Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 30 dec 2012, 23:39

Sa kojim razlogom nego za parama? Otišao je godine 2006-2007 kada već, Arsenal je do tad hejbet trofeja osvojio i šta je on znao bil' Arsenal osvajao. Nije sigurno u Chelsea otišao radi ljubavi, već je otišao zato što bi imao dublji džep, kao što većina igrača radi koja dolazi u taj klub ili pak u City ;)

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 30 dec 2012, 23:39

BluesForever je napisao/la:Baš bi se Ashley Cole usrecio kada bi se vratio u Arsenal nema sta,znamo svi zasto je otisao iz Arsenala kao i mnogi drugi Fabregas,Nasri,Van Persie,Clichy,Song,nije Cole zabio noz u leđa Arsenalu,svi su oni otisli iz pomenutog kluba sa razlogom.If you know what I mean. ;)
Šta ti znaš šta je otišo idi navijaj za svoj naftaški klub da nije bilo abramoviča nikad ne bi navijo za njih gdje ste bili prije 2004 nije bilo 10 navijača u loondonu kamoli u zenici nešto hodaju u onim dresovima sve gloryhunteri oni pravi licemjerni kao andre santoš
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 30 dec 2012, 23:40

BluesForever je napisao/la:Baš bi se Ashley Cole usrecio kada bi se vratio u Arsenal nema sta,znamo svi zasto je otisao iz Arsenala kao i mnogi drugi Fabregas,Nasri,Van Persie,Clichy,Song,nije Cole zabio noz u leđa Arsenalu,svi su oni otisli iz pomenutog kluba sa razlogom.If you know what I mean. ;)
da nije slučajno želja za trofejima ? :mrgreen: :lol:
Cole je otišo zbog para to je nešto najočiglednije jer je u arsenalu naosvajo se
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 dec 2012, 23:40

:lol: :lol: :lol:

Dobro poznati razlog, 100k vise nego u Arsenalu. Sedmicno.
Celik!3,2,2.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 30 dec 2012, 23:41

AaronRamsey je napisao/la:
frankqqqqq je napisao/la:Ne bi mu dao u Arsenal makar mi zadnje u životu bilo. Otišao bi na tekmu nekako i pivskom flašom u glavu bi ga udario. Ta će mi Cashley u ekipi, radije Shawa da gledam koji će možda i bolji od njeg biti, kao i Gibbsa koji ima potencijal da bude.
DA TE PITAM da li više voliš vidjeti ANDREJ SANTOŠA u dresu arsenala koji je licemjer i koji voli VAN PUSIJA ili ASHLEY COLLA koji je bar bio iskren i nije bio licemjeran a ako je dobar chelseju bio s kojim je osvoio lige prvaka može i nama dobro doći i wenger će to prepoznati kao i ja vidjet ćete špekulacije kreću za par dana to je jasno kao dan jer VOĐA će ubosti BARGAIN BUY
Burazeru bil ti opet bio sa djevojkom koja ze pevarila i ye.bala se sa tvojim najboljim haverom ?
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 30 dec 2012, 23:41

Ovo je neki troller sigurno, ne moze neko biti toliko glup.
Victoria Concordia Crescit.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 30 dec 2012, 23:42

Šta ti znaš šta je otišo idi navijaj za svoj naftaški klub da nije bilo abramoviča nikad ne bi navijo za njih gdje ste bili prije 2004 nije bilo 10 navijača u loondonu kamoli u zenici nešto hodaju u onim dresovima sve gloryhunteri oni pravi licemjerni kao andre santoš
:lol: :lol: :lol:

Ma kud se ranije nisi registrovao da te uvrstimo u "nedodirljive".
.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 30 dec 2012, 23:42

e cuj ovoga, on bi COLL-a u arsenalu. valjda COLE? A?
fali tebi koja daska u glavi brate moj, najebat ces ti u zivotu ako ces tako prihvatat one koji su te iznevjerili, jer ce opet to uradit.
Zato ti je bolje idi logout sa foruma i nikad vise nemoj uc. Ucini i sebi, a Boga mi i nama uslugu, da nas prestanes smarat.

Villa je dobar, klasa napadac, mozda je i dobar potez, ali samo ukoliko ga wenger odluci zamijenit u skorije vrijeme nekim boljim napadacem. Doduse, mogao bi on i mjesto Gervinha igrat, zar ne ?

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 30 dec 2012, 23:44

HighburyHigh je napisao/la:Ovo je neki troller sigurno, ne moze neko biti toliko glup.
Ja nisam niti troller niti sam glup ja sam samo otvoren za mnogo različitije opcije nego vi jer želim sve najbolje klubu bez obzira čije noge trčale za njega i čiji se znoj prosipao a vi što ste ograničeni samo na die-hard topnike to je vaš problem a ograničenost nije nikad dobra osobina - ja želim da arsenal uspije jer cilj opravdava sredstvo a coll koji je najbolji izbor na tržištu trenutno s obzirom na kvalitet iskustvo u odnosu na cijenu može donijeti mnogo toga odbrani a ako mislite da sad u ovom timu nema pohlepnih za parama da znate da ima i uvijek će biti mislite da oni ne bi prihvatili chelsijeve ponude pa pogledajte malog thea walcotta svi ga brane naši svi ga volimo a znamo da će sutra otići ovo je istina možda sam ja glup ali ovo je istina sto posto ne znam zašto se zavaravate sad kad bi se van pusi htio vratiti ja bi reko dođi jarane samo nek arsenal uspije ja volim arsenal više nego što mrzim ikog zato je tako možda sam glup ali vjeurjte mi
Zadnja izmjena: AaronRamsey, dana/u 30 dec 2012, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 30 dec 2012, 23:44

frankqqqqq je napisao/la:Sa kojim razlogom nego za parama? Otišao je godine 2006-2007 kada već, Arsenal je do tad hejbet trofeja osvojio i šta je on znao bil' Arsenal osvajao. Nije sigurno u Chelsea otišao radi ljubavi, već je otišao zato što bi imao dublji džep, kao što većina igrača radi koja dolazi u taj klub ili pak u City ;)
Onda su i ostali "izdajnici" otisli iz Arsenala za parama,a ne samo Cole.@Ramsey prvo se nauci pisati djete,idi popij mlijeko i spavaj.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 30 dec 2012, 23:46

Pardon, povlacim rijec, nisi troller. Ovo drugo nazalost ne mogu povuci.

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 30 dec 2012, 23:46

BluesForever je napisao/la:
frankqqqqq je napisao/la:Sa kojim razlogom nego za parama? Otišao je godine 2006-2007 kada već, Arsenal je do tad hejbet trofeja osvojio i šta je on znao bil' Arsenal osvajao. Nije sigurno u Chelsea otišao radi ljubavi, već je otišao zato što bi imao dublji džep, kao što većina igrača radi koja dolazi u taj klub ili pak u City ;)
Onda su i ostali "izdajnici" otisli iz Arsenala za parama,a ne samo Cole.@Ramsey prvo se nauci pisati djete,idi popij mlijeko i spavaj.
Ne piše se djete nego dijete gloryhunteru bez uvrede ovo je za tebe kompliment to je najgora vrsta ljudi ukratko since 2004 ooo roman abramooovich posto vam glavni u klubu radi šta hoće smjenjuje menadžere nema kod vas nikakve lojalnosti djohn terry frank lampard sve je to zbog para ostalo zbog miliona koji su uzeli nećete vi nikad imati TONY ADAMSA

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 30 dec 2012, 23:46

nedim1993 je napisao/la:
Cole je otišo zbog para to je nešto najočiglednije jer je u arsenalu naosvajo se
slika

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 30 dec 2012, 23:48

HighburyHigh je napisao/la:Pardon, povlacim rijec, nisi troller. Ovo drugo nazalost ne mogu povuci.
Ja kažem možda sam glup ali volim arsenal više nego svi vi i možda sam glup ali nisam gluplji od vas bez uvrede to je kompliment za vas jer ne znam je li vi navijate protiv ashley colla ili za arsenal
coyg i poz svima

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 30 dec 2012, 23:48

nedim1993 je napisao/la:
slika

auuuu fotke pa dobro nije sve tako crno valjda u Arsenalu bilo :lol: :lol: :lol:

hajmo Arsenalovi da cujem koju pametnu pred spavanje ;)

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 30 dec 2012, 23:50

nedim1993 je napisao/la:
slika
A jesi se ti uhvatio ashley colla **** te on u guzicu

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 30 dec 2012, 23:51

jarane jesi toliko glup il se praviš a i ti neutralan.
Cole je došo u arsenal 99. godine. a otišo 2006. skontaj šta je arsenal tad sve osvojio i skontaj da je bio u timu nepobjedivih.
i de sad skontaj kolko ste glupi kad objavljuješ tu sliku zajedno sa neutralnim koji komentariše ko da je on znao da arsenal neće ništa osvojit posle toga.
Otišo je kad nije bilo gladi za trofejima. pare jednostavno :oops:
Vođa zna.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 30 dec 2012, 23:52

Ja nemam namjeru da provociram i to nisam nikada radio,samo iznosim neke cinjenice,cast pojedinim topnicima sa kojim se moze normalno komentarisati,a za ovog @Ramseya nemam rijeci zaista. :roll:

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 30 dec 2012, 23:53

BluesForever je napisao/la:Ja nemam namjeru da provociram i to nisam nikada radio,samo iznosim neke cinjenice,cast pojedinim topnicima sa kojim se moze normalno komentarisati,a za ovog @Ramseya nemam rijeci zaista. :roll:
Idi na svoju Roman Abramovich temu molim te nemoj ovdje da provociraš znamo svi zašto si došo zbog COLLA i molim te ne vraćaj se ne donosiš ništa dobro pusti nas da uživamo pozdrav

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 30 dec 2012, 23:54

HighburyHigh je napisao/la:Pardon, povlacim rijec, nisi troller. Ovo drugo nazalost ne mogu povuci.
Ja kažem možda sam glup ali volim arsenal više nego svi vi i možda sam glup ali nisam gluplji od vas bez uvrede to je kompliment za vas jer ne znam je li vi navijate protiv ashley colla ili za arsenal
coyg i poz svima
Cujes li ti sebe kralju. Ima li ijedna logicna recenica napisana kod tebe.
Volis arsenal, i za Cole-ov si povratak. Gdje je logika tu. Cashley Cole ne krije da nije neki die hard fan arsenala i pljuje ga pri svakoj prilici, cak i javno, obidji njegov twitter, naci ces sigurno nesto.

Sanse da se Cole vrati su o.1 na prema 100000, ako ne i manje. Nemoj pricati takve gluposti, nadji neko pametnije i strucnije rjesenje za lijevog beka, sigurno ce te Wenger poslusati, ovo do sada ti nije prolazno.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.