RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

hercegovac236
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la hercegovac236 » 23 avg 2014, 18:20

Hajmo još jedan gol da ovih zadnjih pola sata prođe bez apaurina :D

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 23 avg 2014, 18:27

Šta je ovo bilo u Zvorniku?

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 23 avg 2014, 18:38

hercegovac236 je napisao/la:Šta je ovo bilo u Zvorniku?
Prekinuta utakmica zbog nevremena.
Ti si opet šampion !

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 23 avg 2014, 18:39

simon je napisao/la:
hercegovac236 je napisao/la:Šta je ovo bilo u Zvorniku?
Prekinuta utakmica zbog nevremena.
Hvala

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 23 avg 2014, 18:55

Opet smo imali tekmu za infarkt,al vazna su nova 3 boda.
Cekamo RAju sa izvjestajem
Forza Velez ljubavi moja
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 23 avg 2014, 18:57

Izreka kaže da se pobjedi ne gleda u zube. Može biti da smo igrali odlično, imali 48 prilika, trebali dati 26 golova, ali brate ovo nije dobro za moje zdravlje :nene:

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 23 avg 2014, 18:59

Ocigledni problemi sa realizacijom prilika i to narocito kad igramo kuci.Stara bojka. Danas je moglo biti 5-6 golova razlike komotno, ali neznamo gola dati kad treba. Lako se je vaditi na nesrecu. Ovo je veoma povezano sa time sto naprijed nemamo kvalitetnog napadaca koji treba da zabija i kad treba i kad netreba... :(

Forza Velez!

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 23 avg 2014, 19:14

Na LiveScore-u piše da je strijelac prvog gola za Velež bio Milan Purović :lol:
Nisu baš upućeni.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 23 avg 2014, 19:15

SalePD je napisao/la:Na LiveScore-u piše da je strijelac prvog gola za Velež bio Milan Purović :lol:
Nisu baš upućeni.
:urnebes:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 23 avg 2014, 19:19

SalePD je napisao/la:Na LiveScore-u piše da je strijelac prvog gola za Velež bio Milan Purović :lol:
Nisu baš upućeni.
a vidio sam i ja tebra,kakvi mazlumi rade i izvjestavaju :crazy: ,cuj plemici ,a debila :lol:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 23 avg 2014, 19:30

Zasluzena pobjeda. Realno trebalo bit 3 razlike za Rođene. Travnik dao gol nakon greske Hodžica. Pop pređe golmana,Blagoje majstorij trza desnom pa je lijevom zakuca :tokralju: Cestitke Travniku na otvorenoj igri. Sada nicaZe i idemo po 3 boda. Mogli jos nekoliko golova dat,nevjerovatno sta smo sve isfulali. Forzaaaa
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 23 avg 2014, 19:35

[quote="RezervniGolman"]Zasluzena pobjeda. Realno trebalo bit 3 razlike za Rođene. Travnik dao gol nakon greske Hodžica. Pop pređe golmana,Blagoje majstorij trza desnom pa je lijevom zakuca :tokralju: Cestitke Travniku na otvorenoj igri. Sada nicaZe i idemo po 3 boda. Mogli jos nekoliko golova dat,nevjerovatno sta smo sve isfulali. Forzaaaa[/quote

Onaj mi Blagoje malo lici na Robben-a trenutno nas naj bolji igrac :bow:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 23 avg 2014, 19:39

Crveni_1922 je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Zasluzena pobjeda. Realno trebalo bit 3 razlike za Rođene. Travnik dao gol nakon greske Hodžica. Pop pređe golmana,Blagoje majstorij trza desnom pa je lijevom zakuca :tokralju: Cestitke Travniku na otvorenoj igri. Sada nicaZe i idemo po 3 boda. Mogli jos nekoliko golova dat,nevjerovatno sta smo sve isfulali. Forzaaaa[/quote

Onaj mi Blagoje malo lici na Robben-a trenutno nas naj bolji igrac :bow:
Brato ono je doktor. Samo nije još 100% spreman. Haurdic se isfulo momacki. Nurkovic skinu 3-4 strasna suta. Pogodili i precku. Dobra tekma bila. Janko i Ani slabi danas. Dobro je 3boda su tu i sto je najvaznije ekipa bolje igra iz kola u kolo. Osjeti se napredak u igri
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 avg 2014, 19:55

Nije loša utakmica. Dominacija, inicijativa, u prvom jalova, do golova. U drugom mnogo više prilika koje su ostale neiskorištene. Koristim priliku da se nayebem mame onom Haurdiću kretenu sebičnom. Dva gola smo mogli dati iz akcija u kojima je bio akter. Prvo je kontra koju nije mogao istrčati do kraja i prebacio preko gola loptu traljavo u 16-oj minuti utakmice.

Yeb'o te tvoj kondicioni trener u pakšu. Druga situacija je bila u drugom poluvremenu kada je išao sam, a Popović mu ulazio u sredinu i puca po golu iskosa, Nurković brani.

Jedan šut glavom izbliza i lopta koja je završila preko golau toj akciji se mora spomenuti, pa prečka u zadnjih 15 minuta utakmice. Jednostavno smo promašivali sve moguće i nemoguće. Imao je i Travnik dvije dobre prilike u drugom poluvremenu, ali kvalitetu za nešto više nisu imali.

P.S. pastrmko, zar nije Škahić pogriješio kod gola za Travnik, lopta ga preskočila a Dragoje ček'o i dočeko da ga primi. Yeb'o se neodlučan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 23 avg 2014, 20:03

slika

Nas Robben :salut: :salut:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 avg 2014, 20:05

Cestitke momcima na pobjedi. Trebalo je biti vise razlike, ali bodovi su ostali kod nas i to je najbitnije. Popovic je proradio na vrijeme i ocekujem da vec u sljedecoj utakmici nastavi niz.

Slijedi gostovanje Celiku, koji je ove sezone pravo los i uopste me nebi iznenadilo da se iz Zenice vratimo sa 3 boda.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Genius06
Kontakt:

Post Postao/la Genius06 » 23 avg 2014, 20:07

Jos jedna pobjeda i 12. utakmica bez poraza (Bayern ce biti nista kakav cemo mi niz imati ;) ). Momcima svaka cast na igri. Realno, vidilo se da smo bolji i spremniji. Ali, ono cemu se najvise posvetilo paznje tokom cijele sedmice (koncentracija) nije bilo na nivou. Jaci timovi bi to iskoristili mnogo bolje. Ipak, 1000% sam siguran da smo igrali koliko nam je trebalo. Onaj njihov golman nam se treba zahvaliti ako mu povecaju platu ili ode negdje, pa covjek je k'o Neuer, pogotovo u 2. poluvremenu, a i ona precka nam je svima smanjila zivot za nekoliko godina. Popovic proradio, ali i ostatak ekipe, pa mislim da smo jedina ekipa kojoj svi igraci znaju zabit', samo jos treba Dragojevicu pustiti da puca penal :D Sve dobro bilo, ali POSJETA :oops: Sve ok, raja misli kisa ce, subota pa da se malo izadje, sve ja razumijem, pa i ja izlazim i ja pijem kafe, ali ne bih mijenjao ono iscekivanje pred utakmicu, cekanje u redu, osjecaj kad ulazim na tribine, pa kad padne go, kad stadion zagrmi :njanjanja: RAja bila odlicna, s obzirom na brojku, a popravicemo se sigurno (odmah sad u nicaZe). Poslije utakmice neki govore losa igra ovo ono, ma samo utakmicu po utakmicu i bice to sve uredu. Treba vjerovati ovim momcima, strucnom stabu i svima koji rade na VELEZU, jer im nije lahko, jedino ih mi podrzavamo, ali cemo zato bojiti Evropske metropole u crveno, a 'oni' ce nas gledati na tv-u.

FORZA VELEŽ

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 23 avg 2014, 20:21

zizu1991 je napisao/la: P.S. pastrmko, zar nije Škahić pogriješio kod gola za Travnik, lopta ga preskočila a Dragoje ček'o i dočeko da ga primi. Yeb'o se neodlučan.
Nije, Hodzica je preskocila, predamnom se sve desilo :) osim te greske, Hodza pravo fino odigrao, ali Blagoja je nas mozak i pokretacka snaga. Sa kakvom lahkocom momak igra, jos posebno nakon onakve bolesti, svaka mu cast :salut:
Sve u svemu, 3 boda pisemo i idemo u Zenicu po nova 3 aBd.
Forza Velez !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

brkic1970
Kontakt:

Post Postao/la brkic1970 » 23 avg 2014, 20:35

bravo rođeni za nova 3 boda -lijepa igra kao i posjeta samo jos da se iza gola poveca broj navijaca.mi smo se zadovoljni vratli u konjic --pozdrav crvenoj braci od red army konjic

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 23 avg 2014, 20:43

Koji su dušmani ovi manijaci odmah došli da se naslađuju čim smo go primili :lol:
Blagoje majstor, strašno puno nam on znači na sredini nadam se da je povreda prošlost.
Prozvali smo Popa, fino pređe golmana i zabi, nadam se da će nastaviti :cool:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []