Kralj prisjeda Mourinhu na muku
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
[youtube][/youtube]
dobro je jarane, znam ja bgm da tebi nije lako al' et' sta ces...FKKC1932 je napisao/la:Pametan si ti.Sveti je napisao/la:el grande comadante
![]()
najbolji veznjak i najsvestraniji igrač trenutno
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Šta je sad tebi?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ovaj covjek ima nisane mjesto ociju
[youtube][/youtube]
ovaj covjek ima nisane mjesto ociju
ma to je bilo na moj račun. Ovaj padobranac ti je dokoni ljubitelj biskvitaFKKC1932 je napisao/la:Šta je sad tebi?
naprijed rejal
Čuj to. Znači on Busquetsa stavlja u isti koš sa Alonsom?
Svakakvih budala.
Svakakvih budala.
Najbolji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Svrsavam na njega
Pa nije takmicenje ko ce najbrze pretrcati 96 metara
Nego golovi,kante i slicno
A takav je trenutno jedan ispred atleticara 
REALno.FKKrajina je napisao/la:Svrsavam na njega![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
joj face kad mu je rekao za rezultatFKKC1932 je napisao/la:[youtube][/youtube]
usljed niza okolnosti.FKKrajina je napisao/la:Svrsavam na njegaPa nije takmicenje ko ce najbrze pretrcati 96 metara
naprijed rejal

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
po svetom na jednoj stranici imate "najboljeg veznjaka i najsvestranijeg igrač trenutno" ; "najkompletnijeg igraca" , "najboljeg trenera svih vremena" i onda isti taj dodje na temu barce i zali se ako bi neko napisao da bi volio da iniesta dobije zlatnu loptu ispred messija jer pobogu mi samo barcino uzdizemo 
ser del barça es el millor que hi ha !
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Calma...calma...uzo mu je atleticar kantu u direktnom dvoboju i to na njegovom terenu...a drugu kantu je izgubio kad je profulo 5 zicera i penal!!! Najbolji igrac?!?FKKrajina je napisao/la:Svrsavam na njegaPa nije takmicenje ko ce najbrze pretrcati 96 metara
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Nije tacno objektivni ste vi...svi priznate da imate najgoreg golmana a mi najboljeg...Scof1eld je napisao/la:po svetom na jednoj stranici imate "najboljeg veznjaka i najsvestranijeg igrač trenutno" ; "najkompletnijeg igraca" , "najboljeg trenera svih vremena" i onda isti taj dodje na temu barce i zali se ako bi neko napisao da bi volio da iniesta dobije zlatnu loptu ispred messija jer pobogu mi samo barcino uzdizemo
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
šta ću kad sam realan.Scof1eld je napisao/la:po svetom na jednoj stranici imate "najboljeg veznjaka i najsvestranijeg igrač trenutno" ; "najkompletnijeg igraca" , "najboljeg trenera svih vremena" i onda isti taj dodje na temu barce i zali se ako bi neko napisao da bi volio da iniesta dobije zlatnu loptu ispred messija jer pobogu mi samo barcino uzdizemo
naprijed rejal
Ja sam najrealniji forumaš i kažem da imamo najboljeg veznjaka i najsvestranijeg igrača,najboljeg igrača i najboljeg golmana današnjice,najboljeg trenera nemamo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Djaba ti sto si realan ( a nisi ) kad ne znas.
Casillas nit je najbolji golman.
Kojeg veznjaka ?
Postoje 3 vrste veznjaka ..
Najbolji igrac je Messi.
Rekao bi drugog najboljeg trenera ..
Casillas nit je najbolji golman.
Kojeg veznjaka ?
Postoje 3 vrste veznjaka ..
Najbolji igrac je Messi.
Rekao bi drugog najboljeg trenera ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.