Što znači da mi dobijamo Bambu
Edit: @NEZALAGANJE ma ni meni lik ne izgleda ništa posebno, šta ćeš, Kingsi su to, ljudi sigurnu stvar(u ovom slučaju Dončić) uspiju zeznuti nekako xD
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
u stilu ŠarićaDrape je napisao/la:Ayton ima ušivenu zastavu Bahama sa unutrašnje strane odijela, kaže sad da je došao u SAD da predstavi svoju državu. Valjda kad zaigra za reprezentaciju Bahama, ako to postoji uopće.
jel ovo sa okaforom novo milicic vol.2 za sve visoke bijelcephily je napisao/la:Marvin Bagley =Okafor Vol. 2
Isti sam.NEZALAGANJE je napisao/la:Jesam li ja jedini totalno neimpresioniran ovim Bagleyom?

i buduci pik dallasaAdmir_Sa je napisao/la:Jel samo glava za glavu trejd ili Atlanta još nešto dobija?
Buddy Hield isto igra za BahameDrape je napisao/la:Ayton ima ušivenu zastavu Bahama sa unutrašnje strane odijela, kaže sad da je došao u SAD da predstavi svoju državu. Valjda kad zaigra za reprezentaciju Bahama, ako to postoji uopće.
budući pick prve rundeAdmir_Sa je napisao/la:Jel samo glava za glavu trejd ili Atlanta još nešto dobija?
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 1 gost.