Veci cigic od Neymara i mucki provokator.Jos uz to i izgleda odvratno.Ne sporim mu kvalitet , hvalim ga na sve strane ali nemoguce da svaku utakmicu se kofrci jer ga rivali “zele povrijediti”.anonymousHD je napisao/la: ↑06 mar 2023, 09:40Koliko ga i udaraju naravno da ce kukat i pricat sa sudijama. Ovakve igrače treba da zaštitiš a ne da dozvoliš protivniku da ide krvnički s ciljem da ga ozljedi.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Kakav god da je to nije i ne moze biti opravdanje za ovakve startove nad njim u apsolutno svakom mecu La Lige i rasisticke uvrede. On se treba smiriti svakako i manje se raspravljati sa sudijom i protivnicima no i liga treba nesto uraditi da se ovo zaustavi dok ne bude prekasno. Daleko je najfauliraniji igrac u ligama petice.
Previše se dopušta španskim mesarima, otkako pratim ligu.
Kakvih sam se startova nagledao tokom godina na Messiju to nisu istine, a ni Ronu ni Neymara nisu štedili.
Vrijeme je negdje da se presječe, a Vini je dobra prilika za to.
Još je gore jer neminovno pretvaraš igrača u dajvera jer ih sudije ne doživljavaju dok ne padnu.
Jedina vrsta izuzetka mi je ono kur.čenje ala Neymar vs Bilbao u finalu kupa. Tu opravdavam udaranje
Kakvih sam se startova nagledao tokom godina na Messiju to nisu istine, a ni Ronu ni Neymara nisu štedili.
Vrijeme je negdje da se presječe, a Vini je dobra prilika za to.
Još je gore jer neminovno pretvaraš igrača u dajvera jer ih sudije ne doživljavaju dok ne padnu.
Jedina vrsta izuzetka mi je ono kur.čenje ala Neymar vs Bilbao u finalu kupa. Tu opravdavam udaranje

Vini je novi Ballon d'Or i to je svima već odavno jasno. Ovaj rasizam i seljakluk na forumu ne treba ni komentarisati. Pojeo bi vas Vini pola ovdje i na šake ako treba.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Jel realno da neko haman pa opravdava ovakve i slicne startove
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eden Hazard intends to stay at Real Madrid until the end of his contract in June 2024, The Athletic can exclusively reveal.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakav lik. Ali Perez je sam kriv, nije ga trebao ni dovoditi, jer još 2018 se znalo da je Vini bolji i od njega i od Ronalda koji je, kako vidimo grohno pravo.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 08:54Eden Hazard intends to stay at Real Madrid until the end of his contract in June 2024, The Athletic can exclusively reveal.![]()
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
@igrajlopte 🐦
Pero davno upozorio.
Čini mi se da samo Real, Barcelona i Bilbao nisu potpisali taj WC ugovor.
Čini mi se da samo Real, Barcelona i Bilbao nisu potpisali taj WC ugovor.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Tebas odlucio da sahrani La Ligu.
Koliko ovaj majmun ima mandata jos? Je li ovaj dozivotni predsjednik? Tip ocito ne zna obavljati svoj posao, ako nije znao iskoristiti Messija, Ronalda, Neymara i ostatak elite dok su svi bili u najboljim godinama clanovi la lige, kako ce sad sta napraviti kad nema ni 30% sto je nekad imao
⚽FK Garaže⚽
@saurman bi bolje vodio ligu od njega.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- KenanYildiz

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- anonymousHD
- Kontakt:
Ovo je bolesno, ljudi na mjesecnoj bazi placali sudije 
20+godina plaćali navodno. Na kraju ispade najbolja era u historiji Barcelone vjerovatno najveća pljačka u historiji fudbala.
Remember, remember the 5th of November.
Laporta gasi vatru sa benzinom neće na dobro izaći ako se ove tvrdnje oko kupovine sudija pokažu tačnim.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anonymousHD
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pametno uložen novac.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zamisli amatera, sve dokumentovali i plaćali porez na kupovinu sudija. To su radili godinama i tek je sad to magično otkriveno.
Neko je tu znači debil. Ili su Španci (vlast) debili ili kompletna ova priča smrdi.
Uostalom imaš fino sve digitalizovano. Pa nisu se utakmice te igrale prije sto godina. Izdvojiš fino crvene i penale i provjeriš da li su opravdani i koliko su "greške" uticale na rezultat i broj bodova. Onda provjeriš kakva je situacija kod glavnog konkurenta i dobiješ fin pogled na situaciju. Ali ne ajmo izdvojit tipa da je Barcelona u sezoni imala 20+ penala, a to što barem polovina nije imala nikakav uticaj na krajnji rezultat jer je došla nakon vodstva od 2-0 i slično nikog ne boli khurac.
Neko je tu znači debil. Ili su Španci (vlast) debili ili kompletna ova priča smrdi.
Uostalom imaš fino sve digitalizovano. Pa nisu se utakmice te igrale prije sto godina. Izdvojiš fino crvene i penale i provjeriš da li su opravdani i koliko su "greške" uticale na rezultat i broj bodova. Onda provjeriš kakva je situacija kod glavnog konkurenta i dobiješ fin pogled na situaciju. Ali ne ajmo izdvojit tipa da je Barcelona u sezoni imala 20+ penala, a to što barem polovina nije imala nikakav uticaj na krajnji rezultat jer je došla nakon vodstva od 2-0 i slično nikog ne boli khurac.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.