Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la _dreamer_ » 14 nov 2009, 02:49

mator covjek, nije vise ni za zafrkancije, zdravlje je pri kraju... i ja mislim da mu je ovo jedini ciklus.. ali je svakako udario dobar kamen temeljac za onog koji ce doci poslije... jedino ako kakvog nehljebovica ne dovedu idioti iz saveza...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2009, 02:51

malacarsijabl je napisao/la:moram kneletu...zasluzio je,pozdravstarac ,svaka ti cast.komovi na mjestu...hari,beska ;)
O ebote Bisic onakav mastan iz BK Slavije :mrgreen:
Ja tek ust'o....... a poslije mene sijedose svi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 nov 2009, 05:07, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 14 nov 2009, 02:54

malacarsijabl je napisao/la:moram kneletu...zasluzio je,pozdravstarac ,svaka ti cast.komovi na mjestu...hari,beska ;)

Sram te bilo neces mene da nabrojis :| :(
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 nov 2009, 02:58

Ma imamo mi stručnjaka, samo eto što ne mogu doći do prilke od ovih "gladijatora". Tu nikako ne uvrštavam legendarnog Ćiru, Kodru...

Moja želja oduvijek je bila da na klupu sjedne posljednji selektor Jugoslavije, "Štraus sa Grbavice". Osim njega, tu je Baždarević, Halilhodžić, pa Dušan Bajević, a mislim da bi Pedrag Pašić bio dobar autoritet igračima, jer onako dosta poznajem ga kao osobu.

Ćiro je preuzeo BiH jer je znao da imamo kvalitetne igrače za razliku od nekih drugih država sa kojima je pokušao doseći do uspjeha (Iran itd...). Osim toga, htio je na neki način biti uz svoju rodnu grudu, a bogami i mrvu slave u ovom dijelu zemaljske kugle. Ćiro je takav, čovjek kojeg svi u isti mah i mrze i vole. Sutra kada bi nas izblamirali, opet bih bio za to da Ćiro ostane selektor, štoviše treba mu sagraditi ulicu za ovo što je do sada uradio.

I, ko' što sam kaže, citiram: "Velika je stvar kad na jednom stadionu svi prozivaju Nemanja, Nemanja, a onda Ćiro, Ćiro, pa onda Džeko, Džeko....(nije bitno odakle je ko, bitno da smo svi Bosanci i Hercegovci i da igramo za našu domovinu)."

Jedno se ne može sigurno poreći, a to je da je sama riječ "Bosna" prije ovih kvalifikacija asocirala na, ovo što ću napisati nije mi nimalo ugodno, ratne zločine, mrtve, pakao, glad, smiješnu politiku i hrpu ljudi koji kroje državu, a ni sami je ne priznaju. No, sada se pomenuta riječ stavlja u kontekst sa jednom fudbalskom velesilom (ma koliko to nekima zvučalo smiješno).

Moram pomenuti i Marjana Mijajlovića, legendu. Komentator HRT-a ga pita: "Gospodine Mijajloviću, što ste vi tačno. Rođeni u Tuzli, radili u Beogradu, kada igraju timovi iz Hrvatske, Srbije, BiH i Makedonije zovete 'našima'..."

Legenda odgovara: "Nije bitno ko sam i šta sam, bitno da sam dobar čovjek".
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 nov 2009, 03:05

harishp je napisao/la:
O ebote bisic iz Slavije :mrgreen:
Ja tek ust'o a poslije mene sijedose svi.

Jesu ti to ukljucili struju???vidim nema te :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 nov 2009, 03:14

Ponos Torina je napisao/la:
harishp je napisao/la:
O ebote bisic iz Slavije :mrgreen:
Ja tek ust'o a poslije mene sijedose svi.

Jesu ti to ukljucili struju???vidim nema te :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dizel @Ponos Semizovca-ca-ca... dizel
Sta se keseris koji klinac jel znas da je Tito umro.......................................4 maja 1980
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 nov 2009, 03:15

Onaj idiot na HRTu mu je postavio nesto drugacije pitanje, malo okrutnije. Ali ga je Marijan otresao kao pravi dingospo. 8-)

Opcenito, repka je sad dobila simpatije mnogih zemalja u Evropi i svijetu. Sto zbog svih događanja iz proslosti, sto zbog trenutno lijepe i romanticne igre. Svako prvenstvo ima neku svoju bajku. U Italiji 1990. je to bio Kamerun, 1992. Danska, 1996. Ceska, 1998. Hrvatska, 2000 Portugal, 2002. Koreja i Turska. Ljudi to vole vidjeti kada se underdog probija i bori. Odlazak na SP bi nasim igracima poduplao cijenu, obezbijedio dobre transfere u jake lige, ugled bi bio veci i jos mnogo toga. Zato sam prije nekoliko dana rekao da ovaj eventualni odlazak na SP nije samo obicni izlet, vec to povlaci mnogo dobrih stvari za sobom. Vec sada su nase najvece zvijezde mnogo poznatije u cijelom svijetu. Citaj samo komentare na FIFA. com naprimjer. Ono sto je bitno je da se prica o nama i da se zna za nas. Talente imamo i iduce cikluse iscekujem s jos vecim optimizmom. 8-)
Zadnja izmjena: Trasimaco, dana/u 14 nov 2009, 05:50, ukupno mijenjano 1 put.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 14 nov 2009, 03:33

laku noc raja...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 nov 2009, 03:41

_dreamer_ je napisao/la:laku noc raja...
Lijepi snovi, samo da ne bude tematika Lisabon, jer je fakat previše. Aj' kad se dignete iz kreveta nastavit ćemo sa diskusijom. Vraćam se Master ligi.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 nov 2009, 03:47

Bice vrlo tesko. Na papiru, Portugal je mnogo bolja selekcija ali utakmice se nepobjeduju na papiru vec na terenu. Bice gusto ali u fudbalu sve je moguce.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 14 nov 2009, 03:49

Tarik14 je napisao/la:Bice vrlo tesko. Na papiru, Portugal je mnogo bolja selekcija ali utakmice se nepobjeduju na papiru vec na terenu. Bice gusto ali u fudbalu sve je moguce.
I stedise na papiru imaju staru deviznu stednju a para nigdje

alen_82
Kontakt:

Post Postao/la alen_82 » 14 nov 2009, 04:09

EH da sam CIRO izveo bi ovih 11 sutra;

------------------------------------------------------------1.Beegovic----------------------------------------------

----------------- 2.Jahic ______________________ 3.Nadarevic ___________________4.Spahic

5.Berberovic___________________________________________________________________6.Sallihovic

------------------------------------- 7.Rahimic_____________________8:Bajramovic

-------------------------9.Pjanic_____________________________________________10.Misimovic

-------------------------------------------------------------11.DZEKO------------------------------------------------------

ako mislimo ioe realan pozitivan rezultat a to je nerijeseno mislim da bi ovo bila idealna formacija,sa pojacanim defanzivnim igracima a ipak strasna veza i Dzeko u napadu nam garantuje mogucnost davanja pogotka

kingfaruk
Kontakt:

Post Postao/la kingfaruk » 14 nov 2009, 04:49

[youtube][/youtube]

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 nov 2009, 05:06

Jest meni simpa Pjana kad govori, baš ko' dijete neko. Nedam ga nikom :mrgreen:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 nov 2009, 05:15

Uvalila se Maja u avion. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

sarajboss
Kontakt:

Post Postao/la sarajboss » 14 nov 2009, 07:43

U potpunosti se slazem
nukleusmember je napisao/la:Meni je Portugal najgora opcija,ciganija je to nevidjena

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 nov 2009, 07:50

Gledaj Knele i ekipa opet imali besanu noc 8-) , ali zato ce danas da sove do pred mrak :lol:

Dosao je i taj dan...cekanju je kraj :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 14 nov 2009, 08:11

Zna li iko jel Ciro objavio pocetni sastav?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 nov 2009, 08:15

Harrison je napisao/la:Zna li iko jel Ciro objavio pocetni sastav?
Hasagic,Jahic,Nadarevic,Spahic,Salihovic,Ibricic,Muratovic,Rahimic,Misimovic,Ibisevic i Dzeko.

eto to je sastav. :evil:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.