La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: La Liga
Anon vječito komunikacijom na nivou 12-godišnjaka. Vakat je da se odraste
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Molim te saberi se. Tvoji upisi se zasnivaju na tome kao da je krivica dokazana i slucaj zavrsen. A ne da su digli optuznicu, da tek krece prikupljanje dokaza, saslusanja itd.anonymousHD je napisao/la: ↑11 mar 2023, 17:12Sine, sizofreni ispadi? Pa nije ovo prije 5-10 godina kad smo se ovdje kao debili svadjali, neke gluposti postavljali. Ovo je ozbiljno, tuzilastvo vas tuzi, ne tuzi vas Marca, As pizdarije. Glavni novinari Barce sute, jer znaju da je ovo opasno i da su ovo ozbiljne optuzbe, messila moze boga oca da postavi, moze da osamara samo sebe, jer ovo je najveca prevara u historiji fudbala, ovo je vece od Juventusa.
Unicef? Sve kamuflaza za najvecu mafiju u fudbalu. Valjda i UEFA podigne optuznicu, nije da vise sude Ovrebo, Aytekin i ostalo nakon svojih odradjenih poslova…
Ne opra ovo vise ni let3 ni iko. A sad nastavi da stavljas klipove Real, jer ono, kontra se kontrom brani.
Sad vas ni Real, ni Perez nece spasit
Prevaru moras dokazati, a to je na tuzilastvu. Mi samo komentarisemo ove trenutne dokaze, koji su u najmanju ruku tanki za ove optuzbe.
Ovako ste godinama smarali i za Neymara. Na kraju i Barcelona i Rosell oslobodjeni optuzbi. Tako da pisati o nekim prevarama, petim ligama i slicno je u najmanju ruku smijesno u ovom trenutku.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- anonymousHD
- Kontakt:
Prije 10 godina, ma paranoicni
Prije 5 godina, niste normalni
Sad pored svega crno na bijelo, treba se dokazat haha
Shvatam vas bgm, cijela prica o legendarnom timu, titulama, 2 titule u 9 godina, itd price padaju u vodu.
Rossel i Bartomeu su lopovi, to svi znamo, a kad tad ce izac na vidjelo i case o Neymaru.
Kako smo mi uzeli ijednu titulu je za naucne fantastike pored svega sto se desavalo.
Shvatam vas bgm, cijela prica o legendarnom timu, titulama, 2 titule u 9 godina, itd price padaju u vodu.
Rossel i Bartomeu su lopovi, to svi znamo, a kad tad ce izac na vidjelo i case o Neymaru.
Kako smo mi uzeli ijednu titulu je za naucne fantastike pored svega sto se desavalo.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovaj ne zna ni čitati sa razumijevanjem. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
anonymousHD je napisao/la: ↑11 mar 2023, 18:49Prije 10 godina, ma paranoicni

Šta čovjeku počini Messijevo svjetsko
Jel istina da barca ide u zatvor?
Ovako su se borili 20 godinajasmin10 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 19:45anonymousHD je napisao/la: ↑11 mar 2023, 18:49Prije 10 godina, ma paranoicni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

⚽FK Garaže⚽
Svi najveći klubovi su uključeni u prevare i malverzacije, ne budite djeca. Barcu su sad malo protresli, ali prevelik je to klub da ih ovo na bilo koji način uništi, to je najvažnija institucija Katalonije, ako se ne varam 25k+ ljudi tamo živi direktno/indirektno od tog kluba.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma yebat ih, ako im se dokazu kriminalne radnje, kaznjavaj. Ali sad lagati sam sebe da je Barca dominirala zbog sudija moze samo neki klipan star 13godina(anon) . Eto 2-6, 0-4, 0-3, 5-0, sve ostvareno sa dva igraca vise u polju, i sa po dva penala po mecuforgempp je napisao/la: ↑11 mar 2023, 21:39Svi najveći klubovi su uključeni u prevare i malverzacije, ne budite djeca. Barcu su sad malo protresli, ali prevelik je to klub da ih ovo na bilo koji način uništi, to je najvažnija institucija Katalonije, ako se ne varam 25k+ ljudi tamo živi direktno/indirektno od tog kluba.

Sto je vec Mesilla pisao, odradi sezonu po sezonu svaku gresku, pa da vidimo koliko je tko imao pomoci. Sto kazes, svi veliki klubovi imaju sudijsku pomoc, lakse je sudcu suditi penal Barci, Realu, Bayernu itd nego Osasuni, Mainzu..jednostavno to je tako uvijek bilo.
Za ovaj slucaj jos jednom kazem, neka se istrazi, ako je bilo kriminala, pa yebi im mater, kaznjavaj ih.
⚽FK Garaže⚽
Non stop neki kriminal oko ove barce, a culesi samo vicu Madrid, Madrid...
A predsjednici im stalno na sudu.
A predsjednici im stalno na sudu.
Vidim smarač i dalje ne odustaje. Rekao bi covjek svaka titula Barcelone odlucena sudijskim greskama, sve jedna titula u ligi cista ko suza kao sto ce biti i ova.
Pored tebe Alex Jones izgleda ko normalan insananonymousHD je napisao/la: ↑11 mar 2023, 18:49Prije 10 godina, ma paranoicni
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sutra dati Valverdeu na kafu pa nek on raspodijeli u svlačionici. Studijama ni pod razno.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
"sve jedna titula u ligi cista ko suza"
Sve čisto a afera za aferom

Sve čisto a afera za aferom

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
anonymousHD je napisao/la: ↑11 mar 2023, 18:49Prije 10 godina, ma paranoicni

Platili smo joj spomenute iznose kao vanjskom tehničkom konzultantu, kako bi nam radila videokompilacije nastupa sudaca. Te snimke smo koristili za prikupljanje informacija o njihovom stilu i načinu suđenja, kako bismo sukladno tome instruirali igrače. Praksa angažmana tvrtki za ovakve poslove uobičajena je među profesionalnim sportskim klubovima."
Mislim da bi City mogao dobiti ubrzo svoj pdf na forumu
City već ima svoj pdf na forumusoxx je napisao/la: ↑12 mar 2023, 01:41Platili smo joj spomenute iznose kao vanjskom tehničkom konzultantu, kako bi nam radila videokompilacije nastupa sudaca. Te snimke smo koristili za prikupljanje informacija o njihovom stilu i načinu suđenja, kako bismo sukladno tome instruirali igrače. Praksa angažmana tvrtki za ovakve poslove uobičajena je među profesionalnim sportskim klubovima."

Zamisli povjerovati kako se Bartomeu prvi sjetio koverte za sudije. A preko puta ti sjedi doživotni predsjednik Florentino Perez, čist ko Bakir Izetbegović

Moze link pdf-a?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.