FK Željezničar (opšte diskusije)

Zip
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Zip » 10 jul 2015, 08:30

ZaZelju je napisao/la:Po mojoj slobodnoj procjeni bilo nas je oko 8 hiljada na stadionu. Moralo je biti mnogo vise jer su cijene bile pristupacne. Kokot ponovo najlosiji.
:urnebes: :urnebes:
De bgti ne brukaj se!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 jul 2015, 08:45

Jeste to sinoc zapalili zastavu Rusije?
1946

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 10 jul 2015, 11:22

Eh komšije, i pitar je sinoć sa zapada pratio sarajevski klub i čestita vam na prolazu. Nikakvog razloga za negativnost nemate, neatraktivan protivnik, utakmica dobijena već u gostima, niste ni imali nekog razloga da gorite na terenu i rizikujete povrede. Na trenutke ste pokazivali kako možete da igrate kad želite ali opet kažem, nije bilo nikakvog razloga za to. Posjeta je loša tu se ne treba zavaravati, ali tu uz sve gore navedeno figuriraju i nefudbalski razlozi, dešavanja oko tribine u posljednjem periodu i još mnogo toga tako da u to ne treba ulaziti, protiv Mađara će to biti puno bolje. S obzirom da čitam i glavni topic - Mađari ni pod razno nisu bolji od Plzena i možete ih (i hoćete) izbaciti! Toliko, doći ću Vam čestitati kada ih izbacite! Pozdrav i sretno komšije :clap:
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 10 jul 2015, 11:27

bordograd je napisao/la:Eh komšije, i pitar je sinoć sa zapada pratio sarajevski klub i čestita vam na prolazu. Nikakvog razloga za negativnost nemate, neatraktivan protivnik, utakmica dobijena već u gostima, niste ni imali nekog razloga da gorite na terenu i rizikujete povrede. Na trenutke ste pokazivali kako možete da igrate kad želite ali opet kažem, nije bilo nikakvog razloga za to. Posjeta je loša tu se ne treba zavaravati, ali tu uz sve gore navedeno figuriraju i nefudbalski razlozi, dešavanja oko tribine u posljednjem periodu i još mnogo toga tako da u to ne treba ulaziti, protiv Mađara će to biti puno bolje. S obzirom da čitam i glavni topic - Mađari ni pod razno nisu bolji od Plzena i možete ih (i hoćete) izbaciti! Toliko, doći ću Vam čestitati kada ih izbacite! Pozdrav i sretno komšije :clap:
Hvala :tokralju:
Željeznicar za život cijeli !

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 10 jul 2015, 11:53

DzoleZeljo je napisao/la:
Orton je napisao/la:slika

Fakat je ovo sve smijesno vise,kad nama posjete zavise od 200000 faktora hoce li se necije guzica nakaniti i otic pogledat utakmicu za 5 maraka
Nije ovo smijesno, to ti je cinjenicno stanje.

Zapamti sta ti kazem sada. Ucinite sve sto znate samo da ne primite peticu od Lecha. Ako se to desi, evo **** me, ako cete imati 3.000 po tekmi!

Nasa posjeta od onog debakla protiv Hapoela, je drasticno opala momentalno.
Daj Džole da te ****, primismo mi sedmicu, pa smo ove sezone imali najveći premijerligaški prosjek u zadnjih 10 godina :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 10 jul 2015, 12:09

Orton je napisao/la:slika

Fakat je ovo sve smijesno vise,kad nama posjete zavise od 200000 faktora hoce li se necije guzica nakaniti i otic pogledat utakmicu za 5 maraka
Ima dosta razloga zasto je ovakva posjeta.Jedni nisu dosli iz razloga jer igras protiv amatera, nisu atraktivni a vec si obezbijedio prolaz.Drugi nisu dosli jer je Ramazan. Ima dosta raje koja ne zeli da propusti namaz, pa onda odluci da ne dodje. A dok treci vise vole sjesti i popiti kafu ili "dudlati" onaj slauf nego dati 5KM za kartu. Mislim da su nasi samo pogrijesili sto su zapad pustili u prodaju, Da su ovi sa zapada bili na istoku, za oko bi posjeta bila dosta bolja
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 jul 2015, 12:28

Head je napisao/la:Jeste to sinoc zapalili zastavu Rusije?
što bi je palili, naši imaju običaj palit samo zastave zemalja iz regiona :angel:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 jul 2015, 12:51

bordograd je napisao/la:Eh komšije, i pitar je sinoć sa zapada pratio sarajevski klub i čestita vam na prolazu. Nikakvog razloga za negativnost nemate, neatraktivan protivnik, utakmica dobijena već u gostima, niste ni imali nekog razloga da gorite na terenu i rizikujete povrede. Na trenutke ste pokazivali kako možete da igrate kad želite ali opet kažem, nije bilo nikakvog razloga za to. Posjeta je loša tu se ne treba zavaravati, ali tu uz sve gore navedeno figuriraju i nefudbalski razlozi, dešavanja oko tribine u posljednjem periodu i još mnogo toga tako da u to ne treba ulaziti, protiv Mađara će to biti puno bolje. S obzirom da čitam i glavni topic - Mađari ni pod razno nisu bolji od Plzena i možete ih (i hoćete) izbaciti! Toliko, doći ću Vam čestitati kada ih izbacite! Pozdrav i sretno komšije :clap:
Hvala po ko zna koji put legendo :salut:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 10 jul 2015, 12:58

Hvala ti normalni navijacu. Drago mi je sto si realan i prije svega sto si jos uvijek na forumu. Inace nemam obicaj da repliciram postove drugih navijaca, ali si me "natjerao" da to uradim ovim postom.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 jul 2015, 13:15

@RN87
Jeste, ali tad se nisi nadao prolazu, sada se nadate...

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 10 jul 2015, 13:17

Stvar je zdravog projekta, to je privuklo ljude, živio
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 10 jul 2015, 15:53

respeCt ako je istina! :salut: :salut: :thumbup:

pijanBabo
Kontakt:

Post Postao/la pijanBabo » 11 jul 2015, 00:42

BordoArmy88 je napisao/la:
respeCt ako je istina! :salut: :salut: :thumbup:
Ako nema slike, nije se ni desilo :D

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 11 jul 2015, 01:16

Cestitke sa zakasnjenjem. :clap:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 jul 2015, 19:24

Komsije kako stvari stoje dzekson seli u romu i vi bi mogli dobiti od ovog transfera 700 000 eura. ;)
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 12 jul 2015, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 12 jul 2015, 19:28

sarajlija je napisao/la:Komsije kako stvari stoje dzekson seli u romu i vi bi mogli dobiti od ovog transfera 700 00 eura. ;)
Srce ce te spucat, pa da opet trpis duplu krunu.
KHAJ PRICE

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 jul 2015, 19:29

Mene nece nista spucat ljudski sam ovdje dosao i napisao nisam ti ja od onih tipova sto ovdje pisu puno i da bi se raspravljali toliko pasa.
04.10.2009 !!

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la AsharaK » 12 jul 2015, 19:30

sarajlija je napisao/la:Mene nece nista spucat ljudski sam ovdje dosao i napisao nisam ti ja od onih tipova sto ovdje pisu puno i da bi se raspravljali toliko pasa.
Pusti onog lika, nije dobar. :salut:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 12 jul 2015, 19:33

:opaopa: Izadi malo uzmi zraka dijete drago :beba:
KHAJ PRICE

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 12 jul 2015, 19:37

Ono nekome kaze, miran :salut:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, RoadRunner85 i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []