HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 maj 2011, 22:25

Ma cekam ove kosarkase,samo da saznam kad dolaze!!!Ovo su heroji!!!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 17 maj 2011, 22:29

Gdje je onaj što je metlu u Laktašma pripremio .

Inače daleko je " Rim " tj. NLB i titula , sada je pritisak na nama a poznajući nas s njim se nosimo kao sa obvezom da popijemo jutarnju kavu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 maj 2011, 22:31

Mosor1 je napisao/la:Jel sad prikazalo navijače Širokog u dvorani????? ;)
I meni se ucini da su bili????????

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 17 maj 2011, 22:32

Ljutinar gdje si.. :D :D Da ne zaboravim da pozdravim koš-a :lol:

Bravo momci, svaka čast.. Bravo. bravo, bravo, bravo.. Svi u subotu na Pecaru.. 8-)
Zadnja izmjena: Barney Stinson, dana/u 17 maj 2011, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 maj 2011, 22:36

Barney Stinson je napisao/la:Ljutinar gdje si.. :D :D Da i ne zaboravim da pozdravim koš-a :lol:

Bravo momci, svaka čast.. Bravo. bravo, bravo, bravo.. Svi u subotu na Pecaru.. 8-)
Dva najveca pesimista,Kevin i Ljutinar su u Banovicima,al nadam se da ce nam se pridruziti.Govorio sam da pobjeđujemo,al tek su sad prave muke.Treba ovo ozbiljno shvatiti.!!!

MilosObilic
Kontakt:

Post Postao/la MilosObilic » 17 maj 2011, 22:36

Crveni Barun je napisao/la:široki još jednom pokazao da ima taj X faktor sad je svima jasno što to znači
X faktor = sudije

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 maj 2011, 22:40

svaka cast siroki,samo hrabro ocekivao sam vasu pobjedu to sam u ranijim postovima i napisao ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 17 maj 2011, 22:40

MilosObilic je napisao/la:
Crveni Barun je napisao/la:široki još jednom pokazao da ima taj X faktor sad je svima jasno što to znači
X faktor = sudije
Tko gubi ima pravo da se ljuti.. :lol: :lol: :lol: :lol:
19 - ђ - 11

jajaja
Kontakt:

Post Postao/la jajaja » 17 maj 2011, 22:44

Bio sam na utakmici i ovo je moje viđenje iste...
Široki nema nikakav , ali baš nikakav X faktor , Široki ima jedno ogromno veliko SRCE , koje Igokea nema , oni su izginuli za svaku loptu , bacali se , jednostavno su više željeli pobjedu nego Igokea i dobili utakmicu sasvim zasluženo , ali još nije gotovo...
Igokea vidi se da je vještačka ekipa u kojoj je loša atmosfera , i pored odlične i motivisane publike nisu uspjeli , krenuli su divljati , na početku su poveli i ja sam mislio da je gotovo jer je Morović počeo da divlja , ali se onda ispostavilo da je taj čovjek majstor , kako je samo odigrao rutinski i uz pomoć prije svega Grgata , a onda i ostalih igrača uspjeli su da dobiju Igokeu...
Igokea ima kvalittnije pojedince definitivno , ali to su sve igrači bez trunke srca

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 17 maj 2011, 22:46

X faktor = sudije
ti koda nisi gledao utakmicu pogledaj negdje snimku ako nisi pratio na tv pa onda govori inače suci su dobro sudili napravili su 2-3 manje greške na obje strane ali uopće nisu utjecali na igru pa je su li suci promašili vaša slobodna bacanja i tjerali vas da forsirate tricu koda ste nba igrači naravno da nisu a ti bolje malo promotri statistiku pa ćeš vidjeti tko vam je kriv sam je vaš trener rekao istinu ;)
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 17 maj 2011, 22:48

jajaja je napisao/la:Bio sam na utakmici i ovo je moje viđenje iste...
Široki nema nikakav , ali baš nikakav X faktor , Široki ima jedno ogromno veliko SRCE , koje Igokea nema , oni su izginuli za svaku loptu , bacali se , jednostavno su više željeli pobjedu nego Igokea i dobili utakmicu sasvim zasluženo , ali još nije gotovo...
Igokea vidi se da je vještačka ekipa u kojoj je loša atmosfera , i pored odlične i motivisane publike nisu uspjeli , krenuli su divljati , na početku su poveli i ja sam mislio da je gotovo jer je Morović počeo da divlja , ali se onda ispostavilo da je taj čovjek majstor , kako je samo odigrao rutinski i uz pomoć prije svega Grgata , a onda i ostalih igrača uspjeli su da dobiju Igokeu...
Igokea ima kvalittnije pojedince definitivno , ali to su sve igrači bez trunke srca
to je za mene X faktor al nije bitno drago mi je da se razumijemo i da si realno i iskreno "skenirao" situaciju za razliku od nekih ovdje na forumu
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 17 maj 2011, 22:51

X faktor = sudije
Ne mogu odoliti, iako sam navijač sasvim drugog kluba....
Hoćete li ikad sportski priznat poraz!?
Ljudi dođu bez ključnog igrača (Špralja) pobjede, preskupu, "legiju stranaca" i opet krivi neki "faktori"! :o

PS:
Sudije jesu najveće zlo sporta - al' treba sportski podnijeti i eventualnu nepravdu i priznati boljeg....
Jake i velike ekipe rijetko 'kukaju' na sudije...pobjede i suparnika i sudije ako treba...samo treba stvarno biti 'veliki'... :(
Bosno moja poharana....

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 maj 2011, 23:09

X faktor i je srce ekipe,bar za mene!!!Suci su bili dobri,malo na nasu malo na njihovu,vidi se da su iskusni iako ja onog iz Čapljine ne mogu okom vidjeti ali ti suci sude po Europi.Ima li itko od ovih iz Laktasa da mi odgovori jesu bili nasi navijači ili barem jedna skupina s nasim dresovima?????

MilosObilic
Kontakt:

Post Postao/la MilosObilic » 17 maj 2011, 23:10

ako si bio među onim navijačima onda si vjerovatno sjedio iznad mene, i sam si vidio šta nam je jovanović radio, a i zurapović i obradović, kad se lomi utakmica sviraju tri nigdje veze faula u korist Širokog, dok nama ni čiste situacije ne sviraju
i Široki jeste igrao dobro, ali ipak mislim da su sudije bitno uticale na njegovu pobjedu

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 maj 2011, 23:12

Prvi korak ka tituli je tu. Ja mislim da sam ja vec nesto pisao na ovoj temi pojedincima ovdje, pa sto je najzalosnije iz Širokog, takvi jednostavno i sad ocito nisu shvatili sta imaju u svom gradu i gdje zive. Široki jednostavno igra ova finala na nekoj razini koja je izmisljena za ostale klubove u BiH.
Kaze ovaj suci? Momak moj, pogledaj snimak.
Kaze ovaj nema x faktor ima srce? Pa to ti je x faktor. To tko ne shvaca, ne shvaca uopce Široki Brijeg, sta te ljude motivira i kakva ih strast i inat ''tjera'' da i u kosarci i nogometu i brojnim drugim sferama sportskog zivota izdizu se daleko iznad okvira vlastite sredine i ostvaruju ovakve stvari. Momcima hvala na ovoj velikoj pobjedi veceras, apsolutno zasluzeno, al jos je daleko to od kraja.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 17 maj 2011, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 17 maj 2011, 23:12

Koš- je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:ŠIROKI PRVAK BIH , ŠIROKI PRVAK BIH djaba Igokei pare kada Siroki ima ono nesto
TITUUULA TITUUUUUULA,SLLLAVIIIIICEEEE SEEEE TIIIIITULLLLLA,IGOKEA SAMPIONE.Znate vi to dobro,samo se tjesite.Nisu ovo prošle godine,sad je Široki u podredjenom polozaju kao mi prošlih godina a snaga Igokee nece dozvoliti iznenadjenja i o tom necem sto vi pricate.

Široki je INSTITUCIJA, MISLIM DA TI TO SADA JASNO, DŽABA VAM LOVA, KAD MI IMAMO SRCE,PONOS I ZNAMO KAKO SE TITULE OSVAJAJU,,,,MUKU MUĆE DA NAS SPRIJEČE, SPRIJEČITI NAS NITKO NEĆE!!!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 17 maj 2011, 23:12

ŠB Trn jesu bili su, jbga jesi gledao utakmicu prikazalo ih je barem 10 puta..
19 - ђ - 11

MilosObilic
Kontakt:

Post Postao/la MilosObilic » 17 maj 2011, 23:18

ŠB.TRN je napisao/la:X faktor i je srce ekipe,bar za mene!!!Suci su bili dobri,malo na nasu malo na njihovu,vidi se da su iskusni iako ja onog iz Čapljine ne mogu okom vidjeti ali ti suci sude po Europi.Ima li itko od ovih iz Laktasa da mi odgovori jesu bili nasi navijači ili barem jedna skupina s nasim dresovima?????
jesu bili, njih desetak

jajaja
Kontakt:

Post Postao/la jajaja » 17 maj 2011, 23:18

ako si bio među onim navijačima onda si vjerovatno sjedio iznad mene, i sam si vidio šta nam je jovanović radio, a i zurapović i obradović, kad se lomi utakmica sviraju tri nigdje veze faula u korist Širokog, dok nama ni čiste situacije ne sviraju
i Široki jeste igrao dobro, ali ipak mislim da su sudije bitno uticale na njegovu pobjedu
Zadnja izmjena: jajaja, dana/u 20 maj 2011, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 maj 2011, 23:20

Barney Stinson je napisao/la:ŠB Trn jesu bili su, jbga jesi gledao utakmicu prikazalo ih je barem 10 puta..
Ja ih jednom vidio i nisam bio siguran a stalno mi bilo upaljeno al sam malo lutao.
Ne treba sad neku veliku euforiju dizati,smiriti se i pokusati opet pobjediti.Kao sto Fidelis kaze,ne znamo sta imamo u svom Širokom,pa ovaj Pilepic je nasa buducnost. ;) ;)
Prenosi li sad ovu utakmicu BHT i zasto ova danas nije bila na BHT-U!?????? ;)

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.