FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sjeverjecudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sjeverjecudo » 04 dec 2019, 03:21

Kada se procitaju komentari navijaca drugih klubova,ne samo iz Bosne nego iz citavog regiona na raznoraznim portalima i drustvenim mrezama,mogu samo reci da sam ponosan sto je Husref legenda kluba za koji navijam.
Kad protivnicki navijaci,i navijaci klubova iz drugih zemalja imaju takvo misljenje o tebi i tako te hvale onda znas da vrijedis.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 dec 2019, 03:28

Niko nije rekao da Husref nije zasluzio otkaz, vec je sto direktorica nije popricala sa Namom i reklamu ok smjena trenera ja mislim da bi bilo uredu da mu pustimo da vodi jos ovu utakmicu radi njega on je legenda kluba on je donio nama dk navijaci bi bili zadovoljni smireni ako ovako uradimo 100% da NAM nije budala i da nebi imo nista protiv toga, i tad bi svi bili zadovoljni.

Slazem se ko daje pare taj odlucuje, bolje jedan covjek nego 10000 ljudi

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 dec 2019, 04:02

simidobar je napisao/la:
04 dec 2019, 02:27

Tvoj pogled, tvoje pravo...

Za mene je to ponos, inat i ljubav.. moja BiH, na svijetu ljepse nema.. ;)

Sefovanje je trazit postovanje ?

Ta "mahala" se zove porodica na zapadu i svaki klub zavisi od tih "mahala"... Ne znam sta to ti pratis, koji to "vlasnik" pljuje po svojim navijacima, ne ulaze nista ili minimalno, jos sa sistemom S. Koreje..

Reci da postoji negdje takav "vlasnik" i da je jos uspjesan..

Sto nije kupio Olimpik ? Tamo nije morao tjerat navijace... i stadion pride dobije ?
Jel ima neku zarku zelju da ratuje sa navijacima svog kluba ?

Na kraju jesil siguran da je ovo od Nama ? Ne djeluje uopste ko tako go*no, to mi vise ide uz ovu upravu pokvarenu...
Koji klub zavisi od mahale koja želi da upravlja klubom? Šta po tebi znači zavisi? Šta, mahala upumpava novac u klub? Da Sarajevo zavisi od mahale odavno ga ne bi ni bilo.

Na koji način to Nam pljuje navijače? Ne ulaže ništa? Jesi dobro ti? Ko bolan tjera i ratuje sa navijačima?

Druže, jel tvoj mozak može obraditi podatak da on donosi odluke za koje smatra da su ispravne, a ne odluke za koje navijači smatraju da su ispravne? Vjerovatno to ti gledaš kao rat sa navijačima.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 04 dec 2019, 04:56

SarajevoJeBordo je napisao/la:
04 dec 2019, 04:02
simidobar je napisao/la:
04 dec 2019, 02:27

Tvoj pogled, tvoje pravo...

Za mene je to ponos, inat i ljubav.. moja BiH, na svijetu ljepse nema.. ;)

Sefovanje je trazit postovanje ?

Ta "mahala" se zove porodica na zapadu i svaki klub zavisi od tih "mahala"... Ne znam sta to ti pratis, koji to "vlasnik" pljuje po svojim navijacima, ne ulaze nista ili minimalno, jos sa sistemom S. Koreje..

Reci da postoji negdje takav "vlasnik" i da je jos uspjesan..

Sto nije kupio Olimpik ? Tamo nije morao tjerat navijace... i stadion pride dobije ?
Jel ima neku zarku zelju da ratuje sa navijacima svog kluba ?

Na kraju jesil siguran da je ovo od Nama ? Ne djeluje uopste ko tako go*no, to mi vise ide uz ovu upravu pokvarenu...
Koji klub zavisi od mahale koja želi da upravlja klubom? Šta po tebi znači zavisi? Šta, mahala upumpava novac u klub? Da Sarajevo zavisi od mahale odavno ga ne bi ni bilo.

Na koji način to Nam pljuje navijače? Ne ulaže ništa? Jesi dobro ti? Ko bolan tjera i ratuje sa navijačima?

Druže, jel tvoj mozak može obraditi podatak da on donosi odluke za koje smatra da su ispravne, a ne odluke za koje navijači smatraju da su ispravne? Vjerovatno to ti gledaš kao rat sa navijačima.
Jel moguce ?? :facepalm:

Izvuces iz konteksta, podijelis postove i dodas ponesto..

Pa nebi MENSA dala odgovor na to sr*nje sto si ti napisao... Ja sam bosnjo nisam Hari Poter.. Izvini.. ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 dec 2019, 06:38

Najveći strah imam od prvog kola na proljeće. Zamisli opet Oremuš izađe na DMFu i ponaša se k'o Bambi na ledu, Velkoski starta, Lazić ispadne i dobije karton, Gavrić bude drugi DMF, Tatar desno krilo...
Ono, sve je bilo uzalud. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 04 dec 2019, 06:39

Ja da se pitam onda bih pustio upravu da radi svoje pa tek na kraku sezone reagovati. Naravno da treba sada podrska za klub prije svih. Sto prije neki shvate da postoji vlasnik i da on odlucuje to je bolje a ne da se ulica petlja u rad kluba i vlasnika koji itekako zna svoj posao, jer Nam da je glup ne bi imao to sto ima.
Zato podrzat klub i vijdet kako se situacija dalje odvija
Husrefu sve najbolje, ali ocito da vlasnik ima drugu viziju i misiju.
Ali ko sam ja da se uopce pitam, od mene je podrska klubu a ne pojedicnu
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 04 dec 2019, 07:04

E cuj ovdje carstvo palo, e najjaci komentar sviju mi...
Kod nas ako trener zasere, mora ekonom da ide iz kluba i pravnik, a ako pravnik zasere, onda ooet pravnik leti... E bem ti logiku.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 07:20

Joj ljepote ustanes a Husref nije trener vise...nit ce ikad vise bit.... :opaopa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 dec 2019, 07:24

Treba samo plakati :kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 07:26

Eno Robi intervju zakazo na Hayatu, kaze ne mogu mu uzet Azerbejdzan....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 dec 2019, 07:27

Sobro jutro bordo nacijo
NEMA NAZAD

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 dec 2019, 07:28

Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 07:26
Eno Robi intervju zakazo na Hayatu, kaze ne mogu mu uzet Azerbejdzan....
Poketino na BBC-u izjavio da mu ne mogu uzeti finale LP....

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 07:30

Jel reko i Mourinha da dovedu da ne moze bolje?

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 04 dec 2019, 07:31

Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 07:30
Jel reko i Mourinha da dovedu da ne moze bolje?
Valverde se ukeketio, misli da ga isto ceka.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 04 dec 2019, 07:32

AngelDiMaria je napisao/la:
04 dec 2019, 07:04
E cuj ovdje carstvo palo, e najjaci komentar sviju mi...
Kod nas ako trener zasere, mora ekonom da ide iz kluba i pravnik, a ako pravnik zasere, onda ooet pravnik leti... E bem ti logiku.
:mrgreen:

Izvini braca, glup sam... :thumbup: necu vise... ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 04 dec 2019, 07:35

Usto Nam-ov pušiku*Rac ..vec je i uspio par postova napisat za Husrefa ... Tezak je zivot forumasa

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 04 dec 2019, 07:37

Trener koji bogara igracima i sudijama...koji psuje kao kocijas...koji je tvrdoglav kao mazga...kojem njegov jaran morz zabije u dvije utakmice OSAM komada...
Nek je on otisao, hvala mu za sve ali vrijeme je bilo!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 04 dec 2019, 07:52

Husref je davno trebao otici,previse nam je bilo povrijedjenih igraca u toku ove polusezone da bi ti bilo slucajno.Ko imalo zna o trenerskom poslu,zna na koji nacin nastaju teske povrede igraca i da je za njih u 90% kriv trener.Mi smo poceli padati kada je radi sukoba sa Huserfom kondicioni trener Jeleskovic otisao iz kluba.
Nas problem kao nacije jeste da jos zivimo u socijalizmu,medjutim FK Sarajevo sada ima vecinskog vlasnika dionica i on je taj koji odredjuje pravila igre,svidjalo se to nama ili ne,al je tako.
Od svega ovoga najvise mi pice po zivcima "legende kluba" koje su uredno naplatile sva dugovanja koja je klub imao prema njima i to u trenutcima kada je klubu bilo najteze,pogotovo ako se zna da su te iste legende svojim vodjenjem kluba skoro ugasile klub.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 08:04

Pozdrav za Husa i vas u studiu :njanjanja:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 04 dec 2019, 08:24

Samo da je što prije novog trenera izabrati.Bilo bi najidealnije da novi trener već u Ugljeviku gleda utakmicu, da dobije taj neki prvi uvid u ekipu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”