FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 02:51

elSaik je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Stojanović zabio 4 gola u zadnje 4 godine.
Lazar Popović 35.
edit: Michael Owen 29 (za godinu više).
Lazar Popović 17 golova u zadnje 4 godine. Naravno, to nikad ništa ne znači, ko još gleda statistiku :P :roll: :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 avg 2010, 03:15

Sta je sa otim igracem iz Azije, hoceli sta biti od njega i ako se moze znati ime/klub gdje igre bilo bi super!? Hvala unaprijed. :)

U Travnik på bod(ove)!! :mrgreen:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 14 avg 2010, 10:40

Željovac je napisao/la:Ne prati se, vidim. Kerla ne bi nigdje mogao potrčati da nije imao takav ugovor da se ŽELJO ništa ne pita. Tj. klauzulu po kojoj ga se mora pustiti u slučaju određene ponude(60.000 eura, čini mi se). Da je imao normalan ugovor, morao bi sve raditi u saglasnosti s klubom.
Kerla je imao ugovor potpisan prije dolaska Amara tj. u doba nesretnog Samira. Mislim da se mogao udostojiti pa makar se javno izvinuti navijacima i priznati svoju gresku( barem bi ispao manji papak).

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 14 avg 2010, 11:30

Kerla ne zna dodati loptu na 10 metara. Mešić je najbolji naš igrač.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 avg 2010, 11:38

bablaz je napisao/la:Kerla ne zna dodati loptu na 10 metara. Mešić je najbolji naš igrač.
jel to familija :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 14 avg 2010, 11:49

Jeli vise vrijeme da padne i ta Pirota?Mislim da veziri nisu nikad bili zreliji za poraz,oni s krompirom a mi championi aktuelni i samo nastavili gdje smo stali prosle sezone.Mada ovo nemora nista znaciti,ali...ma bod ko kuca,ja ocekujem 0-2 :)
1921-2011

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 avg 2010, 11:58

Joj kad ovi metuzalemi iz Travnika kažu da "bodovi ostaju na Piroti" dođe mi da harakiri izvršim. Znaju da meda ne mogu, dva pasa sastavit, samo batinjanje i sudije, ubij boga u protivniku i zdra'o. Gdje je poštovanje prema šampionu? Dabogda ispali i nikad više ne ušli...
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 avg 2010, 12:20

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 avg 2010, 12:25

rekao je za SportSport.ba Nedžad Selimović. te dodao:
"Poznajemo dobro momčad Željezničara, uostalom kao što i oni poznaju nas. Naš glavni zadatak dana je zaustaviti Zebu koji "hrani" loptama Bešliju i Višću. Ukoliko u tome uspijemo, siguran sam da ćemo slaviti. Pokušat ćemo od prve minute pritisnuti našeg protivnika jer mnogo bi nam značilo kada bismo na samom otvaranju susreta postigli pogodak. Uglavnom mislim da će susret biti dosta zanimljiv, te da ćemo mi na kraju biti ti koji će se radovati."

Znaci da ce Zeba dobit mare danas...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 avg 2010, 12:27

tanzla je napisao/la:Joj kad ovi metuzalemi iz Travnika kažu da "bodovi ostaju na Piroti" dođe mi da harakiri izvršim. Znaju da meda ne mogu, dva pasa sastavit, samo batinjanje i sudije, ubij boga u protivniku i zdra'o. Gdje je poštovanje prema šampionu? Dabogda ispali i nikad više ne ušli...
Zanimljivo da ovakve izjave uvijek daju 2 kluba, Travnik i Sloboda. Da su najkvalitetnije ekipe ne bi mogli davati takve izjave, a kamoli ovakve kakve su sada, al' eto..kod nas je jos normalno lomit protivnike. Sanjam dan kada ce nas UEFA natjerat da se smanji liga na 10 klubova.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 avg 2010, 12:29

Seyo_TM je napisao/la:rekao je za SportSport.ba Nedžad Selimović. te dodao:
"Poznajemo dobro momčad Željezničara, uostalom kao što i oni poznaju nas. Naš glavni zadatak dana je zaustaviti Zebu koji "hrani" loptama Bešliju i Višću. Ukoliko u tome uspijemo, siguran sam da ćemo slaviti. Pokušat ćemo od prve minute pritisnuti našeg protivnika jer mnogo bi nam značilo kada bismo na samom otvaranju susreta postigli pogodak. Uglavnom mislim da će susret biti dosta zanimljiv, te da ćemo mi na kraju biti ti koji će se radovati."

Znaci da ce Zeba dobit mare danas...
Zato je i bitno da ga brzo zavucemo onda se ne moras izlagati njihovim batinasima i diktirati tempo igre, bilo bi predobro donijeti bodove ili bod jer imamo ova dva batinaska gostovanja odatle sta se god bodova izvadi dobro je.
Sve u svemu treba odigrati mangupski pa sta bog da.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 avg 2010, 12:29

Ako bude vremena svratite u cevabdzinicu Ajla,pravo brado cevap u starom djelu Travnika. Danas pada Pirota kao i prosle godine Zenica i Siroki.Vrjeme je za novo rusenje tradicija.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 avg 2010, 12:35

Alipasino je napisao/la:Ako bude vremena svratite u cevabdzinicu Ajla,pravo brado cevap u starom djelu Travnika. Danas pada Pirota kao i prosle godine Zenica i Siroki.Vrjeme je za novo rusenje tradicija.
Izvini ali meni su cevapi kod Harija betonski i najbolji, kad god dodjem do Travnika obavezno svratim :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 14 avg 2010, 12:35

Imamo katastrofalan ucinak u Travniku.

Od 11 utakmica na Piroti samo 2 pobjede!!!!

jedna 1953. a druga 2005.

Nadam se pobjedi sada, ali bice tesko.

Naprijed Zeljo!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Artur Rembo
Kontakt:

Post Postao/la Artur Rembo » 14 avg 2010, 12:40

zna li neko koliko zeba ima asistencija do sad, u ova prva dva kola? 3, ako se ne varam...odnosno sve golove iz igre asistirao je on?

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 14 avg 2010, 12:43

Ponoviti igru i postavku kao protiv Olimpika i nema zime. A Travnik je cak i slabiji od onakvog Olimpika.Bice nasih navijaca tako da imamo sve uslove da se vratimo neporazeni, izuzmemo li eventualno domacinsko sudjenje a i to nebi trebao biti problem zbog razlike u klasi

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 14 avg 2010, 12:47

tm84 je napisao/la:Imamo katastrofalan ucinak u Travniku.

Od 11 utakmica na Piroti samo 2 pobjede!!!!

jedna 1953. a druga 2005.

Nadam se pobjedi sada, ali bice tesko.

Naprijed Zeljo!!!
Ma u Travniku bi i Barcelona imala katastrofalan učinak, to ništa ne znači. Kad ti uleti klizeći sa 4 noge, poslije ne smiješ ni potrčati. Treba Ćulumu dat da ih udara, k'o prošle godine. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 14 avg 2010, 13:03

pile87 je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Ako bude vremena svratite u cevabdzinicu Ajla,pravo brado cevap u starom djelu Travnika. Danas pada Pirota kao i prosle godine Zenica i Siroki.Vrjeme je za novo rusenje tradicija.
Izvini ali meni su cevapi kod Harija betonski i najbolji, kad god dodjem do Travnika obavezno svratim :D
Kod Harija i Bajre, najjaci cevapi, po prvi put da se slozim sa piletom ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 14 avg 2010, 13:05

Halo to ti je isti gazda samo se ova zove Ajla sve ti je to jedna do druge.Probajte nece te se izradit.Sretno Zeljo.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 avg 2010, 14:04

Artur Rembo je napisao/la:zna li neko koliko zeba ima asistencija do sad, u ova prva dva kola? 3, ako se ne varam...odnosno sve golove iz igre asistirao je on?
Da, ima 3 asistencije.

Amar ima 2 gostovanja u Travniku i 2 remija(1:1 i 0:0). Neka tako nastavi danas i biće odlično.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87 i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []