Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 apr 2010, 23:17

Mrgood@ kume fulio si temu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 19 apr 2010, 23:30

Pa on je potencijalni reprezentativac, ne?
Ok, premjestite post.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 20 apr 2010, 00:28

Mrgood je napisao/la:Pa on je potencijalni reprezentativac, ne?
mozda je potencijalni reprezentativac hrv, za BiH nije..

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 20 apr 2010, 10:35

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 20 apr 2010, 14:18

steve-o je napisao/la:
Mrgood je napisao/la:Pa on je potencijalni reprezentativac, ne?
mozda je potencijalni reprezentativac hrv, za BiH nije..
Pa do jučer se pisali nešto oko njega. Čak je neko napisao da bi želio igrat za BiH..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 14:45

To bi trebalo biti je na drugoj temi''muzicke zelje itd ,ovaj niti je niti ce biti reprezentativac BIH.Sto znaci profulao si temu.
Ti izgleda zaboravio da selektor BIH nije Ciro pa da pokupi zvijezdice koje bas niko nece,nego nama zapadne.
Malo falilo da i onaj Aracic koji ni zasta nije zaigra za BIH.
Mujdze i kao sto rece @steve-o one ostale seljacice ne guraj u repku bezveze.
Imaju lijepu njihovu pa ako nece da cekaju nek igraju za ''Pescenicu''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 20 apr 2010, 14:50

Momak je mlad, igra za Schalke , znači bit će od njega nešto u budućnosti. A ti velik znalac, eto neka su Muslimović i Zec bolji. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 14:58

Mrgood je napisao/la:Momak je mlad, igra za Schalke , znači bit će od njega nešto u budućnosti. A ti velik znalac, eto neka su Muslimović i Zec bolji. ;)
Ti ili se pravis ili jesi....
Naravno da su bolji.Zec je imao stotine i stotine vise glasova od Mandzukica koji igra u hrvatskoj repci.
Sto se tice Muslimovica ustati moras kad o njemu pricas.Jer je zaduzio repku svojim golovima a bilo ih jako puno.
Uostalom jos niko Hrvaticima osim Muslima nije zabio tricu ;) :mrgreen:
Hrvati ga ne zele,on kako rece uopste nije naveo Bosnu da igra za nas.
Koji je onda tvoj problem. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 20 apr 2010, 15:01

Zec bolji od Gavranovića?
Pa zašto ga niko onda neće? Ne mrda iz Šibenika već 2-3 godine iako se stalno piše " da negdje ide ". Još je mlađi od Zeca 2-3 godine.
I nije mi jasno zašto stalno spominješ Mandžukića? Jeli mi raspravljamo o Mandžukiču , inače najboljem strijelcu 1.hnl. ? Vodi ga kući kolko ga spominješ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 15:12

Mrgood je napisao/la:Zec bolji od Gavranovića?
Pa zašto ga niko onda neće? Ne mrda iz Šibenika već 2-3 godine iako se stalno piše " da negdje ide ". Još je mlađi od Zeca 2-3 godine.
I nije mi jasno zašto stalno spominješ Mandžukića? Jeli mi raspravljamo o Mandžukiču , inače najboljem strijelcu 1.hnl. ? Vodi ga kući kolko ga spominješ.
E tu sam te cekao,bas tako ove svoje vodi ove potencionalne kuci a smece od ljudi koji ni Hrvati nece a njima kako oni sami kazu pripadaju iako vecinom su porijeklom ili cak rodom iz BIH ne guraj nazor u BIH repku.
P.S Zec ti je izabran za najboljeg igraca kompletno a ti spominjes seljacica Gavranovica koji nema mjesta bas zbog tvog ''najboljeg strelca''koji ce i za dva kola biti ili tri skinut.Skontao sad.
Inace svaki post ti sprdanje i glupiranje na racun ovih,koji ni sami neznaju gdje ce i sta ce.
I onda ako ih Hrvatska nece guras ih u BIH repku.
Iritiras previse forumase na ovom forumu u vezi ovih svari..
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 apr 2010, 15:18, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 20 apr 2010, 15:13

@mrgood: cuj gavranovic bolji od muslima i zeca, dobro si fulio tu :lol: :roll:

ps: uvijek ti pominjes neke vatrene po temama BH repke, de malo ohladi s tim bolan, imas na podforumu medjunarodni nogomet temu hrvatske repke pa tamo guraj ovog "supertalenta" gavranovica i slicne njemu a pusti nama naseg muslima i zeca...

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 20 apr 2010, 15:30

steve-o je napisao/la:@mrgood: cuj gavranovic bolji od muslima i zeca, dobro si fulio tu :lol: :roll:

:D
Zato se i otimaju onako za Zeca. Šibenik bi ga pustio i za 1,5 mil. e da ga iko hoće.. Zaglibit će on u Šibeniku ili eventualno otić u Rusiju.. ko što je se i pisalo na zimu da odlazi u Rusiju ali jbg ni oni ga neće .

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 15:36

Nije to tvoj problem,vec Zeca i strucnog staba Sibenika.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 20 apr 2010, 15:46

Mrgood je napisao/la: :D
Zato se i otimaju onako za Zeca. Šibenik bi ga pustio i za 1,5 mil. e da ga iko hoće..
nek se zato otimaju za mandzu kad je on eto bolji od zeca, klubovi po zapadu neznaju sta ce od muke ako im promakne mandza :lol:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 apr 2010, 16:53

Colic, Mahmutovic, Ljevakovic, Dzafic jedan, drugi, Buric, Haurdic su jedni od igraca koji trebaju dobiti sanse u prijateljskim. Ovi sto igraju po par minuta ili tamo u nekim lijevim ligama nek cekaju. Dodje neki lik kaze necu ja cekati, pa ne moras nisi ti Pjanic da se trebas molit.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 17:00

soko je napisao/la:Colic, Mahmutovic, Ljevakovic, Dzafic jedan, drugi, Buric, Haurdic su jedni od igraca koji trebaju dobiti sanse u prijateljskim. Ovi sto igraju po par minuta ili tamo u nekim lijevim ligama nek cekaju. Dodje neki lik kaze necu ja cekati, pa ne moras nisi ti Pjanic da se trebas molit.
Cocalica si zaboravio,dobro se snasao u Grckoj ligi.Koja nista nije losija od Ceske,ili Poljske cak je i kvalitetnija.
To ako bi licno rekao bilo koji igrac u razgovoru sa selektorom rekao u smislu nemogu cekati nikad ama bas nikad ga ne pozvati.
Ali kako rekoh u direktnom razgovoru a ne preko novina.
Kako je Bolic onomad rekao za Subotica nakon njegovih dvije recenice,znao sam da taj igrac nikad zaigrati nece za BIH.Iako mu uopste nije to direktno rekao,vec okolo.A nas narod nije toliko glup da vidi sta se desava.
Samo realno,ako je Pape vec odlucio se na ''kostur''ekipe od 20 igraca,eventualno bi mogao biti pozvan jedan ili dva nova.Kako on samo rece zasto bi nekoga pozvao,ako mu nebi mogao naci mjesta i da zaigra.
Samo primjer Cirkana i onog Sadovica. :shock:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2010, 17:08

harishp je napisao/la:Cocalica si zaboravio,dobro se snasao u Grckoj ligi.Koja nista nije losija od Ceske,ili Poljske cak je i kvalitetnija.
ha ja, kad je čovjek dobro potkovan :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 apr 2010, 17:15

harishp je napisao/la:
soko je napisao/la:Colic, Mahmutovic, Ljevakovic, Dzafic jedan, drugi, Buric, Haurdic su jedni od igraca koji trebaju dobiti sanse u prijateljskim. Ovi sto igraju po par minuta ili tamo u nekim lijevim ligama nek cekaju. Dodje neki lik kaze necu ja cekati, pa ne moras nisi ti Pjanic da se trebas molit.
Cocalica si zaboravio,dobro se snasao u Grckoj ligi.Koja nista nije losija od Ceske,ili Poljske cak je i kvalitetnija.
To ako bi licno rekao bilo koji igrac u razgovoru sa selektorom rekao u smislu nemogu cekati nikad ama bas nikad ga ne pozvati.
Ali kako rekoh u direktnom razgovoru a ne preko novina.
Kako je Bolic onomad rekao za Subotica nakon njegovih dvije recenice,znao sam da taj igrac nikad zaigrati nece za BIH.Iako mu uopste nije to direktno rekao,vec okolo.A nas narod nije toliko glup da vidi sta se desava.
Samo realno,ako je Pape vec odlucio se na ''kostur''ekipe od 20 igraca,eventualno bi mogao biti pozvan jedan ili dva nova.Kako on samo rece zasto bi nekoga pozvao,ako mu nebi mogao naci mjesta i da zaigra.
Samo primjer Cirkana i onog Sadovica. :shock:
Njega takodjer a i Stilu.
Taj kostur od 20 bas se treba napraviti jer ga sad nemamo.
Hasagic, Begovic
Spahic, Nadarevic, Jahic, Pandza, Berbo
Salih, Miske, Pjanic, Rahimic, Ibro, Mudonja
Dzeko, Vedo, Muslimovic, Zec
Murat tu i tamo. Bajramovic, nisam odavno cuo sta je sa njim.
A taj Sadovic, to je bila zesca sprdnja.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 apr 2010, 17:35

Pa to je fakticki u sta Pape i vjeruje.
Zadovoljan je sa vecinom na onom prvom susretu.
kKako rece oni koji su izgurali baraz.
Ovi momci navedeni koji bi mogli uskociti nisu losi,konstantno vecina ih igra za klub,klubovi tu i tamo neka sredina.Ali kako rekoh u vrh glave jedan ili dva po tekmi.
Realno gledajuci puno nam standardni igraca igra u takozvanim ''ha-hu''klubovima :mrgreen:
Mada u jednu ruku to i nije mozda velika sekiracija jer Hasagic je BB nekom sporu.
Nadar u Eskishehirsporu,Berbo u denizlisporu ali makar odvaljuju muda do kraja i ne bojim se da ce dobiti ''krazamak'' pred vaznu tekmu.
Vecina igraca ima cevabnicare ili burekdzije bivse za menadjere za to i jeste ovakvo na jednu ruku gadno stanje.
Lijeva strana sad bez Salihovica je rak rana,i izgleda da je i Pape skontao da Papac nece zaigrati jer je i Spahic non stop u toku sa njim.Kao i krila su nam u behutu.Vladavic nece doci sebi za dvije godine zbog Red Bullsa.
Dobra stvar je vec nadjenog mjesta i za Pjanica kao i Misketa da igraju zajedno.
Ali ima tu hejbet problema za bilo kojeg selektora ne samo Papeta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

volim_ciglu
Kontakt:

Post Postao/la volim_ciglu » 20 apr 2010, 17:41

Pape je evo sada rekao da ce za sljedeci spisak biti 16,17 igraca koji su igrali protiv Gane, plus 5,6 novih igraca. Koga ce pozvati, samo on zna, mada imam neki osjecaj da ce netko iz premier lige dobiti poziv.
Pandza, cini mi se nece dobiti poziv, osim ako se ne izbori za pozicijju u Hajduku. Pape je vise puta rekao da mu je najbitnije da je igrac standardan, a kung-fu to nazalost nije. Doduse nemam pojma koliko su standardni Nadarevic i Dzemo, a posto smo jako tanki u pozadini, ovo sve pada u vodu.
Kad smo vec kod standardnih igraca, Begovic Boga mi, ne igra otkada je presao u Stoke, mozda Buric dobije poziv?
Ne znam kakav je onaj Sinisa iz MLS, ali moze biti zanimljiv jedino zbog pozicija kojih igra, zadnji vezni i lijevi vezni.
Ima li netko zanimljivih razmisljanja u vezi poziva nekome iz nase lige?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, Edincapitano, General505, Goalgetter, Majestic-12 [Bot], Vaya i 33 gosta.