FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

neroazzuro
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la neroazzuro » 16 mar 2014, 14:54

ultrahell24 je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Joj brale,za sta vas sve nece optuzit... Prvo ste komunjare, pa cetnici pa cete sad haman bit i ustase :)
Pakostinja je cudo.
Elem, mislim da u Lukavcu to ide bez problema. Kod Cire je moguce sve osim opustanja. Joj jedva cekam tekmu s Jedinstvom, u Zivinicama se raja nafurala pravo.
Koliko znam Sarajevo ima grupu u Zivinicama koja je redovna na gostovanjima,vide se i grafiti HZ po gradu,znaci ima i Sloboda dole navijaca?
Ma ne pricam ja o navijacima koji idu na svaku tekmu i deru grla nego o starijoj raji koja prati i voli sport i cesto ide na utakmice. Uvijek je dosta raje iz Zivinica,Lukavca i Banovica islo na utakmice Slobode ali sa ovim degradiranjem kluba zadnjih godina svima je to ohladilo.
Inace, ima fina grupa Manijaka i Hordi iz Zivinica, ali nisam u kontaktu s tim momcima pa ne znam koliko ih je.
Ja volim ljoZeta,ali naravno da mi je i Sloboda u srcu paralelno. To je klub svih nas.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 mar 2014, 15:50

puno nasih ljudi iz ovih "manjih" gradova simpatise par ovih "nasih" klubova, sto je po meni ok...posebno stariji svijet koji pamti neke druge Slobodu, Sarajevo, Celika , Zelju itd itd..

sto se tice tekme sa Jedinstvom, ako se Radnicki rijesi kako treba, ocekujem sve ove momke sa strane na sjeveru...Brcko, Gracanica, Zivinice, Srebrenik, Kalesija itd itd sto da ne i sa transovima ko ima, prije je bilo, a sve se to da srediti...

novi vjetrovi kako pusu u klubu pusu i na tribini, mnogo je manje onog seljakluka i primitivizma i svako normalan je dobrodosao , ne mora na sjever bujrum na zapad :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 16 mar 2014, 15:58

mi ako dobijemo radnicki, taman da utakmicu prenosi svih 100+ kanala koliko ih ima na moja tv/kablovskoj tusanj ce
da gori... 8000+ znaci rusimo rekord stadiona! treba vidjet sa tehnogradom da se pusti u opticaj i ona zgrada :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 mar 2014, 16:59

Iceplayer je napisao/la:
Ma Ciro je rekao i da od Prosineckog nema nista dok je igrao u Dinamu, pa kasnije postao najbolji igrac u Yugi...

Dijete drago kako ti ne dosadi pisati nebuloze po ovom forumu,i od sebe praviti predmet ismijavanja? :roll:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 16 mar 2014, 17:21

Gorki je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
Ma Ciro je rekao i da od Prosineckog nema nista dok je igrao u Dinamu, pa kasnije postao najbolji igrac u Yugi...

Dijete drago kako ti ne dosadi pisati nebuloze po ovom forumu,i od sebe praviti predmet ismijavanja? :roll:
To je živa istina Ćiro je rekao ako od Prosineckog ista bude da ce pojesti diplomu...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 mar 2014, 17:23

Iceplayer je napisao/la: To je živa istina Ćiro je rekao ako od Prosineckog ista bude da ce pojesti diplomu...
Ćiro je za njega Džeko.

I nemoj da ideš u OFF tema je FK Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 mar 2014, 18:49

Heller je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ko je bio jucer na utakmici u Capljini? :mrgreen:
Odgovor: kospicar zapad
Capljnci su bili dobar domacin. Ciri su urucili poklon prije utakmice. Sloboda ko' stijena. Presing, nadmoc i donekle slaba realizacija. Mogli smo u prvom poluvremenu obezbjediti pobjedu. Nije Ciro djaba trener svih trenera.
Ono sto sam vidio i ako budu na ovaj nacin funkcionisali i odradjivali ono sto Ciro kaze, ne znam kako bi mogli imati kiks do kraja. Capljina uopste nije los tim ali nas presing je ono sto me odusevio, pogotov pred kraj utakmice.
Dominirali smo tokom citave utakmice. Mentalitet Slobode daleko drugaciji nego prije. Nas tim se postavio odmah kao favorit, bez straha i treme, uvjereni u pobjedu. Strasno! Kako i ne bi bili kada imamo dva sastava koji sigurno mogu pobjediti bilo koga u ovoj ligi.
Mislim da mozemo dobiti sve utamice do kraja.
Jos samo da kazem da Ciro ko Ciro i nije bio bas zadovoljan igrom (vjerovatno i ne zna kako je odigrati sa uvijek jakom i dobrom Capljinom) ali nezadovoljstvu nema razloga. Ovakve teske utakmice smo uvijek gubili. Capljina nije napravila niti jednu sansu pred nasim golom. Tvrda utakmica totalno. Al' smo i mi bili tvrdi da tvrdji ne mozemo biti.
Kad je to Smail pričo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 16 mar 2014, 19:12

Momci idete u Lukavac ?
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 mar 2014, 19:16

uhh da nam je jos dosao Nikolic da se sve zavrsilo kako je bilo ocekivano :) kako bi bili strasni ali i ova ekipa je odlicna za ovu ligu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 16 mar 2014, 19:21

SaltCityAttack je napisao/la:uhh da nam je jos dosao Nikolic da se sve zavrsilo kako je bilo ocekivano :) kako bi bili strasni ali i ova ekipa je odlicna za ovu ligu
Budimo realni, vidjet cemo gdje je Sloboda kad dodje Jedinstvo...

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 16 mar 2014, 19:22

Toro86 je napisao/la: Budimo realni, vidjet cemo gdje je Sloboda kad dodje Jedinstvo...

Da vam začepimo usta,jedva čekamo!
Solina navija za Slobodu!

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 16 mar 2014, 19:24

SOLINA je napisao/la:
Toro86 je napisao/la: Budimo realni, vidjet cemo gdje je Sloboda kad dodje Jedinstvo...

Vidjet cemo ko ce kome zacepiti, pred nama je ;) Jednom ove sezone smo vam ih vec zacepili, mislim da niste tako mnogo napredovali od tada kako vi mislite da jeste, ali kao sto kazem, vidjet cemo ;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 mar 2014, 19:29

Toro86 je napisao/la:
SOLINA je napisao/la:

Vidjet cemo ko ce kome zacepiti, pred nama je ;) Jednom ove sezone smo vam ih vec zacepili, mislim da niste tako mnogo napredovali od tada kako vi mislite da jeste, ali kao sto kazem, vidjet cemo ;)
Cujem da vam igraci nece dobiti premije za pobjedu u Livnu?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 mar 2014, 19:32

Toro86 je napisao/la:
Nismo napredovali nikako, samo smo doveli 14 novih igraca i imamo najboljeg trenera u ligi umjesto Karica.

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 16 mar 2014, 19:35

tuzlak1987 je napisao/la:
Toro86 je napisao/la:
Nismo napredovali nikako, samo smo doveli 14 novih igraca i imamo najboljeg trenera u ligi umjesto Karica.
cak sto vise ja mislim da smo oslabljeni sto nema smaila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 16 mar 2014, 19:38

Toro86 je napisao/la:
Da to vas je dodatno oslabilo...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 mar 2014, 19:39

Toro86 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:

Cujem da vam igraci nece dobiti premije za pobjedu u Livnu?
*ebe se meni sta ti cujes, haj sad nastavi pregledati forum Jedinstva i FB page, pa nam donesi jos ''novosti''

btw sto nam ne kazes koliko je Capljina inkasirala kad imas sve informacije :lol:
Znaci da znas i ti da nece dobiti premije za pobjedu?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 mar 2014, 19:40

Iceplayer je napisao/la:
Toro86 je napisao/la:
Da to vas je dodatno oslabilo...
Tako je, bas prije heftu nismo mogli dobiti Igmana kod kuce :mrgreen:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 mar 2014, 19:40

De vi Krajišnici uzmite 3 boda protiv Mladosti DK, pa onda pokušajte parirati Slobodi u Tuzli ;)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 mar 2014, 19:47

Benjo i BBBlivno, de neku mjeru upozorenja za ovog toroa, dok je još na manjim provokacijama i uvredama

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.