SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Prvi smo i nakon poraza 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Babinho nas je ubio sa hattrickom . Dzaba Sanijov i moj gol
Ali opet smo prvi , aBd u II ligu iduce sezone 
- __Liedson__
- Kontakt:
Furamo se na Fulham !123456 je napisao/la:Uhhhh dobro si.Izvinjavam se Misliocima.Oni su rekorderi po broju nerjeseni utakmica
5 nerješenih, 1 pobjeda i 0 poraza !__Liedson__ je napisao/la:Furamo se na Fulham !123456 je napisao/la:Uhhhh dobro si.Izvinjavam se Misliocima.Oni su rekorderi po broju nerjeseni utakmica
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- samir_tm87
- Kontakt:
majstori 
sekretaru imas gresku i listi strijelaca za 3 ligu, mene si stavio da imam jedan gol i da igram za mumije medjutim stavio si me i u grupi gdje su postignuta dva gola koja sam dao jucer pijetlovima a ti si stavio da igram za pijetlove, znaci ja imam 3 gola ukupno za mumije
a ne 1 za mumije a 2 za pijetlove 
Sad derbi protiv Gonghasija.
Mislim da je vrijeme da protiv njih prekinemo crnu seriju od 2 uzastopna poraza.
Mislim da je vrijeme da protiv njih prekinemo crnu seriju od 2 uzastopna poraza.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
addebisi je napisao/la:sekretaru imas gresku i listi strijelaca za 3 ligu, mene si stavio da imam jedan gol i da igram za mumije medjutim stavio si me i u grupi gdje su postignuta dva gola koja sam dao jucer pijetlovima a ti si stavio da igram za pijetlove, znaci ja imam 3 gola ukupno za mumijea ne 1 za mumije a 2 za pijetlove
OK ispravljeno.Do mene je.Ako neko jos primjeti kakvu gresku neka javi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- samir_tm87
- Kontakt:
ma kakav ti adi , slab si ti , vidis moje ekipe nemamo poraza 
- __Liedson__
- Kontakt:
imamo najjacu odbranu u ligi,sa svega 4 primljena gola !samir_tm87 je napisao/la:ma kakav ti adi , slab si ti , vidis moje ekipe nemamo poraza
- samir_tm87
- Kontakt:
__Liedson__ je napisao/la:imamo najjacu odbranu u ligi,sa svega 4 primljena gola !samir_tm87 je napisao/la:ma kakav ti adi , slab si ti , vidis moje ekipe nemamo poraza
kad samir stane u odbranu ne moze ni teniska loptica proci a kamoli neki igraci
ma mi smo tek klub u razvojusamir_tm87 je napisao/la:__Liedson__ je napisao/la:imamo najjacu odbranu u ligi,sa svega 4 primljena gola !samir_tm87 je napisao/la:ma kakav ti adi , slab si ti , vidis moje ekipe nemamo poraza
kad samir stane u odbranu ne moze ni teniska loptica proci a kamoli neki igraci
- samir_tm87
- Kontakt:
hhahahahahhahaah ma kakav ti ba , kako mi ne mozes nista na terminu ne mozes ni ovdje xD
Sekretaru nas,
Bila sam jako los i nemaran ucesnik cijenjene lige u proteklih mjesec dana. Necu se pravdati jer nema opravdanja za odsustvovanje sa utakmica ss.ba lige. Svecano obecajem da cu zrtvovati svoje dragocijeno vrijeme i među prvima postaviti svoje ponizne prognoze na poštovanom PDF-u.
S puno halala,
Lejla
Bila sam jako los i nemaran ucesnik cijenjene lige u proteklih mjesec dana. Necu se pravdati jer nema opravdanja za odsustvovanje sa utakmica ss.ba lige. Svecano obecajem da cu zrtvovati svoje dragocijeno vrijeme i među prvima postaviti svoje ponizne prognoze na poštovanom PDF-u.
S puno halala,
Lejla
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- samir_tm87
- Kontakt:
sekretaru kazni mene samo ne nju!!
lejla je napisao/la:Sekretaru nas,
S puno halala,
Lejla
Ma ti mozes sta hoces
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Postavljeni su parovi KUP-a 4.kolo.Tipuje se na rezultate reprezentacija u kvalifikacijama za EP.Krajnji rok za tipovanje je Petak 08.10.2010 godine do 12:00h.Same utakmice mozete pronaci ovdje http://sportsport.ba/forum/viewforum.php?f=62
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Od danas Mislioci imaju svoje navijače:

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- Urban Batalion
- Kontakt:
Evo novih navijaca Green Dragonsa.GREEN MENTALITA ULTRAS.Danas nakon sto su glasali njih oko 30-ak trazilo je smjenu uprave ispred prostorija ovog kluba.Nakon 10 minuta dosla je policija koja je vodenim topom rastjerala protestante. 

Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
A jeste i vi pukli
Sad ce i Mumije dobiti organizovanu grupu navijaca.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.