Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Chekirao je klupu sebi sada protiv Liverpoola,,,ono se ne fula(pred kraj prilika).
Slažem se, ne bi me začudilo da završi na klupu pred L'pool. Ja ga ne bih stavio na klupu, ali poznavajući Manćinija sve je moguće.
Smoke Weed Everyday!
- NoName
- Kontakt:
Treba to prepoznati dok još igrač igra a ne kada ga nemaNoName je napisao/la: 25/11/2012 -Ovaj Yaya Toure je iz utakmice u utakmicu sve kritičniji. Kada se sjetim njegovih igara iz prošle sezone i uporedim sa ovom, nebo i zemlja. Jedino je u Madridu bljesnuo, ostalo slabo. Danas isto očajan.
Džeko je dobar koliko to može biti u jednoj ovakvoj utakmici.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pa Toure nešto fura da igra nekog kreativca u Cityju , a dok je bio u Barci nije prelazio centar i odrađivao je svoj posao kako treba.. Sad se stalno nešto mota oko kaznenog prostora , puca okolo po golu , ko da ofanzivnog veznog igra jbt..
-
- Kontakt:
Sljedeca tekma klupa sto posto, ne zato sto je danas fulao vec sto je igrao proslih 5 tekmi od pocetka i red je vala da malo odmori.
Ne znam da li se sjećaš ali jedno vrijeme (i to ne kratak period) je igrao baš pravog ofanzivnog veznog u Sitiju.viKK je napisao/la:Pa Toure nešto fura da igra nekog kreativca u Cityju , a dok je bio u Barci nije prelazio centar i odrađivao je svoj posao kako treba.. Sad se stalno nešto mota oko kaznenog prostora , puca okolo po golu , ko da ofanzivnog veznog igra jbt..
Smoke Weed Everyday!
Samo on da nju zavali iz sve snage,nekoliko puta je imao sasvim izgledne prilike da plasira lijepe udarce al zbog šuteva nekontrolisanih otišlo je sve predaleko od gola na kraju se to i potvrdilo u predzadnjoj minuti nadoknade,a iz slične situacije Silva je postigao gol samo sto je potkopo loptu..
Vi koji govorite da je ono pred kraj bio zicer koji se ne fula, u sta ste gledali? Jel iko vidio, il barem primijetio, golmana koji ga zatvara?
Haman ko što Silva ne vidi Džeku, onolikog čovjeka, ni vi ne vidjeste ništa manjeg Švarcera.
Haman ko što Silva ne vidi Džeku, onolikog čovjeka, ni vi ne vidjeste ništa manjeg Švarcera.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Nema ga sta braniti ono je morao dati. Ostalo, odigrao je solidno, Aguero mu puno bolje paše u napadu.
nista ja njega ne branim, samo kazem da ono nije bilo bas tako jednostavno zabit ko sto vi govorite.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
To samo u Cityju i ima, da klasični destruktivac igra kreatora igre ..EvoMene je napisao/la:Ne znam da li se sjećaš ali jedno vrijeme (i to ne kratak period) je igrao baš pravog ofanzivnog veznog u Sitiju.viKK je napisao/la:Pa Toure nešto fura da igra nekog kreativca u Cityju , a dok je bio u Barci nije prelazio centar i odrađivao je svoj posao kako treba.. Sad se stalno nešto mota oko kaznenog prostora , puca okolo po golu , ko da ofanzivnog veznog igra jbt..
Sad gledam goal.c ,Dzeko najlosije ocjenjen igrac citya,on i Milner 2,5. Tevez 3,5. Legende,od svih portala stvarno imaju najcudnije kriterije,pa im se cesto desi da istog igraca proglase i za MOM i za FLOP, 

Dosta dobar danas, pripremio gol odma poslije 2 min. Imao par prilika, borio se, namjestio Agueru dva zicera koji se moraju zabiti.
Promašio ono na kraju ali se u usporenom vidi kako je lopta odskocila u zadnjem momentu i od kostobrana se odbila preko gola.
Generalno dosta dobar.
Promašio ono na kraju ali se u usporenom vidi kako je lopta odskocila u zadnjem momentu i od kostobrana se odbila preko gola.
Generalno dosta dobar.
Ma sta zanju Amerikanci o fudbalu,yebo im ti mater. Njima je ribolov ispred soccera.Denizmare je napisao/la:Sad gledam goal.c ,Dzeko najlosije ocjenjen igrac citya,on i Milner 2,5. Tevez 3,5. Legende,od svih portala stvarno imaju najcudnije kriterije,pa im se cesto desi da istog igraca proglase i za MOM i za FLOP,
Niti su strucni,niti relevantni za bilo sta povezano sa fudbalom.Portal,ko portal,nista vise.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- el-fighter
- Kontakt:
Dzeko odigrao odbru utakmicu i jedino je falio gol da bude odlicna. Imao je nekoliko dobrih prilika i pokusaja, ali danas nije bio njegov dan. Slazem se da bi u sljedecoj utakmici mogao na klupu, ali ne zato sto je profulao priliku u nadoknadi vremena, (po meni je ona Tevezova prilika iz prosle tekme bila puno bolja od ove) vec cisto iz razloga da se malo odmori. Posljednjih 5-6 utakmica je igrao po 90 minuta i veoma je izvjesno da ce ga Mancini odmarati. Tevez takodjer igra konstantno, dok tek oporavljeni Aguero i Balloteli bi mogli zapoceti sljedeci mec (osim ako Bad Boy ne ode iz Citya).
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Vala bašemir79 je napisao/la:Ma sta zanju Amerikanci o fudbalu,yebo im ti mater. Njima je ribolov ispred soccera.Denizmare je napisao/la:Sad gledam goal.c ,Dzeko najlosije ocjenjen igrac citya,on i Milner 2,5. Tevez 3,5. Legende,od svih portala stvarno imaju najcudnije kriterije,pa im se cesto desi da istog igraca proglase i za MOM i za FLOP,
Niti su strucni,niti relevantni za bilo sta povezano sa fudbalom.Portal,ko portal,nista vise.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Koga briga kako je Dzeko ocijenjen od nekih novinara...Ja samo znam da ce Dzeko klepit za januar 300.000km,bez toplog obrokaceze je napisao/la:Vala bašemir79 je napisao/la:Ma sta zanju Amerikanci o fudbalu,yebo im ti mater. Njima je ribolov ispred soccera.Denizmare je napisao/la:Sad gledam goal.c ,Dzeko najlosije ocjenjen igrac citya,on i Milner 2,5. Tevez 3,5. Legende,od svih portala stvarno imaju najcudnije kriterije,pa im se cesto desi da istog igraca proglase i za MOM i za FLOP,

::::SAMO ČELIK::::
jbem ga ja ako je odogvor na svaku negativnu krtiku da će on klepit tristo hiljada miliona kilometarazamorano je napisao/la: Koga briga kako je Dzeko ocijenjen od nekih novinara...Ja samo znam da ce Dzeko klepit za januar 300.000km,bez toplog obrokaTo je ocjena koju zanima Dzeku
Prevedi to na milje.suradnik je napisao/la:jbem ga ja ako je odogvor na svaku negativnu krtiku da će on klepit tristo hiljada miliona kilometarazamorano je napisao/la: Koga briga kako je Dzeko ocijenjen od nekih novinara...Ja samo znam da ce Dzeko klepit za januar 300.000km,bez toplog obrokaTo je ocjena koju zanima Dzeku
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.