FK Slavija

lovcen16
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la lovcen16 » 13 mar 2016, 18:07

GKhan je napisao/la:Ma uzece te pitare libo vas racku
Ma kralju tesko imamo 20 minuta igraca vise mi bezopasni totalno a nas strucnjak izveo Spalevica koji jedini moze dati gol...Danas smo bili losi totalno jos Spalevic neigra protiv Sarajeva mora da cisti kartone..Sami smo sebi zakuhali ostatak prvenstva sa ova dva kiksa ali nadati se boljim partijama u nastavku...
Zadnja izmjena: lovcen16, dana/u 13 mar 2016, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 13 mar 2016, 18:08

lovcen16 je napisao/la:Trener nam je qarina samo takva...Odavno nisam gledao losiju Slaviju...Dva opasna kiksa u dva kola....
Drina uopšte nije kiks. Ko god kaže da smo kiksali u Zvorniku, taj ne razumije fudbal uopšte. Danas smo kiksali, i to svojim glupostima. Promašene odlične šanse, koje se po ovakvom terenu moraju iskoristiti, loše izmjene, sve je to odvelo u ovaj remi koji je kao poraz.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 13 mar 2016, 18:11

Pappy je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:Trener nam je qarina samo takva...Odavno nisam gledao losiju Slaviju...Dva opasna kiksa u dva kola....
Drina uopšte nije kiks. Ko god kaže da smo kiksali u Zvorniku, taj ne razumije fudbal uopšte. Danas smo kiksali, i to svojim glupostima. Promašene odlične šanse, koje se po ovakvom terenu moraju iskoristiti, loše izmjene, sve je to odvelo u ovaj remi koji je kao poraz.
Kralju kako smo gubili nije kiks ali realno svi smo dovarili dvice opasno pa i sami igraci jer se tu ocekivala dvojka ko vrata treba biti iskren pa reci ali teren je mjerilo..

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 13 mar 2016, 18:11

Pa i trener pitara je OPANAK
Zatvorite se svi nazad bunker i eto ga X
"Volim te Zeljo"

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 13 mar 2016, 18:16

lovcen16 je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
Kralju kako smo gubili nije kiks ali realno svi smo dovarili dvice opasno pa i sami igraci jer se tu ocekivala dvojka ko vrata treba biti iskren pa reci ali teren je mjerilo..
Tovarili su svi dvice zato što su mislili da će utakmica biti dogovorena. Drina je izuzetno jaka ove polusezone. Da sad počinje prvenstvo, sa ovakvom ekipom oni ne bi imali problema da ostvare opstanak, tako da mi smo dobro prošli sa bodom tamo.

Završen je ovaj ciklus od tri utakmice koji nam je mogoa biti ključan. Da smo uzeli još dva boda, odnosno pobjedili ovu tekmu to bi bilo to. Ovako, i dalje smo u odličnoj poziciji, istina, uz vjerovatno najteži raspored od svih ekipa iz donjeg dijela, ali ne smije opstanak doći u pitanje.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 13 mar 2016, 18:32

Sve se kralju slazem bio je plan da se uzme 7 ili optimalno 9 bodova ali mi uzeli 5...Sami smo sebi zakomplikovali situaciju imamo sigurno dobru ekipu i opstanak nebi smjeo da bude ugrozen ali mi ovaj trener ne ulijeva nikakvu sigurnost...Vojvoda je za njega Murinjo...

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 13 mar 2016, 18:35

lovcen16 poz zašto ne mogu da nazovem humanitarni broj za malog miloša zovem sa bih telekom

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 13 mar 2016, 18:48

Primorac je napisao/la:lovcen16 poz zašto ne mogu da nazovem humanitarni broj za malog miloša zovem sa bih telekom
Mislim da moze samo sa Mtel mreze.. steta jer je bas dosta raje pokusavalo da zove...jos uvjek traje ta akcija pa ko je na Mtel-u neka nazove nama marka nista nista neznaci a njemu mozda sve..prije nekoliko dana bila je donatorsko vece isto humanitarnog karaktera koji su ispratili ovi momci is sportdc i na njihovom portalu imaju brojevi ziro racuna na koji se mogu uplatiti sredstva...

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 14 mar 2016, 21:24

ok skontaću nešto uzeću mtel broj i zvati nadam se brzom ozdravljenju

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 15 mar 2016, 00:15

Primorac je napisao/la:ok skontaću nešto uzeću mtel broj i zvati nadam se brzom ozdravljenju
Sutra se predaju papiri i dogovara se sa BH Telekomom da otvore svoj broj.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 16 mar 2016, 22:17

Sad preko vikenda vam je prilika da osigurate opstanak, a jos nama pomognete da ode Dino i ekipa.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 18 mar 2016, 16:59

Rikardo je napisao/la:Sad preko vikenda vam je prilika da osigurate opstanak, a jos nama pomognete da ode Dino i ekipa.
Nerealno kralju nama nema pola ekipe Spalevic,Markovic,Boskovic ciste kartone kao i Comor koji je dobio crveni na prosloj tekmi kao i suspendovani Vejinovic i Radovanovic.Ma i da smo kompletni tesko a kod vas sad mora doci do bodova jer ova situacije poslije kupa se mora sto prije promjeniti morate se vratiti na pobjednicki kolosjek ..Nama je vaznija tekma protiv Zrinjskog to moramo pobjediti pa makar svi izginuli na terenu...Bar ja to tako vidim...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 mar 2016, 20:53

Otvoren Eronet broj za Božu. 092 890 870. Hajte molim vas ko god može neka pozove i donira 1 KM za Božu. Broj za M:tel je 1432.

Skupljeno je do jutros bilo 210 000 KM, ostaje još 90 000 da se skupi. S obzirom na tempo skupljanja vjerujem da će to skoro biti. Edin Džeko je preuzeo na sebe da na reprezentativnom okupljanju sada donira novac. Vladimir Stojković je isto to preuzeo na sebe na okupljanju Srbije, a svim klubovima u ligi je poslan dopis da pomognu koliko god i kako mogu.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 19 mar 2016, 02:19

Pappy je napisao/la:Otvoren Eronet broj za Božu. 092 890 870. Hajte molim vas ko god može neka pozove i donira 1 KM za Božu. Broj za M:tel je 1432.

Skupljeno je do jutros bilo 210 000 KM, ostaje još 90 000 da se skupi. S obzirom na tempo skupljanja vjerujem da će to skoro biti. Edin Džeko je preuzeo na sebe da na reprezentativnom okupljanju sada donira novac. Vladimir Stojković je isto to preuzeo na sebe na okupljanju Srbije, a svim klubovima u ligi je poslan dopis da pomognu koliko god i kako mogu.
Ovo je lijepo sto se pomaze mladom momku ovo je puno vise od 3,boda a posebno mi drago sto ce reprezentacija BiH i Srbije pomoc a mislim da se trebalo i Hrvatska kontaktirat vjerujem da bi i oni pomogli a i klubovi svi a i mi ovdje kolko ko moze pozivom i da se Milos vrati na stadion i zaigra za BH Zmajeve akobogda ..a o u utakmici necu nista na Kosevu osim sto treba i jaka Slavija za BiH nogomet ...

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 19 mar 2016, 08:35

Pappy je napisao/la:Otvoren Eronet broj za Božu. 092 890 870. Hajte molim vas ko god može neka pozove i donira 1 KM za Božu. Broj za M:tel je 1432.

Poziv iz Eroneta je 2 km , da je bogdom i više ako ide za Miloša , a ne za tele.mafiju. Miloše ozdravi nam , poz iz Viteza!
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 19 mar 2016, 08:56

Takodjer se pridruzujem pozivu i zeljama za ozdravljenje Milosa!Mozemo mi ovako palamudit po forumu ali treba pomoc tko moze?!
Godine prolaze jubav ostaje...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 mar 2016, 12:32

white1950 je napisao/la:Takodjer se pridruzujem pozivu i zeljama za ozdravljenje Milosa!Mozemo mi ovako palamudit po forumu ali treba pomoc tko moze?!
Pomaže se, koliko god ko može, marka marka. Većina naših bivših fudbalera se uključila u akciju. Kokot je sakupio u Mladosti, Miljan u Slobodi, Maslo i Novo u Veležu, Radnik je dao prihod od karata, Drina je ovu utakmicu odredila za pomoć, Sarajevo u nedelju, iz inostranstva stiže pomoć. Koliko imam informacije on u srijedu sigurno putuje za Njemačku.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 mar 2016, 13:05

Je li igro Puric ova prva 3 kola :?

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 19 mar 2016, 14:57

Lakoste je napisao/la:Je li igro Puric ova prva 3 kola :?
Nije igrao nikako...problem je oko te njegove povrede a i teren je los pa bi bilo po meni kontra produktivno pustati ga da igra samo bi obnovio povredu..valjda ce ga sad vise koristiti jer je bas dobar igrac..

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 20 mar 2016, 00:15

Lakoste je napisao/la:Je li igro Puric ova prva 3 kola :?
Ne može još. Gledao sam ga prijateljsku protiv Butmira još uvijek ne trči fino, nekako vuče nogu, a i boji se u duel ući.

Sutra ekipa ludilo, nikad prije se nije ovako igralo, a niti će. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.