Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
haj sto ne znas pravopis i gramatiku, al kako ne znas napisat prezime svog 'miljenika' ?
- AaronRamsey
- Kontakt:
clichyHighburyHigh je napisao/la:Cujes li ti sebe kralju. Ima li ijedna logicna recenica napisana kod tebe.AaronRamsey je napisao/la:Ja kažem možda sam glup ali volim arsenal više nego svi vi i možda sam glup ali nisam gluplji od vas bez uvrede to je kompliment za vas jer ne znam je li vi navijate protiv ashley colla ili za arsenalHighburyHigh je napisao/la:Pardon, povlacim rijec, nisi troller. Ovo drugo nazalost ne mogu povuci.
coyg i poz svima
Volis arsenal, i za Cole-ov si povratak. Gdje je logika tu. Cashley Cole ne krije da nije neki die hard fan arsenala i pljuje ga pri svakoj prilici, cak i javno, obidji njegov twitter, naci ces sigurno nesto.
Sanse da se Cole vrati su o.1 na prema 100000, ako ne i manje. Nemoj pricati takve gluposti, nadji neko pametnije i strucnije rjesenje za lijevog beka, sigurno ce te Wenger poslusati, ovo do sada ti nije prolazno.
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
- Neutralan88
- Kontakt:
RELOADBluesForever je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:da nije slučajno želja za trofejima ?BluesForever je napisao/la:Baš bi se Ashley Cole usrecio kada bi se vratio u Arsenal nema sta,znamo svi zasto je otisao iz Arsenala kao i mnogi drugi Fabregas,Nasri,Van Persie,Clichy,Song,nije Cole zabio noz u leđa Arsenalu,svi su oni otisli iz pomenutog kluba sa razlogom.If you know what I mean.![]()
Cole je otišo zbog para to je nešto najočiglednije jer je u arsenalu naosvajo se
- BluesForever
- Kontakt:
Ne moramo se hvatati za Colea,a sta je eto sa ostalim igracima Fabregas,Van Persie,Nasri,Clichy,Gallas,Song,mogu i ja reci da je Gallas otisao iz Chelsea u Arsenal za parama.nedim1993 je napisao/la:jarane jesi toliko glup il se praviš a i ti neutralan.
Cole je došo u arsenal 99. godine. a otišo 2006. skontaj šta je arsenal tad sve osvojio i skontaj da je bio u timu nepobjedivih.
i de sad skontaj kolko ste glupi kad objavljuješ tu sliku zajedno sa neutralnim koji komentariše ko da je on znao da arsenal neće ništa osvojit posle toga.
Otišo je kad nije bilo gladi za trofejima. pare jednostavno
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Song otjeran, Clichy ima mnogo vecu platu, Nasri ima mnogo vecu platu, Robin ima 150k funti vecu platu nego sto je imao u Arsenalu, Fabregasu se islo u Barcu. Znaci od pet igraca 1 otjeran i jedan je htio ici u drugi klub i ima manju platu, svi ostali imaju duple plate nego sto su imali u Arsenalu, i naravno nije zbog para.
Celik!3,2,2.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Ja možda jesam glup al ovo majka jednom rađa bez uvredeBluesForever je napisao/la:Nemoramo se hvatati za Colea,a sta je eto sa ostalim igracima Fabregas,Van Persie,Nasri,Clichy,Gallas,Song,mogu i ja reci da je Gallas otisao iz Chelsea u Arsenal za parama.nedim1993 je napisao/la:jarane jesi toliko glup il se praviš a i ti neutralan.
Cole je došo u arsenal 99. godine. a otišo 2006. skontaj šta je arsenal tad sve osvojio i skontaj da je bio u timu nepobjedivih.
i de sad skontaj kolko ste glupi kad objavljuješ tu sliku zajedno sa neutralnim koji komentariše ko da je on znao da arsenal neće ništa osvojit posle toga.
- Neutralan88
- Kontakt:
hajde sto odu zbog para, al zasto i trofeje osvajaju 
- HighburyHigh
- Kontakt:
Sjedi, jedan.AaronRamsey je napisao/la:clichy
Nek neko od moderatora provjeri ovog Ramseya, od pocetka je previse "dobar" da bi bio stvaran.
Victoria Concordia Crescit.
- AaronRamsey
- Kontakt:
zbog pohlepeNeutralan88 je napisao/la:hajde sto odu zbog para, al zasto i trofeje osvajaju
- BluesForever
- Kontakt:
Ko mi kaze majko mila,na cemu si ti,ne javljaj se vise molim te samo brukas ovdje ove forumase i ovaj pdf.AaronRamsey je napisao/la:Ja možda jesam glup al ovo majka jednom rađa bez uvredeBluesForever je napisao/la:Nemoramo se hvatati za Colea,a sta je eto sa ostalim igracima Fabregas,Van Persie,Nasri,Clichy,Gallas,Song,mogu i ja reci da je Gallas otisao iz Chelsea u Arsenal za parama.nedim1993 je napisao/la:jarane jesi toliko glup il se praviš a i ti neutralan.

Champions League Winners 2012
pa tema je cole. i on je otišo za parama i to je činjenica i još pljuje arsenal, sram ga biloBluesForever je napisao/la:Ne moramo se hvatati za Colea,a sta je eto sa ostalim igracima Fabregas,Van Persie,Nasri,Clichy,Gallas,Song,mogu i ja reci da je Gallas otisao iz Chelsea u Arsenal za parama.nedim1993 je napisao/la:jarane jesi toliko glup il se praviš a i ti neutralan.
Fabregas je druga priča meni ga je žao al ga volim, on je otišo "kući" i nije za pre otišo.
Song, Bog dragi zna što je otišo. ovi ostali za parama. svi.
Kako neko debil može bit da izjavi da je otišo zbog trofeja. pa logikom jednostavnom vodit se i zaključit da si debilu doveden da pomogneš pri osvajanju trofeja.
al tu izgleda važi pajina teza, radije će na klupi sjedeći osvojit trofej nego sačekat koju godinu i svojim znojem osvojit isti.
Vođa zna.
- AaronRamsey
- Kontakt:
A reci mi zašto clichy nije dobar izbor i on je jednom topnik uvijek topnik 8 godina provedenih u klubu francuz je takve wenger voli nije zadovoljan minutažom i povredom kolarov dijeli sa njim minutažu a ovamo bi igrao čitavo vrijeme ispred gibbsa jer je iskusniji i boljiHighburyHigh je napisao/la:Sjedi, jedan.AaronRamsey je napisao/la:clichy
Nek neko od moderatora provjeri ovog Ramseya, od pocetka je previse "dobar" da bi bio stvaran.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ashley Cole je ubjedljivo najveca izdajica u historiji Arsenala, taj je dijete Arsenala igrao finale Lige Prvaka osvojio sve sto se moze osvojiti i tada je otisao iz Arsenala, koji drugi razlog osim para? To je bar u Coleovom slucaju ocito.BluesForever je napisao/la:Onda su i ostali "izdajnici" otisli iz Arsenala za parama,a ne samo Cole.@Ramsey prvo se nauci pisati djete,idi popij mlijeko i spavaj.frankqqqqq je napisao/la:Sa kojim razlogom nego za parama? Otišao je godine 2006-2007 kada već, Arsenal je do tad hejbet trofeja osvojio i šta je on znao bil' Arsenal osvajao. Nije sigurno u Chelsea otišao radi ljubavi, već je otišao zato što bi imao dublji džep, kao što većina igrača radi koja dolazi u taj klub ili pak u City
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 31 dec 2012, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Neutralan88
- Kontakt:
Al hallo momci dajte ba.. pa zasto se igra nogometBigBigBang je napisao/la:Ashley Cole je ubjedljivo najveca izdajica u historiji Arsenala, taj je igrao finale Lige Prvaka osvojio sve sto se moze osvojiti i tada je otisao iz Arsenala, koji drugi razlog osim para? To je bar u Coleovom slucaju ocito.BluesForever je napisao/la:Onda su i ostali "izdajnici" otisli iz Arsenala za parama,a ne samo Cole.@Ramsey prvo se nauci pisati djete,idi popij mlijeko i spavaj.frankqqqqq je napisao/la:Sa kojim razlogom nego za parama? Otišao je godine 2006-2007 kada već, Arsenal je do tad hejbet trofeja osvojio i šta je on znao bil' Arsenal osvajao. Nije sigurno u Chelsea otišao radi ljubavi, već je otišao zato što bi imao dublji džep, kao što većina igrača radi koja dolazi u taj klub ili pak u City
jel to Dzeko voli City
emocije i ljubav su kad se igra za državu a ostalo je sve u novcu naravno logicno
- HighburyHigh
- Kontakt:
Nema poente tebi nesto objasnjavati, to je isto ko da pricam supljem stablu.AaronRamsey je napisao/la: A reci mi zašto clichy nije dobar izbor i on je jednom topnik uvijek topnik 8 godina provedenih u klubu francuz je takve wenger voli nije zadovoljan minutažom i povredom kolarov dijeli sa njim minutažu a ovamo bi igrao čitavo vrijeme ispred gibbsa jer je iskusniji i bolji
Ako tvoja logika dize tvoj ego onda je nastavi koristiti, donijet ce ti mnogo uspjeha u zivotu.
Victoria Concordia Crescit.
-
BigBigBang
- Kontakt:
e nek si nam ti pametan reko da igraci igraju za pare nismo znali fala ti, trebali bi ti neku nagradu dati. Mi sve ove igrace imamo pravo smatrati izdajicama ako ti smeta preskoci temu,...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Neutralan88
- Kontakt:
Ne smeta samo morate prihvatiti da sem para sto vise zaraduju dosta vece sanse i za osvajanje trofeja al to ne haman kuziteBigBigBang je napisao/la:e nek si nam ti pametan reko da igraci igraju za pare nismo znali fala ti, trebali bi ti neku nagradu dati. Mi sve ove igrace imamo pravo smatrati izdajicama ako ti smeta preskoci temu,...
a ona slika sve govori, ili je moramo jos jednom zakacit
jarane pa nije još 2013. što se tako boriš za kantu godine srdačnoNeutralan88 je napisao/la:Ne smeta samo morate prihvatiti da sem para sto vise zaraduju dosta vece sanse i za osvajanje trofeja al to ne haman kuziteBigBigBang je napisao/la:e nek si nam ti pametan reko da igraci igraju za pare nismo znali fala ti, trebali bi ti neku nagradu dati. Mi sve ove igrace imamo pravo smatrati izdajicama ako ti smeta preskoci temu,...![]()
a ona slika sve govori, ili je moramo jos jednom zakacit![]()
Vođa zna.
- Neutralan88
- Kontakt:
otišao zbog para, a trofeji mu ne trebaju imao je to vec u ArsenaluBluesForever je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:da nije slučajno želja za trofejima ?BluesForever je napisao/la:Baš bi se Ashley Cole usrecio kada bi se vratio u Arsenal nema sta,znamo svi zasto je otisao iz Arsenala kao i mnogi drugi Fabregas,Nasri,Van Persie,Clichy,Song,nije Cole zabio noz u leđa Arsenalu,svi su oni otisli iz pomenutog kluba sa razlogom.If you know what I mean.![]()
Cole je otišo zbog para to je nešto najočiglednije jer je u arsenalu naosvajo se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.