Takoe
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma l' ti ne rekoh za šta je taj prvi spreman...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mi opet po meni imamo igraca koji primaju platu a nikakve koristi od njih, barem ne neke velike.
Sisic, Guzina, Dupovac, Brazilac, Kurdic, Mustafic, Handzic koji odlazi imamo 4 golmana sto je po meni previse, dosta 2 kako valja i treci neka bude junior neki.
Saberi te njihove plate sve, ne moze me niko ubijediti da se za sve ove nabrojane igrace ne mogu dovesti 3 toop igraca.
Jel to neka pamet.
Doduseeee j.ebe nas raskid ugovora jer bi tu morao da isplatis sve nabrojane igrace, a ne znam kojim od njih uskoro istice ugovor.
Sisic, Guzina, Dupovac, Brazilac, Kurdic, Mustafic, Handzic koji odlazi imamo 4 golmana sto je po meni previse, dosta 2 kako valja i treci neka bude junior neki.
Saberi te njihove plate sve, ne moze me niko ubijediti da se za sve ove nabrojane igrace ne mogu dovesti 3 toop igraca.
Jel to neka pamet.
Doduseeee j.ebe nas raskid ugovora jer bi tu morao da isplatis sve nabrojane igrace, a ne znam kojim od njih uskoro istice ugovor.
"Dajte mi golmana, 9 panjeva i Kurdica i pobijedit cu Barcelonu."
Husref Musemic
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Okupljanje sutra od 13h ispred AG-a, pored Arhitektonskog fakulteta/ prekoputa ulaza na pijacu Ciglane iz ulice Kosevo
SVI NA SJEVER!
SVI NA SJEVER!
7 1 2 1 0
- SedrenikHz
- Kontakt:
-
Historicar
- Kontakt:
Neki dan su se iz kluba oglasili i rekli da povreda nije ozbiljna i da Kovacevic sigurno brani u derbiju.Ne znam odakle sad ovo, zašto onda Husref na današnjem pressu nije ništa o tome rekao ili ga nepismeni novinari nisu ništa pitali oko sastava
Raja, u toku je humanitarna akcija za onu djevojčicu Lamiju. Nije tema za tog, al makar nek broj stoji ovdje, možda naleti neko ko još nije vidio po društvenim mrežama. Stari joj bubreg prodaje, da skupi pare za liječenje...
090291030
090291030
- bezKORISNIK
- Kontakt:
Imas li neki njihov direktan kontakt broj?
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
Eto u pp. Ime Kemal
NEMA NAZAD
Imaš PP.
Plava nacio, ucini nam felacio
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- bezKORISNIK
- Kontakt:
UM: (a nije ultras mostar, vise je delija sever): 'volim dolare vise od svog zivota!
Sto posto, Markovic po onom sto se sjecam dobro branio u pl
Teško je reći da li je kvalitetniji. Marković je branio za manje ekipe, sa slabijim odbranama ispred sebe, i procentualno će u takvim ekipama imat puno više odbrana nego u Sarajevu recimo. Jbg, od 10 šuteva u okvir, barem sedam će skinut. Nama odgovara golman tipa Kovačevića, koji dobro čita igru i preventivno otklanja opasnosti. Nije nam neophodan odličan linijski golman sa strašnim refleksima, treba nam baš ovakav kao Vladan, da izlazi na vrijeme, kupi visoke lopte, boksuje, otklanja opasnost prije nego što dođe do šuta. Jer s Bojanom smo golove većinom primali iz prekida, na duge lopte, centaršuteve itd.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Brzo ste zaboravili sve dobre partije i intervencije Vladana. Malo lošiji period ima i za sebe i odmah bi ga se riješili. Ne ide to tako, momak je odličan i ima moju podršku uvijek. Nekad ga ponese pa izgleda da ima i previše samopouzdanja, ali bolje neka ima muda i petlje.
Džafić je isto odličan golman, iskusniji logično od Vladana, zato njemu treba utakmica i utakmica kako bi ušao u pravi ritam. Čovjek imao tešku bolest, sad se vratio i logično je da može biti full spreman.
@bordopoeta
Za takve hahare uvijek imam posebne komplimente. Nešto preuređuješ tamo, kontaš pametan nešto. Niko normalan nikad od mene nije dobio uvredu. LP
Džafić je isto odličan golman, iskusniji logično od Vladana, zato njemu treba utakmica i utakmica kako bi ušao u pravi ritam. Čovjek imao tešku bolest, sad se vratio i logično je da može biti full spreman.
@bordopoeta
Za takve hahare uvijek imam posebne komplimente. Nešto preuređuješ tamo, kontaš pametan nešto. Niko normalan nikad od mene nije dobio uvredu. LP
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Spavate li Horde?
Svi u napad jedan je Hase.
Jos dernecimo, bujrum
Svi u napad jedan je Hase.
Jos dernecimo, bujrum
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], roccosiffredi i 14 gostiju.