La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Shategabri
- Kontakt:
Re: La Liga
Kao i obično, pretjeruje se. Što nije gledao VAR?
Jedan drugog guraju, čupaju i šta ne rade. I onda treba Vinicijusu crveni?
Koševo Zapad
Vala baš, De Jong ga prvo povlači za dres jednom rukom, a onda drži za tijelo s obje ruke. Mogao je jedino obojici crveni dodjeliti za UFC, slicno ko Savicu i Ferranu prije par mjeseci.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
-
- Kontakt:
I da nije prekrsaj za crveni trebao je drugi zuti dobit radi unosenja u facu sudiji i ciganisanja. Lewandowski je dobio crveni i 3 utakmice suspenzije za manji incident. Ali gdje ces njemu dat crveni da te odma proglase rasistomShategabri je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:24
- Shategabri
- Kontakt:
To rade igrači i jedne i druge ekipe. To je Clasico i da sudije ne tolerišu tolike prigovore, ne bi pola igrača obje ekipe završilo utakmicu.TheWeekndXO je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:29I da nije prekrsaj za crveni trebao je drugi zuti dobit radi unosenja u facu sudiji i ciganisanja. Lewandowski je dobio crveni i 3 utakmice suspenzije za manji incident. Ali gdje ces njemu dat crveni da te odma proglase rasistomShategabri je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:24
Istina jeste da Vinicijus previše prigovara i da galami na svaku odluku sudija.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Mitologija na vrhuncu 

Lewa je dobio crveni za namjeran lakat u lice i dodatnu kaznu za bezobraznu gestikulaciju prema sudiji.TheWeekndXO je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:29I da nije prekrsaj za crveni trebao je drugi zuti dobit radi unosenja u facu sudiji i ciganisanja. Lewandowski je dobio crveni i 3 utakmice suspenzije za manji incident. Ali gdje ces njemu dat crveni da te odma proglase rasistomShategabri je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:24
Remember, remember the 5th of November.
Dobro ovo je bio obostrani hrvacki zahvat, jedino sto je Vinicius jos za vrat uhvatio pa ajde zuti karton samo za njega. Ali nema tu crvenog. Samo cudi ovo u nastavku, dobio si zuti i ti ulijeces sudcu u facu, protestiras okolo, a ovaj kao pichka se okrece umjesto da ga posalje na hladjenje.
Na kraju vrlo losa utakmica, ali Barca bar ima rezultat i falilo je pola ekipe, Real nista, bez neke ideje u napadu. Ja sam iskreno ocekivao laganu pobjedu Reala, nakon onakvog nastupa protiv Liverpola i ovoliko izostanaka kod Barce. Samo jos jednom se dokazalo da u ovom derbiju nikad ne mozes biti siguran.
Na kraju vrlo losa utakmica, ali Barca bar ima rezultat i falilo je pola ekipe, Real nista, bez neke ideje u napadu. Ja sam iskreno ocekivao laganu pobjedu Reala, nakon onakvog nastupa protiv Liverpola i ovoliko izostanaka kod Barce. Samo jos jednom se dokazalo da u ovom derbiju nikad ne mozes biti siguran.
⚽FK Garaže⚽
-
- Kontakt:
A ovo je bilo slucajno? I nije bilo bezobraznih gestikulacija prema sudiji? (DIzanje palca, aplaudiranje) Shvatam ja da vi navijate al jednom budite objektivni, ja prvi kazem da Gavi je trebalo da dobije zuti ranije al vi nikad niste za Viniciusa rekli da je zasluzio kaznu. Nije ovo prvi put ove sezone da on treba dobiti crveni, protiv Mallorce je bilo slicnih situacija ako se ne varam i nistaTonySosa je napisao/la: ↑03 mar 2023, 12:08Lewa je dobio crveni za namjeran lakat u lice i dodatnu kaznu za bezobraznu gestikulaciju prema sudiji.TheWeekndXO je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:29I da nije prekrsaj za crveni trebao je drugi zuti dobit radi unosenja u facu sudiji i ciganisanja. Lewandowski je dobio crveni i 3 utakmice suspenzije za manji incident. Ali gdje ces njemu dat crveni da te odma proglase rasistomShategabri je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:24
A 10 minuta poslije startovi Arauja i Gavi-a ? Madrid je odigrao fuj losu utakmicu nije ovo nikakva vadiona ali daj realno.TheWeekndXO je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:29I da nije prekrsaj za crveni trebao je drugi zuti dobit radi unosenja u facu sudiji i ciganisanja. Lewandowski je dobio crveni i 3 utakmice suspenzije za manji incident. Ali gdje ces njemu dat crveni da te odma proglase rasistomShategabri je napisao/la: ↑03 mar 2023, 11:24
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Davio lol
Bas me zanima hoce li se pricati o Araujo kad mu jednom pocnu sudit ovu rukometnu odbranu koju igra.
Bas me zanima hoce li se pricati o Araujo kad mu jednom pocnu sudit ovu rukometnu odbranu koju igra.
Hajd da ga je pogodila u tijelo, ali šut po zemlji - njemu je mrsko skočiti i pustiti loptu u gol

Kakav raspad nekad najveće nade

Zadnja izmjena: let3, dana/u 03 mar 2023, 12:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Gavi je trebao dobiti crveni, ne zuti. I to ne samo sinoc nego na jos mali milion utakmica jer tom polovnjaku je apsolutno jedini kvalitet udaranje bez javne opomene.
Protiv Mallorce jeste mogao dobiti crveni komotno, sinoc bi crveni karton bio epska pljacka.
Protiv Mallorce jeste mogao dobiti crveni komotno, sinoc bi crveni karton bio epska pljacka.
Zanimljivo kako to primjetite na Gaviju a niste godinama na Casemiru.
r/selfawarewolves zove
r/selfawarewolves zove
Casemiro je bio i ostao klasan igrac za razliku od propagandom napuhanog polovnjaka.
Al za ovo ne krivim sudiju vec Limitao jer ga nije prepolovio u iducem napadu
-
- Kontakt:
Upravo. Casemiro Messiju nogu slomi ni zuti ne dobije. Al cim je to Gavi odmah se palite. Sinoc je drugi zuti Vinicius zasluzio ali posto je on igrac Reala i crnac koji sve svaljuje na rasizam nije ga dobio.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.