bordobijeli je napisao/la:ako bi doveli dva bocna igraca uz skoru,halilovic,durakovic mislim da bi imali sasvim dobru ekipu mozda se ukljucimo i u borbu za titulu
jos tu ubacite tom kruza,combeta i refku,pa snimajte nemogucu misiju 6
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
bordobijeli je napisao/la:ako bi doveli dva bocna igraca uz skoru,halilovic,durakovic mislim da bi imali sasvim dobru ekipu mozda se ukljucimo i u borbu za titulu
PatrickBateman je napisao/la:
Sto jest,jest.
A i Espanyolovi navijaci na stadionu i igraci,kao da su ligu prvaka osvojili...
pa coe'ce gradski rivali...moraju slavit..
u selu kad kod covjeka crkne krava njegov komsija od radosti zovne pola sela na rakiju...jer ovaj ima kravu manje sad.
a da ne pricamo sad o gradski rivalstvima
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Kobe Bryant je napisao/la:Neznam dali postoji iki ko ima brzi , precizniji i visociji sut od K. Duranta
Posto je visok 6.10 a igra SF , ali ustvari sutera , ali brzina je nestvarna
bumblebee je napisao/la:Kako da napravim grbove od klubova!!! Sve izmjesano Uzmem man unt a dresovi i grb su od Citya i obrnuto.Ima za oto patchovi neki ali ne razumijem kako ih install!!
Dijasporac garant pa ne zna naš dobro. Vidi se da nije imo' časove Bosanskog jezika i književnosti
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
bumblebee je napisao/la:Kako da napravim grbove od klubova!!! Sve izmjesano Uzmem man unt a dresovi i grb su od Citya i obrnuto.Ima za oto patchovi neki ali ne razumijem kako ih install!!
Dijasporac garant pa ne zna naš dobro. Vidi se da nije imo' časove Bosanskog jezika i književnosti