Ermedin Demirović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Cholo lagano masti mačora.
Koji je insajder doveo Demirovica u repku.
Brigada, znam da si nam doveo pola repke. Jesi njega?
Brigada, znam da si nam doveo pola repke. Jesi njega?
- Blackwargreymon
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Neka ostane upamćeno da sam jedan od rijetkih koji ga je uvijek podržavao, branio i vjerovao u njega da je veliki igrač.
Dobri cvajtaš, trnokop, klada, kloc, taraba... bolji Kulenovići, Huskovići, Đurići i sl.
Dobri cvajtaš, trnokop, klada, kloc, taraba... bolji Kulenovići, Huskovići, Đurići i sl.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
znas da ce biti dobar igrac cim ga bosnjo prozove klocem
-
- Kontakt:
moro si nesto ubost. svaka cast, jel ono imamo 1 bod u grupibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 17:55Neka ostane upamćeno da sam jedan od rijetkih koji ga je uvijek podržavao, branio i vjerovao u njega da je veliki igrač.
Dobri cvajtaš, trnokop, klada, kloc, taraba... bolji Kulenovići, Huskovići, Đurići i sl.![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
killafrommanilla je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:05moro si nesto ubost. svaka cast, jel ono imamo 1 bod u grupibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 17:55Neka ostane upamćeno da sam jedan od rijetkih koji ga je uvijek podržavao, branio i vjerovao u njega da je veliki igrač.
Dobri cvajtaš, trnokop, klada, kloc, taraba... bolji Kulenovići, Huskovići, Đurići i sl.![]()

Postigao je golove protiv cvajtaske ekipe. Super, nadam se da nece vise biti trnokop pred golom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da ti nisi mene pomiješao s nekim? Ja očekivao 4-6 bodova, sve sem toga smatrao neuspjehom i uvijek navijao za svoju reprezentaciju.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:05moro si nesto ubost. svaka cast, jel ono imamo 1 bod u grupi
Brate pa priznaj da si pisao da ce osvojiti 1 bod.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:10Da ti nisi mene pomiješao s nekim? Ja očekivao 4-6 bodova, sve sem toga smatrao neuspjehom i uvijek navijao za svoju reprezentaciju.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:05moro si nesto ubost. svaka cast, jel ono imamo 1 bod u grupi
Ja sam napisao da ce biti ili 4 ili 6 ako Seo, Dedic i jos par budu zdravi. Ti si pisao da ce biti 1 bod i advokati ce braniti, ne znam jesi li na mene mislio to za advokata.
Nece ti nista biti ako napises jesam, al nisam bio upravu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Napisao sam oboje, jedno iza drugog. Da će uzet 1 bod i da će biti opravdanja ta, ta i ta. I nisam tad misliio na tebe sigurno.soko je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:26Brate pa priznaj da si pisao da ce osvojiti 1 bod.
Ja sam napisao da ce biti ili 4 ili 6 ako Seo, Dedic i jos par budu zdravi. Ti si pisao da ce biti 1 bod i advokati ce braniti, ne znam jesi li na mene mislio to za advokata.
Odma poslije toga kroz par minuta sam napisao da očekujem 4 ili 6 bodova i da je sve osim toga, lično za mene, neuspjeh.
Helem, neću da bezveze zagađujemo i ovu temu raspravama oko selektora. Nek bude da jesam eto

Ma nema frke, svima je nama ovdje drag uspijeh. Osim karlosababoedindzeko09 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:27Napisao sam oboje, jedno iza drugog. Da će uzet 1 bod i da će biti opravdanja ta, ta i ta. I nisam tad misliio na tebe sigurno.soko je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:26Brate pa priznaj da si pisao da ce osvojiti 1 bod.
Odma poslije toga kroz par minuta sam napisao da očekujem 4 ili 6 bodova i da je sve osim toga, lično za mene, neuspjeh.
Helem, neću da bezveze zagađujemo i ovu temu raspravama oko selektora. Nek bude da jesam eto![]()

Imal kakav post o 0 i 3 boda i sve si opcije zaokruzio. Moras ubost kad tako pises.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ako cemo pobijediti sve do kraja, nek svi pisu da cemo uzeti 1 bodsoko je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:26Brate pa priznaj da si pisao da ce osvojiti 1 bod.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:10Da ti nisi mene pomiješao s nekim? Ja očekivao 4-6 bodova, sve sem toga smatrao neuspjehom i uvijek navijao za svoju reprezentaciju.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 apr 2025, 18:05moro si nesto ubost. svaka cast, jel ono imamo 1 bod u grupi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
I za tebe kad neko napise onaj imbecil bez zivota, odmah svi znaju na koga se odnosi, ma koji nik koristio
-
- Kontakt:
Ako može i jedan het-trik protiv SM u junu