U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Uvijkeje. Bujrum.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Prije saveza objavljuje vijesti
Fino je sto grade tim s igracima iz nase lige, ali mi nije jasno zasto Belmina Beganovica nema
Ja koliko sam upucen njemu se igra za BiH
Tarik Karić (Velež), Edin Lolić (Sloboda), Senad Mustafić (Sturm Graz, Austrija), Filip Taraba (Široki Brijeg), Nidal Čelik (Lens, Francuska), Arjan Malić (Sturm Graz, Austrija), Savo Šušić (Borac), Amar Ibrišimović (Wolfsburg, Njemačka), Nermin Mujkić (Sarajevo), Irfan Ramić (Istra 1961, Hrvatska), Niko Kovač (Lecce, Italija), Muhamed Buljubašić (Rizespor, Turska), Tarik Šikalo (Velež), Nedim Keranović (Borac), Muamer Hamzić (Sarajevo), Amar Milak (Velež), David Čamber (Posušje), Kerim Alajbegović (Bayer 04 Leverkusen), Anes Krdžalić (Sarajevo), Pavle Đajić (Borac), Dženan Šabić (Željezničar), Stefan Marčetić (Borac), Hamza Jaganjac (Istra 1961).
Ja koliko sam upucen njemu se igra za BiH
Tarik Karić (Velež), Edin Lolić (Sloboda), Senad Mustafić (Sturm Graz, Austrija), Filip Taraba (Široki Brijeg), Nidal Čelik (Lens, Francuska), Arjan Malić (Sturm Graz, Austrija), Savo Šušić (Borac), Amar Ibrišimović (Wolfsburg, Njemačka), Nermin Mujkić (Sarajevo), Irfan Ramić (Istra 1961, Hrvatska), Niko Kovač (Lecce, Italija), Muhamed Buljubašić (Rizespor, Turska), Tarik Šikalo (Velež), Nedim Keranović (Borac), Muamer Hamzić (Sarajevo), Amar Milak (Velež), David Čamber (Posušje), Kerim Alajbegović (Bayer 04 Leverkusen), Anes Krdžalić (Sarajevo), Pavle Đajić (Borac), Dženan Šabić (Željezničar), Stefan Marčetić (Borac), Hamza Jaganjac (Istra 1961).
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
E vala ako im je ovo taj sistem od ovih rezervi, koji su najavljivali Sergej i pomoćnici kad su izabrani svijetla nam je budućnost nema sta a sistem pravi na kojem bi pozavidjeli i Švabe i Spanci
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Teski krs od ekipe. Cuj npr Lolic, momak teska kiksara u Slobodi. Vala ni ostali nisu nesto posebno...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zna li iko sta se desava sa Bristricem? Svaku utakmicu je van protokola u Ukrajini, jel neka povreda ili sta?
Generalno se nije naigrao i dok je bio u protokolu, pa kontam da su ga mozda vec prekrizili s obzirom da je na posudbi iz Olimpije..
Generalno se nije naigrao i dok je bio u protokolu, pa kontam da su ga mozda vec prekrizili s obzirom da je na posudbi iz Olimpije..
Zadnja izmjena: fanatik19, dana/u 11 mar 2025, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Slab spisak
Beganovic je u zadnje 3-4 utakmice zabio 5 golova i jedino je krilo koje iole ima neki kvalitet, a lik zove ovu djecu iz Borca iako zajedno nemaju 90 odigranih minuta u sezoni. 70% ovih sa spiska za par godina (tj. kad izadju iz zasticenog godista) nece moci igrati ni u PL, a kao trebamo ocekivati od njih da nam budu buducnost reprezentacije...
Dok pokupe Srbija Hrvatska nama ostane Mudo Marjanovo
-
- Kontakt:
Pa ovaj Mahmic je vec igrao za nas. Je li se to predomislio?
Jel to i Spaha stao sa vracanjem talenta, cak sta vise beganovica sad izgubismo...
Kako ce nam Nodi ovo prezivit 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa nije još zvanično izgubljen za nas, a i da bude, nije neka šteta. 21 godina i igra u Austrijskoj cvajti, pametnom dosta.
Gdje je Oliver Salko Kahn Hamzić?
Gdje je Oliver Salko Kahn Hamzić?

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nasi od svakog dijasporca prave igracinu. Nodi lista klubove austrijske i svedske lige i trazi ko se preziva na -ic.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:42Pa nije još zvanično izgubljen za nas, a i da bude, nije neka šteta. 21 godina i igra u Austrijskoj cvajti, pametnom dosta.
Gdje je Oliver Salko Kahn Hamzić?![]()

-
- Kontakt:
Pozvan za U19.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:42Pa nije još zvanično izgubljen za nas, a i da bude, nije neka šteta. 21 godina i igra u Austrijskoj cvajti, pametnom dosta.

Kad brat nedavno izvadi u-11 igrace iz SalzburgaMogli je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:49Nasi od svakog dijasporca prave igracinu. Nodi lista klubove austrijske i svedske lige i trazi ko se preziva na -ic.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 17:42Pa nije još zvanično izgubljen za nas, a i da bude, nije neka šteta. 21 godina i igra u Austrijskoj cvajti, pametnom dosta.
![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 21 gost.