FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 04 dec 2019, 12:26

Jbt zivot gledam sad ove na fejsu i dosta moje raje sto "prati Sarajevo" tj derbi tekme i euro utakmice i eventualno kakva proslava.
Svi ali svi stavljaju slike sto su se slikali nekad ssa Husrefom,veliki navijaci i daju mu podrsku. :urnebes: :urnebes:
je bo me svak ako znaju 6 igraca sad nabrojati iz prvih 11
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 dec 2019, 12:40

molim vas , navijaci kluba FK. Husref prva dva pitanja i zahtjev , nije cudo sto je bio razdor na sjeveru
1Razlog smjene Husrefa Musemića?
2Zahtijevamo povratak Husrefa Musemića na mjesto stručnog štaba po hitnom postupku pod svaku cijenu (pa ako treba, i pola tima da bude otpušteno i Vi, naravno, s njima);
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 dec 2019, 12:46

HeraklitMracni je napisao/la:
04 dec 2019, 12:25
Musemic jos kuka po tv , ovo nikad nisam vidiio , a Mamic mjenjao kao na traci pa niko nista , ovaj place ko da su ga delozirali iz stana :urnebes:
Husrefe uzivaj u mirovini , vodi neki manji klub bez pritiska javnosti da se odmoris i ti i mi...
Vidim svi okrivljuju Jahica pa hocu da vidim gdje to Musemic prozvao direktno Jahica ? Mora neko u klubu da bude kontra Musemica da ovaj ne bi imao korijene pa poslije ga ne mozes rijesiti ...
Da voli Sarajevo koliko prica zaustavio bi ove proteste odmah , Cuj koji je razlog , igramo ocajno , pripreme uzas, Amaw ga ovcom napravio u dvije tekme 8 primili,i zahtjevaju iza razloga povratak znaci po svaku cjenu , pa za koga ti ljudi navijaju ?! Pa eto neko je potego Mamica , pa Rijeka Keka otpusti , covjeka koji ih je doveo na prvaka gdje igra jedan Dinamo i izveo u Evropu dva puta . Ovo nije normalno svega mi. A Husref ponavljam da voli klub ovo bi prekinuo sam.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 04 dec 2019, 12:47

Samo da vam kazem,i Hadzicu se trese stolica tj. ,i on je sad pod pritiskom,mora pronaci trenera i sa njim napraviti roster igraca koji ce osvojiti titulu,inace na ljeto i on leti.Sto znaci stavljeno mu je pod moranje osvajanje titule,pa ceo da vidimo kako ce sad da ovo odradi Hadzic,jer su njega na sjednici okrivili da je glavni krivac za produzenje ugovora Husrefu.
Samo Sarajevo

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 dec 2019, 12:50

joker90 je napisao/la:
04 dec 2019, 12:03
Ko god može u 17:30 ispred kampa u Butmiru. Tu ćemo otpjevati par pjesama podrške Husu, onda krećemo prema Ilidži. Prvo stajemo u Grand Centar i idemo protestvovati u Muscle Freak protiv cijena Gold standard Whey proteina, koji je preskup za naše tržište, tu ćemo izvršiti pritisak na Mirvada Zenunija, a onda krećemo ka gradu. Svratit ćemo do Elektroprivrede, moram ja nešto vidjeti za neke račune. Idemo onda do Badem butika pored McDonaldsa protestvovati jer je 250g kikiriki putera 3,00 KM, a onda idemo pred prostorije kluba da ih izgrafitamo ko da smo Rulofova djeca! Tu ćemo raspraviti sa Sabrinom i Rumenim određene tačke dnevnog reda koje su od krucijalnog značaja za napredak FKS. Pamet u glavu i vidimo se u 17:30h, selam!
hahahahaha mozes usput meni do tetke svratit i rec joj da ne mogu na fuka danas u crnini sam

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 dec 2019, 12:50

mma_hz je napisao/la:
04 dec 2019, 12:26
Jbt zivot gledam sad ove na fejsu i dosta moje raje sto "prati Sarajevo" tj derbi tekme i euro utakmice i eventualno kakva proslava.
Svi ali svi stavljaju slike sto su se slikali nekad ssa Husrefom,veliki navijaci i daju mu podrsku. :urnebes: :urnebes:
je bo me svak ako znaju 6 igraca sad nabrojati iz prvih 11

Ja bi volio da se javi i jedan navijac koji je posle derbija mogao aplaudirati Musemicu.Cak se sklonio jer je znao sta ga ceka.Ja svatam euro navijace i one preko tv e,oni imaju te simpatije prema Musemicu,al oni sto se smrzavaju,kisnu ,i sto su na svakoj utakmici pratili patnju to ne mogu da svatim.Fakat nemam nista protiv Husrefa,al posle blamaze sa konama ,da je imao imalo obraza sam bih ostavku ponudio.
Bar da se na presici izvinuo navijacima za ponizenje i sprdnju koju su dozivjeli on mrtav hladan izjavi takav je fudbal.
Pa ljudi moji iz aviona se vidi da samo gleda svoju guzicu,haj i to vec ce napraviti razor u klubu i medju navijacima ,po scenariju kakav ne bih napisao ni familija Osim.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 04 dec 2019, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 dec 2019, 12:54

:opaopa: :opaopa: :bih:

BORDO BOJA, TO JE LJUBAV MOJA
HUSREF MUSEMIC POBJEDA JE TVOJA.
NIKOG, NIKOG JA NE VOLIM VISE
HUSREF MUSEMIC NA SRCU MI PISE

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 dec 2019, 12:57

joker90 je napisao/la:
Ko god može u 17:30 ispred kampa u Butmiru. Tu ćemo otpjevati par pjesama podrške Husu, onda krećemo prema Ilidži. Prvo stajemo u Grand Centar i idemo protestvovati u Muscle Freak protiv cijena Gold standard Whey proteina, koji je preskup za naše tržište, tu ćemo izvršiti pritisak na Mirvada Zenunija, a onda krećemo ka gradu. Svratit ćemo do Elektroprivrede, moram ja nešto vidjeti za neke račune. Idemo onda do Badem butika pored McDonaldsa protestvovati jer je 250g kikiriki putera 3,00 KM, a onda idemo pred prostorije kluba da ih izgrafitamo ko da smo Rulofova djeca! Tu ćemo raspraviti sa Sabrinom i Rumenim određene tačke dnevnog reda koje su od krucijalnog značaja za napredak FKS. Pamet u glavu i vidimo se u 17:30h, selam!
rekao ti je mirvad da ce te staviti na paraglajder i nabiti nogom do crne gore :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 04 dec 2019, 12:59

joker90 je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :rol:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 dec 2019, 13:00

Memara je napisao/la:
04 dec 2019, 12:59
joker90 je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :rol:
Peti put citam post i valjam se od sege , razgulio si sefe :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 04 dec 2019, 13:03

joker90 je napisao/la:
04 dec 2019, 12:14
mma_hz je napisao/la:
04 dec 2019, 12:06
joker90 je napisao/la:
Imam ti ja 35 % popusta kad god hoces na preparate :mrgreen:
Dogovorit cemo se pri iducoj opskrbi, ali protest kod Mirvada danas moramo ispostovati. :mrgreen:
Mirvad uzima lopatom, ne kupuj kod njega, imas boljih ponuda na ebay, racune zavrsi online da beze ne gubimo vrijeme, i majke ti otkrij mi ko je RULOF...

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 04 dec 2019, 13:07

NorthN01 je napisao/la:
04 dec 2019, 11:46
Imao sam želju da ostanem, naravno. Osvojili smo duplu krunu i htjeli smo svi nastaviti tamo gdje smo stali. Vjerovali smo da možemo ponoviti sjajne rezultate. Međutim, došlo je do toga da neke stavke iz ugovora koje sam imao klub nije mogao prihvatiti, a s druge strane ni ja nisam mogao prihvatiti njihove uslove i razišli smo se. Tako je to u fudbalu.” kaze crepulja ..

Ma cuj otjerao ga Husref babe mi hahahahahahhaha
Imam pitanje za ove strucnjake i ove sto barataju informacijama...jel Husref i navijace otjerao sa stadiona? :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Na isti ovakav nacin je otjerao i jeleskovica hahahaha.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 dec 2019, 13:09

@joker oprosti mojoj mladosti što ti nisam dao bodove za forumaša godine, prekasno sam se sjetio. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 dec 2019, 13:18

skoroalen je napisao/la:
04 dec 2019, 13:09
@joker oprosti mojoj mladosti što ti nisam dao bodove za forumaša godine, prekasno sam se sjetio. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kralj-
Prvo stajemo u Grand Centar i idemo protestvovati u Muscle Freak protiv cijena Gold standard Whey proteina, koji je preskup za naše tržište, tu ćemo izvršiti pritisak na Mirvada Zenunija,

Ova i ona Rulofova djeca su me izbile :urnebes: :urnebes: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 dec 2019, 13:18

Nam se oglasio.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 dec 2019, 13:20

Crepulji se pravo svidjelo kod nas, kaže vratio bi se kad bi se poklopile sve te stvari.
Odličan igrač, još ga ne mogu prežaliti.

Gdje ćeš Hadžiju tjerati, ne pamtim boljeg SD-a. S lovom i budžetom koji ima, ovo je odlično.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 dec 2019, 13:22

Ma ko je mislio da mogu dat otkaz nekom na svoju ruku prevario se je. Neko kaze lopovi ok i ako jesu kredu od Nama valjda nije corav pa ce ih smjeniti. Ovo su normalne stvari u svijetu fudbala meni je Husrefa zao al igra nam je 0 sad neko kaze igracki kadar,pa vecina je ostala imamo sigurno odlicnu ekipu a ne sta je tu je,kad je meljo iz pocetka morap sve sklapat i da te mlatne onako nema smisla. Treba nekad odgovarati za svoje postupke igras lose,nikako kazes ne ide ovo je dno dna i cao. Isto tako nakob osvojene duple slijedi strasan ugovor zasluzen sve je to normalno

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 dec 2019, 13:23

AlfredNobel je napisao/la:
04 dec 2019, 13:20
Crepulji se pravo svidjelo kod nas, kaže vratio bi se kad bi se poklopile sve te stvari.
Odličan igrač, još ga ne mogu prežaliti.

Gdje ćeš Hadžiju tjerati, ne pamtim boljeg SD-a.
Ovaj prijelazni rok je bilo par fula ali ima još uvijek kredita kod mene radi duple krune.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 dec 2019, 13:24

kanarinac je napisao/la:
04 dec 2019, 12:47
Samo da vam kazem,i Hadzicu se trese stolica tj. ,i on je sad pod pritiskom,mora pronaci trenera i sa njim napraviti roster igraca koji ce osvojiti titulu,inace na ljeto i on leti.Sto znaci stavljeno mu je pod moranje osvajanje titule,pa ceo da vidimo kako ce sad da ovo odradi Hadzic,jer su njega na sjednici okrivili da je glavni krivac za produzenje ugovora Husrefu.
Ma i on mi je nekakav hinjav, sve balansira, hoce da sjedi na 2 stolice.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 dec 2019, 13:24

Husref Musemić je početkom sedmice dobio otkaz na klupi FK Sarajevo.

Nakon što je Musemić razriješen dužnosti oglasio se i većinski vlasnik upravljačkih prava FK Sarajevo, Nguyen Hoai Nam.

“Pozdravljam sve navijače Fudbalskog kluba Sarajevo.

Kao što znate nakon derbija odigranog u subotu 30. novembra 2019., klub je donio odluku razrješenja dužnosti šefa stručnog štaba. Riječ je o odluci koja je bila teška za ostale uposlenike ali i za navijače FK Sarajevo. Uprkos svemu, donesena odluka je u interesu kluba i neophodna je za daljnji napredak, te je u potpunosti podržavam. Imamo talentovanu i jako dobru momčad. U narednom periodu trebamo se regrutovati i iskoristiti vrijeme koje je pred nama te ispraviti sve pogreške iz prethodnog perioda.

Želio bih se zahvaliti gospodinu Musemiću za sav doprinos koji je ostvario. Ostavio je snažan pečat u klupskoj historiji kao igrač i trener, te će uvijek biti dio kluba. Lično ga iznimno uvažavam i poštujem, te se nadam da ćemo i u budućnosti sarađivati.

Kao jedan od vlasnika većinskih ulagačkih prava FK Sarajevo, uvjeravam sve vas da svako u klubu ima jedan jedini cilj, isti interes a to je da klub nastavi uzlaznom putanjom, te da ostvari što je moguće bolje rezultate.

U svakoj fazi razvoja, klub zahtijeva promjene i ljude koji će ih uspješno realizovati. Zamolio bih vas da vjerujete uposlenicima kluba i mojoj ljubavi prema Bordo klubu.

Samo zajedno možemo doprinijeti dobrobiti kluba", naveo je Nam.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: broj6, galia95, Imamkarbarum, mosarajvosa83, Neza i 63 gosta.