Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Edin.-
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Edin.- » 30 dec 2012, 23:55

haj sto ne znas pravopis i gramatiku, al kako ne znas napisat prezime svog 'miljenika' ?

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 30 dec 2012, 23:56

HighburyHigh je napisao/la:
AaronRamsey je napisao/la:
HighburyHigh je napisao/la:Pardon, povlacim rijec, nisi troller. Ovo drugo nazalost ne mogu povuci.
Ja kažem možda sam glup ali volim arsenal više nego svi vi i možda sam glup ali nisam gluplji od vas bez uvrede to je kompliment za vas jer ne znam je li vi navijate protiv ashley colla ili za arsenal
coyg i poz svima
Cujes li ti sebe kralju. Ima li ijedna logicna recenica napisana kod tebe.
Volis arsenal, i za Cole-ov si povratak. Gdje je logika tu. Cashley Cole ne krije da nije neki die hard fan arsenala i pljuje ga pri svakoj prilici, cak i javno, obidji njegov twitter, naci ces sigurno nesto.

Sanse da se Cole vrati su o.1 na prema 100000, ako ne i manje. Nemoj pricati takve gluposti, nadji neko pametnije i strucnije rjesenje za lijevog beka, sigurno ce te Wenger poslusati, ovo do sada ti nije prolazno.
clichy
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 30 dec 2012, 23:56

BluesForever je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:
BluesForever je napisao/la:Baš bi se Ashley Cole usrecio kada bi se vratio u Arsenal nema sta,znamo svi zasto je otisao iz Arsenala kao i mnogi drugi Fabregas,Nasri,Van Persie,Clichy,Song,nije Cole zabio noz u leđa Arsenalu,svi su oni otisli iz pomenutog kluba sa razlogom.If you know what I mean. ;)
da nije slučajno želja za trofejima ? :mrgreen: :lol:
Cole je otišo zbog para to je nešto najočiglednije jer je u arsenalu naosvajo se
slika
RELOAD :lol:

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 30 dec 2012, 23:56

nedim1993 je napisao/la:jarane jesi toliko glup il se praviš a i ti neutralan.
Cole je došo u arsenal 99. godine. a otišo 2006. skontaj šta je arsenal tad sve osvojio i skontaj da je bio u timu nepobjedivih.
i de sad skontaj kolko ste glupi kad objavljuješ tu sliku zajedno sa neutralnim koji komentariše ko da je on znao da arsenal neće ništa osvojit posle toga.
Otišo je kad nije bilo gladi za trofejima. pare jednostavno :oops:
Ne moramo se hvatati za Colea,a sta je eto sa ostalim igracima Fabregas,Van Persie,Nasri,Clichy,Gallas,Song,mogu i ja reci da je Gallas otisao iz Chelsea u Arsenal za parama. ;)
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 dec 2012, 23:57

Song otjeran, Clichy ima mnogo vecu platu, Nasri ima mnogo vecu platu, Robin ima 150k funti vecu platu nego sto je imao u Arsenalu, Fabregasu se islo u Barcu. Znaci od pet igraca 1 otjeran i jedan je htio ici u drugi klub i ima manju platu, svi ostali imaju duple plate nego sto su imali u Arsenalu, i naravno nije zbog para.
Celik!3,2,2.

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 30 dec 2012, 23:58

Cole je došo u arsenal 99. godine. a otišo 2006. skontaj šta je arsenal tad sve osvojio i skontaj da je bio u timu nepobjedivih.
i de sad skontaj kolko ste glupi kad objavljuješ tu sliku zajedno sa neutralnim koji komentariše ko da je on znao da arsenal neće ništa osvojit posle toga.
Nemoramo se hvatati za Colea,a sta je eto sa ostalim igracima Fabregas,Van Persie,Nasri,Clichy,Gallas,Song,mogu i ja reci da je Gallas otisao iz Chelsea u Arsenal za parama. ;)
Ja možda jesam glup al ovo majka jednom rađa bez uvrede

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 30 dec 2012, 23:59

hajde sto odu zbog para, al zasto i trofeje osvajaju :lol:

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 30 dec 2012, 23:59

AaronRamsey je napisao/la:clichy
Sjedi, jedan.

Nek neko od moderatora provjeri ovog Ramseya, od pocetka je previse "dobar" da bi bio stvaran.
Victoria Concordia Crescit.

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 31 dec 2012, 00:00

Neutralan88 je napisao/la:hajde sto odu zbog para, al zasto i trofeje osvajaju :lol:
zbog pohlepe

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 31 dec 2012, 00:00

AaronRamsey je napisao/la:
Nemoramo se hvatati za Colea,a sta je eto sa ostalim igracima Fabregas,Van Persie,Nasri,Clichy,Gallas,Song,mogu i ja reci da je Gallas otisao iz Chelsea u Arsenal za parama. ;)
Ja možda jesam glup al ovo majka jednom rađa bez uvrede
Ko mi kaze majko mila,na cemu si ti,ne javljaj se vise molim te samo brukas ovdje ove forumase i ovaj pdf.slika
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 dec 2012, 00:00

Ne moramo se hvatati za Colea,a sta je eto sa ostalim igracima Fabregas,Van Persie,Nasri,Clichy,Gallas,Song,mogu i ja reci da je Gallas otisao iz Chelsea u Arsenal za parama. ;)
pa tema je cole. i on je otišo za parama i to je činjenica i još pljuje arsenal, sram ga bilo
Fabregas je druga priča meni ga je žao al ga volim, on je otišo "kući" i nije za pre otišo.
Song, Bog dragi zna što je otišo. ovi ostali za parama. svi.

Kako neko debil može bit da izjavi da je otišo zbog trofeja. pa logikom jednostavnom vodit se i zaključit da si debilu doveden da pomogneš pri osvajanju trofeja.
al tu izgleda važi pajina teza, radije će na klupi sjedeći osvojit trofej nego sačekat koju godinu i svojim znojem osvojit isti.
Vođa zna.

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 31 dec 2012, 00:02

HighburyHigh je napisao/la:
AaronRamsey je napisao/la:clichy
Sjedi, jedan.

Nek neko od moderatora provjeri ovog Ramseya, od pocetka je previse "dobar" da bi bio stvaran.
A reci mi zašto clichy nije dobar izbor i on je jednom topnik uvijek topnik 8 godina provedenih u klubu francuz je takve wenger voli nije zadovoljan minutažom i povredom kolarov dijeli sa njim minutažu a ovamo bi igrao čitavo vrijeme ispred gibbsa jer je iskusniji i bolji

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 dec 2012, 00:03

ramsey što to radiš i to namjerno xD.
Vođa zna.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 dec 2012, 00:04

frankqqqqq je napisao/la:Sa kojim razlogom nego za parama? Otišao je godine 2006-2007 kada već, Arsenal je do tad hejbet trofeja osvojio i šta je on znao bil' Arsenal osvajao. Nije sigurno u Chelsea otišao radi ljubavi, već je otišao zato što bi imao dublji džep, kao što većina igrača radi koja dolazi u taj klub ili pak u City ;)
Onda su i ostali "izdajnici" otisli iz Arsenala za parama,a ne samo Cole.@Ramsey prvo se nauci pisati djete,idi popij mlijeko i spavaj.
Ashley Cole je ubjedljivo najveca izdajica u historiji Arsenala, taj je dijete Arsenala igrao finale Lige Prvaka osvojio sve sto se moze osvojiti i tada je otisao iz Arsenala, koji drugi razlog osim para? To je bar u Coleovom slucaju ocito.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 31 dec 2012, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 31 dec 2012, 00:05

BigBigBang je napisao/la:
frankqqqqq je napisao/la:Sa kojim razlogom nego za parama? Otišao je godine 2006-2007 kada već, Arsenal je do tad hejbet trofeja osvojio i šta je on znao bil' Arsenal osvajao. Nije sigurno u Chelsea otišao radi ljubavi, već je otišao zato što bi imao dublji džep, kao što većina igrača radi koja dolazi u taj klub ili pak u City ;)
Onda su i ostali "izdajnici" otisli iz Arsenala za parama,a ne samo Cole.@Ramsey prvo se nauci pisati djete,idi popij mlijeko i spavaj.
Ashley Cole je ubjedljivo najveca izdajica u historiji Arsenala, taj je igrao finale Lige Prvaka osvojio sve sto se moze osvojiti i tada je otisao iz Arsenala, koji drugi razlog osim para? To je bar u Coleovom slucaju ocito.
Al hallo momci dajte ba.. pa zasto se igra nogomet :?:

jel to Dzeko voli City :?: mislite da Podolski voli Arsenal pa fakat naravno igra se zbog novca pustite ba emocije :!:

emocije i ljubav su kad se igra za državu a ostalo je sve u novcu naravno logicno ;)

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 31 dec 2012, 00:05

AaronRamsey je napisao/la: A reci mi zašto clichy nije dobar izbor i on je jednom topnik uvijek topnik 8 godina provedenih u klubu francuz je takve wenger voli nije zadovoljan minutažom i povredom kolarov dijeli sa njim minutažu a ovamo bi igrao čitavo vrijeme ispred gibbsa jer je iskusniji i bolji
Nema poente tebi nesto objasnjavati, to je isto ko da pricam supljem stablu.

Ako tvoja logika dize tvoj ego onda je nastavi koristiti, donijet ce ti mnogo uspjeha u zivotu.
Victoria Concordia Crescit.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 dec 2012, 00:10

e nek si nam ti pametan reko da igraci igraju za pare nismo znali fala ti, trebali bi ti neku nagradu dati. Mi sve ove igrace imamo pravo smatrati izdajicama ako ti smeta preskoci temu,...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 31 dec 2012, 00:11

BigBigBang je napisao/la:e nek si nam ti pametan reko da igraci igraju za pare nismo znali fala ti, trebali bi ti neku nagradu dati. Mi sve ove igrace imamo pravo smatrati izdajicama ako ti smeta preskoci temu,...
Ne smeta samo morate prihvatiti da sem para sto vise zaraduju dosta vece sanse i za osvajanje trofeja al to ne haman kuzite :lol:

a ona slika sve govori, ili je moramo jos jednom zakacit :lol: :lol:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 31 dec 2012, 00:12

Neutralan88 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:e nek si nam ti pametan reko da igraci igraju za pare nismo znali fala ti, trebali bi ti neku nagradu dati. Mi sve ove igrace imamo pravo smatrati izdajicama ako ti smeta preskoci temu,...
Ne smeta samo morate prihvatiti da sem para sto vise zaraduju dosta vece sanse i za osvajanje trofeja al to ne haman kuzite :lol:

a ona slika sve govori, ili je moramo jos jednom zakacit :lol: :lol:
jarane pa nije još 2013. što se tako boriš za kantu godine srdačno :mrgreen:
Vođa zna.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 31 dec 2012, 00:13

nedim1993 je napisao/la:
BluesForever je napisao/la:Baš bi se Ashley Cole usrecio kada bi se vratio u Arsenal nema sta,znamo svi zasto je otisao iz Arsenala kao i mnogi drugi Fabregas,Nasri,Van Persie,Clichy,Song,nije Cole zabio noz u leđa Arsenalu,svi su oni otisli iz pomenutog kluba sa razlogom.If you know what I mean. ;)
da nije slučajno želja za trofejima ? :mrgreen: :lol:
Cole je otišo zbog para to je nešto najočiglednije jer je u arsenalu naosvajo se
slika
otišao zbog para, a trofeji mu ne trebaju imao je to vec u Arsenalu :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.