sve to sto ti pises stoji ali meni je isto odbijen trade jer nisu igraci iste klase i tako nesto e zato sam se i bunio,sad vidis kako je kad dogovoris trade i nistaIlCapitano je napisao/la:Znaci sad gledamo imena igraca u trejdu, a ne trade evaluation. Ok![]()
Samo me interesuje kako ako je trade pljacka on u kategorijama dobija skoro vise od mene? Trade nije samo DeRozan - Davis jer su ova moja druga dvojica bolja od ove dvojice koju dobijam. To se vidi i u **** kategorijama koje su **** izjednacene i koje su se **** dosad uvijek gledale kod trejdova, ne **** imena **** igraca.
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
nek izbaci wiliamsa, a ubaci npr denga i bilo bi po meni ok
nema potpisa
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne, tebi je trade odbijen jer si oderao covjeka u KATEGORIJAMA. Kategorijama koje su se dosad kod svakog trejda gledale i po tome isti ocjenjivao. Sad kad ja dajem pola ekipe za Davisa onda je to samo trade DeRozan - Davis, Davis masina, nebitno sto sam dao pola ekipe i KATEGORIJE su izjednacene.dema je napisao/la:sve to sto ti pises stoji ali meni je isto odbijen trade jer nisu igraci iste klase i tako nesto e zato sam se i bunio,sad vidis kako je kad dogovoris trade i nistaIlCapitano je napisao/la:Znaci sad gledamo imena igraca u trejdu, a ne trade evaluation. Ok![]()
Samo me interesuje kako ako je trade pljacka on u kategorijama dobija skoro vise od mene? Trade nije samo DeRozan - Davis jer su ova moja druga dvojica bolja od ove dvojice koju dobijam. To se vidi i u **** kategorijama koje su **** izjednacene i koje su se **** dosad uvijek gledale kod trejdova, ne **** imena **** igraca.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
brate Jackson je u zadnjih mjesec dana na oko 7/8 poena, takvih igraca na FA listi koliko hoces.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne interesuje mene to jer to kategorije ne pokazuju i jer Jackson vrlo lahko moze biti trejdan u ekipu gdje ce biti startni play, nesto sto ste koristili kao argument za Afflala, samo u obrnutom smjeru. Da je to sve tako kako govorite u kategorijama bi ja njega na zivo oderao, a istina je da je sve savrseno jednako, mozda cak on dobija jednu vise. Znaci mjerilo koje smo dosad kod svakog trejda koristili govori da je sve u redu, sad odjednom gledamo imena igraca, tj. imena samo DeRozana i Davisa, ne gledamo to sto su druga dvojica mojih bolji od dvojice njegovih.Tracy3McGrady je napisao/la:brate Jackson je u zadnjih mjesec dana na oko 7/8 poena, takvih igraca na FA listi koliko hoces.
Opet kazem, ako cemo trade ocjenjivati po onome sto se dosad uvijek radilo i sto je uvijek bilo pravilo, ovo je apsolutno u redu. Ako cemo izmisljati neka nova pravila i gledati imena igraca i rasparcavati jednak trade kako bi dokazao nesto sto nije istina, **** onda ovu igru.
Mislim da bi trebalo razmisliti o uvođenju prve i druge sportsport.ba lige.
Recimo da posljednje 4 ekipe ispadaju iz prve lige i dogodine igraju u drugoj ligi, zajedno sa ostalim koji budu zainteresirani (a bilo ih je dosta i ove godine). Time ekipe koje izgube šanse za playoff ne bi izgubile interes na kraju sezone, nego bi se borile da ostanu u prvoj ligi.
Od narednih sezona bi imali puno kvalitetnije rostere zbog kraće lige, a moglo bi se i iz FA probrati kvalitetnijih igrača.
Nakon toga bi ispadala recimo dva posljednjeplasirana tima iz prve u drugu ligu, a dva prvoplasirana tima iz druge lige bi ušla u prvu.
Ne znam, ovo je neko moje razmišljanje. Znam da često ima odustajanja, ali mislim da ima ovdje bar 10-tak ljudi koji su tu od početka lige i da će uvijek biti zainteresiranih za fantasy.
Recimo da posljednje 4 ekipe ispadaju iz prve lige i dogodine igraju u drugoj ligi, zajedno sa ostalim koji budu zainteresirani (a bilo ih je dosta i ove godine). Time ekipe koje izgube šanse za playoff ne bi izgubile interes na kraju sezone, nego bi se borile da ostanu u prvoj ligi.
Od narednih sezona bi imali puno kvalitetnije rostere zbog kraće lige, a moglo bi se i iz FA probrati kvalitetnijih igrača.
Nakon toga bi ispadala recimo dva posljednjeplasirana tima iz prve u drugu ligu, a dva prvoplasirana tima iz druge lige bi ušla u prvu.
Ne znam, ovo je neko moje razmišljanje. Znam da često ima odustajanja, ali mislim da ima ovdje bar 10-tak ljudi koji su tu od početka lige i da će uvijek biti zainteresiranih za fantasy.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
ma moze,ali da to vrijedi tek od sljedece sezonejose je napisao/la:Mislim da bi trebalo razmisliti o uvođenju prve i druge sportsport.ba lige.
capitano deres i ti ovog nije ti djaba odbijen trade,
Capitano realno nije trejd uredu, nemoj da gledas cjelokupnu statistiku, puno se toga promijenilo.
Statistike vaših igrača u trejdu u zadnjih 30 dana
Celtics - Horde Zla
40% FG% 45%
79% FT% 84%
2.4 3PM 3.0
47.4 PTS 53.7
9.7 REB 17.4
9 ASS 8.7
3.3 STL 2.9
0.5 BLO 2.5
4.5 TO 5.4
Naravno ovo je zbirni prosjek po utakmici igraca u trejdu.
Znaci ovim trejdom bi ti dobio 6-3 u kategorijama i to bi u ove 3, izgubio veoma malo, dok u onim koje dobijas, dobijas mnogo više.
Celtics - Horde Zla
40% FG% 45%
79% FT% 84%
2.4 3PM 3.0
47.4 PTS 53.7
9.7 REB 17.4
9 ASS 8.7
3.3 STL 2.9
0.5 BLO 2.5
4.5 TO 5.4
Znaci ovim trejdom bi ti dobio 6-3 u kategorijama i to bi u ove 3, izgubio veoma malo, dok u onim koje dobijas, dobijas mnogo više.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
e super da si uradio ovo ovako,vidi se sve,on bi dobio puno a izgubio skoro pa nistaForster je napisao/la:Capitano realno nije trejd uredu, nemoj da gledas cjelokupnu statistiku, puno se toga promijenilo.
Celtics - Horde Zla
40% FG% 45%
79% FT% 84%
2.4 3PM 3.0
47.4 PTS 53.7
9.7 REB 17.4
9 ASS 8.7
3.3 STL 2.9
0.5 BLO 2.5
4.5 TO 5.4
- IlCapitano
- Kontakt:
Sve je to lijepo, samo što se do ovoga nikom nije trazila dlaka u jajetu, tj. ako je odnos u kategorijama u redu, trade prolazi. Sad kad sam slozio trade koji odgovara u kategorijama, a upario bi Davisa i Cousinsa u istu ekipu nastala je frka. Ili neka prihvate moj trade koji po dosadasnjim pravilima je sasvim u redu ili neka ponistavaju ovih par zadnjih trejdova sa slabijim ekipama i neka svako ulazi u playoff sa sadasnjim rosterom. Ne mozes mi mijenjati pravila kako kome odgovara. Milion trejdova, niko nista ne pita, kategorije u redu? prolazi. Moj trade je po svakom dosadasnjem parametru sasvim ok. Ne mijenjaj pravila u pola sezone. kakve su meni sve trejdove nudili i ovaj dema i komesar, a ja odbijao. Da sam prihvatio kao pocetnik u ovome, a njima prosao trade u kojem su gornji niko se ne bi bunio.Forster je napisao/la:Capitano realno nije trejd uredu, nemoj da gledas cjelokupnu statistiku, puno se toga promijenilo.
Celtics - Horde Zla
40% FG% 45%
79% FT% 84%
2.4 3PM 3.0
47.4 PTS 53.7
9.7 REB 17.4
9 ASS 8.7
3.3 STL 2.9
0.5 BLO 2.5
4.5 TO 5.4
Znaci, nemam ja nista protiv da se na kraju sezone radi neka revizija pravila, ovaj joseov prijedlog mi se jako svidja, ali imam itekako protiv da se meni ponistava trade koji je po dosadasnjim pravila u redu.
capitano trade ti nije prosao iz istih razloga iz kojih ni meni nije prosao
isto i kod mene kad gledas kategorije sve ok,ali kad pogledas koliko ti dobijas u svojim kategorijama onda nastaje problem
isto tmac se bunio jer ja nisam davao superstara i sad je isto kod tebe
ovo sve sto si naveo ja sam vec pisao nije proslo,ja trazio da se nesto mijenja promijenilo se,ovakvi trade-ovi nece proc nikome,
nisu meni nece ni drugima,jest da je tmac prije svega odradio 1 ili 2 blizu ovih ali tak je bilo
jos lik uzima 3 igraca koji igraju skoro iste 2 pozicije,i to se komesar bunio i sad je tako
isto i kod mene kad gledas kategorije sve ok,ali kad pogledas koliko ti dobijas u svojim kategorijama onda nastaje problem
isto tmac se bunio jer ja nisam davao superstara i sad je isto kod tebe
ovo sve sto si naveo ja sam vec pisao nije proslo,ja trazio da se nesto mijenja promijenilo se,ovakvi trade-ovi nece proc nikome,
nisu meni nece ni drugima,jest da je tmac prije svega odradio 1 ili 2 blizu ovih ali tak je bilo
jos lik uzima 3 igraca koji igraju skoro iste 2 pozicije,i to se komesar bunio i sad je tako
I ove godine medju ovim zadnjim se cesto desavalo da ne nastimaju ekipe, mozes misliti koliko ce tek biti aktivni kad ispadnu u drugu ligu..jose je napisao/la:Mislim da bi trebalo razmisliti o uvođenju prve i druge sportsport.ba lige.
ser del barça es el millor que hi ha !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da se vi ne svađate, neka Kawhi pošalje Davisa meni, a dobiće KG-a, šta će bolje 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nema nista od trejda, nisu ljudi ovdje sisali veslo.
Frajer hoce DAvisa na prevaru, e ne moze!
Frajer hoce DAvisa na prevaru, e ne moze!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
nek onda medjusobno budu neaktivni nece bar nas stetit koji igramoScof1eld je napisao/la:I ove godine medju ovim zadnjim se cesto desavalo da ne nastimaju ekipe, mozes misliti koliko ce tek biti aktivni kad ispadnu u drugu ligu..jose je napisao/la:Mislim da bi trebalo razmisliti o uvođenju prve i druge sportsport.ba lige.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Brate nisu se pravila promjenila, jednostavno trejd nije realan, osim DeRozana on takve, ili za nijansu losije, igrace moze naci na FA listi, isto kao i ti. Ti si popunio nedostatak DeRozana sa Dejvisom ovim ostalim igracima koji nisu vrijedni pomena.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ja sam trazio isti tretman svima,sad je iz skoro istih razloga ovaj trade odbijen,Tracy3McGrady je napisao/la:Brate nisu se pravila promjenila, jednostavno trejd nije realan, osim DeRozana on takve, ili za nijansu losije, igrace moze naci na FA listi, isto kao i ti. Ti si popunio nedostatak DeRozana sa Dejvisom ovim ostalim igracima koji nisu vrijedni pomena.
tako da je sad sve uredu ovo smo vec pisali razjasnili itd,sto neko nije mozda sve procitao to je nesto drugo
Nema sta, zabranit sve trejdove do kraja, sad ce playoff svakako.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Imam i ja prijedlog da nam ostaje bar 1 igrač iz ove sezone u sljedećoj. Većina nas tu igra najmanje 3 godine i mislim da bi to bilo ok, a onda bi tradeovi na kraju sezone imali smisla. Npr. Wiggins koji bi trebao rasturati sljedeće sezone ode za nekog ko ima ove sezone malo jaču statistiku.jose je napisao/la:Mislim da bi trebalo razmisliti o uvođenju prve i druge sportsport.ba lige.
I ovaj tvoj je ok, ako se nađe dovoljno forumaša. Čak mislim da bi ovo s ostavljanjem jednog igrača išlo odlično s dvije lige.
Inače, meni ovaj trade nije ok jer Reggie odavno igra za qrca. Može biti tradean, a može ostati do kraja sezone u Thunderu, ali to je već ŠBBKBB. Ti si spomenuo Afflaloa u onom našem trade, ali on je još u Nuggetsima i ako ode u neku ozbiljniju ekipu neće imati ništa slabije statistike jer ne vjerujem da mu se u nekom contenderu može desiti trenutnih 38%FG.
Kad se sjetim kako sam se ja zaebao za Greena koji je u Celticsima bio glavni igrač i nudili ste mi svašta za njega, a ja ga nisam dao
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Mogu li ja igrati?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.