Ajmo Rođeni !
Nije on toliko los igrac koliko je do sada kritikovan. To tvrdim od pripremnih utakmica i misljenja sam da nemamo bolju alternativu na mjestu centarfora od njega. Kako tumacim po vasim komentarima (vi koji gledate utakmice) nista losi nije od Hebibovica, Jankovica, Hajdarovica, Haurdica (prva 4 kola). Zato smatram da ne zasluzuje (ne jos) toliku kritiku. Ponavljam opet, trebat ce 5 - 6 kola da ekipa udje u formu. Nakon Celika i Olimpica trebali bi znati koliko mozemo. U Zenici moramo, jednostavno moramo do tri boda da nebi zaostali za vodecim ekipama. Eto im odlicne prilike da dokazu koliko mogu. Odlican teren, sudjenje ce sigurno biti korektno, domacin ce igrati otvoreno na pobjedu, RA ce ih bodriti. Nema izgovora za losim rezultatom. Moja ocekivanja su velika = 3 bodaCrvenarmija je napisao/la:Šta sam vam rekao, mora Pop proraditi.Svi se slažemo da on ne zna puno, ali to neznanje nadoknadi trkom, borbom i zalaganjem.Sada očekujem da nastavi ovako i u Zenici.Čestitke Pope na prvom golu![]()
shaman7 je napisao/la:Treba da pobijedimo Čelika u srijedu, realno mislim da smo kvalitetniji, oni su u nekim **** i ne mogu se izvaditi nikako. Koliko mogu pročitati, ni Robijaši im ne idu na domaće utakmice, ili idu a nema navijanja. Ako donesemo sva 3 boda iz Zenice, mislim da po samom završetku utakmice treba raditi na mobilizaciji navijača za tekmu s Olimpikom. Pa jel problem ako se samo jedno kolo stavi ulaznica 2 km na sve tribine, mislim da bi cifra od karata bila ista kao i po 5 km na ovih 500-600 ljudi, ako ne i veća (500 x 5 km = 2500 KM ; 1500 x 2 km = 3000 km)
Ne zelim reci da je to pod moranje, ali mozda cak ljudi i zbog toga ne dolaze, ili bilo šta uraditi što će privući raju masovno. Imam osjećaj da bi zatvaranje ostalih dijelova tribine osim onog iza gola prije nego što počne utakmica urodilo plodom. Dok se ne napuni 500 ljudi iza gola, ne puštati ni na centralnu ni nigdje. Jedino tako možemo nešto uraditi. Klub nam pravi rezultate, trenutno su na poziciji koja vodi u Evropu (a mislim da mogu još napredovati za jednu ili čak dvije pozicije), istih 100 ljudi (maksimalno) u kopu čitavu sezonu ? Mislim da to neće tako ići.
Sad iskren moram biti, nekad su i ovi mrzitelji Veleža u pravu. Koga briga šta se to radilo prije rata i kakvi smo bili ? Trebamo sada pokazati tu historiju i nastaviti tradiciju. Jer šta znači riječ tradicija ? Kada je nešto isto dugo dugo vremena i ponavlja se, bez obzira da li bilo bolje ili gore (to je neki moj opis te riječi) . Evo možda ne može bolje iz onih slavnih dana našeg diva, ali zar može ovako gore da od 600 gledalaca po utakmici su 100 djeca Veleža koja su primorana da budu na utakmici.
Postaviti neki veliki baner kod pozorišta s natpisom "Podržimo naš Velež" i na još nekim mjestima koja su prometna onako ? Moramo se malo aktivirati.
Mislim da od nekog velikog pretjeranog broja u Zenici nema ništa. Em što nije moguće, još je i radni dan, otići će ona standardna raja, ali svaka im čast, nemam riječi. Ova starija raja koja je iz nekih razloga odustala od navijanja, nek ako ništa ode do KN, popije pivu, podrži mlađu raju , da im par prijedloga i smjernica i slično.
@Pirke, dokle si sa sastavljanjem pisma ?
Ako je radi cure, oprošteno ti je!Pirke je napisao/la:Skoro pa gotov, vratila mi se cura sa puta u subotu pa........ Hehehe
Mislio sam završiti prošle srijede. Jbg...
Mislim, sve to radim čim nađem minut slobodnog vremena. A bio sam neobično zauzet ove zadnje dvije sedmice!
VigorMostarac je napisao/la:GDJE SU SADA SVI ....GDJE SU LJUDI TI.
USTANITE ĐAVOLI.....
![]()
![]()
![]()
VigorMostarac je napisao/la:GDJE SU SADA SVI ....GDJE SU LJUDI TI.
USTANITE ĐAVOLI.....
![]()
![]()
![]()
Nije samo to u pitanju.Ovo je bila jedna od najjačih generacija RA od osnivanja.Sad nešto očito ne štima.Jeli onaj bojkot ili je nešto treće to stvarno niko nezna.Crveni_1922 je napisao/la:VigorMostarac je napisao/la:GDJE SU SADA SVI ....GDJE SU LJUDI TI.
USTANITE ĐAVOLI.....
![]()
![]()
![]()
Izgleda cekaju derbi...
Haha, ma i zbog posla, i zbog rodbine, i zbog cure. Jbg. Cudno vrijeme, uistinu sam mislio sve to zavrsiti jako brzo. Ali evo, pri kraju sam.anel81m je napisao/la:Ako je radi cure, oprošteno ti je!Pirke je napisao/la:Skoro pa gotov, vratila mi se cura sa puta u subotu pa........ Hehehe
Mislio sam završiti prošle srijede. Jbg...
Mislim, sve to radim čim nađem minut slobodnog vremena. A bio sam neobično zauzet ove zadnje dvije sedmice!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.