FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bgm ako je tacno da su Lazic, Tatar i rahmanovic bivsi, a Kova pravi transfer i jos ako Stanojevic ne vrati nekadasnju formu, nama je neophodan remont ekipe na polusezoni uz dolazak najmanje 3 igraca ekstra klase. Jos dodaj na to da imamo jos najmanje 4-5 igraca koji ni na koji nacin ne zasluzuju da budu onda pogotovo.
Kako te nije sramota da zaboravis velikog takticara Orucaskoroalen je napisao/la: ↑07 dec 2019, 13:56Pa kako nije znao Husref, ne zna ni njegov sestrić Ćosić. Šta ste očekivali, tika taku i tri razlike na poluvremenu?
Atmosfera u klubu nikakva, navijači im skandiraju "igrajte pi*ke", ne znamo ni pravu istinu za Tatara i Rahmana...
Nije samo Husref stručni štab. Ne zna ni Čosić, ni Šarić, ni Džakmić. Kad dođe novi trener, sa novim stručnim štabom i odradi pripreme, vidjet ćemo kakvi su igrači.
Btw, zaboravljate Đokanovića među ovim što igraju i bore se.

Pola te ekipe je Husref doveo trazio i spremni su ko kita sto je bio njegov zadatak a i postavka je ko da je Husref tu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Tuga čemer,jad....fujjjj
-
- Kontakt:
Da je tacna ona prica da je Husref gusio igrace i da nisu htjeli igrati zato sto on psuje, oni bi danas izasli na teren i dobili ovu nejac 3 razlike. Jedina prava istina je da smo lošiji tim nego prosle sezone a željeznicar je jaci i zato imamo isti broj bodova.
-
- Kontakt:
Bravo, to i ja govorimZip je napisao/la: ↑07 dec 2019, 13:56Kakvi su ovi pacenici, sad nasli prigovarati o losoj igro, a kad smo igrali u TZ i Bijeljini, tada ste cutali supchine jedne.... Sirokom, derbije, svaku gostujucu utakmicu, trazilo se opravdanje od loseg terena do sudije.... Gledaj oh sad, samo da opravdaju svog sefa...
Bodovi nisu vazni toliko koliko raduje napredak u igri
On sam doveo **** te iste igrace bez jeg i uprava u nije obezbjedila uslove , joj muka mi je od vas Husrefovi sinovinedimsalih je napisao/la: ↑07 dec 2019, 13:53Doveo ti je duplu krunu, i sada te vodio pri vrhu....sta bi ti, da je ostavio ekipu za Bundeslige...
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Odleprsao ti je idol, ostavio otuča i sestrica u hljeba na klupi. Zar ocekujes danas napredak kad mu familija sjedi na istoj.bordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:00Da je tacna ona prica da je Husref gusio igrace i da nisu htjeli igrati zato sto on psuje, oni bi danas izasli na teren i dobili ovu nejac 3 razlike. Jedina prava istina je da smo lošiji tim nego prosle sezone a željeznicar je jaci i zato imamo isti broj bodova.
Stop rodbinskoj uhljebljavanju, dovesti trenera i novi sš a ne oruče i Husrefove jarane. A oni ce sa Husrefom u njemacku Italiju ili spaniju jer trenera koji uzme duplu i prvi je, uzet ce svaki klub vani. Jel tako?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
"Uprava napolje" ori se na tribinama u Ugljeviku...
U jednu upravu se navijači kunu...nedugo zatim skandiraju UPRAVA NAPOLJE.
Dodje nova garnitura i kunu se u nju...nedugo zatim skandiraju UPRAVA NAPOLJE.
Dodje treca garnitura i kunu se u nju...nedugo zatim skandiraju UPRAVA NAPOLJE.
I tako u krug.
Samo su navijaci sjajni.
Samo kazem
U jednu upravu se navijači kunu...nedugo zatim skandiraju UPRAVA NAPOLJE.
Dodje nova garnitura i kunu se u nju...nedugo zatim skandiraju UPRAVA NAPOLJE.
Dodje treca garnitura i kunu se u nju...nedugo zatim skandiraju UPRAVA NAPOLJE.
I tako u krug.
Samo su navijaci sjajni.
Samo kazem
Idemooooooooooooooooooo
Jao ofsajda 

- SedrenikHz
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nabijem na qrac ove sto i u toku utakmice spominju i upravu i Husrefa
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
LIK JE BIO KILOMETAR U OFSAJDU
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nije mi uopšte idol, volim klub ko god da je na klupi. Vrijeme ce pokazati da li je ovo dobro sto su uradili.Pantelija je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:03Odleprsao ti je idol, ostavio otuča i sestrica u hljeba na klupi. Zar ocekujes danas napredak kad mu familija sjedi na istoj.bordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:00Da je tacna ona prica da je Husref gusio igrace i da nisu htjeli igrati zato sto on psuje, oni bi danas izasli na teren i dobili ovu nejac 3 razlike. Jedina prava istina je da smo lošiji tim nego prosle sezone a željeznicar je jaci i zato imamo isti broj bodova.
Stop rodbinskoj uhljebljavanju, dovesti trenera i novi sš a ne oruče i Husrefove jarane. A oni ce sa Husrefom u njemacku Italiju ili spaniju jer trenera koji uzme duplu i prvi je, uzet ce svaki klub vani. Jel tako?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Po ovom snimku je ofsajd bio pa barem jedan metar
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Kako ga Kova primi... Jest da je bio ofsajd, ali je ipak gol njemu na dusu.
Idite u pm vise i Husref i Uprava i Horde, svi!!!
Idite u pm vise i Husref i Uprava i Horde, svi!!!
-
- Kontakt:
Pokradose nas sudije protiv strasne Zvijezde
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, mnon46, muhamedhulk, Rule_hz i 68 gostiju.