Rekonstrukcija stadiona u BiH

Buu
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Buu » 11 dec 2012, 23:39

avlami97 je napisao/la:Do 2015. godine stadion Grbavica u funkciji po svim UEFA i FIFA prpoisima sa 19.721. stolicom. Sve tribine natkrivene. Projekat vrijedan 10, 5 mil. eura. Sve završeno. Repka igra na tom stadionu, a Željo aBd u grupnim fazama Euro takmičenja. 100%. nemojte me pitati za info.
E jesi naso pravi vakat za zezati. Jedni bacaju bombe za pojacanja i odlaske, ti za stadion, ocekujem ubrzo jednu bombu za novog predsjednika.
NO PYRO NO PARTY

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 dec 2012, 14:58

Buu je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Do 2015. godine stadion Grbavica u funkciji po svim UEFA i FIFA prpoisima sa 19.721. stolicom. Sve tribine natkrivene. Projekat vrijedan 10, 5 mil. eura. Sve završeno. Repka igra na tom stadionu, a Željo aBd u grupnim fazama Euro takmičenja. 100%. nemojte me pitati za info.
E jesi naso pravi vakat za zezati. Jedni bacaju bombe za pojacanja i odlaske, ti za stadion, ocekujem ubrzo jednu bombu za novog predsjednika.
Strpi te se do ovog sastanka sad 22. decembra, tu ce se govoriti za predsjednika, stadion, a onda u januaru o pojacanjima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 dec 2012, 15:14

Da ne znam kakvi sastanci budu,predsjednici ja u stadion ne vjerujem. Nakon silnih obecanja,najava, lazi bgm treba nesto bas da se desi pa da u to povjerujem.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 dec 2012, 05:50

terabajt je napisao/la:Da ne znam kakvi sastanci budu,predsjednici ja u stadion ne vjerujem. Nakon silnih obecanja,najava, lazi bgm treba nesto bas da se desi pa da u to povjerujem.
samo bageri, ni u šta drugo ja ne vjerujem :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 13 dec 2012, 10:05

Ipak,ako bi iko trebao nešto najaviti o stadionima,trebaju ljudi iz saveza.
Daj Bože
''Neka me mrze samo da me se boje''

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 13 dec 2012, 13:13

cipiripi je napisao/la:Ipak,ako bi iko trebao nešto najaviti o stadionima,trebaju ljudi iz saveza.
Daj Bože
Mozda kad bi prestali se nadati da ce vam savez, fifa, eufa ili neko sa strane izgraditi stadion i vrsili pritisak na opstinu da vam izgradi stadion, mozda san postane java...
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 dec 2012, 15:34

Elegant je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Strpi te se do ovog sastanka sad 22. decembra, tu ce se govoriti za predsjednika, stadion, a onda u januaru o pojacanjima.
Skupština ti je 27. decembra.
Grbavica ce se izgraditi kad dodje neki seik ili rus.
NO PYRO NO PARTY

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 dec 2012, 02:49

vivaILchelik je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:Ipak,ako bi iko trebao nešto najaviti o stadionima,trebaju ljudi iz saveza.
Daj Bože
Mozda kad bi prestali se nadati da ce vam savez, fifa, eufa ili neko sa strane izgraditi stadion i vrsili pritisak na opstinu da vam izgradi stadion, mozda san postane java...
Vama je opstina sagradila stadion mislim ova renoviranja i ulozeni milioni i mislim da je i zelji to jedina sansa makar jednu tribinu.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 14 dec 2012, 10:00

Daj Bože
Sta je to celiku opstina izgradila? Stadion osim terena je identican onome iz '75. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 14 dec 2012, 10:33

Chuckie je napisao/la: Sta je to celiku opstina izgradila? Stadion osim terena je identican onome iz '75. :)

vidis zenica je prije 37 godina napravila stadion koji ce zadovoljavati uefine kriterije i dan danas :D
Republika Zenica

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 14 dec 2012, 12:08

Chuckie je napisao/la:
Daj Bože
Sta je to celiku opstina izgradila? Stadion osim terena je identican onome iz '75. :)

U redu je,ne moras dalje.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 14 dec 2012, 12:26

dubioza je napisao/la:
Chuckie je napisao/la: Sta je to celiku opstina izgradila? Stadion osim terena je identican onome iz '75. :)

vidis zenica je prije 37 godina napravila stadion koji ce zadovoljavati uefine kriterije i dan danas :D
Jestel vi sigurni u to? Vjerojatno niste ni svjesni koliko se pratecih prostorija unutar tribina moralo mijenjat i doradjivat. Jedino sto je isto je vanjski izgled tribina. Kao prvo na tom stadionu nije bilo stolica, ako sam dobro upucen, a danas su one obavezne, dakle, taj stadion iz '75. nebi prosao :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 14 dec 2012, 12:53

Zna li iko koriste li se oni grijaci na terenu?
''Neka me mrze samo da me se boje''

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 dec 2012, 12:54

dubioza je napisao/la:

Samo zadnja obnova je kostala preko milion (trava,ograda,ozvucenje,golovi,stolice za igrace....) ,uzmi onda onu rekonstrukciju krova bilinog prije par godina koja je kostala blizu milion. Pa onda stolice,pa loza na istoku,pa onda rekonstrukcija svlacionica,osvjetljenje... da ne nabrajam vise. U bilino je u ovih nekoliko kvalifikacijskih rundi ulozeno 3-4 miliona km mozda cak i vise i to sve opstinskim parama.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 14 dec 2012, 13:02

terabajt je napisao/la:
dubioza je napisao/la:

Samo zadnja obnova je kostala preko milion (trava,ograda,ozvucenje,golovi,stolice za igrace....) ,uzmi onda onu rekonstrukciju krova bilinog prije par godina koja je kostala blizu milion. Pa onda stolice,pa loza na istoku,pa onda rekonstrukcija svlacionica,osvjetljenje... da ne nabrajam vise. U bilino je u ovih nekoliko kvalifikacijskih rundi ulozeno 3-4 miliona km mozda cak i vise i to sve opstinskim parama.
ciji je stadion grbavica

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 14 dec 2012, 14:03

Jack777Pott je napisao/la:
dubioza je napisao/la:

Jestel vi sigurni u to? Vjerojatno niste ni svjesni koliko se pratecih prostorija unutar tribina moralo mijenjat i doradjivat. Jedino sto je isto je vanjski izgled tribina. Kao prvo na tom stadionu nije bilo stolica, ako sam dobro upucen, a danas su one obavezne, dakle, taj stadion iz '75. nebi prosao :mrgreen:
ma znam ja to, sta se radilo, koliko se ulozilo, al posto se ovaj naso pametovati pa da mu onda glupo i odgovorim.
Republika Zenica

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 14 dec 2012, 15:04

Toliko se ulozilo, a Ronaldo se grijao na kvarcnoj grijalici. :D Bas me interesuje kakav ce biti vatromet kad upale grijace terena. :)

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 14 dec 2012, 15:37

Chuckie je napisao/la:Toliko se ulozilo, a Ronaldo se grijao na kvarcnoj grijalici. :D Bas me interesuje kakav ce biti vatromet kad upale grijace terena. :)

Grijaci su bili ukljuceni zadnje 3 celikove utakmice
Republika Zenica

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 14 dec 2012, 16:25

Zar ne bi trebali biti i sad ponekad uključeni.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Dragon Town

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 dec 2012, 16:58

dubioza je napisao/la:
Chuckie je napisao/la:Toliko se ulozilo, a Ronaldo se grijao na kvarcnoj grijalici. :D Bas me interesuje kakav ce biti vatromet kad upale grijace terena. :)

Grijaci su bili ukljuceni zadnje 3 celikove utakmice
Valjda pre zadnje tri tekme,u toku utakmice sigurno nisu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.