FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uprava ima prolaznu ocjenu, nije savršeno ali dobar izbor trenera može sve preokrenuti. Mi smo još smo u vrhu i nemamo nikakav minus a novi trener će imati dosta vremena da pripremi ekipu a i da se malo pojačamo jer Guzina i Milanović su se pokazali kao jako loši igrači, Letić ništa posebno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nadam se da nece onog mostarskog kera Custovica dovesti na klupu.
Daj Custu sad da ga ishracemo jos na pripremama!! Puuu! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Prvo sad sta treba je vratiti Jeleskovica da digne kondiciju balerinama. Ponuditi covvjeku 2 godine ugovor i usloviti buduceg sefa da pusti covjeka da radi. Jela kad je otisao ovi meda nemogu !!!!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
NAPAKON, SVAKA ČAST UPRAVO
I ja isto.. da bar mislim da su samo odigrali losu utakmicu..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Apsolutno. Trener je pola ekipe.
Sad su oni na potezu. Da vidimo sad tog Oremuša, Gavrića, Rahmanovića i ekipicu koja nije mogla doći do izrazaja od Husrefa.
Ako bude Čusta, optimista sam.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@simidobar
Iskreno, ja ne vjerujem u to. Mi od početka sezone igramo loše, to govorim dugo vremena. Svima u klubu svaka čast za rezultate na Koševu ove sezone ali igra u gostima i generalno igra na terenu je jako loša bila a mi imamo igrače za nešto više. Ima tu fula u vidu par igrača ali me niko ne može ubijediti da nismo najbolji u ligi pa makar to bilo i 1% u odnosu na ostale.
Jelešković se mora vratiti pod hitno.
Iskreno, ja ne vjerujem u to. Mi od početka sezone igramo loše, to govorim dugo vremena. Svima u klubu svaka čast za rezultate na Koševu ove sezone ali igra u gostima i generalno igra na terenu je jako loša bila a mi imamo igrače za nešto više. Ima tu fula u vidu par igrača ali me niko ne može ubijediti da nismo najbolji u ligi pa makar to bilo i 1% u odnosu na ostale.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
za mene postoje samo dvije opcije, Čustović ili Vinko
Nakon par mjeseci da napisem nesto.
Poruka Upravi: onog kojeg tjerate ostavlja vas na prvom mjestu pored svega i poslije svega. Ne bude li titule na kraju sezone sa tim koga dovedete, neće biti ni vas! Dobro zapamtite, bagro lopovska ovo vece, jer ce mozda biti za pola godine vece u kojem se vasa sudbina razrijesila.
Heba mačko izdrži!!!
Poruka Upravi: onog kojeg tjerate ostavlja vas na prvom mjestu pored svega i poslije svega. Ne bude li titule na kraju sezone sa tim koga dovedete, neće biti ni vas! Dobro zapamtite, bagro lopovska ovo vece, jer ce mozda biti za pola godine vece u kojem se vasa sudbina razrijesila.
Heba mačko izdrži!!!
JURIŠ
Igra je problem. Samo 2 pobjede u gostima za čitavu polusezonu. 8 golova primljenih od Željezničara. Ne očekuje niko 33 0 0, ni igru kao Barca iz prajma, ali da se makar nešta igra. Pametan potez, a ne čekati da nareda 2,3 kiksa i onda mijenjati kad imaš minus od par bodova.DrFilgud je napisao/la: ↑02 dec 2019, 20:34Dati ostavku covjeku koji je prvi na tabeli (dijeli prvo mjesto) nakon 18 kola, ne cini se kao ispravan potez. Tim prije sto je u prosloj sezoni donio duplu krunu.
Je li Sarajevo ima toliko kvalitetniji tim u odnosu na konkurenciju, da su ova pozicija i igra razocaravajuce i za otkaza?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Decembarski 4rilililili > Novembarski aprililili
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 02 dec 2019, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

I slijepac vidi razliku kad su igrali protiv širokog i bijeljine.
Trebaju i oni biti sankcionisani / odstranjeni
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- AlfredNobel
- Kontakt:
Imaš kod mene nađi u postovima. Neki dan sam pisao šta je uradio s Beverenom i koliko je taktički moćan.BordoSarajevo je napisao/la: ↑02 dec 2019, 20:33De nek neko više napiše o tom Čustoviću, koga je sve vodio u Belgiji?
Hvala Husrefe na svemu, sretno u budućnosti. Ebiga nije išlo više i to je normalno. U pravo vrijeme se ovo sasjeklo.
Šta je s Hebibom, kakva je povreda?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Imamo vremena, sve se sazna nekad..MortemHz je napisao/la: ↑02 dec 2019, 20:37@simidobar

Nek bude na bolje.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ja hocu nekog bosnju, muslimana, brata mumina na klupi. 

-
- Kontakt:
FK Sarajevo je saopštio da je danas u poslijepodnevnim satima održana hitna sjednica Upravnog odbora FK Sarajevo na kojoj je donesena odluka da se Husref Musemić razriješi funckije šefa stručnog štaba.
Iz Sarajeva su istakli i da će u narednih nekoliko dana javnost biti upoznata sa time ko će, privremeno, voditi tim u posljednjoj utakmici pred odlazak na zimsku pauzu, protiv Zvijezde 09.
Nakon vijesti o prekidu saradnje sa FK Sarajevo, SportSport.ba je kontaktirao Husrefa Musemića za komentar.
"Ja sam sada saznao, nisam bio u Sarajevu. Pa, dobro. Takva je odluka, ja je poštujem, imaju pravo na to. Naučio sam ja da me smjenjuju kada sam prvi ili drugi. Možda su mogli sačekati malo još tu jednu utakmicu do pauze, malo je glupo ispalo ovako kada već ima tako malo vremena do pauze, da se to odradi do kraja", istakao je Musemić.
Možete biti zadovoljni odrađenim poslom, prošle sezone osvojena historijska dupla kruna?
"Mi smo i sada, prvi-drugi, imamo isti broj bodova. Ne znam zašto nisu htjeli da se barem polusezona, ili sezona završi. Ja to smatram pomalo neozbiljnim, dakle ja u svoje ime, ali, šta da se radi, možda oni ne misle da je ovako neozbiljno. Mislim da je možda bilo bolje da su odlučili da se barem polusezona završi, pa da se onda razmisli o mogućnostima, da se napravi analiza i slično... Ali šta je tu je, takav je naš trenerski posao. Ovo se već dugo čekalo, sada su donijeli odluku. Ja idem dalje i želim svima svu sreću", poručio je Musemić.
Iz Sarajeva su istakli i da će u narednih nekoliko dana javnost biti upoznata sa time ko će, privremeno, voditi tim u posljednjoj utakmici pred odlazak na zimsku pauzu, protiv Zvijezde 09.
Nakon vijesti o prekidu saradnje sa FK Sarajevo, SportSport.ba je kontaktirao Husrefa Musemića za komentar.
"Ja sam sada saznao, nisam bio u Sarajevu. Pa, dobro. Takva je odluka, ja je poštujem, imaju pravo na to. Naučio sam ja da me smjenjuju kada sam prvi ili drugi. Možda su mogli sačekati malo još tu jednu utakmicu do pauze, malo je glupo ispalo ovako kada već ima tako malo vremena do pauze, da se to odradi do kraja", istakao je Musemić.
Možete biti zadovoljni odrađenim poslom, prošle sezone osvojena historijska dupla kruna?
"Mi smo i sada, prvi-drugi, imamo isti broj bodova. Ne znam zašto nisu htjeli da se barem polusezona, ili sezona završi. Ja to smatram pomalo neozbiljnim, dakle ja u svoje ime, ali, šta da se radi, možda oni ne misle da je ovako neozbiljno. Mislim da je možda bilo bolje da su odlučili da se barem polusezona završi, pa da se onda razmisli o mogućnostima, da se napravi analiza i slično... Ali šta je tu je, takav je naš trenerski posao. Ovo se već dugo čekalo, sada su donijeli odluku. Ja idem dalje i želim svima svu sreću", poručio je Musemić.
Uscuplic ili traziti nekog iz Vana.
Žao mi je Husrefa ,ali sam je sebe zajebao otjerao kondicionog pripreme kasnile,jbg.
Hvala sefe za sve!
Žao mi je Husrefa ,ali sam je sebe zajebao otjerao kondicionog pripreme kasnile,jbg.
Hvala sefe za sve!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Posto Husref voli Sarajevo vise od icega, sad nece traziti da mu isplate otpremninu od 200 000KM?
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 22 gosta.