RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Treba da pobijedimo Čelika u srijedu, realno mislim da smo kvalitetniji, oni su u nekim **** i ne mogu se izvaditi nikako. Koliko mogu pročitati, ni Robijaši im ne idu na domaće utakmice, ili idu a nema navijanja. Ako donesemo sva 3 boda iz Zenice, mislim da po samom završetku utakmice treba raditi na mobilizaciji navijača za tekmu s Olimpikom. Pa jel problem ako se samo jedno kolo stavi ulaznica 2 km na sve tribine, mislim da bi cifra od karata bila ista kao i po 5 km na ovih 500-600 ljudi, ako ne i veća (500 x 5 km = 2500 KM ; 1500 x 2 km = 3000 km)
Ne zelim reci da je to pod moranje, ali mozda cak ljudi i zbog toga ne dolaze, ili bilo šta uraditi što će privući raju masovno. Imam osjećaj da bi zatvaranje ostalih dijelova tribine osim onog iza gola prije nego što počne utakmica urodilo plodom. Dok se ne napuni 500 ljudi iza gola, ne puštati ni na centralnu ni nigdje. Jedino tako možemo nešto uraditi. Klub nam pravi rezultate, trenutno su na poziciji koja vodi u Evropu (a mislim da mogu još napredovati za jednu ili čak dvije pozicije), istih 100 ljudi (maksimalno) u kopu čitavu sezonu ? Mislim da to neće tako ići.
Sad iskren moram biti, nekad su i ovi mrzitelji Veleža u pravu. Koga briga šta se to radilo prije rata i kakvi smo bili ? Trebamo sada pokazati tu historiju i nastaviti tradiciju. Jer šta znači riječ tradicija ? Kada je nešto isto dugo dugo vremena i ponavlja se, bez obzira da li bilo bolje ili gore (to je neki moj opis te riječi) . Evo možda ne može bolje iz onih slavnih dana našeg diva, ali zar može ovako gore da od 600 gledalaca po utakmici su 100 djeca Veleža koja su primorana da budu na utakmici.
Postaviti neki veliki baner kod pozorišta s natpisom "Podržimo naš Velež" i na još nekim mjestima koja su prometna onako ? Moramo se malo aktivirati.
Mislim da od nekog velikog pretjeranog broja u Zenici nema ništa. Em što nije moguće, još je i radni dan, otići će ona standardna raja, ali svaka im čast, nemam riječi. Ova starija raja koja je iz nekih razloga odustala od navijanja, nek ako ništa ode do KN, popije pivu, podrži mlađu raju , da im par prijedloga i smjernica i slično.
@Pirke, dokle si sa sastavljanjem pisma ?
Ne zelim reci da je to pod moranje, ali mozda cak ljudi i zbog toga ne dolaze, ili bilo šta uraditi što će privući raju masovno. Imam osjećaj da bi zatvaranje ostalih dijelova tribine osim onog iza gola prije nego što počne utakmica urodilo plodom. Dok se ne napuni 500 ljudi iza gola, ne puštati ni na centralnu ni nigdje. Jedino tako možemo nešto uraditi. Klub nam pravi rezultate, trenutno su na poziciji koja vodi u Evropu (a mislim da mogu još napredovati za jednu ili čak dvije pozicije), istih 100 ljudi (maksimalno) u kopu čitavu sezonu ? Mislim da to neće tako ići.
Sad iskren moram biti, nekad su i ovi mrzitelji Veleža u pravu. Koga briga šta se to radilo prije rata i kakvi smo bili ? Trebamo sada pokazati tu historiju i nastaviti tradiciju. Jer šta znači riječ tradicija ? Kada je nešto isto dugo dugo vremena i ponavlja se, bez obzira da li bilo bolje ili gore (to je neki moj opis te riječi) . Evo možda ne može bolje iz onih slavnih dana našeg diva, ali zar može ovako gore da od 600 gledalaca po utakmici su 100 djeca Veleža koja su primorana da budu na utakmici.
Postaviti neki veliki baner kod pozorišta s natpisom "Podržimo naš Velež" i na još nekim mjestima koja su prometna onako ? Moramo se malo aktivirati.
Mislim da od nekog velikog pretjeranog broja u Zenici nema ništa. Em što nije moguće, još je i radni dan, otići će ona standardna raja, ali svaka im čast, nemam riječi. Ova starija raja koja je iz nekih razloga odustala od navijanja, nek ako ništa ode do KN, popije pivu, podrži mlađu raju , da im par prijedloga i smjernica i slično.
Skoro pa gotov, vratila mi se cura sa puta u subotu pa........ Hehehe
Mislio sam završiti prošle srijede. Jbg...
Mislim, sve to radim čim nađem minut slobodnog vremena. A bio sam neobično zauzet ove zadnje dvije sedmice!
Mislim, sve to radim čim nađem minut slobodnog vremena. A bio sam neobično zauzet ove zadnje dvije sedmice!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
shaman7 je napisao/la:Treba da pobijedimo Čelika u srijedu, realno mislim da smo kvalitetniji, oni su u nekim **** i ne mogu se izvaditi nikako. Koliko mogu pročitati, ni Robijaši im ne idu na domaće utakmice, ili idu a nema navijanja. Ako donesemo sva 3 boda iz Zenice, mislim da po samom završetku utakmice treba raditi na mobilizaciji navijača za tekmu s Olimpikom. Pa jel problem ako se samo jedno kolo stavi ulaznica 2 km na sve tribine, mislim da bi cifra od karata bila ista kao i po 5 km na ovih 500-600 ljudi, ako ne i veća (500 x 5 km = 2500 KM ; 1500 x 2 km = 3000 km)
Neznam brate ali mislim da karte nisu problem, mislim cijena karata.Jedino šta bi ja uradio je besplatan ulaz za žene/djevojke i djecu.Klub je krajnje fer sa kartama.Npr. godišnja karta za penzionere i studente košta 30KM, navijače 20KM, i obična 50KM.
Daljina stadiona nekima jest problem, ali opet ko hoće na utakmicu njemu sigurno nije.Nisam jednom poslije rata otišao pješke, kroz čitav grad pa u Vrapčiće, sigurno imam nekih 6 - 7 možda i više kilometara.
Sad idem sa svojim autom ali uvijek sjednem nekoga od mlađe raje, pogotovo u povratku.
Što se tiče RA, tu neznam šta je ali nešto ne štima.Nikad manji broj raje iza gola.
P.S. Netreba drugi primjer već dedo iz Zenice koji dolazi svaku utakmicu!!!
Ako je radi cure, oprošteno ti je!Pirke je napisao/la:Skoro pa gotov, vratila mi se cura sa puta u subotu pa........ Hehehe
- VigorMostarac
- Kontakt:
- Crveni_1922
VigorMostarac je napisao/la:GDJE SU SADA SVI ....GDJE SU LJUDI TI.
USTANITE ĐAVOLI.....
![]()
![]()
![]()
Izgleda cekaju derbi...
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
- Crveni_1922
VigorMostarac je napisao/la:GDJE SU SADA SVI ....GDJE SU LJUDI TI.
USTANITE ĐAVOLI.....
![]()
![]()
![]()
Izgleda cekaju derbi...
Nije samo to u pitanju.Ovo je bila jedna od najjačih generacija RA od osnivanja.Sad nešto očito ne štima.Jeli onaj bojkot ili je nešto treće to stvarno niko nezna.Crveni_1922 je napisao/la:VigorMostarac je napisao/la:GDJE SU SADA SVI ....GDJE SU LJUDI TI.
USTANITE ĐAVOLI.....
![]()
![]()
![]()
Izgleda cekaju derbi...
Haha, ma i zbog posla, i zbog rodbine, i zbog cure. Jbg. Cudno vrijeme, uistinu sam mislio sve to zavrsiti jako brzo. Ali evo, pri kraju sam.anel81m je napisao/la:Ako je radi cure, oprošteno ti je!Pirke je napisao/la:Skoro pa gotov, vratila mi se cura sa puta u subotu pa........ Hehehe
Kad smo vec na toj temi, ako iko ima neke ideje ili prijedloge da Velez privuce i zadrzi raju na stadionu, posaljite mi preko PPa! Kad vec ovo radim...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- Crveni_1922
anel81m je napisao/la:Nije samo to u pitanju.Ovo je bila jedna od najjačih generacija RA od osnivanja.Sad nešto očito ne štima.Jeli onaj bojkot ili je nešto treće to stvarno niko nezna.Crveni_1922 je napisao/la:VigorMostarac je napisao/la:GDJE SU SADA SVI ....GDJE SU LJUDI TI.
USTANITE ĐAVOLI.....
![]()
![]()
![]()
Izgleda cekaju derbi...
Ta nisu svi pomrli?? Nije to brate nego kad dodje Travnik i slicne ekipe.....ma ko ce to prtit....a kad dodje hebeni svinjski odjednom stadion nije daleko....normala babe eto nas ...gdje ces bola derbi propustit?? Sramotan je broj iza gola....i to sve djeca!! Koliki je broj Velezovih navijaca pa 1000 do 2000 bi minimalno trebalo iza gola da bude svaku hebenu tekmu!!
- Crveni_1922
-
drakensang
- Kontakt:
Pet utakmica na programu je od 17 sati, dok će se jedan igrati od 19, odnosno jedan od 20 sati. Derbi kola igrat će stari rivali Čelik i Velež na Bilinom polju, a meč će direktno prenositi BHT 1. Arbitraža ovog meča povjerena je Admiru Šehoviću iz Sarajeva kome će asistirati Senad Ibrišimbegović, Haris Baković, Dženan Milić, Predrag Stankić i Danijel Pajić.
Prošle sezone nam sudio tri meča, dvije pobjede i remi. Velež - Zvijezda 1:1, Velež - Leotar 3:0 i Vitez - Velež 1:5
..........
Prošle sezone nam sudio tri meča, dvije pobjede i remi. Velež - Zvijezda 1:1, Velež - Leotar 3:0 i Vitez - Velež 1:5
..........
- RezervniGolman
- Kontakt:
drakensang je napisao/la:Pet utakmica na programu je od 17 sati, dok će se jedan igrati od 19, odnosno jedan od 20 sati. Derbi kola igrat će stari rivali Čelik i Velež na Bilinom polju, a meč će direktno prenositi BHT 1. Arbitraža ovog meča povjerena je Admiru Šehoviću iz Sarajeva kome će asistirati Senad Ibrišimbegović, Haris Baković, Dženan Milić, Predrag Stankić i Danijel Pajić.
..........
Ovo je onaj klosar što je protiv Viteza dao Oštrom žuti za zadržavanje igre a vodili 1:5
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
RezervniGolman je napisao/la:drakensang je napisao/la:Pet utakmica na programu je od 17 sati, dok će se jedan igrati od 19, odnosno jedan od 20 sati. Derbi kola igrat će stari rivali Čelik i Velež na Bilinom polju, a meč će direktno prenositi BHT 1. Arbitraža ovog meča povjerena je Admiru Šehoviću iz Sarajeva kome će asistirati Senad Ibrišimbegović, Haris Baković, Dženan Milić, Predrag Stankić i Danijel Pajić.
..........
Ovo je onaj klosar što je protiv Viteza dao Oštrom žuti za zadržavanje igre a vodili 1:5samo da nebi branio protiv Želje. Mamaru mu lopovsku
Jest je.bo kriminogenu mater, i on i ko mu je to naredio.
Stalno nam lopove nabacuju da nam sude.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Sumnjam da ce se klošar ofirat u direktnom prenosuKadet91 je napisao/la:Stalno nam lopove nabacuju da nam sude.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- RezervniGolman
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
PODIGNI ŠAKU ZAPJEVAJ GLASNO NAPRIJED NAPRIJED ROĐENI
PODIGNI ŠAKU ZAPJEVAJ GLASNO NAPRIJED NAPRIJED ROĐENI
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Yebo bola sudije,otic gore i pobjeditiRezervniGolman je napisao/la:Sumnjam da ce se klošar ofirat u direktnom prenosuKadet91 je napisao/la:Stalno nam lopove nabacuju da nam sude.
Samo jedan klub,samo jedan grad Velez-Mostar za tebe zivim jaaaaa
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Samo igrat' svoju igru. Ostavi se sudija. Imamo veliku priliku da ostvarimo pobjedu gore. Nadam se da ćemo to i uraditi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Bilino polje tj teren pruza svakoj ekipi da pokaze ono sto zna i sigurno ce igracima bit dodatni motiv da sto bolje odigramo utakmicu. Steta zbog Dareta. Valjicu klosarcino sta uradi usta ti se ponjakezizu1991 je napisao/la:Samo igrat' svoju igru. Ostavi se sudija. Imamo veliku priliku da ostvarimo pobjedu gore. Nadam se da ćemo to i uraditi.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.