FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Rebic i jeste za nas, pravo ogledalo onih koji vode klub.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Samo me zanima tko gura ove sve balkance u Inter... Od toliko igrača najvise se oko njih natezu, a ne mozes jesnog dobrog napravit da ih sve sastavis
Sa Lukakua na Rebica. Pa to cak nije ni sa konja na magarca, nego sa konja na kokoš.
Ma kakav Rebic, ovi su prodali Hallera i Jovica, nece prodati i Rebica.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Džeku dodati na Lautara i Maura i ne može bolje. Bolje usmjeriti 100 miliona na Eriksena nego na Lukakua ili ove kvazipanjeve Rebiće. Fali nam igrač sa mudima u sredini koji će znati izbaciti napadača u gol šansu. Džeko za 15 miliona je krađa ako se to desi.
"We need to suffer. And we need to fight."
Mislim da je sada za Icardija najrealnija opcija Napoli, druga opcija je ostanak, medjutim u tom slucaju morao bi promjeniti agenta i popricati sa klubom u vezi ugovora, te odaljiti zenu od svoga posla.
Nama bi kao klubu odgovarale obe opcije medjutim, u prvoj opciji bi se morao dovesti kvalitetan napadac, po mom misljenju vise jedan povuceni napadac, te Dzeko kao pojacanje naprijed. Sve to u kombinaciji sa Lautarom bi trebalo biti ok, te cak bi Espositu trebali dati priliku da se dokaze.
Ono sto nam nedostaje jos je svakako taj jedan ofazivniji veznjak koji umije i da zabije pokoji gol te naprijed dobro proigra. Ne znam sta je sa SMS, jer Man Utd njega najvjerovatnije nece dovesti, tu bi se sa Politanom plus nadoplata moglo nesto iskombinovati sa Lotitom.
Nama bi kao klubu odgovarale obe opcije medjutim, u prvoj opciji bi se morao dovesti kvalitetan napadac, po mom misljenju vise jedan povuceni napadac, te Dzeko kao pojacanje naprijed. Sve to u kombinaciji sa Lautarom bi trebalo biti ok, te cak bi Espositu trebali dati priliku da se dokaze.
Ono sto nam nedostaje jos je svakako taj jedan ofazivniji veznjak koji umije i da zabije pokoji gol te naprijed dobro proigra. Ne znam sta je sa SMS, jer Man Utd njega najvjerovatnije nece dovesti, tu bi se sa Politanom plus nadoplata moglo nesto iskombinovati sa Lotitom.
lotito nikad ne uzima igrace, samo pare... uostalom, politano nam nije potreban, imamo j. correu
mozete "iskombinovat" iskljucivo s parama, platite trazenu cijenu i nosite
Mozemo nekako u bijeloj tehnici vam isplatiti iz suningaChinaglia je napisao/la:lotito nikad ne uzima igrace, samo pare... uostalom, politano nam nije potreban, imamo j. correu
Ne vjerujem da ce to iko ici toliko da vam dadne love, man utd je vise zagrizao za brunu fernandesa nego za sms-a, psg ostaje sljedeca destinacija mada malo vjerovatna buduci da su doveli camugu iz evertona. Sms i sam zeli dalje ici, a cijena bi mogla biti u dijapazonu 60 do 75 mil ovisno o trenutku kupovanja, mada kazem, tesko da ce to neko izvaliti u ovom trenutku. Davao je njih lotito i jeftinije, keita balde, felipe anderson i sl. Bolje je to na vrijeme prodati za solidnu lovu.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Bolje dodati još malo i uzeti Eriksena, nego tu propalicu.
1921
Otjeraše najboljeg veznog igrača u *ebenu Fiorentinu na *ebenu posudbu.
Jos najbolju špicu zamjeniti za 34-godisnjaka + jos jednog mongoloida i gasi *ebeni klub.
Užas od mercata je ovo zasad. Horor.
Jos najbolju špicu zamjeniti za 34-godisnjaka + jos jednog mongoloida i gasi *ebeni klub.
Užas od mercata je ovo zasad. Horor.
#Ausilio OUT
Ne trebamo se sekirat ako ostanemo bez Lukakua i Džeke. U najgorem (a po meni najboljem) slučaju pružimo Mauru novu šansu i eto ti prvi strijelac lige bez trošenja 80 mil, a što se tiče back-up špica samo vratimo Gabiloga sa pousudbe i riješili i to.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Sarrifufna
Moze tako i jos vratiti Spallettija i Allegrija, pa da se ceramo ovu sezonu. 
pocasni precjednik @ FK Formula
Mi jedino mozemo poklonit igraca. Prodat nikako. Radja djaba ode u Cagliari. 
Vidis sad ovu pricu za Dybalu i ponadas se a onda skontas da ni od toga nece biti nista. Prelazni rok poceo odlicno al kako se blizi kraju djeluje sve gore i gore.
Zamisli Lautaro Dybala
Vec su pocele spekulacije za Zapatu. 60 miliona.
Ovo je vec realnije...
Vidis sad ovu pricu za Dybalu i ponadas se a onda skontas da ni od toga nece biti nista. Prelazni rok poceo odlicno al kako se blizi kraju djeluje sve gore i gore.
Zamisli Lautaro Dybala
Vec su pocele spekulacije za Zapatu. 60 miliona.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
OK shvatam da nam je teško ikoga prodati ali zašto davati džabe? Nije to Gabigol sa 21 god pa kažemo dat ćemo ga džabe na posudbu, plaćat ćemo ako treba i dio plate da ne sjedi na klupi nego da se negdje razvija. Ali Rađa već ima 31 i on će samo bit lošiji sa svakom godinom a po meni je mogao još barem 1 sezonu odigrat na vrhunskom nivou, još je i htio da ostane ovdje, čak je i promijenio ponašanje u drugom dijelu sezone i počeo odlično igrat. Baš ne kontam zašto ga svim silama žele otjerat. Ne razumijem ni Contea jer je ratnik kakve on voli. I onda će ganjat jednog Vidala koji je još stariji i sl nekog. Ne razumijem nikako ovaj potez
Što se tiče ulaznog mercata, ja bih jedino bio zadovoljan sa nekim od ovih: Lukaku, Dybala (tu bi Lautaro igrao CF a Dybala SS) ili Zapata. Ne bih želio da dovedemo nekog starijeg tipa Cavani da nam bude nosilac napada pa da nakon jedne dobre sezone krene sa lošijim igrama (a prije toga potpisao mastan ugovor na 3-4 godine) pa ga ovako ne možemo nikome prodat.
Što se tiče ulaznog mercata, ja bih jedino bio zadovoljan sa nekim od ovih: Lukaku, Dybala (tu bi Lautaro igrao CF a Dybala SS) ili Zapata. Ne bih želio da dovedemo nekog starijeg tipa Cavani da nam bude nosilac napada pa da nakon jedne dobre sezone krene sa lošijim igrama (a prije toga potpisao mastan ugovor na 3-4 godine) pa ga ovako ne možemo nikome prodat.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Zapata-Dybala-Dzeko-Lautaro to bi vec bilo dobro!
Zapata je bezveze igrac. A smijesan za cifru koja se spominje. To bi bio najveci fail. Atalanta mu je mjera.
Ne bi me iznenadilo da Conte pukne ako se ne dovede napadac u narednih 5-7 dana.
Ne bi me iznenadilo da Conte pukne ako se ne dovede napadac u narednih 5-7 dana.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Slažem se da je Zapata prosjek, jednostavno se uklopio u Gasperinijevu mašineriju, izvan toga je bezveze.
Ali dovodimo se u slijepu ulicu polahko ali sigurno. Ausilija nema ni na mapi, Marotta je na prvoj liniji i nadam se da ima kakvog asa u rukavu inače ne želim ni razmišljati onsituaciji da ližu šta su popljuvali i vrate Wandinog malog u ekipu. Vjerujem da Conte to ne bi prihvatio u svakom slučaju.
Dybala bi vjerovatno legao u postavci 3-5-2 ali Lautarova spremnost da igra najisturenijeg i da bude udarna igla mi je veći upitnik.
Ali dovodimo se u slijepu ulicu polahko ali sigurno. Ausilija nema ni na mapi, Marotta je na prvoj liniji i nadam se da ima kakvog asa u rukavu inače ne želim ni razmišljati onsituaciji da ližu šta su popljuvali i vrate Wandinog malog u ekipu. Vjerujem da Conte to ne bi prihvatio u svakom slučaju.
Dybala bi vjerovatno legao u postavci 3-5-2 ali Lautarova spremnost da igra najisturenijeg i da bude udarna igla mi je veći upitnik.
Marotta nastavlja dominaciju. Sta je iduce? Sporazumni raskid ugovora sa Icardijem?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Koliko je Inter platio Barellu ?
Zar nije mogao Radja otici u zamjenu za Barellu + doplata od strane Intera ?
Nevjerovatno, ovo se strmoglavo pretvara u cirkus.
Zar nije mogao Radja otici u zamjenu za Barellu + doplata od strane Intera ?
Nevjerovatno, ovo se strmoglavo pretvara u cirkus.
Call the coroner!
Ako ode Radja na posudbu i Joao Mario svejedno gdje (Valera ocigledno se ne mozemo rijesiti), da li to znaci da ce dovesti i veznjaka ili je to samo prostor za wingera ? Pod uslovom naravno da dva napadaca, ako zele napraviti bolji razultat nego prosle sezone, moraju doci.
I sta je uopste sa Perisicevim statusom? The clock is ticking.
I sta je uopste sa Perisicevim statusom? The clock is ticking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.