Pa ako se slucajno plasiramo na EP, ovakvi kao ovaj emir79 ce pisat da su nam ta 2 boda presudna bilaJackTheStripper je napisao/la:Cuj, "umanjivanje 2 boda", pa gdje ces vise umanjiti?![]()
![]()
![]()
![]()
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
TomBrajder
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
- velez_mostar
- Kontakt:
Emir79@, jesi zaista 79. godiste?I, zivis li izvan BiH?Posto mi djelujes kao "dijasporas" ostao u onom vremenu, a i po nacinu pisanja..dok mi je godiste cudno jer razmisljas kao puno mladja osoba.
Ispravi me ako grijesim...
Samo je nejasno zasto na svaki pomen najzatucanije persone koja je imala mogucnost da vodi BiH nacionalni tim, ti se javljas i svim silama branis neobranjivo.
Napisao si da je poraz od Izraela ocekivan, pa bi te zamolio da pogledas iz kojeg sesira dolazi BiH
u ovoj grupi, a iz kojeg Izrael od koga je, po tebi, poraz ocekivan.
Postao si gori od klauna foruma, harishp-a, on je tu bio vjecno da mu se smijemo, nacinu pisanja, i rezonovanju, danas si to ti, ne treba ti to..zaobidji ponekad, ovo ti je dobronamjeran savjet.
Samo je nejasno zasto na svaki pomen najzatucanije persone koja je imala mogucnost da vodi BiH nacionalni tim, ti se javljas i svim silama branis neobranjivo.
Napisao si da je poraz od Izraela ocekivan, pa bi te zamolio da pogledas iz kojeg sesira dolazi BiH
u ovoj grupi, a iz kojeg Izrael od koga je, po tebi, poraz ocekivan.
Postao si gori od klauna foruma, harishp-a, on je tu bio vjecno da mu se smijemo, nacinu pisanja, i rezonovanju, danas si to ti, ne treba ti to..zaobidji ponekad, ovo ti je dobronamjeran savjet.
Zadnja izmjena: velez_mostar, dana/u 30 mar 2015, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidjet cete Martic je solidan igrac, bolja opcija od Mujdze o Avdije, a na beku desnom moze odgovoriti na istoj razini kao Zukanovic na lijevom. Uglavnom dobro je, sirina je tu. Ne bas toliki kvalitet ali treba svaka reprezentacija imati 30 igraca u opticaju..
Po toj logici tvojoj igra tradicija, a ne igrači. Tradicije su se stvarale pobjedama a ne obratno. Možemo ja i ti misliti da bi napadač nešto promjenio, ili ne bi, to je samo naše mišljenje, ali neovisno od toga, ti ne smiješ stvari prepuštati slučaju, i moraš da se obezbjediš, taman da zovneš igrača iz pete finske lige, ako je on jedina opcija, te da pokušaš sa njim nešto iskombinovati.emir79 je napisao/la:Vjeruj mi da se uopste nisam nadao pozitivnom rezultatu u Izraelu, ne samo zbog povreda igraca i forme igraca, nego zbog toga sto lose igramo protiv njih. Nekako nam ne odgovaraju, bez obzira sto mi jesmo dosta kvalitetniji od njih, mi se jednostavno mucimo sa njima.Nit smatram da bi pozivanje jednog napadaca nesto poboljsalo. I da je pozvao Djurica mi se nebi sa njima mogli nositi u onoj utakmici. Sta odsustvo jednog Dzeke znaci, pa dovoljna je pobjeda protiv amatera Andore. Znaci da Dzeke kojim slucajem nije bilo, mi bi se i sa njima mucili.
Ja sa ovim ne ciljam na poziv Đuriću, bio je tu i Mahmutović recimo, pokušati se moralo i to je fakt. Vezano za Džeku, takvo mišljenje je nezdravo i neprofesionalno iz razloga što se ne možemo uvijek i zauvijek oslanjati na Džeku, i trebaju se tražiti alternative, riješenja, i zamjene za bilo koga, pa tako i za njega. Ako on jeste u ovom trenutku naš igrač koji riješava utakmice, u idućem će doći loš dan kada neće ništa pogađati, i dan kada će se oprostiti, a mi moramo svim silama uprijeti da bismo nadoknadili ili u neku ruku kompenzirali takve gubitke.
Takva priča je također na logiku da kaže recimo selektor Portugala..nije igrao Ronaldo, poraz je bio neizbježan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nece se Zukanovic naigrat na beku. Cim se Seo vrati zna se kome pripada ta pozicija.
Celik!3,2,2.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vjeruj mi da je teze Zukanovicu igrat tamo beka u Italiji nego Kolasincu u Njemackoj. Ja sam da se dokazuju i jedan i drugi jer je Zukanovic najstandardniji pored Spahica i Begovica..
- plavipatriota
- Kontakt:
mujdža će se naljutiti, a nije ni korektno!bagrcavi je napisao/la:Martić: Već sam rekao selektoru da želim igrati za BiH
"Ja sam već razgovarao sa selektorom i rekao sam da želim igrati za BiH, tako da se nadam da ću uskoro ostvariti svoj cilj. Tu odluku donio sam zajedno sa svojim roditeljima i vjerujem da nisam pogriješio."
Kako to brzo ide kad čovjek ima volju da ode i porazgovara sa igračem. Nadam se da će Ivan što prije dobiti naš pasoš a onda i dozvolu od krovne fudbalse organizacije. Bravo Meša, bravo Ivane!
ne znam kako je ibišević istrpio da je đurić tu
Iz kojeg su sesira dolazili Grcka i Slovacka, a iz kojeg mi, pa ste grupu kao lahku okarakterisali? Vama dodju kvalifikacije kao nasim politicarima Dayton, uzimate samo sto vam odgovara.velez_mostar je napisao/la:Emir79@, jesi zaista 79. godiste?I, zivis li izvan BiH?Posto mi djelujes kao "dijasporas" ostao u onom vremenu, a i po nacinu pisanja..dok mi je godiste cudno jer razmisljas kao puno mladja osoba.
Napisao si da je poraz od Izraela ocekivan, pa bi te zamolio da pogledas iz kojeg sesira dolazi nosioc u ovoj grupi, a iz kojeg Izrael od koga je, po tebi, poraz ocekivan.
Ocekivan , mozda sam se previse bukvalno izrazio, ali pozitivnom rezultatu se nisam nadao, a vec sam gore i naveo zasto.
@TomBrajder
Tebi kao da ma kineskom pisem. Pa ako ih i mi dobijemo to su 3 poraza Izraela, a ne 2. Oni i dalje imaju tezak raspored poslije nas.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Vjerovatno ce Seo imati prednost nad Zukom, ali neka. Konacno cemo imati pravu konkurenciju na lijevom beku i igrace kojima je prirodna ta pozicija, a ne veznjake koji su primorani da tu igraju
. Isto to vazi za Martica i Mujdzu, te Ogija. Nadam se samo da kada Ivan zaigra da ce to biti Avdija
I iskreno se nadam svim srcem da ce Mesa uskoro porazgovarati i s Eldinom Hadzicem, te da ce i on zaigrati za repku. Mogao bi nam donijeti osvjezenje prema naprijed. Dobar je jer moze igrati na krilu, poluspica, a po potrebi i samog spica
I iskreno se nadam svim srcem da ce Mesa uskoro porazgovarati i s Eldinom Hadzicem, te da ce i on zaigrati za repku. Mogao bi nam donijeti osvjezenje prema naprijed. Dobar je jer moze igrati na krilu, poluspica, a po potrebi i samog spica
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Mogao si da procitas na usnama Vedada kad je bio zamjenjenplavipatriota je napisao/la: mujdža će se naljutiti, a nije ni korektno!![]()
ne znam kako je ibišević istrpio da je đurić tu
- velez_mostar
- Kontakt:
Emir79, nisi odgovorio jesi dijaspora, i je li ti to godiste?
S obzirom da si me prozivao ko Sarajevo voli, pa samo da razjasnimo neke stvari..
S obzirom da si me prozivao ko Sarajevo voli, pa samo da razjasnimo neke stvari..
Zivim vani i da 79-to sam godiste. Ne znam kakve veze to ima sa Sarajevom, ali hajde.velez_mostar je napisao/la:Emir79, nisi odgovorio jesi dijaspora, i je li ti to godiste?
- Motokultivator
- Kontakt:
Da imam toliko godina stidio bi se 
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
Sine ti se trebas da stidis svog odgoja, ocito da ti manjka.Motokultivator je napisao/la:Da imam toliko godina stidio bi se
@Emire iskuliraj @odmostarca, muce ga kamenolomski problemi. Pa onda on ovako k'o iz Jakesa, napada narod.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
@emir, lagano ignorišeš trollove, a sve u cilju opšteg dobra. Generalno podizanje kvaliteta foruma. Zvuči nemoguća misija, ali recimo i da je ova moja poruka tebi, poruka svima koji pokušavaju ovdje smisaono da pišu, i obrazlažu svoje argumente, neovisno o stajalištima kojih se drže.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Posto on nece odgovoriti - radi istine evo ja cu reci: Prije Susicevog preuzimanja reprezentacije ista je bila na ivici treceg i cetvrtog sesira, da bi u jednom trenutku za vrijeme Susiceva mandata bila 13-ta reprezentacija u svijetu, ucesnik svjetskog prvenstva u kolijevci fudbala, te svrstana cak u prvi sesir. Posle toga usledio je kiks prtov Kipra i ta tri boda mogu biti odlucujuca, ali jos uvijek igramo sa totalno bezveznim reprezentacijama (kako se tvrdilo u ranijim utakmicama protiv istih), plus igramo kuci i ne bi trebalo da bude nekih vecih problema. Ako tih 17 bodova ne bude dovoljno ni za 3 mjesto, Mesi treba omoguciti da pokusa jos jedan kvalifikacioni ciklus, a dalje zavisi od rezultata.emir79 je napisao/la:Iz kojeg su sesira dolazili Grcka i Slovacka, a iz kojeg mi, pa ste grupu kao lahku okarakterisali? Vama dodju kvalifikacije kao nasim politicarima Dayton, uzimate samo sto vam odgovara.velez_mostar je napisao/la:Emir79@, jesi zaista 79. godiste?I, zivis li izvan BiH?Posto mi djelujes kao "dijasporas" ostao u onom vremenu, a i po nacinu pisanja..dok mi je godiste cudno jer razmisljas kao puno mladja osoba.
Napisao si da je poraz od Izraela ocekivan, pa bi te zamolio da pogledas iz kojeg sesira dolazi nosioc u ovoj grupi, a iz kojeg Izrael od koga je, po tebi, poraz ocekivan.
Ocekivan , mozda sam se previse bukvalno izrazio, ali pozitivnom rezultatu se nisam nadao, a vec sam gore i naveo zasto.
@TomBrajder
Tebi kao da ma kineskom pisem. Pa ako ih i mi dobijemo to su 3 poraza Izraela, a ne 2. Oni i dalje imaju tezak raspored poslije nas.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
Izgubio sam zivce @Zizu, a kao sto vidis nisam vise ni najmladji. Da pisu svi kao ti realno ovdje bi bilo milina doci, ali ne vrijedi.zizu1991 je napisao/la:@emir, lagano ignorišeš trollove, a sve u cilju opšteg dobra. Generalno podizanje kvaliteta foruma. Zvuči nemoguća misija, ali recimo i da je ova moja poruka tebi, poruka svima koji pokušavaju ovdje smisaono da pišu, i obrazlažu svoje argumente, neovisno o stajalištima kojih se drže.
Dodjem samo da se bespotrebno iznerviram, ali ovo je ujedno i kritika za administratore ovog foruma, koji ne posezu za trajnim banovima.
Svaka druga je teleca glava, ludjak, sta li vec, onda vrijedjanje forumasa bez imalo ustrucavanja, ako neko nije njihovog misljenja.
Ja sam pokusao argumentovano i ubjedio si me u neke stvari , sa kojima sam se vec poceo da slazem, a to se odnosi na poraz protiv Izraela.
Ono sto sam pokusao reci za 2 boda da nisu mali, je bilo iskljucivo za utakmice protiv te dvije ekipe, koje za mene nisu lagane. Kipar sam vec napisao da je kiks, to se ne smije niti moze ignorisati, a ujedno je to i otkaz Safetu Susicu, jer bi ga svakako svaki naredni otjerao, kao sto je i bilo.
Jos da Arslanagic uradi isto super bi bilo, mozda i Tankovic jer u Sweda se nece naigrati, naravno tu je jos igraca koji bi nam dobro dosli.bagrcavi je napisao/la:Martić: Već sam rekao selektoru da želim igrati za BiH
"Ja sam već razgovarao sa selektorom i rekao sam da želim igrati za BiH, tako da se nadam da ću uskoro ostvariti svoj cilj. Tu odluku donio sam zajedno sa svojim roditeljima i vjerujem da nisam pogriješio."
Kako to brzo ide kad čovjek ima volju da ode i porazgovara sa igračem. Nadam se da će Ivan što prije dobiti naš pasoš a onda i dozvolu od krovne fudbalse organizacije. Bravo Meša, bravo Ivane!
Vrancici bi do Izraela trebao dobiti odobrenje od FIFA, mozda tu bude jos koji igrac.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Motokultivator
- Kontakt:
emir79 je napisao/la:Sine ti se trebas da stidis svog odgoja , ocito da ti manjka.Motokultivator je napisao/la:Da imam toliko godina stidio bi se
Eto vidis nemas ni stida....
You can take forum away from Ahmo.
x
x