Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

milanist
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la milanist » 05 okt 2012, 18:18

tacno i meni je ovaj savez u italiji postao smijesan. prvo ga okrive i kazne na 10 mjeseci ( kazu dokazali krivicu, nije moje da sudim o tome. ali ako je kriv nek kazne svakoga pa i njega) a onda smanje na 4 mjeseca ( sto dokazuje da ima tu jos neceg) ako je kriv trebalo mu je ostati 10 m suspenzije a ako su smanjivali trebali su skroz ukinut znaci da nije kriv, pravo zahebano je to...

sve u svemu neka se sto prije vrati pa da vodi ekipu koju je i napravio,tako je jedino fer i prema juvetu i prema ostalima. da ne bude kasnije sta bi bilo kad bi bilo.

nek budu svi na okupu pa nek skudeto uzme ko je najvise pokazao ha ja brate.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 05 okt 2012, 18:24

Čitav ovaj proces je obična lakrdija i sve je nekako paradoskalno, Conte nije smio oslobođen jer se morao zaštiti neko ko je i započeo sav ovaj proces.

Zašto ovo pišem? Conte je osuđen da nije prijavio namještenu utakmicu Siena - Albinoleffe, a za takvo djelo minimalna kazna je 6 mjeseci, a Conte dobije 4 mjeseca. Glupost obična! :D

Odigrali smo ovih 9 utakmica bez Mistera, nismo izgubili, izgurat ćemo i ovih preostalih 12, a onda nek se protivnici pripreme na džehenemsku vatru. 8-) :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 okt 2012, 18:29

FORZA CONTE

FORZA JUVE!

Baš me ova vijest razgali, trebala je biti oslobađajuća ali šta se može... dva mjeseca bez Mistera još... u nekim ključnim tekmama ove sezone... nadam se da možemo izboriti osminu finala :roll: :) :)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 okt 2012, 18:51

Ocekivao sam skroz da ukinu kaznu, ali bolje i ovo nego da su ostavili istu kaznu!
Jedva cekam da se vrati na klupu i da iskali sav bijes nad ekipama iz Seria A :D
1946

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 okt 2012, 20:18

Tek sada sam saznao za ovo, šta reći, a da nije rečeno već, s obzirom na stanje u savezu i ovo je dobro, mislim da su svjesni da je ovo farsa i sami su to priznali ovim smanjenjem.

Palazzi je dobio dijelom ono što je htio, jer da je ostala neka kazna od 3-6 mjeseci koju je on prvobitno htio, sada bi ona bila faktički poništena.

Usput čestitke Ramiralu, ja bih volio da bude Juventina. :)

Recoba: "Scudetto 2006? Per me è della Juve" :idea: :geek:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 05 okt 2012, 20:21

Prema navodima TalkSporta Manchester United i Juventus su ušlu u borbu oko dovođenja fudbalera Malage Francisca Alarcona Suareza, poznatijeg kao Isco. :? :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 05 okt 2012, 20:27

DevilS je napisao/la:Prema navodima TalkSporta Manchester United i Juventus su ušlu u borbu oko dovođenja fudbalera Malage Francisca Alarcona Suareza, poznatijeg kao Isco. :? :D
Uzeli ste Van Persia, vala red bi bio da ovog prepustite :mrgreen:
Zadnja izmjena: 10DelPiero, dana/u 05 okt 2012, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Alessandro Del Piero !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 okt 2012, 20:36

Ovo je opcija ukoliko budu Vidala prodavali :(
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 05 okt 2012, 20:54

Oxygen je napisao/la:Tek sada sam saznao za ovo, šta reći, a da nije rečeno već, s obzirom na stanje u savezu i ovo je dobro, mislim da su svjesni da je ovo farsa i sami su to priznali ovim smanjenjem.

Palazzi je dobio dijelom ono što je htio, jer da je ostala neka kazna od 3-6 mjeseci koju je on prvobitno htio, sada bi ona bila faktički poništena.

Usput čestitke Ramiralu, ja bih volio da bude Juventina. :)

Recoba: "Scudetto 2006? Per me è della Juve" :idea: :geek:
Ovo baš sad čitam ... a šta će, svaki igrač je tada znao da je Juve najjači. I svaki normalan (ovo da isključim paćenika Materazzija) je poslije i rekao kako ne osjeća tu titulu svojom.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 05 okt 2012, 21:41

Agnelli nezadovoljan presudom

Nakon današnje presude o smanjenju Conteove suspenzije, oglasio se i predsjednik Juventusa:

"Smatram, kao i svi u Juventusu, da je Antonio Conte potpuno nevin i da ni na koji način nije kriv za optužbe za koje se tereti. Potvrda njegove suspenzije je nepravda koja bi trebala da podstakne kompletan fudbalski sistem na razmišljanje."

"Mi čekamo povratak našeg trenera na klupu kako bi mogao da nastavi sa normalnim radom i kako bi mogao da nastavi sa demonstriranjem svog talenta, pokazujući privrženost i posvećenost ekipi."

"Nakon što smo se naslušali mnogih priča u vezi ovog slučaja, smatram da je potrebna reforma sportskog pravosudnog sistema, kako bi se u budućnosti izbjegle ovakve situacije - u smislu dužine i težine kazne - koje su u posljednjih nekoliko godina često dovodile do ozbiljnih nepravednih odluka. Nadam se da će brzo reagovati na ovaj apel, kako se u budućnosti ne bi ponovila ovakva nepravda."

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 05 okt 2012, 22:24

Cuj Isco opcija u koliko se proda Vidal. :lol:

E nek sam i to cuo.Prvo Vidal je DM , Isco AMF ili Winger , cak je znao odigrati na poziciji napadaca.

Sto se tice kvalitete.Isco ima potencijal da postane jedan od najboljih igraca Svijeta.Njegov talenat je enorman a kvalitet i iskustvo rapidno rastu.
Vidal je strasan igrac ali porediti ih je u jednu ruku nezahvalno i traziti Vidalu zamjenu u vidu Isca je glupo.

Vidal ako bi otisao iz Juventusa napravio bi kiks stoljeca.Cisto sumnjam da ce isto uciniti , ako se to desi Juventus bez njega nece propasti ;)

No sikiriki jos 5 zaredom Scudeta su vaši.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 okt 2012, 22:35

Pretpostavljam da kolega nije mislio na pozicijsku zamjenu, već da bi se od tog novca doveo.

Izco je strašan igrač, ali ofanzivni vezni, pozicija koje nema u formaciji Contea, eventualno bi igrao polušpicu kao Giovinco.

Vidal sa druge strane je monstrum, box to box veznjak, kao i Marchisio i takvi veznjaci su prava rijetkost i velika vrijednost za ovaj tim.

Iskreno mislim da će na kraju ove sezone za Vidala doći sigurno neka ponuda šeika ili Reala (Uniteda), mada Utd. nema te pare.

Ja, a vjerujem i uprava tako smatra, da Vidal košta preko 40M eura sigurno, za te pare bi ga vjerujem ipak teška srca pustili, mada, po svemu, Vidal bi trebao ostati i bio bi lud da mijenja sredinu.

Svakako je za Izca konkurencija strašna i tu ispod 25-30M Malaga i neće ni razmatrati ponude.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 05 okt 2012, 23:06

" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:
Zadnja izmjena: gojzerica, dana/u 06 okt 2012, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 05 okt 2012, 23:14

:lol: :lol: :lol:

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 06 okt 2012, 00:13

Ma kakav Isco, na zimu dolazi Peluso. 8-) :lol:

Vidalu se sprema novi ugovor s podebljanom platom. Njemu je tek 25 godina, neće on iz Juventusa do 29. godine isto kao Zizou ili Davids.

Conteova igra se zasniva na Marchisiu i Vidalu, nema šanse da se pusti ijedan od ta dva ključna igrača.

Svaka čast i za Recobu. Konačno istina, prošle sedmice Moratti osuđen zbog prisluškivanja, evo danas bivši junior im se žali da se u njihovoj akademiji osjećao kao u zatvoru i kao šlag na sve igrač u kojeg su se kleli dođe i kaže da je Juve zaslužio onaj trofej.

Rahmetlija Faccheti je davno obrukan, sreća njegova pa je na vrijeme umro.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 06 okt 2012, 00:26

Sta da kazem poslije ove lakrdije sa Conteom i jesam i nisam zadovoljan prije svega drago mi je da se Conte brzo vraca na klupu a krivo mi je sto nismo do kraja istjerali ovna i FIGC :evil: :evil: :evil: ovako covjek neduzan ispasta ostaje mrlja u njegovoj trenerskoj karijeri

A sto se tice Vidala sto kaze drug Oxy@ 100% ce doci ponuda na kraju sezone od Reala i seika za njega ali ispod 40 miliona ni pod razno ga ne smiju prodavati ako vec odluce mada sumnjam ali se nadam da on ostaje jos dugo godina u JUVEU :D :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 okt 2012, 00:50

U zadnje vrijeme se često provlači priča da bi nas Vidal mogao napustiti, a ovo za Isca nisam da bi on igrao na poziciji Vidala (ali isto tako kad je Asamoah može na lijevom bočno, i Isco je mlad i Conte bi od njega napravio univerzalca :mrgreen: ), a mogao bi biti koristan i za 4-3-3 formaciju. Ali ovo je za ljeto moguće, u januaru ovi transferi nisu realni, ali ja ne bih dao Vidala ni za 40 miliona, jer u ovakvom sistemu malo je igrača koji mogu dati kao on.

A jeste vidjeti Sušića/Carere što je ljut na Zemana zbog Pjanića, dvojnici su to :D.

FC Ljuta Krajina

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 okt 2012, 01:04

juventus 0244 je napisao/la:U zadnje vrijeme se često provlači priča da bi nas Vidal mogao napustiti, a ovo za Isca nisam da bi on igrao na poziciji Vidala (ali isto tako kad je Asamoah može na lijevom bočno, i Isco je mlad i Conte bi od njega napravio univerzalca :mrgreen: ),.
Mislim da bi guranje jednog fantaziste na Vidalovo mjesto dosta narusilo njegovu viziju i samu igru prema naprijed..
Pratim temu pa reko ovo samo da prokomentarisem..
Nastavite :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 06 okt 2012, 01:14

L_blancos je napisao/la:Mislim da bi guranje jednog fantaziste na Vidalovo mjesto dosta narusilo njegovu viziju i samu igru prema naprijed..Pratim temu pa reko ovo samo da prokomentarisem..
Nastavite :D
Nisam momka pratio prije, tako da ne znam najbolje njegove karakteristike. On je onda više kao Diego, ako je tako onda teško da za njega ima mjesta u ovoj ekipi, ali čitam da se u zadnje vrijeme povezuju sa nama,pa vidjet cemo, inače ima i Asamoah koji bi se mogao prekomandovati u sredinu u slučaju odlaska Vidala, kao i Isla, tako on možda i ne bi igrao tu poziciju, jedino ostaje krilo da igra u 4-4-3.

FC Ljuta Krajina

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 06 okt 2012, 01:26

Naravno ni u kom slucaju ne bi isao na mjesto Vidala, uopste nije taj tip igraca i po meni ne toliko potreban medutim ukoliko bi dosao svakako bi bio koristan sto na krilu a mozda bi se i formacijski prilagodili njemu mada ce ovdje vecina sad napisati da se u Juventusu nikakvom pojedincu ne prilagodava formacija :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.