Svi ali svi stavljaju slike sto su se slikali nekad ssa Husrefom,veliki navijaci i daju mu podrsku.

je bo me svak ako znaju 6 igraca sad nabrojati iz prvih 11
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da voli Sarajevo koliko prica zaustavio bi ove proteste odmah , Cuj koji je razlog , igramo ocajno , pripreme uzas, Amaw ga ovcom napravio u dvije tekme 8 primili,i zahtjevaju iza razloga povratak znaci po svaku cjenu , pa za koga ti ljudi navijaju ?! Pa eto neko je potego Mamica , pa Rijeka Keka otpusti , covjeka koji ih je doveo na prvaka gdje igra jedan Dinamo i izveo u Evropu dva puta . Ovo nije normalno svega mi. A Husref ponavljam da voli klub ovo bi prekinuo sam.HeraklitMracni je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:25Musemic jos kuka po tv , ovo nikad nisam vidiio , a Mamic mjenjao kao na traci pa niko nista , ovaj place ko da su ga delozirali iz stana![]()
Husrefe uzivaj u mirovini , vodi neki manji klub bez pritiska javnosti da se odmoris i ti i mi...
Vidim svi okrivljuju Jahica pa hocu da vidim gdje to Musemic prozvao direktno Jahica ? Mora neko u klubu da bude kontra Musemica da ovaj ne bi imao korijene pa poslije ga ne mozes rijesiti ...
hahahahaha mozes usput meni do tetke svratit i rec joj da ne mogu na fuka danas u crnini samjoker90 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:03Ko god može u 17:30 ispred kampa u Butmiru. Tu ćemo otpjevati par pjesama podrške Husu, onda krećemo prema Ilidži. Prvo stajemo u Grand Centar i idemo protestvovati u Muscle Freak protiv cijena Gold standard Whey proteina, koji je preskup za naše tržište, tu ćemo izvršiti pritisak na Mirvada Zenunija, a onda krećemo ka gradu. Svratit ćemo do Elektroprivrede, moram ja nešto vidjeti za neke račune. Idemo onda do Badem butika pored McDonaldsa protestvovati jer je 250g kikiriki putera 3,00 KM, a onda idemo pred prostorije kluba da ih izgrafitamo ko da smo Rulofova djeca! Tu ćemo raspraviti sa Sabrinom i Rumenim određene tačke dnevnog reda koje su od krucijalnog značaja za napredak FKS. Pamet u glavu i vidimo se u 17:30h, selam!
mma_hz je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:26Jbt zivot gledam sad ove na fejsu i dosta moje raje sto "prati Sarajevo" tj derbi tekme i euro utakmice i eventualno kakva proslava.
Svi ali svi stavljaju slike sto su se slikali nekad ssa Husrefom,veliki navijaci i daju mu podrsku.![]()
![]()
je bo me svak ako znaju 6 igraca sad nabrojati iz prvih 11
rekao ti je mirvad da ce te staviti na paraglajder i nabiti nogom do crne gorejoker90 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:03Ko god može u 17:30 ispred kampa u Butmiru. Tu ćemo otpjevati par pjesama podrške Husu, onda krećemo prema Ilidži. Prvo stajemo u Grand Centar i idemo protestvovati u Muscle Freak protiv cijena Gold standard Whey proteina, koji je preskup za naše tržište, tu ćemo izvršiti pritisak na Mirvada Zenunija, a onda krećemo ka gradu. Svratit ćemo do Elektroprivrede, moram ja nešto vidjeti za neke račune. Idemo onda do Badem butika pored McDonaldsa protestvovati jer je 250g kikiriki putera 3,00 KM, a onda idemo pred prostorije kluba da ih izgrafitamo ko da smo Rulofova djeca! Tu ćemo raspraviti sa Sabrinom i Rumenim određene tačke dnevnog reda koje su od krucijalnog značaja za napredak FKS. Pamet u glavu i vidimo se u 17:30h, selam!
joker90 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:03Ko god može u 17:30 ispred kampa u Butmiru. Tu ćemo otpjevati par pjesama podrške Husu, onda krećemo prema Ilidži. Prvo stajemo u Grand Centar i idemo protestvovati u Muscle Freak protiv cijena Gold standard Whey proteina, koji je preskup za naše tržište, tu ćemo izvršiti pritisak na Mirvada Zenunija, a onda krećemo ka gradu. Svratit ćemo do Elektroprivrede, moram ja nešto vidjeti za neke račune. Idemo onda do Badem butika pored McDonaldsa protestvovati jer je 250g kikiriki putera 3,00 KM, a onda idemo pred prostorije kluba da ih izgrafitamo ko da smo Rulofova djeca! Tu ćemo raspraviti sa Sabrinom i Rumenim određene tačke dnevnog reda koje su od krucijalnog značaja za napredak FKS. Pamet u glavu i vidimo se u 17:30h, selam!
Peti put citam post i valjam se od sege , razgulio si sefeMemara je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:59joker90 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:03Ko god može u 17:30 ispred kampa u Butmiru. Tu ćemo otpjevati par pjesama podrške Husu, onda krećemo prema Ilidži. Prvo stajemo u Grand Centar i idemo protestvovati u Muscle Freak protiv cijena Gold standard Whey proteina, koji je preskup za naše tržište, tu ćemo izvršiti pritisak na Mirvada Zenunija, a onda krećemo ka gradu. Svratit ćemo do Elektroprivrede, moram ja nešto vidjeti za neke račune. Idemo onda do Badem butika pored McDonaldsa protestvovati jer je 250g kikiriki putera 3,00 KM, a onda idemo pred prostorije kluba da ih izgrafitamo ko da smo Rulofova djeca! Tu ćemo raspraviti sa Sabrinom i Rumenim određene tačke dnevnog reda koje su od krucijalnog značaja za napredak FKS. Pamet u glavu i vidimo se u 17:30h, selam!![]()
![]()
![]()
![]()
Mirvad uzima lopatom, ne kupuj kod njega, imas boljih ponuda na ebay, racune zavrsi online da beze ne gubimo vrijeme, i majke ti otkrij mi ko je RULOF...joker90 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:14Dogovorit cemo se pri iducoj opskrbi, ali protest kod Mirvada danas moramo ispostovati.mma_hz je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:06Imam ti ja 35 % popusta kad god hoces na preparatejoker90 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:03Ko god može u 17:30 ispred kampa u Butmiru. Tu ćemo otpjevati par pjesama podrške Husu, onda krećemo prema Ilidži. Prvo stajemo u Grand Centar i idemo protestvovati u Muscle Freak protiv cijena Gold standard Whey proteina, koji je preskup za naše tržište, tu ćemo izvršiti pritisak na Mirvada Zenunija, a onda krećemo ka gradu. Svratit ćemo do Elektroprivrede, moram ja nešto vidjeti za neke račune. Idemo onda do Badem butika pored McDonaldsa protestvovati jer je 250g kikiriki putera 3,00 KM, a onda idemo pred prostorije kluba da ih izgrafitamo ko da smo Rulofova djeca! Tu ćemo raspraviti sa Sabrinom i Rumenim određene tačke dnevnog reda koje su od krucijalnog značaja za napredak FKS. Pamet u glavu i vidimo se u 17:30h, selam!![]()
![]()
NorthN01 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 11:46Imao sam želju da ostanem, naravno. Osvojili smo duplu krunu i htjeli smo svi nastaviti tamo gdje smo stali. Vjerovali smo da možemo ponoviti sjajne rezultate. Međutim, došlo je do toga da neke stavke iz ugovora koje sam imao klub nije mogao prihvatiti, a s druge strane ni ja nisam mogao prihvatiti njihove uslove i razišli smo se. Tako je to u fudbalu.” kaze crepulja ..
Ma cuj otjerao ga Husref babe mi hahahahahahhaha
Imam pitanje za ove strucnjake i ove sto barataju informacijama...jel Husref i navijace otjerao sa stadiona?![]()
![]()
![]()
Kralj-
Ovaj prijelazni rok je bilo par fula ali ima još uvijek kredita kod mene radi duple krune.AlfredNobel je napisao/la: ↑04 dec 2019, 13:20Crepulji se pravo svidjelo kod nas, kaže vratio bi se kad bi se poklopile sve te stvari.
Odličan igrač, još ga ne mogu prežaliti.
Gdje ćeš Hadžiju tjerati, ne pamtim boljeg SD-a.
Ma i on mi je nekakav hinjav, sve balansira, hoce da sjedi na 2 stolice.kanarinac je napisao/la: ↑04 dec 2019, 12:47Samo da vam kazem,i Hadzicu se trese stolica tj. ,i on je sad pod pritiskom,mora pronaci trenera i sa njim napraviti roster igraca koji ce osvojiti titulu,inace na ljeto i on leti.Sto znaci stavljeno mu je pod moranje osvajanje titule,pa ceo da vidimo kako ce sad da ovo odradi Hadzic,jer su njega na sjednici okrivili da je glavni krivac za produzenje ugovora Husrefu.
Trenutno korisnika/ca: broj6, galia95, Imamkarbarum, mosarajvosa83, Neza i 63 gosta.