Ostatak ekipe je jako dobro popunjen i tu se trebaju samo male dorade izvršiti, tipa krilo umjesto Fatija, vidjeti šta će biti s rezervnim golmanom i oba beka kad starteri nisu dostupni. To je otprilike to, nikakve velike promjene ne trebaju.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Koliko ovaj covjek voli klub, kao neko malo dijete...
Promijeniti će se pravilo oko registracije igraca. A i svakako se vraćamo u pravilo 1:1 tako da nema brige.let3 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 00:09Ne znam kako ocekujete da se dovode pojacanja, kad se ono govedo Tebas svim silama bori protiv registracije za Danija Olmu. To nema nidje na svijetu da se prvi covjek jedne elitne lige toliko zestoko bori protiv jednog reprezentativca te zemlje, da ne zaigraCovjek ne dozovljava Barci da se pojaca i cini sve sto je u njegovoj moci da joj oteza.
Imajuci u vidu ko vodi Savez, kakve sudijske cirkuse je imala Barca ove sezone (posebno u Clasicima), plus igranje domacih utakmica na onoj rupi od stadiona, duplo manjeg kapaciteta - ovo je jos veci uspjeh ekipe i Flicka![]()
Možda Osimhen? Pala mu je cijena sigurno nakon ove avanture u Turskoj.SetoKaiba je napisao/la: ↑16 maj 2025, 00:07Nadam se samo da je Flick svjestan da u novu sezonu ne smije ući s Lewandowskim kao prvim špicem.![]()
Ostatak ekipe je jako dobro popunjen i tu se trebaju samo male dorade izvršiti, tipa krilo umjesto Fatija, vidjeti šta će biti s rezervnim golmanom i oba beka kad starteri nisu dostupni. To je otprilike to, nikakve velike promjene ne trebaju.
Ja bih Šeška, ali to su samo moje želje.jasmin10 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 08:20Možda Osimhen? Pala mu je cijena sigurno nakon ove avanture u Turskoj.SetoKaiba je napisao/la: ↑16 maj 2025, 00:07Nadam se samo da je Flick svjestan da u novu sezonu ne smije ući s Lewandowskim kao prvim špicem.![]()
I ja bi.Slican Lewi samo u peaku.Mnogo radi na terenu,all rounder.Nisam ga iskreno pratio puno ove sezone da znam kakva mu je forma,overall idealan igrac za Barce.SetoKaiba je napisao/la: ↑16 maj 2025, 08:28Ja bih Šeška, ali to su samo moje želje.jasmin10 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 08:20Možda Osimhen? Pala mu je cijena sigurno nakon ove avanture u Turskoj.SetoKaiba je napisao/la: ↑16 maj 2025, 00:07Nadam se samo da je Flick svjestan da u novu sezonu ne smije ući s Lewandowskim kao prvim špicem.![]()
Ostatak ekipe je jako dobro popunjen i tu se trebaju samo male dorade izvršiti, tipa krilo umjesto Fatija, vidjeti šta će biti s rezervnim golmanom i oba beka kad starteri nisu dostupni. To je otprilike to, nikakve velike promjene ne trebaju.![]()
Meni od 2006te najdraza. Sto je i Barca objavila nisu ove dvije titule velike koliko je nacin na koji smo dosli. A tek smo poceli
Nico mu moze biti rezerva na lijevom krilu, dok ne vidimo kako ce ici sezona. Isto kao Balde Albi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.