FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

xcoberx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la xcoberx » 21 nov 2011, 21:52

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
mačak u čizmama je napisao/la:slika
Momenat kada Hamzić gura loptu prema golu a do koje kasnije dolazi Delić i daje gol, tako da nema govora o ofsajdu
tacno tako, jer je igrac koji je dodao loptu bio ispred ovoga sto je zabio gol, tacnije noga mu je bila ispred, zvijezda je ostecena !!!
prijatelju pogledaj citavu situaciju, ovaj sto je dao gol 100% je bio u ofsajdu

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 21 nov 2011, 22:14

Nije mi samo jasno šta polemišete. Koliko puta je Sarajevo bilo oštećeno pa od kukanja po forumu nije bilo ništa.Zvijezda iako je oštećena može sad samo sjesti i plakati.
U novi boj...

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 21 nov 2011, 22:19

sarajlija ispricavam se ali ja nikom nista opsovo nisam, i reko sam da sam za to da se kazne svi koji su bili sudionici onog sranja. Mozda ti je izgledalo da sam bezobrazan al sa hajvanima ko oni necu pokusavat kulturno razgovarat. Poz

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 nov 2011, 23:22

powerplay je napisao/la:Nije mi samo jasno šta polemišete. Koliko puta je Sarajevo bilo oštećeno pa od kukanja po forumu nije bilo ništa.Zvijezda iako je oštećena može sad samo sjesti i plakati.
Ma nije ni cudo sto se ovoliko bune , imaju finu ekipu jos boljeg trenera i da je ova liga kudi kamo normalnija ova Zvijezda bi bila ozbiljan kandidat za europu , ovako sve ide preko njihovih ledja. Zapelo zelji zapelo nama protiv njih oba puta osteceni ,a vidit ces nece im ovo biti posljednji put , dosta toga ce ici preko njihovih ledja.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 nov 2011, 09:26

HZ_ilidzaa je napisao/la:
powerplay je napisao/la:Nije mi samo jasno šta polemišete. Koliko puta je Sarajevo bilo oštećeno pa od kukanja po forumu nije bilo ništa.Zvijezda iako je oštećena može sad samo sjesti i plakati.
Ma nije ni cudo sto se ovoliko bune , imaju finu ekipu jos boljeg trenera i da je ova liga kudi kamo normalnija ova Zvijezda bi bila ozbiljan kandidat za europu , ovako sve ide preko njihovih ledja. Zapelo zelji zapelo nama protiv njih oba puta osteceni ,a vidit ces nece im ovo biti posljednji put , dosta toga ce ici preko njihovih ledja.
Nije to samo kod nas u ligi. Evo ti i uefa, mali uvijek ispaštaju !
U novi boj ...

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 22 nov 2011, 09:41

hz033 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:
Nije to samo kod nas u ligi. Evo ti i uefa, mali uvijek ispaštaju !
jesmo mali al smo cistog obraza buraz lijep pozdrav za raju iz Sarajeva i dobrodosli na proljece nadam se da nas klub moze organizovat da sve bude posteno kao i do sada a nevidim razlog zasto nebi bilo posteno kod nas jer kod nas je svaka yebena tekma postena ;)

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 nov 2011, 14:10

xcoberx je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
mačak u čizmama je napisao/la:slika
Momenat kada Hamzić gura loptu prema golu a do koje kasnije dolazi Delić i daje gol, tako da nema govora o ofsajdu
tacno tako, jer je igrac koji je dodao loptu bio ispred ovoga sto je zabio gol, tacnije noga mu je bila ispred, zvijezda je ostecena !!!
prijatelju pogledaj citavu situaciju, ovaj sto je dao gol 100% je bio u ofsajdu
to nisam gledao, ja govorim za ovo dodavanje igraca koji je bio na zemlji i koji je dodao loptu za ovog sto je postigao gol
Za zivot cijeli!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 22 nov 2011, 14:12

Yebo vas ofsajd više,igrate li vi možda neku utakmicu sutra!!?? :oops: :oops:

Povrede,kartoni,izostanci,ambicije....?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 22 nov 2011, 14:14

Da li će biti prijenos utakmice Borac-Sarajevo ?
Livin' La Vida Loca ;)

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 22 nov 2011, 14:16

U subotu da,sutra ne.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 nov 2011, 15:55

Dule 078 je napisao/la:Yebo vas ofsajd više,igrate li vi možda neku utakmicu sutra!!?? :oops: :oops:

Povreda nema, koliko znam svi su spremni, kartone su očistili Kojašević i čini mi se Čomor tako da nema ni kartona. Ambicije, ma prolazimo glat 1:2 :mrgreen:. Tako je gledano sa navijačkog aspekta. Naravno , realno gledajući prolaz će izboriti onaj koji to bude više želio sa obzirom da smo, što se tiče forme, tu negdje. Tješi me činjenica da u Banja Luci igramo gotovo uvijek dobro i neugodan smo vam protivnik, nešto kao nama Široki. Šteta je što neće biti naših navijača dole ali vjerujem da će se pokoji naći onako inkognito 8-) .
U novi boj ...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 nov 2011, 15:58

Zrnanović je povrijeđen i neće igrati. Vučina također možda propusti sutrašnji meč.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 nov 2011, 16:02

Dule 078 je napisao/la:Yebo vas ofsajd više,igrate li vi možda neku utakmicu sutra!!?? :oops: :oops:

Malo smo skepticni ,bojimo se sudjenja s obzirom da ste vi bili osteceni pa da nece biti kakvog revansizma :mrgreen:
Salu na stranu kolko uprava ozbiljno misli dokaz je da su od danas pa do subote u banja luci,sutra nece igrat Scepanovic dok jos imamo par rovitih igraca al nam se vracaju Kojasevic i Comor :D uglavnom ove sezone puno bolje igramo u gostima tj.kad nam se protivnik otvori al ovo sutra ce biti vrlo tvrda utakmica sa mozda jednim golom akb u vasoj mrezi 8-) al zato u subotu ce biti druga prica
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 22 nov 2011, 16:18

kolko uprava ozbiljno misli dokaz je da su od danas pa do subote u banja luci
mislim da vam je ovo glup potez,jer ovdje je vrijeme katastrofa (sutra kiša i snijeg,a od prekosutra snijeg!) a i kad je lijepo nema se gdje trenirati,tako da mi uopšte nije jasan ovaj potez,a pogotovo gdje ćete trenirati,osim ako nećete na treninge ići u Krupu koja je udaljena više od 40 kilometara...a čuo sam da vi (ili željo?) imate čak i terene sa vještačkom travom! Mi nemamo nikakav pomoćni teren,a tereni ostalih banjalučkih niželigaša su i inače katastrofa,a u ovom dijelu godine i ne postoje :oops:

poprilično nejasan potez vaše uprave,nije banjaluka preko svijeta.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 22 nov 2011, 16:28

Do sad su trenirali na igralištu Omladinca.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 nov 2011, 16:33

Dule 078 je napisao/la:
kolko uprava ozbiljno misli dokaz je da su od danas pa do subote u banja luci
mislim da vam je ovo glup potez,jer ovdje je vrijeme katastrofa (sutra kiša i snijeg,a od prekosutra snijeg!) a i kad je lijepo nema se gdje trenirati,tako da mi uopšte nije jasan ovaj potez,a pogotovo gdje ćete trenirati,osim ako nećete na treninge ići u Krupu koja je udaljena više od 40 kilometara...a čuo sam da vi (ili željo?) imate čak i terene sa vještačkom travom! Mi nemamo nikakav pomoćni teren,a tereni ostalih banjalučkih niželigaša su i inače katastrofa,a u ovom dijelu godine i ne postoje :oops:

poprilično nejasan potez vaše uprave,nije banjaluka preko svijeta.
Ne razumijem ovako tvoje razmisljanje :?: nije valjda da nemate nijedan teren sa vjestackom travom :roll:
A druga stvar ako je to tacno sto kazes onda ce se sigurno negdje trazit tereni blizu banja luke,i bas da je banja luka blizu i nije a zbog 2 dana da se vozikaju beze nema bas logike jel tako

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 22 nov 2011, 16:37

Ma kakav teren sa vještačkom travom,to je za nas misaona imenica,stalno je izgibija gdje trenirati...ima jedan u Krupi,to je 40 kilometara od banjaluke (prema Jajcu),to je jedan lokalni moćnik napravio u svom selu :oops: ,ali ni tu nema ni svlačionica,nema ničega...

kako vi u Sarajevu stojite sa terenima sa vještačkom travom?

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 nov 2011, 16:42

Dule 078 je napisao/la:Ma kakav teren sa vještačkom travom,to je za nas misaona imenica,stalno je izgibija gdje trenirati...ima jedan u Krupi,to je 40 kilometara od banjaluke (prema Jajcu),to je jedan lokalni moćnik napravio u svom selu :oops: ,ali ni tu nema ni svlačionica,nema ničega...

kako vi u Sarajevu stojite sa terenima sa vještačkom travom?
Pa danas Sarajevo dosta dobro stoji sa terenima sa vjestackom travom uz pomoc Kantona imamo dva vrlo dobra terena pomocni na Kosevu i na Grbavici a ima i par privatnih dodsue ne bas "prava"vjestacka trava al da se sad ima gdje igrat u zimskom periodu u nasem igradu sigurno ima a to za vas grad bas me iznenadjuje pa gdje vam klub trenira zimi

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 22 nov 2011, 16:45

Nigdje,obuku sportsku opremu ovdje na stadionu,pa putuju 40 kilometara u tu Krupu,i onda se onako prljavi ,blatnjavi i znojni vraćaju autobusom za Banjaluku gdje se na stadionu otuširaju,presvuku :oops: :oops: ...ili improvizuju nešto po banjalučkim parkovima,dvoranama,teretanama...ma strašno!

Sad mi je još nerazumniji ovaj potez vaše uprave,nakon toga što si napisao za terene u Sarajevu.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 nov 2011, 16:56

Dule 078 je napisao/la:Nigdje,obuku sportsku opremu ovdje na stadionu,pa putuju 40 kilometara u tu Krupu,i onda se onako prljavi ,blatnjavi i znojni vraćaju autobusom za Banjaluku gdje se na stadionu otuširaju,presvuku :oops: :oops: ...ili improvizuju nešto po banjalučkim parkovima,dvoranama,teretanama...ma strašno!

Sad mi je još nerazumniji ovaj potez vaše uprave,nakon toga što si napisao za terene u Sarajevu.
Mozda nemate pomocne al vam glavni prave ,izgleda od krova kod vas idu :D ,al opet kazem ti ovaj potez uprave je zbog daljine puta a i blizine te 2 utakmice i nista vise, i najvjerovatnije da ce negdje drugo trenirat sad kad si ti to spomeno za terene

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, muhamedhulk, NazorUso i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []