FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 30 nov 2019, 21:21

Samo.pljujte piccke smrdljiven yebo li vam oremus boga
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 30 nov 2019, 21:21

Vaha1946 je napisao/la:
30 nov 2019, 19:44
Pod hitno se.rijesiti 3 4 igraca iz prve postave.Ocigledno je doslo do zasicenja i drzati nekoga na silu ne ide. Svemu tome.je doprinio i ocigledno narusen odnos izmedju igraca i trenera. Dakle procistiti igracki kadar (dovesti prave.igrace a o.**** mrtve guzine milanovice i ostale kur.ce) i ako ima neki trener za kojeg se moze tvrditi da je bolji od Husrefa apsolutno ne oklijevati i to je to.
P r o m j e n e!!!!Ovako vise ne ide.

Svaki trener je bolji od Usre JEDNOG ODNJIH :puke:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 nov 2019, 21:24

mma_hz je napisao/la:
30 nov 2019, 20:47
SarajevoJeBordo je napisao/la:
30 nov 2019, 20:36
mma_hz je napisao/la:
30 nov 2019, 20:28
**** vas Husref,ko ga brani.Ali ne moze Rahmanovic odigrati utakmicu ko **** i kad te nego zamjeni izaci i ne pozz se sa aaigracima ma ni mahnuti kurcem.Samo otici pod tus boli te k ursc za rezultati za bilo sta.Pa ko si kurcino jedna..a ti pantelija molim te me se kani svaki put mi nesta pametujes ides mi na k.... Opasno.
Pa Rahmanović izađe iz prostorije na druga vrata, ako Husref uđe u tu prostoriju. To ti ne znaš? Nikad se nije ni pozdravljao s njim, onako kako smo igrali i kako ih je mag postavio svako normalan bi isto uradio. To govori o Husrefu i koliko on drži konce, a ne o poštivanju kluba. Milion igrača se ne vrati nakon izmjena iz svlačionice. Poslušaj izjavu Lazića i sve će ti jasno biti.
Tako je i sa Stanojevicem ,sve ja to znam pa ja sam ovdje prvi govorio za Jelaskovica itd itd.Mozda cak i s tobom u PP mrsko mi sad gledati.Ama ne moze onako na da ga boli neka stvar ,cuj ljut zavalio ga.Boli me ba k.urqc da si branio ,dodji na klupu sjedi ispostuj saigrace i navijače a ne manga.Neki dan vidim Rahmana u autu,a ja ovom jednom igracu sto ga znam saljem poruku "zar niste u karantinu"kaze on "pa jesmo"..Dalje ga nisam nista pitao.
Ma to su sve posljedice i nonsens je da o tome pričamo. Uzrok svemu ovome, atmosferi, spremi igrača, leži u maju i junu mjesecu, a glavni režiser toga je Musemić. Pola godine o tome pišem i zbog toga sam glavni negativac na forumu, a sad sve lagano isplivava na površinu. Al eto, treba biti glupan i Bošnjo pa otvorit usta da nam se nasere mag dobro jer je leđenda i voli klub i uzeo duplu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 nov 2019, 21:27

Inijesta je napisao/la:
30 nov 2019, 21:09
Pantelija je napisao/la:
30 nov 2019, 20:58
Inijesta je napisao/la:
30 nov 2019, 20:50
Ja bi jos i yebo majku pitarima sa istoka koji su pd picketina uzeli dresove na kraju tekme, yebo vam oni majku a vi njima

I ako se uspije otjerat kocijas Husref obavezno ovim pickama otici na trening i objasniti neke stvari, ima i njihove krivice i to dobro
Brate sve stoji. Ali gledaj ovo. Ima 11 000 platu a ne ddrzi svlacionicu.
Na teren, na derbi, izadje bez zadnjeg veznog a dva mu na klupi. Navijamo lopte jer dva kreativna su na zadnjem veznom. Tatar polusezonu na desnom krilu a znamo svi da je tamo **** i da je na lijevom zvijer. Al jok. Znamo da kapiten lafo ne moze da potrci a ne nekoga s krila pretrci. Znamo da gavric ne moze cuvati ni kip a ne stilica. I znamo da je. Bena odbrana željeznica jedino skakati zna, jer su balvani i da ih je siroki ubio kroz sredinu izmedju stopera, al jok, idu duge lopte 90 min.

I ja ne znam kako se mogu igraci kriviti za te stvari. Pa jbt mi se udaramo i nabijamo a oni koji su limitiraniji od nas tehnicki, igraju po zemlji, otvaraju, imaju u igrane akcije.
11 000

Mma HZ, nisam mislio da ga brani. Halali. Nisam dobar otkad sam se vratio s tekme.
Brate znas moje misljenje o Husrefu, a i medju prvima sam pisao ovdje da uzasno igramo a najvise sto smo nespremni, znamo svi ko je otjero Jeleskovica i ko je kriv za to,
Al isto tako ubjedjen sam da nam je rasulo u svlacionici i da ovog kocijasa niko ne yebe ni 2%

Ja ovdje vidim ogroman problem, igraci mogu igrat preko qurca do besvjesti, a isto tako ovaj kocijas moze tjerat inat da mu se da otkaz i da uzme odstetu, ko je na gubitku... klub
Da, ogroman problem, skoro pa nerjesiv. Nit mu dati 200 milja, kluba onda na gubitku, a nit ga ostaviti pa da idemo u rezultatsku dubiozu i daljnja brukanja. A sumnjam da ce mu dati otkaz sada i toliku mu cifru isplatiti, oni nisu imali petlje i vizije kad je bio bas momenat za to, tesko da i sada mogu nesto pametno skontati.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 30 nov 2019, 21:27

Inijesta je napisao/la:
30 nov 2019, 21:09
Pantelija je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Ja bi jos i yebo majku pitarima sa istoka koji su pd picketina uzeli dresove na kraju tekme, yebo vam oni majku a vi njima

I ako se uspije otjerat kocijas Husref obavezno ovim pickama otici na trening i objasniti neke stvari, ima i njihove krivice i to dobro
Na teren, na derbi, izadje bez zadnjeg veznog a dva mu na klupi. Navijamo lopte jer dva kreativna su na zadnjem veznom. Tatar polusezonu na desnom krilu a znamo svi da je tamo **** i da je na lijevom zvijer. Al jok. Znamo da kapiten lafo ne moze da potrci a ne nekoga s krila pretrci. Znamo da gavric ne moze cuvati ni kip a ne stilica. I znamo da je. Bena odbrana željeznica jedino skakati zna, jer su balvani i da ih je siroki ubio kroz sredinu izmedju stopera, al jok, idu duge lopte 90 min.

I ja ne znam kako se mogu igraci kriviti za te stvari. Pa jbt mi se udaramo i nabijamo a oni koji su limitiraniji od nas tehnicki, igraju po zemlji, otvaraju, imaju u igrane akcije.
11 000

Mma HZ, nisam mislio da ga brani. Halali. Nisam dobar otkad sam se vratio s tekme.
Brate znas moje misljenje o Husrefu, a i medju prvima sam pisao ovdje da uzasno igramo a najvise sto smo nespremni, znamo svi ko je otjero Jeleskovica i ko je kriv za to,
Al isto tako ubjedjen sam da nam je rasulo u svlacionici i da ovog kocijasa niko ne yebe ni 2%

Ja ovdje vidim ogroman problem, igraci mogu igrat preko qurca do besvjesti, a isto tako ovaj kocijas moze tjerat inat da mu se da otkaz i da uzme odstetu, ko je na gubitku... klub
Neće on.. On voli Sarajevo više od para.. I od života..

Štilić je majstor, i igrač za mali fudbal.. On i Alispahić u ekipi, ubili se za trkom riješiti utakmicu.. Ne vjerujem..

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 30 nov 2019, 21:28

Al kad Oremus fuli prazan gol :wtf:
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 30 nov 2019, 21:29

Papak nije znao da ode nakon duple i da ostane pojedinima u lijepom sjećanju. Ali jok! Zinula gu zica papku za parama pa daj i pored astronomske plaće i krajnje bezobraznu klauzulu u slučaju otkaza. Hahahahaha L E G E N D O! Al' qurčeva legenda. Možeš biti samo svom sinu, amidžiću i par rođaka koji svi pišu ovdje i nas yebu u zdrav mozak i vrijeđaju nam inteligenciju bezobrazno braneći neodbranjivo. Kao što sam već pisao oni ga ne brane iz sportskih razloga.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 30 nov 2019, 21:30

Ova džukela ostavku nece podnijeti ni kad bi kiksali u Ugljeviku, ko će se odreci tolike plate.A naša luda uprava popušila pod njegovim ucjenama i pritiscima.Koliko sam čuo, zbog tog cirkusa oko Husrefovog ugovora i tih silnih ucjena i pritisaka, izgubili smo Crepulju, koji je trenutno jedan od najboljih, ako ne i najbolji zadnji vezni u Rumuniji :facepalm:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 30 nov 2019, 21:31

0 navijaca u Ugljeviku ili kad zabiju gol (ako uspiju i to) i budu se veselili pred nama okrenuti im ledja i nastaviti nase navijanje, eventualno poceti tad navijati "vi ste pi.cke najvece".

Za koju ste opciju :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 nov 2019, 21:32

Ako smo mogli dat 100 milja za Milanovića, možemo i Husrefu 200. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 nov 2019, 21:35

Bivši portparol Sarajeva prozvao Musemićeve trenere u stručnom stabu

To je za Bordo tim bio drugi poraz u derbijima ove sezone, obzirom da su na Grbaviraženi 5:2. Nakon meča, bilo je dosta komentara , a jedan od komentara koji je ostavio najveći pečat je komentar bivšeg portparola FK Sarajevo, Tarika Trbića.

Ljudski vrlina je znati kada treba otići i spoznati vlastite mogućnosti u datom trenutku.

Današnji rezultat derbija na Koševu samo je očekivani slijed dešavanja za sve one koji prate FK Sarajevo u ovoj sezoni. Sarajevo ne izgleda dobro na terenu, a razlozi počinju još od Juna, gdje je Šef stručnog štaba napravio vrlo loš izbor pomoćnika u stručnom štabu, što je rezultiralo katastrofalnim pripremama i velikom broju povrijeđenih igrača. Iz kola u kolo tim nije uspio da se nametne bilo kojem protivniku i teško je reći na prvu, s kojom utakmicom od dosadašnji 18. bilo ko može biti zadovoljan u potpunosti. Samo na moment tim je uspio da pokaže svoj potencijal, što je vrlo loše, obzirom da Sarajevo ima daleko najbolji i daleko najskuplji tim u Premijer ligi BiH. Gotovo na svakoj poziciji Sarajevo ima individualno boljeg pojedinca od svog današnjeg protivnika, a realnost je da tim nije mogao uvezati nekoliko pasova. Gotovo nijedan igrač Sarajeva nije u pravoj takmičarskoj formi. Neko će reći da su razlozi povrede, veliki broj utakmica, a druge strane smo svi vidjeli kako nespreman igrač, s viškom kilograma i višemjesečnim pauziranjem za svega 2 mjeseca može da se dovede u formi i da danas bude nerješiv zadatak za naš tim, a igrač odluke za svoj.

Vrlo bitno je istaći izuzetno slab rad pomoćnika Šefa struke. Činjenica je da Sarajevo ne posjeduje nijedan segment igre po kojem je tim prepoznatljiv, izuzev po užasnim varijantama prilikom izvođenja ofanzivnih prekida, a u fudbalskim krugovima je poznato da je taj dio zaduženje trenera Asistenata. Koliko je to samo loše, pokazatelj je amaterska varijanta danas, u kojoj se s desne strane, gotovo iz mrtvog ugla, lopta ostavlja dešnjaku, što je rezultiralo kontra napadu protivnika i startu našeg igrača u posljednji čas prilikom kojeg se i povrijedio. Dakle, umjesto prilike za postizanje gola, mi ostajemo bez karakterno jednog od boljih igrača na terenu, Anela Hebibovića. O pripremi i pristupu utakmice je suvišno i pričati, ali je bitno spomenuti izjavu Šefa struke prije utakmice, gdje je rekao da između Sarajeva i Željezničara nema nepoznanica, a upravo je igrač utakmice iz redova gostiju, proteklog vikenda, na gotovo isti način, s istih pozicija kreirao sve napade i šanse za svoj tim kao i dan. Neko nije dobro uradio svoj domaći zadatak. Nažalost to smo bili mi.

Odgovornost itekako leži i na Sportskom direktoru. Vrlo loš urađen ljetni prelazni rok i ne zauzimanje jasnog stava prilikom odabira članova Stručnog štaba moraju biti spomenuti. Sarajevo je za bosanskohercegovačke prilike potrošilo ozbiljan iznos novca na dovođenje Slobodana Milanovića, a odreklo se više desetina hiljada eura kako bi u tim doveli Gedeona Guzinu. Uz amaterska objašnjenja da “ne zabija i ne asistira” pušten je stabilizator veznog reda Ljuban Crepulja, kao i Emir Halilović, koji će, ispostavit će se, biti kvalitet iznad igrača koji je došao na poziciju lijevog beka, a i to je neko procijenio. Odnos prema zaslužnim igračima, poput Harisa Handžića, je sramotan za klub. Sistem vrijednosti, gdje Amer Dupovac za maestralnu partiju u Mostaru bude nagrađen klupom, unaprijed umanjuje voljni moment tima. Sve su to manji ili veći problem, koji uništavaju ekipu i utiču na njihovu performansu.

Mora se spomenuti i Upravni odbor kluba, koji mora povući jasne poteze i osigurati stabilnost sportskog rezultata. Fudbalski klub Sarajevo je fudbalski klub, to je njegov osnovni biznis, a odluke o zaduživanju od više stotina hiljada KM u vozni park, umjesto u igrački kadar, krajnje su diskutabilne. Klub mora reagovati i zaštitit igrače, jer su oni najveći kapitel kojeg posjeduje. A, obzirom da je budžet Sarajeva veći nego proračuni Zrinjskog i današnjeg protivnika zajedno, nikakvog opravdanja za današnju, novu blamažu nema. Neko će reći da ništa nije izgubljeno, da još ima puno da se igra, ali ovakav igrački potencijal koji klub ima, ne pruža ni dio onoga koliko može, a u lancu odgovornosti jasni su krivci.

Uz sve poštovanje prema aktualnom trenerskom kadru FK Sarajevo i zahvalnost za prošlogodišnju duplu radost, od stare slave se ne živi. Sarajevo danas nije izgubilo od boljeg tima, već od bolje vođenog tima”, napisao je Trbić na svom FB profillu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 30 nov 2019, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 nov 2019, 21:37

skoroalen je napisao/la:
30 nov 2019, 21:32
Nije 200,vec 209,to mislis da ce on halaliti klub tih 9 milja :kafa:

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 30 nov 2019, 21:38

mma_hz je napisao/la:
30 nov 2019, 20:28
**** vas Husref,ko ga brani.Ali ne moze Rahmanovic odigrati utakmicu ko **** i kad te nego zamjeni izaci i ne pozz se sa aaigracima ma ni mahnuti kurcem.Samo otici pod tus boli te k ursc za rezultati za bilo sta.Pa ko si kurcino jedna..a ti pantelija molim te me se kani svaki put mi nesta pametujes ides mi na k.... Opasno.
Baš bih volio tebe vidjeti na njegovom mjestu i da ti trener yebe majku. Ja bih mu vilicu žvaljavu izvalio.

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 30 nov 2019, 21:41

Covjek koji je najbolje objasnio je Tarik Trbić,inače nekadašnji PR kod nas..Imate na njegovom FB profilu..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 nov 2019, 21:43

zagorski je napisao/la:
30 nov 2019, 21:37
skoroalen je napisao/la:
:nedam: :nedam:

Vala pretjerivanje je i da smo daleko bolji od njih individualno. Letić i Pavić isti qrac, Letić bolji ofanzivno a Pavić defanzivno. Kjosevski je Neuer za Džafića. Strah me Boga fkt al Džafa noćas bio gora verzija Pavlovića iz najgorih dana, ne miče od linije. Stoperi nam jesu bolji na papiru, Lazić qrac od igrača ovu polusezonu, više Dupovac pokazao u ono malo minuta što je igrao. Štilić je bogotac za sve naše igrače na terenu. Ahmetović je bolji od Krpića čisto jer je korisniji na terenu, al je i Krpić ubica, nije džaba najbolji strijelac. Od ovakvog Velkoskog su bolja oba njihova krila. Jedino je ta sredina diskutabilna, gdje ne bih dao prednost nijednom paru nad drugim. Sadiković i Alispahić su za mene invalidi, e kakvi su tek naši invalidi kad su ih ovi pojeli danas.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 nov 2019, 21:44

Sarajlijaaa46 je napisao/la:
30 nov 2019, 21:41
Covjek koji je najbolje objasnio je Tarik Trbić,inače nekadašnji PR kod nas..Imate na njegovom FB profilu..
Dobro je napisao.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 nov 2019, 21:46

skoroalen je napisao/la:
30 nov 2019, 21:43
zagorski je napisao/la:
30 nov 2019, 21:37
skoroalen je napisao/la:
:nedam: :nedam:

Vala pretjerivanje je i da smo daleko bolji od njih individualno. Letić i Pavić isti qrac, Letić bolji ofanzivno a Pavić defanzivno. Kjosevski je Neuer za Džafića. Strah me Boga fkt al Džafa noćas bio gora verzija Pavlovića iz najgorih dana, ne miče od linije. Stoperi nam jesu bolji na papiru, Lazić qrac od igrača ovu polusezonu, više Dupovac pokazao u ono malo minuta što je igrao. Štilić je bogotac za sve naše igrače na terenu. Ahmetović je bolji od Krpića čisto jer je korisniji na terenu, al je i Krpić ubica, nije džaba najbolji strijelac. Od ovakvog Velkoskog su bolja oba njihova krila. Jedino je ta sredina diskutabilna, gdje ne bih dao prednost nijednom paru nad drugim. Sadiković i Alispahić su za mene invalidi, e kakvi su tek naši invalidi kad su ih ovi pojeli danas.
Ma naravno, previse smo se mi nafurali da smo igracki jaki.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 30 nov 2019, 21:48

Jeste Tarik dobro napisao,Al ne bih se slozio da imamo bolji igracki kadar,uostalom ljudi su nam to pokazali u 2 utakmice,mozda bih izdvojio samo Besima i Ahmetovica da su bolji na pozicijama svojim u odnosu na kone
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 30 nov 2019, 21:49

zagorski je napisao/la:
30 nov 2019, 21:44
Sarajlijaaa46 je napisao/la:
30 nov 2019, 21:41
Dobro je napisao.
Nazalost,surova realnost.Svi pokusavamo da budemo pozitivni a realnost je potpuno drukcija,samo sto niko nije imao muda da napise istinu,ovo je bila kap koja je prelila čašu.......

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 30 nov 2019, 21:49

Pantelija je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:

11 000

Jooooj!!! Sad' mi još teže kad čitam tvoj post.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, benko21, boki86, bosnas_, gh0stHZ, nedimmmm1337, Rodman, Sinfoc1986, ubipara i 65 gostiju.