NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sila utakmica 50/50 nista nas ta velika skola fudbala Banovici nije nadigrala cak smo u nekim segmentima igre i jaci od njih. Dobra utakmica puna tribina extra sve. Banovici dobro stoje nazad u napadu skripi u njih imamo fine sanse u revansu... nije nam napadac igrao Hasuka u Banovicima ce zabit... nazalost izgleda kapiten Dino koji je juce ponajbolji bio nece radi kartona igrat u revansu.
U Nedilju se spakovat i u Banovice prije toga Toska natrpat u srijedu da ostanemo na trecem mjestu sa seniorima...
U Nedilju se spakovat i u Banovice prije toga Toska natrpat u srijedu da ostanemo na trecem mjestu sa seniorima...
- ASD
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, ali mislim da su obje ekipe poprilicno talentovane i prava je steta sto su obje u istoj ligi.
Mislim da su obje kvalitetnije od nekih premijerligaskih juniorskih ekipa.
Inace, meni je omladinski fudbal sila, pogotovo ako je malo bitniji mec. Borbe i zelje puno vise nego kod seniora.
Inace, meni je omladinski fudbal sila, pogotovo ako je malo bitniji mec. Borbe i zelje puno vise nego kod seniora.
U pravu si dvije sjajne generacije juniora koje se mogu komotno nosit sa ostalim ekipama iz juniorske pl, steta sto jedna mora otpast.ASD je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali mislim da su obje ekipe poprilicno talentovane i prava je steta sto su obje u istoj ligi.
- ASD
- Kontakt:
Revans se inace igra u 13 sati (nedjelja) u Banovicima.
Krecu radovi jacim tempom na plastici kisa zeza balon ide kraj plastike opaa 
Tako je Balon ide lijevo od pomocnog terena tako da ce mo imat pravi sportski centar na Banji... idu napokon bolji dani sad probat se kvalifikovati u premijer juniorsku ligu i da buddmo rasadnik talemata:opaopa: 
Taman kad se sve srediti predat parkinzima da beru kirije od iznajmljivanja prostora i terena.
Ti nadoso tek sad kad trebas za Njemacku.
Sve zaboravim pitat sta je sa generalnog sponzora(Rimes)? Frajer na kraju ni dresove ne kupi.
Sve zaboravim pitat sta je sa generalnog sponzora(Rimes)? Frajer na kraju ni dresove ne kupi.
Rimes je top a tek koji sponzor za omladinske pogone 
Nema govora eto na sto smo spali da te jedan seljacic Iskoristi za marketing svrhe, evo i ja ću biti narednu generalni sponzor ako je to izgorljivo za par hiljada km.
Meeeehiiiccccc 1:1 tooooooooo ideeeemooooooooooo...
Taj ce i Banovicima u nedilju da utrpa.... za prolaz u naredni krug za ulazak u juniorsku premijer ligu...
Kazem ja vama jaranike da smo sa ovim budzetom sila...
Taj ce i Banovicima u nedilju da utrpa.... za prolaz u naredni krug za ulazak u juniorsku premijer ligu...
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Dobro ispade kako smo bili kukalicombe80 je napisao/la:Meeeehiiiccccc 1:1 tooooooooo ideeeemooooooooooo...
Taj ce i Banovicima u nedilju da utrpa....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trece mjesto stari sila svaka cast matorom Lazi i igracima... upravu ko sisa hehehe...
Bravo dečki

- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Bravo za zvijezdu, zasluženo. Pozdrav iz Tešnja.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Daj mi recite ovi malo upućeniji,što su bliži upravi. Da li je istina što se piše po forumu da će Zvijezda dati Slavenu 3 boda u subotu?
Support your local club !
-
StarmoCity
- Kontakt:
Ako daju onda igman ce ispast 100% jer ce Velez ih dobiti i pomoci slavenu u tom slucaju.KonjicBOY je napisao/la:Daj mi recite ovi malo upućeniji,što su bliži upravi. Da li je istina što se piše po forumu da će Zvijezda dati Slavenu 3 boda u subotu?
I vama pozdrav,nadam se da je bilo sve fer i korektnoHeliosIzDomzala je napisao/la:Bravo za zvijezdu, zasluženo. Pozdrav iz Tešnja.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Da naravno,samo mi nije jasno zašto gledate Slaven kao heroje? Mislite stvarno da je Olimpik htio da dobije da ih ne bi dobio? Druge stvari su tu u pitanju a najmanje su zaslužni igrači Slavena.StarmoCity je napisao/la:Ako daju onda igman ce ispast 100% jer ce Velez ih dobiti i pomoci slavenu u tom slucaju.KonjicBOY je napisao/la:Daj mi recite ovi malo upućeniji,što su bliži upravi. Da li je istina što se piše po forumu da će Zvijezda dati Slavenu 3 boda u subotu?
Vi ste pošteno ušli,dragi ste mi i sve to,ali budi realan, da nije bilo one situacije na početku polusezone, da li bi Velež pomogao Igmanu? Čisto sumnjam prijatelju, kao što niste ni do sad pomagali.
Support your local club !
Ni kofer pun para Slavenu nece pomoc... nije Zvijezda i njeni navijaci zaboravili da su pistolj na nas vadili navijaci Slavena prosle godine i da su sve radili da nas pobjede i da neudjemo u premijer ligu...
3:0 za Zvijezdu je to... natrpat kolko moze
Iskreno se nadam da ce Igman ostat... extra smo dole bili prihvaceni... igramo za Igman
3:0 za Zvijezdu je to... natrpat kolko moze
Iskreno se nadam da ce Igman ostat... extra smo dole bili prihvaceni... igramo za Igman
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 22 maj 2019, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.