ZaZelju je napisao/la:Po mojoj slobodnoj procjeni bilo nas je oko 8 hiljada na stadionu. Moralo je biti mnogo vise jer su cijene bile pristupacne. Kokot ponovo najlosiji.
De bgti ne brukaj se!!!
ZaZelju je napisao/la:Po mojoj slobodnoj procjeni bilo nas je oko 8 hiljada na stadionu. Moralo je biti mnogo vise jer su cijene bile pristupacne. Kokot ponovo najlosiji.
Hvalabordograd je napisao/la:Eh komšije, i pitar je sinoć sa zapada pratio sarajevski klub i čestita vam na prolazu. Nikakvog razloga za negativnost nemate, neatraktivan protivnik, utakmica dobijena već u gostima, niste ni imali nekog razloga da gorite na terenu i rizikujete povrede. Na trenutke ste pokazivali kako možete da igrate kad želite ali opet kažem, nije bilo nikakvog razloga za to. Posjeta je loša tu se ne treba zavaravati, ali tu uz sve gore navedeno figuriraju i nefudbalski razlozi, dešavanja oko tribine u posljednjem periodu i još mnogo toga tako da u to ne treba ulaziti, protiv Mađara će to biti puno bolje. S obzirom da čitam i glavni topic - Mađari ni pod razno nisu bolji od Plzena i možete ih (i hoćete) izbaciti! Toliko, doći ću Vam čestitati kada ih izbacite! Pozdrav i sretno komšije
Daj Džole da te ****, primismo mi sedmicu, pa smo ove sezone imali najveći premijerligaški prosjek u zadnjih 10 godinaDzoleZeljo je napisao/la:Nije ovo smijesno, to ti je cinjenicno stanje.Orton je napisao/la:
Fakat je ovo sve smijesno vise,kad nama posjete zavise od 200000 faktora hoce li se necije guzica nakaniti i otic pogledat utakmicu za 5 maraka
Zapamti sta ti kazem sada. Ucinite sve sto znate samo da ne primite peticu od Lecha. Ako se to desi, evo **** me, ako cete imati 3.000 po tekmi!
Nasa posjeta od onog debakla protiv Hapoela, je drasticno opala momentalno.
Ima dosta razloga zasto je ovakva posjeta.Jedni nisu dosli iz razloga jer igras protiv amatera, nisu atraktivni a vec si obezbijedio prolaz.Drugi nisu dosli jer je Ramazan. Ima dosta raje koja ne zeli da propusti namaz, pa onda odluci da ne dodje. A dok treci vise vole sjesti i popiti kafu ili "dudlati" onaj slauf nego dati 5KM za kartu. Mislim da su nasi samo pogrijesili sto su zapad pustili u prodaju, Da su ovi sa zapada bili na istoku, za oko bi posjeta bila dosta boljaOrton je napisao/la:
Fakat je ovo sve smijesno vise,kad nama posjete zavise od 200000 faktora hoce li se necije guzica nakaniti i otic pogledat utakmicu za 5 maraka
što bi je palili, naši imaju običaj palit samo zastave zemalja iz regionaHead je napisao/la:Jeste to sinoc zapalili zastavu Rusije?
Hvala po ko zna koji put legendobordograd je napisao/la:Eh komšije, i pitar je sinoć sa zapada pratio sarajevski klub i čestita vam na prolazu. Nikakvog razloga za negativnost nemate, neatraktivan protivnik, utakmica dobijena već u gostima, niste ni imali nekog razloga da gorite na terenu i rizikujete povrede. Na trenutke ste pokazivali kako možete da igrate kad želite ali opet kažem, nije bilo nikakvog razloga za to. Posjeta je loša tu se ne treba zavaravati, ali tu uz sve gore navedeno figuriraju i nefudbalski razlozi, dešavanja oko tribine u posljednjem periodu i još mnogo toga tako da u to ne treba ulaziti, protiv Mađara će to biti puno bolje. S obzirom da čitam i glavni topic - Mađari ni pod razno nisu bolji od Plzena i možete ih (i hoćete) izbaciti! Toliko, doći ću Vam čestitati kada ih izbacite! Pozdrav i sretno komšije
Hvala ti normalni navijacu. Drago mi je sto si realan i prije svega sto si jos uvijek na forumu. Inace nemam obicaj da repliciram postove drugih navijaca, ali si me "natjerao" da to uradim ovim postom.bordograd je napisao/la:Eh komšije, i pitar je sinoć sa zapada pratio sarajevski klub i čestita vam na prolazu. Nikakvog razloga za negativnost nemate, neatraktivan protivnik, utakmica dobijena već u gostima, niste ni imali nekog razloga da gorite na terenu i rizikujete povrede. Na trenutke ste pokazivali kako možete da igrate kad želite ali opet kažem, nije bilo nikakvog razloga za to. Posjeta je loša tu se ne treba zavaravati, ali tu uz sve gore navedeno figuriraju i nefudbalski razlozi, dešavanja oko tribine u posljednjem periodu i još mnogo toga tako da u to ne treba ulaziti, protiv Mađara će to biti puno bolje. S obzirom da čitam i glavni topic - Mađari ni pod razno nisu bolji od Plzena i možete ih (i hoćete) izbaciti! Toliko, doći ću Vam čestitati kada ih izbacite! Pozdrav i sretno komšije
respeCt ako je istina!Head je napisao/la:Jeste to sinoc zapalili zastavu Rusije?
Ako nema slike, nije se ni desiloBordoArmy88 je napisao/la:respeCt ako je istina!Head je napisao/la:Jeste to sinoc zapalili zastavu Rusije?![]()
![]()
Srce ce te spucat, pa da opet trpis duplu krunu.sarajlija je napisao/la:Komsije kako stvari stoje dzekson seli u romu i vi bi mogli dobiti od ovog transfera 700 00 eura.
Pusti onog lika, nije dobar.sarajlija je napisao/la:Mene nece nista spucat ljudski sam ovdje dosao i napisao nisam ti ja od onih tipova sto ovdje pisu puno i da bi se raspravljali toliko pasa.
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, RoadRunner85 i 13 gostiju.