RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 21 avg 2014, 03:16

NeverGiveUp je napisao/la:Čisto sumnjam, njegove reakcije su prespore, ponekad mi uopšte ne djeluje kao nogometaš, isto panj yebAte neću 'soat :urnebes:

A nije da je nešto vele tehnički potkovan. DaBogda i mene i sve Crvene širom svijeta razuvjerio :mrgreen:
protiv Sarajeva nekoliko puta dobio loptu koju je solidno primio,lete mu u kontru Ani i Dino po krilima , se samo da im gurne naprijed loptu i eto sanse,jok on dribla prema nazad i vraca loptu nazad :roll: Treba mu jos dati malo sanse(ne previse) a ako bude sve na istom,nek ide na klupu i nek mjenja Macu u drugom poluvremenu ;)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 21 avg 2014, 03:25

U pravu si rođo, previše vraća loptu nazad ali sve to ima svoje razloge. Njegova orijentacija na terenu + spore reakcije su upravo razlog što ne zna šta će s loptom pa je na kraju vrati nazad.
I dalje sam mišljenja da nije igrač koji će išta pozitivno uraditi za nas ove sezone i hitno trebamo u potragu za novim licem u napadu. (Mace, Ćemalović itd) uz sav respekt prema njima nikako ne mogu biti u udarnoj postavi kluba koji se bori za jedno od EU mjesta.

I da... Da još jednom ponovim.

Protiv ekipa kao što su Mladost, Drina i sl. trebamo promijeniti taktiku, (pogotovo kada igramo na domaćem terenu).
Feja mora imati i plan B... Ne ide se protiv svakoga na kontre, tu po meni moramo počinjati sa 2 napadača. Frka je u tome što mi u rosteru trenutačno nemamo adekvatne za prve postave, a vjerujem da Feja upravo zbog toga ne želi mijenjati taktiku ni kada igramo protiv objektivno lošijih ekipa.

Previše se mučimo kod kuće, baš previšeee.... Nadam se ZDRAVOM Blagojeviću da ekipa dobije na toliko željenoj kreativnosti i kao što rekoh, još nekom pojačanju za poziciju napadača.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 21 avg 2014, 05:39

NeverGiveUp je napisao/la:Čisto sumnjam, njegove reakcije su prespore, ponekad mi uopšte ne djeluje kao nogometaš, isto panj yebAte neću 'soat :urnebes:

A nije da je nešto vele tehnički potkovan. DaBogda i mene i sve Crvene širom svijeta razuvjerio :mrgreen:
Vala dobro kažeš isto je ko Panj... Ja mu ne bih davao nikakve šanse osim da ide na klupu :D Nek Feja ubaci Macu mjesto njega ... Ono nije vidjelo fudbalera daj Bože da griješim samo nas može koštati. :facepalm: :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 avg 2014, 06:01

Mostarac1971 je napisao/la:

Vala dobro kažeš isto je ko Panj... Ja mu ne bih davao nikakve šanse osim da ide na klupu :D Nek Feja ubaci Macu mjesto njega ... Ono nije vidjelo fudbalera daj Bože da griješim samo nas može koštati. :facepalm: :bih:
ne znam sta im bi pa ga dovedose(umjesto onog klasicnog centarfora Radovanovica koji ode u Slobodu i odmah zabi gol u prvoj utakmici za salobodu) :?
Mirza zna skociti glavom ali je spor i nejak na zemlji,svaki ga iole jaci centarhalf odnese,mislim da je on daleko od prve postave(osim da udje kad vodimo 2-3 razlike)Ja bi protiv ovih slabijih stavio dva spica i to Janka Bobetka i Macu(koji zna skociti glavom ali i zagraditi se)Valjda nadju neko ubavo momce koji zna davati golove :) .Hebote mi imali Jahovica kod nas i otpustili ga a vidi ga sada u Rijeci zabija.
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 21 avg 2014, 07:56

refko je napisao/la:nakon jednog duzeg vremena da i ja nesto napisem,,pozdrav mojim RODJENIM sirom svijeta

VELEZ MOSTAR DO GROBA

pozdrav od dobojlije
Pozdrav Refko care nas iz Doboja :wave:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 avg 2014, 08:17

šta bi sa onim skokom iz širokog što je bio kod vas na probi? je li potpisao ili?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 21 avg 2014, 08:19

gost je napisao/la:Ko je gledao onu takmicu mladih protiv Crne gore, mogao je Barišića zapaziti.....vrlo dobro odigrao......

P.S osim ako nema neki drugi Barišić ?...valjda je to taj

Ani ako ode, sretno mu....dao je dosta Veležu, i bilo bi lijepo da on prvi nekako probije tu barijeru i ode u renomiraniji klub
Nas Tomislav Barisic je igrao u duelu U21 reprezentacija BiH - Crna Gora u Vrapcicima 13/8 2013 godine. Informaciju mozete naci na Transfermarktu i Tominom facebook profilu gdje ima i njegova slika sa te tekme. Onaj drugi Barisic (Hrvoje) je u to doba bio prestar (22 ipo godine) za U21 reprezentaciju.
Prkosni i Ponosni od 1922

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 21 avg 2014, 08:22

Kevin je napisao/la:šta bi sa onim skokom iz širokog što je bio kod vas na probi? je li potpisao ili?
Nije, valjda su zato i doveli Tomu Barisica.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 21 avg 2014, 08:37

Kevin je napisao/la:šta bi sa onim skokom iz širokog što je bio kod vas na probi? je li potpisao ili?
Otisao u SAD da igra za neki college:

http://****/mob/clanak/93241" onclick="window.open(this.href);return false;

Forza Velez!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 21 avg 2014, 08:42

pravnik1981 je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:Pohvale za upravu, dodatne kvalitete jednoj ozbiljnoj ekipi nikada dosta, a vjerujem scoutingu da se radi o kvalitetnom igraču.
Ja bi volio da još prije kraja prijelaznog roka dovedemo nekog napača.
Sandžaklije sa F.B-a su nažalost bili u pravu u vezi Popa.
Ja mu dajem jos 2 kola sansu...sve nesto kontam probudit ce se..Bravo za Tomu...njegovo dovodjenje nema veze sa Hebibovicevim odlaskom..
Već nakon prve utakmice u kojoj sam ga gledao sam rekao da je lik loš (kontra Želje u Međugorju).
Nažalost nakon 5-6 pregledanih utakmica samo mogu potvrditi tu činjenicu.Lik nema ništa što bi ga krasilo kao pravog centarfora.Nekad se mora i fulat sa dovođenjem igrača, a ovaj lik je totalni promašaj.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 21 avg 2014, 08:48

anel81m je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:Pohvale za upravu, dodatne kvalitete jednoj ozbiljnoj ekipi nikada dosta, a vjerujem scoutingu da se radi o kvalitetnom igraču.
Ja bi volio da još prije kraja prijelaznog roka dovedemo nekog napača.
Sandžaklije sa F.B-a su nažalost bili u pravu u vezi Popa.
Ja mu dajem jos 2 kola sansu...sve nesto kontam probudit ce se..Bravo za Tomu...njegovo dovodjenje nema veze sa Hebibovicevim odlaskom..
Već nakon prve utakmice u kojoj sam ga gledao sam rekao da je lik loš (kontra Želje u Međugorju).
Nažalost nakon 5-6 pregledanih utakmica samo mogu potvrditi tu činjenicu.Lik nema ništa što bi ga krasilo kao pravog centarfora.Nekad se mora i fulat sa dovođenjem igrača, a ovaj lik je totalni promašaj.
Nadam se da ce Feja to kuci zacerat.;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 avg 2014, 09:02

Kadet91 je napisao/la:

Forza Velez!
nije to taj..ja pitam za franju skoku što je bio sad na probi u velezu na pripremama..a ovaj sto je otisao na college je renato.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 21 avg 2014, 09:27

Kevin je napisao/la:
Kadet91 je napisao/la:

Forza Velez!
nije to taj..ja pitam za franju skoku što je bio sad na probi u velezu na pripremama..a ovaj sto je otisao na college je renato.
neznam za tog drugog skoku, ali jest ovaj momak sto je bio u velezu na probi je otisao na college u ameriku, bio i clanak o njemu kad je otisao, momak se kulturno zahvalio sto mu je velez dao priliku, rekao da su mu ponudjeni vrlo dobri uslovi u velezu za BH fudbal ali eto kao to za college trazi dugo i kad je dobio priliku da ide prihvatio je! nadodao da bi se jednog dana volio vratit u velez i na tom je ostalo... pogledao sam malog u pripremnoj protiv sloge iz ljubuskog(igrao 20 min) i vidi se da zna igrat ali i to da je jos mlad i neiskusan...

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 21 avg 2014, 09:52

Bio sam i ja na utakmici protiv Sloge ali nisam zapazio tog malog sto je otisao u USA. Evo sastava sa zvanicne stranice:

Đokić (70. Dragojević), Maletić, Hodžić (56. Pejić), Škaljić, Zolj (70. Škahić), Nikolić (70. Kodro), Merzić (70. Zvonić), Haurdić (70. Blagojević), Hebibović (70. Ćemalović ), Popović (70. Hajdarević), Vladavić (70. Janičijević)

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 21 avg 2014, 11:00

SipakUlicar1922 je napisao/la:Bio sam i ja na utakmici protiv Sloge ali nisam zapazio tog malog sto je otisao u USA. Evo sastava sa zvanicne stranice:

Đokić (70. Dragojević), Maletić, Hodžić (56. Pejić), Škaljić, Zolj (70. Škahić), Nikolić (70. Kodro), Merzić (70. Zvonić), Haurdić (70. Blagojević), Hebibović (70. Ćemalović ), Popović (70. Hajdarević), Vladavić (70. Janičijević)
mali igrao lijevo krilo zadnji 20 min umjesto vlade, da nisu pogresno napisali janicijevic umjesto skoko???? bas se pitao ko je taj mali sto je usao a bobic sjedio na tribini pored mene i govori da je skoko, zar bi on trebao znat kad je trenirao snjim! mada je svasta u nas moguce! :twisted:

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 21 avg 2014, 12:30

Valjiću pet, Spahaliću osam utakmica suspenzije

Ognjen Valjić iz Banja Luke suspendovan je sa pet narednih utakmica zbog propusta na utakmici Željezničar – Široki Brijeg u drugom kolu.

Emir Spahalić iz Mostara suspendovan je na osam utakmica zbog propusta na utakmici Široki Brijeg – Vitez u trećem kolu.

Na sjednici je analizirano suđenje u prva tri kola BH Telecom Premijer lige BiH, te je po osnovu izvještaja posmatrača suđenja i pregledanih snimaka utakmica utvrđeno da je bilo propusta u suđenju koji se odnose na disciplinske i tehničke mjere.

Fasova nam Zekan pet utakmica :urnebes:

Inače nama sudi Zoran Grbić iz Prijedora. A, još da napomenem da je NFSBiH kaznio 7 klubova zbog pirotehnike, ali ne i Velež !

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 21 avg 2014, 12:33

Kaznit ce Sarajevo radi one jedne baklje što smo zapalili na koševu :D
KLUB SVIH NAS.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 avg 2014, 12:46

ako želimo da budemo efikasni, trebalo bi naći nekog kvalitetnog napadača, jer Pop ima problema sa postizanjem golova, ali možda nas demantuje već u subotu.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 21 avg 2014, 12:52

AlemC85 je napisao/la:ako želimo da budemo efikasni, trebalo bi naći nekog kvalitetnog napadača, jer Pop ima problema sa postizanjem golova, ali možda nas demantuje već u subotu.
Brato on ima problema da dođe do gola a kamoli s postizanjem :urnebes: :urnebes: :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 21 avg 2014, 12:56

RezervniGolman je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:ako želimo da budemo efikasni, trebalo bi naći nekog kvalitetnog napadača, jer Pop ima problema sa postizanjem golova, ali možda nas demantuje već u subotu.
Brato on ima problema da dođe do gola a kamoli s postizanjem :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:urnebes: :lol: :thumbup:
Ja mu ipak dajem još jednu šansu.
Hajde Pope obraduj nas u subotu :pray: :pray:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.