Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
tesko ce liverpool do titule, al ima sanse i to lijepe, opet je tu glavni favorit united, a liverpoolu ce po mom misljenju biti presudan pocetak sezone, ako zaredate sa pobjedama i budete u vrhu, onda ce ekipa dobiti samopouzdanje i rutinu u pobjedjivanju, a to ej i najvaznije za osvajanje titule. vasa prednost je i to sto ne igrate ligu prvaka u uefa ligu, tako da se ekipa od pocetka do kraja moze skoncetrisati na premiership
opet kazem, mislim da ce vam prvih deseak kola biti najvaznije, jer je ekipa dosta renovirana i ima sigurno velike ambicije, ako se ne daj boze dese losi rezultati iz pocetka, onda moze doci do blokada u glavama, da igraci sami sebe ubijede da ne mogu do vrha i to je nesto najgore, kvaliteta ima, samo malo treba srece i psihicke snage
opet kazem, mislim da ce vam prvih deseak kola biti najvaznije, jer je ekipa dosta renovirana i ima sigurno velike ambicije, ako se ne daj boze dese losi rezultati iz pocetka, onda moze doci do blokada u glavama, da igraci sami sebe ubijede da ne mogu do vrha i to je nesto najgore, kvaliteta ima, samo malo treba srece i psihicke snage
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Strasan klip !Sasha L.F.C. je napisao/la:[youtube][/youtube]
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
-
- Kontakt:
LYON POZVAO LIVERPOOL DA DOĐE PO
CISSOKHA.......BILO BI DOBRO DA DODE...

iskreno vise bih volio Perreiru jer ko god je dosao iz Portugalske u Englesku ligu odlicno se snasao i odigrao...Liverpool_RZ 88 je napisao/la:LYON POZVAO LIVERPOOL DA DOĐE PO
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Plakao sam kao dijete na ova dva klipa
[youtube][/youtube]
Plakao sam kao dijete na ova dva klipa

There got to be something for Liverpool big number nine ...
za pocetak samo da kazem YNWA!!! 

Odsustvovao sam iz drzave na neki period,pa sam bio i van dometa interneta ,jedino par novina u nekoliko navrata,jel moze neko na pp ili jos bolje ovdje da mi napise jel neko dosao i ko je otisao od u zadnjih mjesec dana ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- King Kenny
- Kontakt:
Dobro nam se vratio živ i zdrav.LudLo 4 je napisao/la:Odsustvovao sam iz drzave na neki period,pa sam bio i van dometa interneta ,jedino par novina u nekoliko navrata,jel moze neko na pp ili jos bolje ovdje da mi napise jel neko dosao i ko je otisao od u zadnjih mjesec dana ?
Došli:Doni,Adam,Henderson,Downing
Otišli:Jovanović (još uvijek traži klub ali nećemo dobiti nikakvu odštetu),Pacheco,Shelvey vjerovatno idu na posudbe dok je Aquilani u pregovorima s "Ljubičicama",out je takodje i Konchesky,ako sam koga izostavio nek me neko ispravi

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Velika je vjerovatnoća da će nam Aqua završiti u Fiorentini za nekih 14 miliona eura, e sad da li će se pare od njegova transfera završiti ulaganjem u lijevog beka ( čitaj Pereira, Aly ili Baines ) ili napadača ( čitaj Aguero
) ostaje da vidimo.
Imam nekoliko prijatelja engleza iz Liverpoola, koji su mi objasnili zašto je baš dr. King želio Carrola i Suareza. Kažu, želio je da vrati stari duo Batman i Robin u ekipu. Pravi navijači Liverpoola znaju ko je činio taj duo, a ovi ostali neka pitaju ako ne znaju.
Usput, na današnji dan prije tačno 365 dana, Gerard je odgovorio Murinju: Oprosti Murinjo ali Liverpool je moj život.

Imam nekoliko prijatelja engleza iz Liverpoola, koji su mi objasnili zašto je baš dr. King želio Carrola i Suareza. Kažu, želio je da vrati stari duo Batman i Robin u ekipu. Pravi navijači Liverpoola znaju ko je činio taj duo, a ovi ostali neka pitaju ako ne znaju.
Usput, na današnji dan prije tačno 365 dana, Gerard je odgovorio Murinju: Oprosti Murinjo ali Liverpool je moj život.
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... fc-tattoos" onclick="window.open(this.href);return false;
sto ti je ljubav prema klubu!!!!
sto ti je ljubav prema klubu!!!!
Cuj pravi navijaci znaju koje cinio taj duo, msm trebao si napisati stariji navijaci znaju to al hajd da ne duljim da te pitam ko su ta dva igraca jer me nesto slabo sluzi pamcenje ?Rizah je napisao/la:Velika je vjerovatnoća da će nam Aqua završiti u Fiorentini za nekih 14 miliona eura, e sad da li će se pare od njegova transfera završiti ulaganjem u lijevog beka ( čitaj Pereira, Aly ili Baines ) ili napadača ( čitaj Aguero) ostaje da vidimo.
Ja mislim da ce izgleda prije doci Jensen iz Hamburga nego Pereira,Ali ili Baines...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Auuu ljudi, razočarali ste meCarlo je napisao/la:Vjerovatno Dalglish-Rush

Batman i Robin engleskog fudbala, Liverpoola ali i fudbala općenito su Toschak i Keegan.
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Oni su Rizo igrali pocetkok 1970 godine, niko ih se ne sjeca ali sam naravno cuo za ovaj strasni duo.
Cini mi se da Toshu nikada niko nije mogao uzeti zracni duel.
+ 
Cini mi se da Toshu nikada niko nije mogao uzeti zracni duel.

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Koristite mocni alat zvani Google kao sto je to ucinio nas dragi forumas zvani rizah pa ce te znati 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Inace Kenny Dalglish veruje da ce Stewart Downing, Jordan Henderson i Alexander Doni poceti utakmicu protiv Hull Citya.
http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ts-1771071" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ts-1771071" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
samo da nije istina ovo za jansena on je najgore rijesenje
-
- Kontakt:
Ma kakav crni Jansen, idemo mi po Cissokha.
Mozda treba nazvati Kennya i reci mu da ne mora ici u Francusku, tu je uvijek Rizo da pomogne.
Mozda treba nazvati Kennya i reci mu da ne mora ici u Francusku, tu je uvijek Rizo da pomogne.

Jimmy from the hood je lud.
Ne znam jeste li znali, ali imamo ulicu u Liverpoolu:
http://maps.google.com/maps?q=bosnia+st ... CBMQ8gEwAA" onclick="window.open(this.href);return false;
http://maps.google.com/maps?q=bosnia+st ... CBMQ8gEwAA" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ha ha i kaže nemoj navijati za LiverpoolCarlo je napisao/la:Ne znam jeste li znali, ali imamo ulicu u Liverpoolu:

Dobro si ovo Carlo otkrio i sa nama podjelio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.