Hvala bratko,
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Kakav hrvacki zahvat Celika kod penala, strasno. 

Je li to opet penal napravio?

Covjek po mecu skrivi jedan penal...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imam utisak da je Spahi previše obaveza da bude direktor svih reprezentacija,jer se u mlađim selekcijama ništa nije promijenilo.I dalje vlada nacionalni ključ i nepotizam,dok je broj novih igrača iz dijaspore minimalan.
On ako ima ikakve reference prilikom odlucivanja o postavljanju selektora na pozicije u mladim reprezentacijama podhitno nek urgira da se sklone ovi hdz sda i snsd uhljebi u19 u17 i u15 jer necemo s njima milimetra naprijed krenut.
-
- Kontakt:
- jointunija
- Kontakt:
Ubleha,kao i odšteta koju su francuzi platili,da se ne lažemo.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jedan od najpouzdanijih novinara na svijetu, tik iza Romana i Ornsteina.jointunija je napisao/la: ↑25 mar 2025, 16:36Ubleha,kao i odšteta koju su francuzi platili,da se ne lažemo.
Druga stvar je što nije čitav iznos uplaćen Sarajevu, ali je plaćeno 2,5 miliona eura za njegov transfer. Nikakva ubleha.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad Nidal prelazi u Partizan?
Vinko Marinovic je khurcina botovska....inace uvijek gajio ziheraski stil
Mali Alajbegovic cim pocne biljezit nastupe u njemackom kupu (ako ostane u leverkusenu), treba ga zvati za A tim, inace ce mu preci hrdja od ostalih igraca
Rijesevanja Kospe i Pejcinovica je top prioritet za Spahica...pa makar im obecali minutauzu sa San Marinom (tj preskocili par stepenica zbog dugorocnih razloga)
Mali Alajbegovic cim pocne biljezit nastupe u njemackom kupu (ako ostane u leverkusenu), treba ga zvati za A tim, inace ce mu preci hrdja od ostalih igraca
Rijesevanja Kospe i Pejcinovica je top prioritet za Spahica...pa makar im obecali minutauzu sa San Marinom (tj preskocili par stepenica zbog dugorocnih razloga)
Gledao sam bas do klupe Vinka nema covjek nekog povisivanja glasa, uputa nekih i prenosenja motivacije kao npr Crnogorci sto su imali.
Sto se tice rezultata mjenjao je puno tako da se to ne moze ocijenit kako treba, ali nisu imali ideje nikakve osim Kerima da nesto pravi.
A i manje vise rezultat i u kvalifikiacijama kad bi svaka generacija jednog dobro mogla izbacit za A.
Kovac, Krdzalic, Buljubasic i naravno najbolji od obe ekipe Alajbegovic mogu proci, ostalo nije nesto.
Steta Celikovih fizikalija sa tim mozgom, ali nadat se da ce to nadoci jos iskustvom.
Ibrisimovic nije los na lopti sa tom lijevom nogom.
Sto se tice rezultata mjenjao je puno tako da se to ne moze ocijenit kako treba, ali nisu imali ideje nikakve osim Kerima da nesto pravi.
A i manje vise rezultat i u kvalifikiacijama kad bi svaka generacija jednog dobro mogla izbacit za A.
Kovac, Krdzalic, Buljubasic i naravno najbolji od obe ekipe Alajbegovic mogu proci, ostalo nije nesto.
Steta Celikovih fizikalija sa tim mozgom, ali nadat se da ce to nadoci jos iskustvom.
Ibrisimovic nije los na lopti sa tom lijevom nogom.
BašČelik!
-
- Kontakt:
Sto sam gledao protiv Srbije Niko Kovac jako zanimljiv igrac a dobri su bili i Buljubasic i Krdzalic. Cini se kao fina generacija valjda ce da uspije par njih.
- jointunija
- Kontakt:
Jašta,mrtvi fakt.or pustio info(priznam,odlično rade promociju),kao i Buljubašić što se prodao za 1.5 evraHordasOdMalena je napisao/la: ↑25 mar 2025, 16:40Jedan od najpouzdanijih novinara na svijetu, tik iza Romana i Ornsteina.jointunija je napisao/la: ↑25 mar 2025, 16:36Ubleha,kao i odšteta koju su francuzi platili,da se ne lažemo.
Druga stvar je što nije čitav iznos uplaćen Sarajevu, ali je plaćeno 2,5 miliona eura za njegov transfer. Nikakva ubleha.

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Koliko ljubomore pojedinih prema najvecem klubu u drzavi. 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jedan od najpouzdanijih sportskih novinara na svijetu uzima informacije sa Faktora. Pa nije Nedo Turković, nego Florian Plettenberg. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Panj klasični. Vidjelo se i u utakmicama naše lige da mu fali IQ-a za većeg nivoa. Mora se priznati, vrhunski posao Sarajeva da ga prodaju za taj iznos. Svaka čast i kapa dole svima.
Na njegovoj temi ga slali u Real kroz 2 godine

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Strasno dobar posao Sarajeva da ga uvale i to z 2,5 mil.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 mar 2025, 18:38Panj klasični. Vidjelo se i u utakmicama naše lige da mu fali IQ-a za većeg nivoa. Mora se priznati, vrhunski posao Sarajeva da ga prodaju za taj iznos. Svaka čast i kapa dole svima.
Na njegovoj temi ga slali u Real kroz 2 godine![]()
David Čamber - kao kadet Zrinjskog prodan u Veneziu(Serie A) prije 4 godine za 250 000 eura. 2025., dečko sa 20 godina nije siguran starter u Posušju
Rifet Kapić - nakon dobro odrađene sezone u Sarajevu 18/19 gdje je bio na posudbi iz Grasshopersa prodan u Paderborn(tadasnji Bundesligas) - odigrao 0 minuta u Bundesligi.
Dženit Hajradević - 2022. prodan iz Veleža u Angers(Francuski prvoligas) za 250 000 eura.
2025. Momak rezerva u Tuzla City-u.
Belmin Dizdarevic - prodan iz Sarajeva u Montpellier 2023. zaboravio sam za koju cifru i ne da mi se traziti. 2025. Jos nije debitovao za 1. Ekipu
Halid Sabanovic - prodan iz Sarajeva u Angers 2022. za 300 000 eura. Jedino svjetlo na kraju tunela i to donekle, 15 nastupa(uglavnom kao rezerva) u Ligue 1 uz 2 gola. Povrijedjen vec duze vrijeme, imao jednu kratku avanturu u Valenciennesu(Ligue 2) gdje je nastupao na posudbi i odigrao svega 4 utakmice.
Ovo su svi transferi iz nase lige direktno u lige petice kroz prethodnih nekoliko godina. Volio bih da Nidal demantuje prvog mene pa onda i ostatak foruma te postane vrhunski stoper koji ce pomoci reprezentaciji ali ovi podaci kao i cinjenica kakav je kikser bio i u nasoj ligi mu ne idu u prilog. Valjda su skauti znali sta rade
Rifet Kapić - nakon dobro odrađene sezone u Sarajevu 18/19 gdje je bio na posudbi iz Grasshopersa prodan u Paderborn(tadasnji Bundesligas) - odigrao 0 minuta u Bundesligi.
Dženit Hajradević - 2022. prodan iz Veleža u Angers(Francuski prvoligas) za 250 000 eura.
2025. Momak rezerva u Tuzla City-u.
Belmin Dizdarevic - prodan iz Sarajeva u Montpellier 2023. zaboravio sam za koju cifru i ne da mi se traziti. 2025. Jos nije debitovao za 1. Ekipu
Halid Sabanovic - prodan iz Sarajeva u Angers 2022. za 300 000 eura. Jedino svjetlo na kraju tunela i to donekle, 15 nastupa(uglavnom kao rezerva) u Ligue 1 uz 2 gola. Povrijedjen vec duze vrijeme, imao jednu kratku avanturu u Valenciennesu(Ligue 2) gdje je nastupao na posudbi i odigrao svega 4 utakmice.
Ovo su svi transferi iz nase lige direktno u lige petice kroz prethodnih nekoliko godina. Volio bih da Nidal demantuje prvog mene pa onda i ostatak foruma te postane vrhunski stoper koji ce pomoci reprezentaciji ali ovi podaci kao i cinjenica kakav je kikser bio i u nasoj ligi mu ne idu u prilog. Valjda su skauti znali sta rade

Deb.ilima smeta Celik, a ne smeta chetnik koji velica VRS !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne smeta nikome Čelik u U-19 / U-21 reprezentaciji, već smetaju oni koji ga uzdižu i koji su mitomanisali na temama reprezentacije kako će se prodati u Real i kako ga treba zvati u A-reprezentaciju odma. Vrijeđali su sve redom koji su rekli da trenutno nije kvalitet za istu.
Onaj koji veliča RS smeta svima i svi traže da se takvi i slični njemu odstrane iz svih reprezentativnih selekcija za sva vremena.
Onaj koji veliča RS smeta svima i svi traže da se takvi i slični njemu odstrane iz svih reprezentativnih selekcija za sva vremena.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.