Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

Sveti
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Sveti » 03 dec 2012, 01:18

pa se žališ što te izglasavaju za kantu :mrgreen:
naprijed rejal

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 dec 2012, 01:18

Što se ovi Ercegovci vole u sve miješat,isto vegeta.

Uostalom evo dešava se ono što je @Meloo rekao tako da eto ti razloga što siod njega dobio sedmicu :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 dec 2012, 01:21

Cuj covjek hoce sobu , to bi on grupni 2 na 1 xD :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 dec 2012, 01:23

Ma gdje sam se to ja žalio? :mrgreen:
Nigdje stare mi, samo mi čudno kako me lik fino nagradi, a nikad nismo učestvovali u nekoj diskusiji, tako da kažem. Nepoznat mi lik skroz... :lol:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 dec 2012, 10:42

slika
madridizmo 8-)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 dec 2012, 10:43

Marca kaže da je Jozi odzvonilo :? :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 03 dec 2012, 10:50

Marca je od dolaska Moua petokolonaški list.Ne znam ni sam kakvi šuppčići tamo rade,neki novokomponirani metrosexualno-gay-tetkasti španjolčići koji pljuju po čovjeku koji je uz don Fabia Capella jedini znalac na klupi Madrida u zadnjih 20 godina.
U svakom slučaju možda sva ova halabuka dopizzdi i Joseu.Šteta,ako se to desi opet ćemo godinama na klupi gledat osrednje jadnike koji sa položenim za vespu pokušavaju vozit Lamborghini.
Jedini tip kojeg bih volio vidjet na klupi je Zidane-u slučaju da Jose doista ode.Inače pravi madridisti oni koji ne manikiraju i pedikiraju glumeći gospodu znaju ko je Jose i koliko dobrog je učinio za klub. Ja lično ću mu biti vječno zahvalan,ali isto se nadam da će ostati do kraja ugovora barem.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 dec 2012, 10:56

Jel se Hierro bavi trenerskim poslom ?
Thomas Müller - Fußballgott

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 03 dec 2012, 10:58

Ima Perez nos, nisam ni sumnjao da ce uvidjeti da je Mourinho potrosen i da nema od njega vise koristi. Nadam se da je istina, ali nebi bio prvi put da Marca "udara" bombasticne naslove da "navuce" klikove i prodaju novina.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 03 dec 2012, 11:02

Ma ja mogu naći isti tekst od prije godinu dana. Uostalom, odlazak Mourinha je kao odlazak Del Bosquea, tako da ću sa zadovoljstvom navijati za bilo koju ekipu koju Mourinho preuzme.

Dakako, nadam se da će za sobom iz ovog izvući i Xalvara Arbelonsa i tako recimo Plavce učiniti najvećim klubom na svijetu.

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 03 dec 2012, 11:05

Dviljaštvo Ramos-Pepe se nastavlja, doduše ovaj put je samo prvi zakuhao na terenu. Pljunuti suparničkog igrača može samo najveći idiot kao što su si njih dvojica naravno. Diego Costa jeste za psihijatrije kao Pepe i Ballesteros, ali je sigurno i Ramos.

Ako iko kvari ugled kluba to je taj dvojac iz odbrane koji se konstantno iz sezone u sezonu pokušava dokazati ni manje ni više nego u vandalizmu. Ali na nogometnom terenu.

Jad, jad i jad.

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 03 dec 2012, 11:18

Zaista firaunski potez od strane Ramosa, ali je jasno da je ovo Mourinhova skola. Pljuje se, udara i gazi od kada je on dosao na klupu.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 dec 2012, 11:23

Ramos-Pepe-Murinjo je nesto najgore sto se moglo desiti jednom gospodskom klubu po imenu Real iz Madrida. Necu duziti jer znam da tog firauna od trenera podrzaju mnogi, ali mogu vam reci da ste vec dobro obraz izgubili i niste vise ni G od gospode zahvaljujuci "igri" koju postavlja portugalsko smece. U takvim uslovima gromade od ljudi tipa Iker, Raul i sl. se ne mogu vidjet. Al' et nastavite....
Mene zaboli "ono" za Murinja, i da Bog da vam on osto 1000 god. ali onaj trener koji ne sankcionise pljuvanja, gazanje ruke Mesiju i sl. samo ce vam urusiti ugled...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 dec 2012, 11:29

Duša draga, pazi na "stepen gospodstva" madridskog Reala. :oops:

Ramos je i igrajući za Sevillu imao ispada, a imao je i u Realu prije Mourinha. On je jednostavno takav. Ima kratak fitilj i to nema nikakve veze sa Mourinhom, Barcelonom ili nečim sličnim. To je njegova priroda. Jednostavno, momak je ratnik, ne podnosi poraze, želi da pobjeđuje i sasvim je logično da će se koristiti svim (ne)dozvoljenim sredstvima da pokaže svijetu kakav je pobjednik. Je l' to loše? :roll:

Ja se smijem kladiti da bi Real bio duplo slabiji da je neki drugi trener tu umjesto Mourinha. Eh, to je upravo ono što i žele navijači Barcelone. Da se tamo nađe neki lik poput Luxemburga, pa da već u februaru mogu slaviti titulu prvaka Španije i da se posvete isključivo Ligi Prvaka gdje ne bi bilo Reala, jer bi ispali u osmini finala. :mrgreen:

Dušebrižnici, nema šta. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 dec 2012, 11:31

mandraX je napisao/la:Ma gdje sam se to ja žalio? :mrgreen:
Nigdje stare mi, samo mi čudno kako me lik fino nagradi, a nikad nismo učestvovali u nekoj diskusiji, tako da kažem. Nepoznat mi lik skroz... :lol:
a zar nije dovoljna sama činjenica da si culesa :mrgreen:

a ne ozbiljno mandri je leđenda od čovjeka 8-)

i btw. daj ba ne prdite više vas dvojca. Napravit ćete leglo rrerninih copy paste postova ovdje o firaunima, gopodstvu i njegovoj zabludi da mi, odnosno on utiče na odluke real madrida, odnosno barcelone.
Monolog je napisao/la:
Ramos je i igrajući za Sevillu imao ispada, a imao je i u Realu prije Mourinha. On je jednostavno takav. Ima kratak fitilj i to nema nikakve veze sa Mourinhom, Barcelonom ili nečim sličnim. To je njegova priroda. Jednostavno, momak je ratnik, ne podnosi poraze, želi da pobjeđuje i sasvim je logično da će se koristiti svim (ne)dozvoljenim sredstvima da pokaže svijetu kakav je pobjednik. Je l' to loše? :roll:
haj ti to objasni noliferima.
naprijed rejal

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 dec 2012, 11:36

Normalno da nije u interesu da Mourinho sad napusti Real , izgurat ce se do kraja i pokusati osvojiti decima..
ali je takodje u najboljem interesu da se izvrsi promjena na ljeto , da dodje neko ko ce znati iskoristit puni potencijal ekipe i nece biti toliko sujetan..
Mourinho je uradio dobar posao , al nije on za duge veze sto je dokazano vise puta.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 dec 2012, 11:39

Monolog je napisao/la:Duša draga, pazi na "stepen gospodstva" madridskog Reala. :oops:

Ja se smijem kladiti da bi Real bio duplo slabiji da je neki drugi trener tu umjesto Mourinha. Eh, to je upravo ono što i žele navijači Barcelone. Da se tamo nađe neki lik poput Luxemburga, pa da već u februaru mogu slaviti titulu prvaka Španije i da se posvete isključivo Ligi Prvaka gdje ne bi bilo Reala, jer bi ispali u osmini finala. :mrgreen:

Dušebrižnici, nema šta. :mrgreen:
@Monolog
Mislim da ti kao moderator ne bi trebao tako tendencionalno pisati. :) Ja sam rekao da men boli "ona stvar" za Murinja i koliko ce on ostati u Realu. Iskreno ali bas ISKRENO mi zao sto se Real pretvara u klub kakav izgleda i tebi pase. Meni je samo zao sto igra tu igru pored koje je tesko igrati drugim ekipama. Ako gazis, sutas s ledza Mesija (Alonso), Guti lupa koga god stigne tacno je da Barcelona ne moze da igra normalan fudbal, ali zato postoje kartoni i sudije. Ti bi bar trebao znati da je vece i bolje rezultate u Realu napravio brkica (dBoske) i bio je covjek koji je mogao da zagrli protivnickog igraca kao sto to rade Iker i Xavi. Mi i sa firaunovom postavkom imamo +11, ali tacno je to da bi volio nekoga kao trenera u Realu koji ne stimulira pljuvanje, sutanje, gazenje jer bi se onda fudbal pokazao i bas bi vidjeli ko je bolji. Ne mogu da vjerujem da i ti podrzajes destruktivizam i primitivizam Murinja. I sam znas o cemu govorim, a takodze i ja znam da je ovo jedini nacin da se zaustavi blaugrana. Ali naslo se lijeka ..... tebi pozz od mene
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

FKKC1932
Kontakt:

Post Postao/la FKKC1932 » 03 dec 2012, 11:42

bparena je napisao/la: Mene zaboli "ono" za Murinja, i da Bog da vam on osto 1000 god. ali onaj trener koji ne sankcionise pljuvanja, gazanje ruke Mesiju i sl. samo ce vam urusiti ugled...
Tebe nije briga za Mourinhom a u 4559 postova si 4559 puta spomenuo Mourinha.
Monolog je napisao/la:Ja se smijem kladiti da bi Real bio duplo slabiji da je neki drugi trener tu umjesto Mourinha. Eh, to je upravo ono što i žele navijači Barcelone. Da se tamo nađe neki lik poput Luxemburga, pa da već u februaru mogu slaviti titulu prvaka Španije i da se posvete isključivo Ligi Prvaka gdje ne bi bilo Reala, jer bi ispali u osmini finala. :mrgreen:
To je to, činjenica jeebena koju niko ne želi priznati.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 dec 2012, 11:42

yebo te čorba, pa ovaj lik bukvalno u svakom postu napiše nevjerovatnu hrpu gluposti, i očekuje da ga neko ozbiljno shvati. Idi bolan slikavaj se sa barbarezom i radi posao sa svog kompjutera jer si kao visoko obrazovan, ostavi se foruma.
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 dec 2012, 11:44

FKKC1932 je napisao/la:
bparena je napisao/la: Mene zaboli "ono" za Murinja, i da Bog da vam on osto 1000 god. ali onaj trener koji ne sankcionise pljuvanja, gazanje ruke Mesiju i sl. samo ce vam urusiti ugled...
Tebe nije briga za Mourinhom a u 4559 postova si 4559 puta spomenuo Mourinha.
Monolog je napisao/la:Ja se smijem kladiti da bi Real bio duplo slabiji da je neki drugi trener tu umjesto Mourinha. Eh, to je upravo ono što i žele navijači Barcelone. Da se tamo nađe neki lik poput Luxemburga, pa da već u februaru mogu slaviti titulu prvaka Španije i da se posvete isključivo Ligi Prvaka gdje ne bi bilo Reala, jer bi ispali u osmini finala. :mrgreen:
To je to, činjenica jeebena koju niko ne želi priznati.
Interesantno je kako ti to dobro isjece i kako se dobro razumijete :)
Ne cekamo februar da slavimo - vec smo okrenuti samo LP...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []