FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Remont, remont i opet remont. Sad na polusezoni. Nek ranije krenu sa pripremama 14 dana, jer ove pichke na terenu nisu ni zasluzile odmor! Nocne dame!
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 07 dec 2019, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bgm ja ovdje citao imamo najbolju ekipu i dobra pojacanja samo ne zna im šef naci pozicije i pravu taktiku.zagor1987 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 13:41Husref je reko da su njegova zelja bili i vozdrabordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2019, 13:39Samo da kazem da sva pojacanja za ovu sezonu trenutno igraju Oremus, Gavric, Guzina, Milanovic. I svi vezni su tu osim Rahmanovica
"Kapiten" i Guzina nisu ni za ove Zvijezde, a jedini koji se bore su Oremuš, Gavrić i Ahmet.
-
- Kontakt:
Ova ološ nece vratiti Husrefa, pa makar ne znam sta se desilo. Mogu k.urcu pjevati i skandirati.A ako danas ne pobjedimo, oduzeti im 50 % plate za decembar.
Sad odjednom nije do trenera, skontali da igraci ne valjaju i traze citav remont ekipe. Al ovo je ekipa sa kojom je Husref bio na diobi prvog mjesta???
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Normalno da imamo, samo je uhljeb Husref unistio svakog igraca, kojem je formu srozao na minimum normalnog.
Ni iz jednog igraca nije izvukao maximum, i naravno da je zasluzio otkaz.
To ste vi ocekivali leprsavu igru nakon svega?
Yebo vas Husref, unistio je najbolju ekipu lige, i sad to svaljujete na upravu koja je sve pruzila bivsem treneru, a on to unistio.
Ni iz jednog igraca nije izvukao maximum, i naravno da je zasluzio otkaz.
To ste vi ocekivali leprsavu igru nakon svega?

Yebo vas Husref, unistio je najbolju ekipu lige, i sad to svaljujete na upravu koja je sve pruzila bivsem treneru, a on to unistio.
Bas s ovom ekipom? Ne laži
Evo sta nam je ostavio trener koji je za dvije godine od fks dobio 400 000+ maraka.
AFERIM majstorčino. Razjebao sampionsku ekipu i doveo je do ovoga. Idi kmeči po tv u radiju jos malo, nismo skontali sta hoces. Fuj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sta ovo bi u prvom poluvremenu, a igre i qrca
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Jel citas ti il ne? On je doveo ove igrace,uostalom ova ekipa sa dobrim trenerom i pripremama ide do titule nista ne brini,a ti likuj da budemo sto losiji da bi nesto opravdaobordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2019, 13:45Bgm ja ovdje citao imamo najbolju ekipu i dobra pojacanja samo ne zna im šef naci pozicije i pravu taktiku.zagor1987 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 13:41Husref je reko da su njegova zelja bili i vozdrabordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2019, 13:39Samo da kazem da sva pojacanja za ovu sezonu trenutno igraju Oremus, Gavric, Guzina, Milanovic. I svi vezni su tu osim Rahmanovica
-
- Kontakt:
Doveo ti je duplu krunu, i sada te vodio pri vrhu....sta bi ti, da je ostavio ekipu za Bundeslige...
Ako ne bude penal ili autogol mi ga necemo dati
-
- Kontakt:
Ma treba nekako pobjediti i onda analiza,odnosno uprava treba javno izaci sta zeli s klubom. Ima li para za pojacanja, kasne li plate ili ne, sta je uspjeha a sta ne na kraju sezone. Jednom da budu tacni i iskreni a ne one floskule zelimo europski klub al nista ne mozemo obecati.
-
- Kontakt:
Danas nisu vazni bodovi, bitan je napredak u igri. Bodovi ce sami poceti dolaziti, ako ne ove ima i iduca sezona
Da nas kone ne koriste kao kondomnedimsalih je napisao/la: ↑07 dec 2019, 13:53Doveo ti je duplu krunu, i sada te vodio pri vrhu....sta bi ti, da je ostavio ekipu za Bundeslige...
Da protiv Slobode i radnika imamo barem DVA udarca u okvir gola a ne jedan.
Da ne zijevam na stadionu dok gledam kako navijamo loptu
Da nam ne razvali ekipu fizici da ne mozemo trcati 50 žin
I NIJE JE SAM HUSREF DONIO IMAO JE NAJBOLJE USLOVE NAJBOLJE IGRACE NAJBOLJU PLATU DUPLO OD SLJEDECEG TRENERA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pasa moj da pratis malo, ovdje se pisalo o remontu i to prije utakmice sa Velezom, znaci dok je Husref bio trener. Jer se vidjelo da nema hemije vise, da neki igraci nisu opravdali ocekivanja, drugi su u bojkotu, treci jednostavno nisu za kluba. A remont bi se svakako desio na ljeto. Tako da je sad bolja opcija da se ekipa uigra na zimskim pripremama, nego da se patimo sa ovim idiotima.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 07 dec 2019, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kakvi su ovi pacenici, sad nasli prigovarati o losoj igro, a kad smo igrali u TZ i Bijeljini, tada ste cutali supchine jedne.... Sirokom, derbije, svaku gostujucu utakmicu, trazilo se opravdanje od loseg terena do sudije.... Gledaj oh sad, samo da opravdaju svog sefa...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 07 dec 2019, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pa kako nije znao Husref, ne zna ni njegov sestrić Ćosić. Šta ste očekivali, tika taku i tri razlike na poluvremenu? 
Atmosfera u klubu nikakva, navijači im skandiraju "igrajte pi*ke", ne znamo ni pravu istinu za Tatara i Rahmana...
Nije samo Husref stručni štab. Ne zna ni Čosić, ni Šarić, ni Džakmić. Kad dođe novi trener, sa novim stručnim štabom i odradi pripreme, vidjet ćemo kakvi su igrači.
Btw, zaboravljate Đokanovića među ovim što igraju i bore se.

Atmosfera u klubu nikakva, navijači im skandiraju "igrajte pi*ke", ne znamo ni pravu istinu za Tatara i Rahmana...
Nije samo Husref stručni štab. Ne zna ni Čosić, ni Šarić, ni Džakmić. Kad dođe novi trener, sa novim stručnim štabom i odradi pripreme, vidjet ćemo kakvi su igrači.
Btw, zaboravljate Đokanovića među ovim što igraju i bore se.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- robertkosar
- Kontakt:
Kakvi su ovo novi tipovi na forumu od prije 5 dana pa svi redom protiv FK Sarajeva a za rahmetli bivseg trenera pa se pitam za koga su navijali za klub ili za trenera

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.