sirine kadra.
U Bosni Sejfic nema snage ni za 20min igra 40..ok mvp al bgm
krampa, tehnika u minusu. Buza i Colins dobri..ostatak jbg kako kad koga krene al tank bgm.
Pasalic sjajan veteranski doprinos.
Mejdutim u svakom kontatku s loptom vidi se znatno veci profesionalizam kod igraca Buducnosti.
Ocekujem ubjedljiv poraz iducu al i ovo je veliki uspjeh za Bosnu, sad samo konstantno napredovat.
krampa, tehnika u minusu. Buza i Colins dobri..ostatak jbg kako kad koga krene al tank bgm.
Mejdutim u svakom kontatku s loptom vidi se znatno veci profesionalizam kod igraca Buducnosti.
Ocekujem ubjedljiv poraz iducu al i ovo je veliki uspjeh za Bosnu, sad samo konstantno napredovat.
zasto Rahimic slabo koristi ostale amerikance? nisam nesto pratio ove sezone, ali mora odmoriti igrace, a onaj 3. sto nije nikako igrao izgleda da ima fin sut za razliku od Colinsa...onaj #5, ne znam kako inace igra, al danas je bas usrao dosta, forsira sut preko ruke, onda 2x na 3sec do kraja napada kad bi mu bilo oprosteno isforsiran sut, on dodaje i istice vrijeme, a imao je i nekih izgubljenih...ne smijem ni zamisliti kakve su ostale ekipe ako je Bosna ovom igrom zavrsila 4.Napoleon1921 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 22:55Svaka cast al jbg jaca Busucnost dosta, prije svega zbog sirine kadra.
-
Napoleon1921
- Kontakt:
Ova druga dvojica su bas tanki..idem ove sezone bio sam 10 tak trkmi pa mogu iz prve ruke posvjedocit. Ovaj Williams centar prelosa tehnika, nako trci zna prikucat i tjt..onaj treci jednom sam ga vidio ..bolje da nisamJHam je napisao/la: ↑26 apr 2023, 23:51zasto Rahimic slabo koristi ostale amerikance? nisam nesto pratio ove sezone, ali mora odmoriti igrace, a onaj 3. sto nije nikako igrao izgleda da ima fin sut za razliku od Colinsa...onaj #5, ne znam kako inace igra, al danas je bas usrao dosta, forsira sut preko ruke, onda 2x na 3sec do kraja napada kad bi mu bilo oprosteno isforsiran sut, on dodaje i istice vrijeme, a imao je i nekih izgubljenih...ne smijem ni zamisliti kakve su ostale ekipe ako je Bosna ovom igrom zavrsila 4.Napoleon1921 je napisao/la: ↑26 apr 2023, 22:55Svaka cast al jbg jaca Busucnost dosta, prije svega zbog sirine kadra.
Ocekujem ubjedljiv poraz iducu al i ovo je veliki uspjeh za Bosnu, sad samo konstantno napredovat.![]()
Colins za ovaj nivo kosarke odlican play
Fali Bosni sigurno jos 3 igraca da se mogu ozbiljnije nosit. Sejfic je bas tanak i nespreman je totalno, bar tanak da bude nosilac igre. Uspije on na snagu dosta ubacit al tesko vise od toga
Ostatak rostera tanak ko papir..vranic i ostali ubace vazda nesto al slabo je to.
Veceras Buducnoat se raspala gube 20+..Bosna pogadja sve i opet na kraju jedva se izvukose..jos Verlasevic pogodio 6 trojki..
Recimo Ilic i Zahirahic iz Buducnosti kad bi se mofli dovest to bi druga prica bila
Buducnost dosta bolji tim iskreno
Mene je pozitivno iznenadio trener KK Budućnosti Pandža. Kako fino motiviše igrače, razgovara mirnim tonom i izvodi školske akcije, dok sa druge strane Rahimić se samo nešto dere i psuje k’o kočijaš.
Ne znam jesi li ironičan
Ako po ičemu pamtim Pandzu to je po velikoj galami i krilanju na igrače
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
Napoleon1921
- Kontakt:
Debakl u 3. tekmi kao sto sam i najavi..al dobra sezone Bosne, sad dovest 2/3 pojacanja i nastavit napredovat
Bojim se da 2/3 igrača nisu dovoljna za neki značajniji uspjeh, ali bi u svakom slučaju dobro došli. Od svega me najviše raduje najavljena značajnija finansijska podrška Vlade KS, još ako menadžment poradi na pronalasku 1-2 kvalitetna sponozora imamo se čemu nadati u budućnosti.Napoleon1921 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 14:29Debakl u 3. tekmi kao sto sam i najavi..al dobra sezone Bosne, sad dovest 2/3 pojacanja i nastavit napredovat
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
zavisi sve sta ce se igrati naredne sezone, 3,4 igraca u najmanju ruku su potrebna zavisi sve i o kakvim imenima ce biti rijec, pazi sta ovaj Hale radi u Borcu ili onaj sto je na pocetku sezone igrao u Mornaru sigurno ima takvih igraca na trzistu samo treba ubostiAdnan33 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 16:34Bojim se da 2/3 igrača nisu dovoljna za neki značajniji uspjeh, ali bi u svakom slučaju dobro došli. Od svega me najviše raduje najavljena značajnija finansijska podrška Vlade KS, još ako menadžment poradi na pronalasku 1-2 kvalitetna sponozora imamo se čemu nadati u budućnosti.Napoleon1921 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 14:29Debakl u 3. tekmi kao sto sam i najavi..al dobra sezone Bosne, sad dovest 2/3 pojacanja i nastavit napredovat
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Bosna treba da zadrzi Sejfica Buzu Pasalica i da ima kvalitetniju selekciju igraca pogotvo amerikanaca.Amerikanac treeba da bude prevaga a ne osmi igrac u rotaciji sta je Bosni bilo
-
Napoleon1921
- Kontakt:
Pa dobro dovoljna su za drugi iskorka, jbg tesko je ocekivat za godinu da Bosna bude rang igokee. Iz kakvog kanala su se izvukli ovo je kao Aba ligaAdnan33 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 16:34Bojim se da 2/3 igrača nisu dovoljna za neki značajniji uspjeh, ali bi u svakom slučaju dobro došli. Od svega me najviše raduje najavljena značajnija finansijska podrška Vlade KS, još ako menadžment poradi na pronalasku 1-2 kvalitetna sponozora imamo se čemu nadati u budućnosti.Napoleon1921 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 14:29Debakl u 3. tekmi kao sto sam i najavi..al dobra sezone Bosne, sad dovest 2/3 pojacanja i nastavit napredovat
-
Napoleon1921
- Kontakt:
Cuo sam da postoji veliko interesovanje od strane vlasnika Buducnosti da ulozi u Bosnu..ne znam ni ko je znam da drzi ProLab...sad koliko je istine u tom..InatSilniBosanski je napisao/la: ↑02 maj 2023, 19:58zavisi sve sta ce se igrati naredne sezone, 3,4 igraca u najmanju ruku su potrebna zavisi sve i o kakvim imenima ce biti rijec, pazi sta ovaj Hale radi u Borcu ili onaj sto je na pocetku sezone igrao u Mornaru sigurno ima takvih igraca na trzistu samo treba ubostiAdnan33 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 16:34Bojim se da 2/3 igrača nisu dovoljna za neki značajniji uspjeh, ali bi u svakom slučaju dobro došli. Od svega me najviše raduje najavljena značajnija finansijska podrška Vlade KS, još ako menadžment poradi na pronalasku 1-2 kvalitetna sponozora imamo se čemu nadati u budućnosti.Napoleon1921 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 14:29Debakl u 3. tekmi kao sto sam i najavi..al dobra sezone Bosne, sad dovest 2/3 pojacanja i nastavit napredovat
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Dubravko Barbaric stara prica, pricalo se i da je usao u Bosnu pocetkom ove godineNapoleon1921 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 20:31Cuo sam da postoji veliko interesovanje od strane vlasnika Buducnosti da ulozi u Bosnu..ne znam ni ko je znam da drzi ProLab...sad koliko je istine u tom..InatSilniBosanski je napisao/la: ↑02 maj 2023, 19:58zavisi sve sta ce se igrati naredne sezone, 3,4 igraca u najmanju ruku su potrebna zavisi sve i o kakvim imenima ce biti rijec, pazi sta ovaj Hale radi u Borcu ili onaj sto je na pocetku sezone igrao u Mornaru sigurno ima takvih igraca na trzistu samo treba ubostiAdnan33 je napisao/la: ↑02 maj 2023, 16:34
Bojim se da 2/3 igrača nisu dovoljna za neki značajniji uspjeh, ali bi u svakom slučaju dobro došli. Od svega me najviše raduje najavljena značajnija finansijska podrška Vlade KS, još ako menadžment poradi na pronalasku 1-2 kvalitetna sponozora imamo se čemu nadati u budućnosti.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Jadnimi, Kaunas, lol89 i 25 gostiju.