Do kraja sezone.InatSilanBosanski je napisao/la:Do kada je potpisan ugovor sa bh telecomom kao sponzorom lige?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Borac-Sloboda 1-2
Sloboda-Radnik 2-0
Vitez-Sloboda 1-1
Sloboda-Zeljeznicar 3-1
Velez-Sloboda 0-5

Sloboda-Radnik 2-0
Vitez-Sloboda 1-1
Sloboda-Zeljeznicar 3-1
Velez-Sloboda 0-5
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
Convicts1988
- Kontakt:
Teško će Sloboda dobiti Borca u BL, čak je moguće i da izgube, a za ove ostale bih se složio .
Citiram te samo da bih te mogao ponovo citirati nakon svake utakmice koju si naveo..Agamemnon je napisao/la:Borac-Sloboda 1-2
Sloboda-Radnik 2-0
Vitez-Sloboda 1-1
Sloboda-Zeljeznicar 3-1
Velez-Sloboda 0-5
![]()
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 08 feb 2016, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
1x ko kuca.Convicts1988 je napisao/la:Teško će Sloboda dobiti Borca u BL, čak je moguće i da izgube, a za ove ostale bih se složio .
ZZ
i sta imas od toga.ismijavati moju prognozu ili staAjzea je napisao/la:Citiram te samo da bih te mogao ponovo citirati nakon svake utakmice koju si naveo..Agamemnon je napisao/la:Borac-Sloboda 1-2
Sloboda-Radnik 2-0
Vitez-Sloboda 1-1
Sloboda-Zeljeznicar 3-1
Velez-Sloboda 0-5
![]()
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Brato imam 50 godina i oko 45 godina sam na Veležovim tekmama. Sjecanje mi dobacuje do 40 godina unazad i evo naprežem mozak mogu li se sjetit da nam je Sloboda ikad ovdje dala 2 komada a ne 5. Krleža dobit cete po ušima oca mi. Nismo tako loši ko što mislite brato. Pusti razum iz sebe neka piše a ne euforija. Bolji ste sigurno ali bolji ne pobjeđuju uvijek.
- crozzer
- Kontakt:
Tipujem na Veleža protiv SlobodeCocaine je napisao/la:Brato imam 50 godina i oko 45 godina sam na Veležovim tekmama. Sjecanje mi dobacuje do 40 godina unazad i evo naprežem mozak mogu li se sjetit da nam je Sloboda ikad ovdje dala 2 komada a ne 5. Krleža dobit cete po ušima oca mi. Nismo tako loši ko što mislite brato. Pusti razum iz sebe neka piše a ne euforija. Bolji ste sigurno ali bolji ne pobjeđuju uvijek.
Slabo vam nesto to tipovanje ide kontra Slobode.
, mnogi u zadnje vrijeme tipuju protiv Slobode.
- Suljo20002
- Kontakt:
Gdje je onaj lik sto je svaku utakmicu tipovo na Slobodine poraze 
Ma ljudi se hvataju za bilo sta samo da ismijavali i pljuvali.
Napomenucu gospodu da je 90 posto prognoza od prvog kola do danas na ovom forumu bilo protiv Slobode.
Oni koji jedva cekaju kiks u Banja Luci da bi se sprdali i ismijavali Slobodu,podsjeticu da smo i ljetos izgubili u 1 kolu.
samo kazem.
Napomenucu gospodu da je 90 posto prognoza od prvog kola do danas na ovom forumu bilo protiv Slobode.
Oni koji jedva cekaju kiks u Banja Luci da bi se sprdali i ismijavali Slobodu,podsjeticu da smo i ljetos izgubili u 1 kolu.
samo kazem.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
zeka_tm87 tako nekakoSuljo20002 je napisao/la:Gdje je onaj lik sto je svaku utakmicu tipovo na Slobodine poraze
Nemoj da kakiš MiroslaveAgamemnon je napisao/la:Ma ljudi se hvataju za bilo sta samo da ismijavali i pljuvali.
samo kazem.
Cocaine je napisao/la:Zrinjski - Sarajevo 2
Borac - Sloboda 2
Celik Zenica - Travnik 1
NK Vitez - Velez Mostar 1
Radnik Bijeljina - Mladost DK 1
Rudar Prijedor - Drina Zvornik 1
Slavija - Olimpic X
Zeljeznicar - Široki Brijeg 1
Sretno svima u borbi za titulu osim jednim
U 16 i 18 kolu znaci utakmice kuci u kojima smo apsolutni favoriti 8 komada.Cocaine je napisao/la:Nemoj da kakiš MiroslaveAgamemnon je napisao/la:Ma ljudi se hvataju za bilo sta samo da ismijavali i pljuvali.
samo kazem.Cocaine je napisao/la:Zrinjski - Sarajevo 2
Borac - Sloboda 2
Celik Zenica - Travnik 1
NK Vitez - Velez Mostar 1
Radnik Bijeljina - Mladost DK 1
Rudar Prijedor - Drina Zvornik 1
Slavija - Olimpic X
Zeljeznicar - Široki Brijeg 1
Sretno svima u borbi za titulu osim jednim
Od vecinom jednih te istih osoba.
U gostima je dupli omjer.
A ima i onih utakmica kuci gdje prognoze o porazu Slobode na Tusnju Idu na dvocifren broj.
Objektivna forumska publika.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Evo da kazem odmah da sam bio na forumu davno vec, pa otisao (razlog sam naveo na nasem pdf-u), pa da srvljnem i ja nesto. Kod nas cete tesko pobjediti, radije cak bih tipovao da necemo ni zabiti gol nego da cete pobijedi, ali s obzirom na pripreme, tesko i to. Cak nesto sumnjam da cete i Radnika da pobjedite, lakse ce ici protiv Viteza.Agamemnon je napisao/la:Borac-Sloboda 1-2
Sloboda-Radnik 2-0
Vitez-Sloboda 1-1
Sloboda-Zeljeznicar 3-1
Velez-Sloboda 0-5
![]()
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Za tih 5 utakmica komentarisao sam 3, od njih 2 koje si napisao kao pobjede rekao sam da jednu (protiv nas) cete tesko dobiti, dok drugu (sa Radnikom) najvjerovatnije malo lakse, a za jednu preostalu, ta koju si napisao remi pripisao sam vam pobjedu. Polako 
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Pa odluci se jel sumnjas da cemo pobijediti Radnika ili cemo pobjediti Radnik ne moze oboje.PiromanBL je napisao/la:Za tih 5 utakmica komentarisao sam 3, od njih 2 koje si napisao kao pobjede rekao sam da jednu (protiv nas) cete tesko dobiti, dok drugu (sa Radnikom) najvjerovatnije malo lakse, a za jednu preostalu, ta koju si napisao remi pripisao sam vam pobjedu. Polako
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Pa sumnjam, nisam ni rekao da hocete 100 % po mom misljenjuAgamemnon je napisao/la:Pa odluci se jel sumnjas da cemo pobijediti Radnika ili cemo pobjediti Radnik ne moze oboje.PiromanBL je napisao/la:Za tih 5 utakmica komentarisao sam 3, od njih 2 koje si napisao kao pobjede rekao sam da jednu (protiv nas) cete tesko dobiti, dok drugu (sa Radnikom) najvjerovatnije malo lakse, a za jednu preostalu, ta koju si napisao remi pripisao sam vam pobjedu. Polako
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.