Ti si jedan papak obicni koji ima 102 acc i maksimum ti je vrijedjanje. Jer si jako inteligentan i pametan papak. Testirati se mozak ujutru vjerovatno papak
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
Meni maksimum vrijeđanje? Jedina osoba kojoj sam uputio ružnu riječ na ovom pdf si ti, jer si zaostao, jer si retardiran i jer si kontraš obični. A ti si svaku drugu osobu ovdje ponižavao, vrijeđao, ismijavao i nazivao pogrdnim imenima. Serem ti se u onu čašicu iz koje kusur vraćaš za karte.Bezideja je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:21Ti si jedan papak obicni koji ima 102 acc i maksimum ti je vrijedjanje. Jer si jako inteligentan i pametan papak. Testirati se mozak ujutru vjerovatno papak
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 25 avg 2020, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sad se prešaltaj na drugi accSudoHusika je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:23Meni maksimum vrijeđanje? Jedina osoba kojoj sam uputio ružnu riječ si ti, jer si zaostao, jer si retardiran i jer si kontraš obični. A ti si svaku drugu osobu ovdje ponižavao, vrijeđao, ismijavao i nazivao pogrdnim imenima. Serem ti se u onu čašicu iz koje kusur vraćaš za karte.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
kuknjava
Koji vam je k... obojici? Sudo brt nemoj takvog rječnika brt, Bezideja isto imate pp pa se tu prepucavate... Sudo ako imas whatsapp de mi se javi jer viber ne koristim jer nam prebaci grupu na poslu na whatsapp a izbrisao viber trebas mi nesto...Bezideja je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:25Sad se prešaltaj na drugi accSudoHusika je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:23Meni maksimum vrijeđanje? Jedina osoba kojoj sam uputio ružnu riječ si ti, jer si zaostao, jer si retardiran i jer si kontraš obični. A ti si svaku drugu osobu ovdje ponižavao, vrijeđao, ismijavao i nazivao pogrdnim imenima. Serem ti se u onu čašicu iz koje kusur vraćaš za karte.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
U ovoj utakmici bi nam Hajrić mogao valjati samo tako.. nećemo imati dominaciju na terenu kao u ligi, tako da će se više pokušavati iz ubačaja, prekida.. a tu je on superioran
Nadam se da će dobiti svoje (zaslužene) minute
Nadam se da će dobiti svoje (zaslužene) minute
Znaci dan D nam je sutra, da li cemo kuci u cetvrtak ili ipak petak. Ako ne daj Boze ne bude sve ok je li mozemo se odmah vratiti ili ce mozda zaglavit u karantinu ko ovi iz Slovena?
-
- Kontakt:
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Da se prisjetimo kako je to izgledalo.

Šteta nema u boljoj rezoluciji

-
- Kontakt:
7.50 vidjeh kvota na nas. Bar cenera uplatit' 

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
-
- Kontakt:
Čuj nemoj. Posao mu je da provocira, ujeda, vrijeđa i diskredituje ljude na forumu. Sve on zna a drugi pojma nemaju. Svi budale, samo on pametan. Debilčina klasična.kolezeljovac je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:35kuknjavaKoji vam je k... obojici? Sudo brt nemoj takvog rječnika brt, Bezideja isto imate pp pa se tu prepucavate... Sudo ako imas whatsapp de mi se javi jer viber ne koristim jer nam prebaci grupu na poslu na whatsapp a izbrisao viber trebas mi nesto...Bezideja je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:25Sad se prešaltaj na drugi accSudoHusika je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:23
Meni maksimum vrijeđanje? Jedina osoba kojoj sam uputio ružnu riječ si ti, jer si zaostao, jer si retardiran i jer si kontraš obični. A ti si svaku drugu osobu ovdje ponižavao, vrijeđao, ismijavao i nazivao pogrdnim imenima. Serem ti se u onu čašicu iz koje kusur vraćaš za karte.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Ljudi sta vas cude te kvote 
Nama fali 6 tj. 7 igraca od toga 3 iz prve postave. Protiv jacih ekipa da je takvo stanje bilo bi guravo, a ne protiv Maccabija.

Nama fali 6 tj. 7 igraca od toga 3 iz prve postave. Protiv jacih ekipa da je takvo stanje bilo bi guravo, a ne protiv Maccabija.
-
- Kontakt:
Znam sve to..ali 1.12 u pm. Kao da igramo na Anfieldu.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ta je bila na nas protiv MDKBajramovic1999 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:49Znam sve to..ali 1.12 u pm. Kao da igramo na Anfieldu.

Ide Juričić ko Hadžić

Kako vas bezideja svaki put navuce na raspravu ko djecu, a vi ne kontate da to hoce 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Iskreno, i prizeljkivao sam slicnu kvotu, a sudeci po historiji - nase ekipe odigraju bolje kao autsajderi, nego favoriti.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 22:49Znam sve to..ali 1.12 u pm. Kao da igramo na Anfieldu.
Mirise mi na Ferencvaros

NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
De da mi vidimo prvo kakvi ce bit rezultati testova sutra 

Manje smo šanse imali protiv Ferencvarosa, i sta se desilo. Bitno je izdrzati 25 minuta u egalu kasnije ce se i nasi graci opustiti i vidjeti da nisu ni ovi Real. Mogao bi inat silan bosanski da proradi. Bez obzira na sve, mislim da mozemo odigrati pametno i nadati se prolazu
Zadnja izmjena: Vanadij, dana/u 25 avg 2020, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.