Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Hoćel večeras igrat ? il je jos uvjek povrijedjen....
nije povrijedjen nego je bolestan, ogromna je razlika u tome
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
arelinho je napisao/la:koja Al Jazira jel balkan ?legenda reala je napisao/la:Amin!!risingforce je napisao/la:
Znaci Mirza bi mogao dobiti vise od 20 min ako Hump i Wallace ne budu spremni
Al Jazira prenosi utakmicu, ne moram se sa stremovima jbvat+ što je termin odličan(tačno u ponoć)
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 13 jan 2013, 17:34, ukupno mijenjano 2 puta.
- skyisthelimit
kakav crni Al Jazeera Balkans to je News TV na kojoj nema sporta, sport je na Al Jazeera Sports +1,2.3 itd.reeds je napisao/la: Koliko je tacno ovo za prenos na Al Jazira BALKANS da ce prenositi utakmicu, na njihovoj web stranici nema najave za ovaj prenos..
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
znam da je news tvmiki_92 je napisao/la:kakav crni Al Jazeera Balkans to je News TV na kojoj nema sporta, sport je na Al Jazeera Sports +1,2.3 itd.reeds je napisao/la: Koliko je tacno ovo za prenos na Al Jazira BALKANS da ce prenositi utakmicu, na njihovoj web stranici nema najave za ovaj prenos..
http://www.nba.com/nets/news/nets-sign- ... y-contract" onclick="window.open(this.href);return false; sta ce on igrat? jel PF mozda?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Damion James je SF,vjerovatno potpisan zbog povrede Wallacea...sejo12 je napisao/la:http://www.nba.com/nets/news/nets-sign- ... y-contract sta ce on igrat? jel PF mozda?
Ima li kakvih informacija jel spreman za veceras, termin nikad bolji, valjalo bi opet pratit...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ima li nas vjernih koji ćemo večeras pratiti našeg Mirzu 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kao i uvijekJTS je napisao/la:ima li nas vjernih koji ćemo večeras pratiti našeg Mirzu
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
+1 , samo kad bi jos neko rekao jel definitivno u konkurenciji za mec.Vedad87 je napisao/la:Kao i uvijekJTS je napisao/la:ima li nas vjernih koji ćemo večeras pratiti našeg Mirzu
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
to ce se znati tek pred pocetak mečaexbabilon je napisao/la:+1 , samo kad bi jos neko rekao jel definitivno u konkurenciji za mec.Vedad87 je napisao/la:Kao i uvijekJTS je napisao/la:ima li nas vjernih koji ćemo večeras pratiti našeg Mirzu
- EdenHazard
- Kontakt:
jel ono u 24:00 utakmica
Gdje ce da bude prenos, il opet trazimo linkove, trebaju ovi s BHT-a kupit prava
Gdje ce da bude prenos, il opet trazimo linkove, trebaju ovi s BHT-a kupit prava
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Zadnje sto sam ja procitao vezano za Mirzin vecerasnji nastup je famozna rijec "probable"...znaci da su velike sanse da ce igrati.
- el-fighter
- Kontakt:
Nadam se da ce Mirza igrati veceras, da upotpuni ovaj sjajni dan u kome je Dijamant ocitao lekciju Arsenalu 
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
risingforce
- Kontakt:
Mirza i Stackhouse igraju 90 %, Wallace je OUT, Deron je upitan, vjerovatno ce biti u rosteru ali pitanje je koliko ce moci igrati, dok je Humphries GTD (game time decision)...
ja sam ubjedjen da ce Mirza veceras dobiti minimalno 20 minuta
mada.. vise informacija za jedno sat vremena..
ja sam ubjedjen da ce Mirza veceras dobiti minimalno 20 minuta
Jel ima ijedan igrac koji igra Mirzinu poziciju da je upitan za veceras il da sigurno nece igrat ?
ima, Humphries je game-time decision, a Wallace, koji zna igrat nekad na Mirzinoj poziciji je OUT (znači 100% ne igra)exbabilon je napisao/la:Jel ima ijedan igrac koji igra Mirzinu poziciju da je upitan za veceras il da sigurno nece igrat ?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Lijepokokuz je napisao/la:ima, Humphries je game-time decision, a Wallace, koji zna igrat nekad na Mirzinoj poziciji je OUT (znači 100% ne igra)exbabilon je napisao/la:Jel ima ijedan igrac koji igra Mirzinu poziciju da je upitan za veceras il da sigurno nece igrat ?
Termin nije tako kritican tako da se moze pogledat i do kraja, pa i ne docekali da udje pu pu pu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.