FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Eto raport izbacio clanak o izboru trenera haha kazu Blata gura kladionicarski lobi 

“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Zajbavamo brate i mi, gdje je predsjednik, sponzori, ulagači?
Gdje je statut majstore, to je prvi korak koji se mora ispoštovati, a trebali bi i mi navijači malo pritiska izvršiti, a ne da nam rade pd kluba šta im je volja. Jel treba neko doći uložiti pare, a da se ne pita ništa, da ga Amar otrese prvi dan ili šta ti ga ja znam tamo neki levat. Da mu ulica kroji sudbinu Itd
Neko ovdje reče ima statut spreman, ali ga neko ko nešto krije, neće skupštinu, nema kvoruma, pa koja su to damu vise, **** im plemena šta rade
da li je realno koliko mi komplikujemo oko izbora trenera 6 7 kola do kraja sezone ?! ko god da dođe ako se igracima ne da koja marka zavrsit ce isto ko i amar.. samo cemo sami sebi klempu spucat ako dovedemo skupog trenera a ne damo igracima plate..
realno gledajuci ta razlika za evropu se stize u 2 kola.. uz malo srece tu smo.. zato motivisi one od kojih sve zavisi a to su igraci ! sastav cu i ja sklopit da na nesto lici..
KAD JE ŠKOTE MOJNE DA SE DAŠPRE ! COME ON ŽELJO !
realno gledajuci ta razlika za evropu se stize u 2 kola.. uz malo srece tu smo.. zato motivisi one od kojih sve zavisi a to su igraci ! sastav cu i ja sklopit da na nesto lici..
KAD JE ŠKOTE MOJNE DA SE DAŠPRE ! COME ON ŽELJO !
A ovo sto mi do informacija dolazimo preko portala, a ne preko zvanične stranice kluba, npr za sutrašnju skupštinu, i koja je tema, i sto nema informacija dokle su došli razgovori u vezi trenera, pozdravim im najmilije
Da, ali nama nakon dva kola slijede derbiji do kraja odnosno zadnje kolo je sa Krupom u gostima. Ja ne znam jesmo li mi matematicki osigurali opstanak? Kakav raspored slijedi...

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
https://****/konsenzus-sta-je-to-u ... rski-lobi/

culic kujica stara ljepse propali abortus od njega izgleda kako je gadan rodjena mu mater više voli banderu na ulici od njega

Brate nećemo valjda skidati gaće unaprijed, mi smo Željo, nadam se da će ovo sve izaći na dobro ABD
On je, koliko znam, rodjak Stilicu. Blizi krug familije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma Lalatovic se pominje vise iz zajebancije. Ako nista ovim nasim balerinama bi sasuo sve po spisku i dao otkaztimpramosavePla je napisao/la: ↑14 apr 2021, 21:44Odakle ta sigurnost u Lalata ko da je Klop.
Covjek ne poznaje nasu ligu,a i u Srbiji se te neke ekipe drugog reda "otimaju" za njega.
Osim te galame koju pravi,nista specijalno.
Baka je za ove sve trenercina.

Pročepit će negdje.
samo dobra motivacija i garantujem da bi uzeli sve do kraja. ni meni se ne radi ako plata kasni dan a ne par mjeseci.. a danas je fudbal samo posao i nista vise

-
- Kontakt:
o ovome ti upravo govorim.. baka sigurno nije jeftin trener.. ali dzaba njemu svo znanje ovog svijeta ako se igraci ne motivisu da proigraju..LjoZee je napisao/la: ↑14 apr 2021, 22:02NEZVANIČNO: Baka Slišković novi trener Plavih
Odlukom Upravnog odbora nakon razgovora sa kandidatima i razgovora unutar članova UO postignut je dogovor da novi trener Željezničara bude Blaž Slišković.
Sjednica FK Željezničar je završena i Slišković je dobio podršku članova Upravnog odbora, a da li će doći do promjene, ostaje da se vidi.
Hajde zvanična objavi!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Bakaaaa
BAKA
Tako je, dobrodošao Baka